Avicii dog efter att ha avslöjat en pedofilring

Mystiken kring Aviciis död har förbryllat säkert fler än mig. Påstods att han gjorde självmord och mycket annat… Hittade detta av en slump och kanske finns sanningen här.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Artisten Tim ”Avicii” Bergling är död – blev 28 år | SVT Nyheter

by The Inner Light
2020-07-10
https://th3inn3rlight.net/did-avicii-die-after-exposing-pedophiles-rings/

Det finns besvärande länkar mellan Aviciis död och en pedofilring som han arbetade för att avslöja fortsätter att komma upp till ytan från vänner till DJ Avicii och en producent som påstår att den 28-årige multimiljonären hade tillägnat resten av sitt liv till att ”skydda sårbara barn” och att avslöja dessa elit-rovdjur som ”missbrukade och våldtog barn som en sport”.

Den svenska superstjärnan Disk Jockeyn Avicii dog under misstänksamma omständigheter under sin vistelse i Muscat, Oman, och hans död drabbade underhållningsbranschen. Avicii, föddes som Tim Bergling, var pionjär för den samtida EDM scenen och en sällsynt DJ kapabel till att sälja ut alla arenor runt om i världen.

Han vann två MTV Music Awards och ett Billboard Music Award och fick två Grammy nomineringar. Hans största hit var ”Le7els”. Det är hans ledande explosiva debutvideo ”For A Better Day” som har förorsakat rädslan för att 28-åringens död inte var naturlig.

Videon For A Better Day är djupt störande och ger inte den minsta vink om ett rop från ett hustak angående pedofilringar som Avicii kände till. Enligt vänner hade Avicii blivit en passionerad beskyddare av sårbara barn runt om i världen ”efter att han bevittnat ofattbara hemskheter” när han blandade underhållningsbranschen med politisk elit.

Till sin första video använde sig Avicii av en spotlight riktad mot elitens pedofila epidemi. ”For A Better Life” berättar om en historia om ett barn som säljs som sexslav till barnsexhandlare. Videon handlar om två barn som flyr genom att hoppa från en klippa ut i havet, innan de återvänder som vuxna för att få en riktigt blodig revansch på de mäktiga pedofilerna som våldtog dem som barn.

Genom att dyka upp som en av de uppväxta våldtagna barnen i videon, visar Avicii demonstrativt på vilken sidan han står. Trots att videon har en varningstext om att det förekommer ett självmord, gjorde han det klart att det var viktigare att avslöja elitens rovdjur än att tjäna pengar.

I slutet av videon framgår det att den elit pedofilring som Avicii avslöjar går hela vägen ända upp till toppen inom parlamentet. I videon dödas pedofilen och ordet ”pedofil” inristas på hans kropp. I verkligheten mötte Avicii en för tidig död och förenade sig med Chester Brennington och Chris Chornell som framstående musiker som dog innan deras tid var ute under märkliga omständigheter efter att de svurit på att avslöja pedofilerna inom eliten.

Tystades Avicii för hans åsikter? Som en lyckad och populär ung artist med 10 miljontals tonåringar världen över hade han en position att ”red-pill” (väcka) massorna. I takt med att dessa unga anti-pedofila aktivister ökar, är den här sortens arbete mycket farlig.

Har alla dessa dödsfall ett samband – eller är de bara en tillfällighet?

Chris Chornell

Chris Cornell – WikipediaChris Chornell hittades hängande från en dörr på sitt hotellrum i Detroit i maj 2017. Man avskrev snart hans dödsfall som ett självmord, trots invändningar från kolleger och hans familj. Detroit polisen skyndande på utredningen och Wayne County Medical Examiner’s Office beslöt att fallet var ett självmord. Men undersökare påstår att den oförklarade klyftan i Chornells tidsschema och misstänkta inkonsekvenser i uppgifterna ger vid handen att Chornells död inte alls var något självmord.

Precis som Avicii hade Chornell bevittnat ”hemskheter” som begåtts mot barn när de associerat sig med den industrin och elitpedofiler. Han och hans fru startade en stiftelse för att förebygga sexuellt utnyttjande av oskyldiga barn.

Nära vänner till Chornell berättar att de fick se en ”Svart Bok” som innehöll namnet på en av hans professionella kolleger. Efter att ha startat sin stiftelse ”IfOnly” och undersökt vidare, var Chornell nära att avslöja ett pedofilnätverk inom sin underhållningsbransch. Ett farligt arbete som han såg som sitt ”kall”.

Men hans vänner säger att de tog bort honom innan han hann avslöja dem.

Chester Bennington

12 bilder, fotografier och illustrationer med Chester Bennington Visits Music Choice - Getty ImagesChester Bennington hittades död år 2017, bara en månad efter sin nära vän Chris Chornell. Här var också den officiella versionen till hans död, hängning. Hans vänner, familj och fans uttryckte upprördhet över den domen. Även om det var känt att Brennington led av depression vilket förmodligen ledde till hans självmord, han hade som barn fått utstå hemska sexuella överträdelser från någon som han kallade ”en äldre man”.

Bennington uttryckte veckor före sin död att han tänkte gå ut ”offentligt” med sin historia om sexuella övergrepp.

Chester Bennington var en mogen välanpassad man som hade avdemoniserat sina demoner och hade vigt resten av sitt liv till att slåss för andra – inklusive sina sex barn och hans gudson Chris Chornell – för att avslöja pedofilringarna inom nöjesbranschen.

Djävulska makter beslöt dock att avsluta deras målsättningar.

I den takt som detaljer om Aviciis död kommer fram, är den nödvändigt att hålla ögonen öppna på dem som hårdast förespråkar att utredningarna angående de faktiska omständigheterna till deras död, och försöken att tysta ner dem som försöker ställa frågor. De kan vara inblandade i mörkläggningen.

Källor:
https://popculture.com/music/news/avicii-attempt-expose-human-trafficking-ring-before-death-rumor/

https://www.fulcrumnews.com/blog/2018/5/1/pedogate-what-did-avicii-know

https://www.marca.com/en/lifestyle/2020/06/03/5ed7fbf222601d18678b457a.html

https://www.collective-evolution.com/2018/04/27/dj-avicii-made-a-video-about-elite-child-sex-trafficking-but-did-he-know-something/Kategorier:Världspolitik, Video

Etiketter:,

6 svar

 1. inte omöjligen begick han självmord efter att ha fått en förbannelse från helvetet på sig.

  den där filmen handlar ju om att de mördar en snubbe. oavsett vad de var skyldiga till så gör det inte dem till hjältar. utan så som vi dömer andra kommer vi bli dömda själva, och det förtäljde Jesus Kristus i den heliga bibeln.

  mycket hemskt med självmord. om det är vad Avicii har gjort vet jag givetvis inte, men jag känner flera som nog lär gått den vägen. dessutom har jag försökt flera gånger själv.

  Gilla

 2. Bechir Rabani var en misslyckad själ. Varken mer eller mindre. Kul med konspirationsteorier, men om sanningen ska fram är det bara invigda som ”tror” på dem. Det finns alltid en agenda bakom. Agendan borde vara att se sanningen som den är istället.

  Det finns även ”knäppgökar” som tror på att förintelsen aldrig existerat.

  Gilla

 3. Varför dyker namnet Bechir upp i mitt huvud när jag läser detta …?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: