Ghislaine Maxwell-dokument släpps, inklusive Jeffrey Epstein e-postmeddelanden mm.

Den brittiska societetsdamen försvarar sig mot brottsliga anklagelser

31 juli 2020
https://tribune.com.pk/story/2257538/ghislaine-maxwell-documents-are-released-including-jeffrey-epstein-emails

Dokument om affärer mellan Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein släpptes offentligt på torsdagen av en amerikansk domstol, där den brittiska societetsdamen står inför straffrättsliga anklagelser när hon hjälpte den fd finansiären med sexuella övergrepp mot flickor.

Bland materialet som släpptes var e-postkorrespondens mellan paret i början av 2015, inklusive ett e-postmeddelande där Epstein berättade för Maxwell att hon ”inte hade gjort något fel.”

USA:s distriktsdomare Loretta Preska hade beordrat om dokumentens frisläppande senast på torsdagen och sagt att allmänhetens rätt att se dem uppväger Maxwells intressen om att hålla dem förseglade.

Två vittnesmål förblir emellertid förseglade efter att Maxwell lämnade in en akut anhållan till den federala överklagningsdomstolen på Manhattan tidigare på torsdagen för att hindra dem från att bli offentliga.

Domstolen har ännu inte beslutat om dem, och vittnesmålen kommer att förbli förseglade tills åtminstone på måndagen.

Advokater för Maxwell har sagt att i en av dessa vittnesmål, som lämnades in i april 2016, ställde man ”påträngande” frågor till Maxwell angående hennes sexliv, och att dess frisläppande skulle kunna göra det ”svårt om inte omöjligt” att få en rättvis rättegång.

Det andra är ett vittnesmål av en namngiven Epstein-anklagare.

Advokater för Maxwell svarade inte omedelbart på begäran om kommentar efter att handlingarna hade förseglats.

Öppnade domstolsdokument: Clinton var med Epstein på hans ö, slippriga detaljer angivna av vittne

 

Domstolsdokument från en rättegång som involverade den avlidne anklagade pedofilen Jeffrey Epstein öppnades på torsdag kväll trots invändningar från Ghislaine Maxwell, en brittisk societetsdam som nyligen arresterades av federala myndigheter för att påståtts ha utfört sexhandel. Även om Bill Clinton har förnekat att han var på Epsteins ö, hävdar de öppnade dokumenten att han var där och de ger slippriga detaljerna. Missa inte det här.

Virginia Giuffre, Bill Clinton 

En uppenbarelse som kom från de frisläppta domstolsdokumenten var anklagelsen om att den före detta demokraternas president Bill Clinton reste till Epsteins ”pedofil-ö”, ett påstående som Clinton har förnekat.

Anklagaren Virginia Giuffre sa att när Clinton var på ön med Epstein, fanns det ”2 unga flickor” där vilka hon ”kunde identifiera.”

Transkript av interaktionen:

JS: När du säger att du frågade honom varför Bill Clinton är här, var är här?

V: På ön.

JS: När du var närvarande med Jeffrey Epstein och Bill Clinton på ön, vem annan var där?

V: Ghislaine, Emmy, och det var två unga flickor som jag kunde identifiera. Jag kände dem aldrig riktigt väl. Det var bara två flickor från New York.

JS: Och bodde ni alla i Jeffreys hus på ön inklusive Bill Clinton?

V: Det stämmer. Han hade ungefär 4 eller 5 olika villor på sin ö separat från huvudbyggnaden och vi stannade alla i villorna.

JS: Var sexuella orgier en regelbunden händelse på ön hos Jeffrey?

V: Ja.

E-postmeddelanden mellan Epstein och Maxwell:

Epstein instruerar Maxwell hur man kan förneka anklagelser.

Epstein berättar Maxwell:

Hon hade ”inte gjort något fel.”

”Gå till fester. Ta itu med det.”

En man som säger att han var teknisk arbetare på ön berättade för Netflix ”Jeffrey Epstein: Snuskigt rik” att han bevittnade att Clinton var på ön.

De nyligen släppta dokumenten inkluderar ett samtal som anklagaren Giuffre hade med sina advokater för nästan tio år sedan som en del av hennes civilmål mot Maxwell 2015.

Vid ett tillfälle i konversationen tog hon upp ämnet Epsteins mäktiga vänner. Jack Scarola, en av Giuffres advokater, frågade henne om hon hade någon erinring om att Epstein berättade för henne att Bill Clinton var skyldig honom ”förmåner.”

”Ja det gör jag,” svarade hon enligt handlingarna. ”Det var dock ett skratt. Han skrattade bort det. Du vet, jag minns att jag frågade Jeffrey [a] ”Vad gör Bill Clinton här?”, och han skrattade bort det och sa: ”Tja, han är skyldig mig en tjänst.” Han berättade aldrig för mig vad den tjänsten var. Jag visste aldrig. Jag visste inte att han var allvarlig. Det var bara ett skämt.

”Den undersökande journalisten Conchita Sarnoff berättade för Fox News under en intervju att det fanns ”minderåriga flickor” på den anklagade pedofilen Jeffrey Epsteins plan när Clinton reste på det – ibland utan sin Secret Service.

”Jag försökte faktiskt intervjua Clinton, men han gick inte med på det, och jag vet från pilotloggarna, och det finns pilotloggar som du vet, där olika piloter skriver in vid olika tidpunkter, att Clinton var där, han var gäst på Epsteins 27 gånger, ”sa hon.

Demokraterna och deras vanliga MSM-media har försökt koppla president Donald Trump till Epstein och hans sexorgier, men sanningen finns där ute.

Advokaten för ett av offren för Jeffrey Epstein sade att president Trump var den ”enda” högtrankade personen som hjälpte honom med hans utredning, och han motsäger sig påståenden om att Trump är inblandad i Epsteins brott.

Bradley Edwards är en advokat för offren som stämmer Jeffrey Epstein, och han intervjuades av en reporter från ”Info Insurgency” om president Trumps kopplingar till Epstein.

Under samtalet frikände Edwards president Trump.

Han berättade för reportern att av alla människor (vittnen) som han mötte angående Epstein, redan 2009, var president Trump den enda som var samarbetsvillig och faktiskt var ivrig och villig att hjälpa till.

Han målar upp Trump som en ”öppen bok” som ville hjälpa och sade att det finns ingen information som han känner till och som kopplar president Trump till den minderåriga sexkabbalen som drevs av Epstein.

Den här intervjun är förbjuden av vänstern, men det är en ren bekräftelse för Trump och hans anhängare.

Enligt en rapport sparkade Trump en gång ut Epstein från sin Mar-a-Lago-klubb efter att han fått fast Epstein med en ung flicka.

Oppositionsundersökningsföretaget Fusion GPS försökte också en gång upptäcka en nära koppling mellan Epstein och Trump men de misslyckades. Du kommer ihåg att Fusion GPS var företaget som Hillary Clinton hyrde in i sin kampanj för att gräva upp smuts på Trump.

När de inte kunde hitta något värdefullt anställde de Christopher Steele för att hjälpa till med att koka ihop den falska Trump-Ryssland-dokumentationen. Om det fanns något kriminellt på distans eller oetiskt med Trump, skulle dessa karriärspioner ha upptäckt det.

De kunde inte hitta något.

President Trump var målet för Obama-Clintons Deep state-spioner på FBI och DOJ som försökte sätta dit honom för Trump-Rysslands häxjakten. Han är förmodligen en av de mest granskade och undersökta kandidaterna som någonsin har innehaft presidentposten.

Även om presidenten inte är utan sina egna personliga synder, kunde de mest fruktade brottsbekämpande enheterna i världen inte binda honom till något fel. Detta är bara en anledning till att det amerikanska folket valde honom 2016 och kommer de kommer att göra det igen år 2020.

Ghislaine Maxwell-dokumentdump gör att Epstein och Trump-advokaten  vrider sig

https://themindunleashed.com/2020/07/ghislaine-maxwell-document-dump-makes-epstein-and-trump-lawyer-alan-dershowitz-squirm.html

Dershowitz har försvarat klienter som O.J. Simpson, Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein och ingår i president Trumps juridiska team.

Men mitt i redigeringen av namnen och försvunna detaljer som finns i överflöd i de oöppnade vittnesmålen, sticker ett namn ut som en öm tumme: det är kändisadvokaten och professorn vid Harvard Law Alan Dershowitz.

Alan Dershowitz har varit ett långvarigt inventarium inom kabelnyhetsprogrammen och  de verkliga rättssalsdramorna. Förutom att ha försvarat Epstein var Dershowitz en anmärkningsvärd medlem av O.J. Simpsons ”Dream Team” under mordförsöket 1995, nyligen hjälpte han Harvey Weinsteins försvarsteam och var en framträdande försvarsadvokat för president Donald Trump under senatsförhöret gällande riksrätt.

Dokumenten som släpptes på torsdagen relaterar till Epsteins anklagare och före detta ”sexslav” Virginia Roberts Giuffres nu avgjorda civilrättsliga process 2015 mot Maxwell.

Giuffre stämde Maxwell för ärekränkning efter att hon anklagat den brittiska societetsdamen för att ha diktat ihop anklagelserna om sexuella övergrepp mot henne och Epstein.

Guiffre hade påstått att Maxwell lockade henne att gå med i Epsteins ring innan han tog upp henne i sitt stall för att bli utsatt för sexuella övergrepp av honom och hans ”klienter” när hon bara var 15. Även om ärendet avgjordes 2017, pockar de stängda dokumenten fortfarande på att stickas hål på.

Anklagelser om att Alan Dershowitz var en del av Epsteins innersta krets som regelbundet missbrukade och sexuellt utnyttjade ett antal kvinnor, inklusive minderåriga flickor, är inte helt nytt. Dershowitz anklagades 2014 för att ha haft sex med Giuffre medan hon var minderårig framgår det i domstolens papper som nyligen har öppnats. I ett dokument står det:

”En så mäktig individ som Epstein tvingade då-minderåriga Jane Doe # 3 till att ha sexuella relationer med fd Harvard Law Professor Alan Dershowitz, en nära vän till Epsteins och välkända brottsförsvarare.

”Epstein krävde att Jane Doe # 3 skulle ha sexuella relationer med Dershowitz vid flera tillfällen medan hon var minderårig, inte bara i Florida utan också på privata flygplan, i New York, New Mexico och på de amerikanska Jungfruöarna.”

Dershowitz spelade en avgörande roll för att hjälpa Epstein att tillhandahålla ett icke-åtal med federala åklagare i ärendet mot honom år 2008, då den dömda pedofilen fängslades i 13 månader på anklagelser om statlig prostitution.

I ett uttalande till Forbes erbjöd Dershowitz den konstiga förklaringen att han ville att handlingarna skulle släppas eftersom han ansåg att det skulle befria honom i domstolens och allmänhetens ögon. Han skrev:

”Jag krävde att dessa dokument skulle släppas. De innehåller inga nya anklagelser som inte offentliggjordes i Guiffres tidigare stämningar. Anledningen till att jag ville att de skulle släppas är att de innehåller e-postmeddelanden om en rykande pistol och ett manuskript som med Guiffres egna ord bevisar att hon aldrig träffade mig och hittade på hela historien. ”

Anklagelserna är emellertid mer fördömande nu när Dershowitz har tagit det på sig att offentligt kämpa för Maxwell och Epstein i pressen, samtidigt som han också släpper namnen på andra högprofilerade och elit-politiska och affärspersoner som var vän med den ökända och påstådda sexhandlaren .

Dershowitz noterades på Epsteins flygloggar som att han hade varit ombord på finansiärens privata jet elva gånger, vilket gjorde den berömda advokaten till en frekvent besökare på sin klients så kallade ”Pedo Island.”

Dershowitz har också en lång historia av att göra bisarra och kontroversiella uttalanden till pressen. Ifjol försvarade den noterade civila libertarianen sin beryktade ståndpunkt för Los Angeles Times 1997, där han antydde att samtyckesåldern skulle sänkas till 14 eller 15 år, vilket också gjorde påståendet om att lagstadgad våldtäkt är ett ”föråldrat begrepp.”

Det återstår att se vilka andra detaljer den pågående rättegången mot Ghislaine Maxwell kan ge. Det har emellertid blivit allt tydligare att Dershowitz våndas i rampljuset för de nyligen öppnade dokumenten och nyfunnen medieuppmärksamhet.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: