20 avklassificerade filer som bevisar statlig brottslighet och konspiration

Posted by William M. Finley on August 23, 2017
https://teapartyorg.ning.com/profiles/blogs/20-declassified-files-that-prove-governmental-crime-and?xg_source=activity

23 augusti 2017 / av Makia Freeman

Avklassificerade filer är användbara i en värld där sanningssägare och öppensinnade utredare stängs av, censureras och anklagas för att vara ”konspirationsteoretiker.” Vår värld håller snabbt på att bli ett digitalt censurnät, där företagsteknologiska fängelser som Google (som äger YouTube) och Facebook-rigg-algoritmer (som styr sökmotorresultat och nyhetsflöden) för att höja den information de vill att du ska se och begraver den information de inte vill att du ska se. Amazon är också en del av denna nya multinationella företagstekniska oligarki, och du kommer ihåg att de har avslöjats med att censurera böcker (som No One Died at Sandy Hook av Jim Fetzer) genom att förbjuda dem att säljas på deras plattform. Det praktiska med avklassificerade dokument är att de är äkta bevis som bevisar statlig brottslighet. Det är svårt för nej-sägare och censorer att förneka äktheten av statliga avklassificerade filer som visar att vår historia är full av konspirationsfakta, inte konspirationsteorier.

Med det i åtanke, här är del 1 av en lista med 20 avklassificerade filer (de flesta från den amerikanska regeringen) som bevisar de verkliga brott som den har begått, som spänner över olika områden inklusive tvångssterilisering, tankekontroll, vädermodifiering, false flagg operationer och antända krig. Dokumenten talar för sig själva.

Avklassificerade filer: Operation Paperclip

Tror du att andra världskriget slutade med nazisternas nederlag? Tänk om. De blev inte besegrade; de vände sig precis söderut (Argentina) och ställde upp i leden med sina erövrare (USA, Storbritannien, Ryssland) i en smutsig överenskommelse av laglig immunitet för inre information. De tyska forskarna, teknikerna och ingenjörerna hade gjort lysande och banbrytande framsteg på många områden med anledningen av och under kriget, och segrarna hade inte ett moraliskt problem med de nazistiska förstörelsevapnen … det enda problemet var att dessa lysande forskare befann sig på fel sida. USA fick en betydande del av dessa nazistiska forskare (cirka 1500) och smugglade dem till NASA och CIA, där några av dem såsom Wernher von Braun fortsatte att ge dem ett namn. Därför tillät USA villigt sina militära och underrättelsebyråer att smittas av nazistisk ideologi, som fortsätter än till denna dag. Du kan läsa de avklassificerade dokumenten relaterade till Project Paperclip eller Operation Paperclip här

Avklassificerade filer: Operation Northwoods

Detta är en stort för alla dem som tror att regeringen aldrig skulle skada sina egna medborgare. Operation Northwoods var den skandalösa planen för den amerikanska militären att attackera sitt eget folk och städer (Washington DC och Miami) som en falsk flaggoperation för att invadera Kuba. Det var en förevändning för att invadera Kuba. Avklassificerade US Joint Cheifs of Staff Memo från 1962 fick titeln ”Operation Northwoods – Motivering för USA:s militära ingripande på Kuba.” Med egna ord säger dokumentet att en ”serie av välkoordinerade incidenter kommer att planeras äga rum i och runt omkring Guantanamo för att få det att se verkligt ut, att det blev gjort av fientliga kubanska styrkor.” Lyckligtvis hade JFK påhittigheten att avvisa planen; 1962 hade han upptäckt det lömska inflytandet från det Militära Underrättelsekomplexet mot hans presidentskap. Du kan hitta några av de avklassificerade dokumenten för Operation Northwoods här.

Avklassificerade filer: CoIntelPro

CoIntelPro har blivit ett känt eget ord, härrörande från det fullständiga operativa namnet Counter Intelligence Program. Detta var ett program som drevs av FBI under Hoover och som startade 1956. CoIntelPro var en serie av undercover-operationer som riktade sig mot människor och grupper som den amerikanska regeringen ansåg var ett problem, såsom kommunistpartiet, andra vänstergrupper, medborgerliga rättighetsgrupper, yttersta högergrupper (t.ex. KKK) och enskilda aktivister som Martin Luther King. Omfattningen av CoIntelPro var bred: det omfattade övervakning, infiltrering, misskreditering och störning av ordningen. Även om den dåvarande riksadvokaten Robert Kennedy tillät viss spionering, fick FBI en tum och tog en mil (ungefär som dagens spionagenturer), vilket tydligt överskred gränserna för laglighet. Det blev ett sätt för regeringen att skrämma och kväva dissidenter. Du kan läsa avklassificerade dokument på CoIntelPro här.

Avklassificerade filer: Operation Mockingbird

Operation Mockingbird var ett CIA-projekt för att infiltrera och i det fördolda kontrollera media. Det började på 1950-talet under den dåvarande CIA-direktören Allen Dulles. De avklassificerade filerna (de flesta är klassificerade och hemliga, men en liten bråkdel här) visar hur CIA infiltrerade mainstream-medierna och fick sina delar in i TV, tidningar och tidskrifter överallt som ”nyheter” när de egentligen inte var något annat än lögner och propaganda. Richard Salant, tidigare chef för CBS News, sa en gång att ”vårt jobb är att ge människor inte vad de vill ha, utan vad vi beslutar att de borde få.” Mockingbird exponerades vid utfrågningarna i kyrkutskottet 1975 (se ett videoutdrag här). Inte mycket har förändrats än idag. Journalister över hela världen avlönas fortfarande av dem, men vissa var modiga nog att prata om det, till exempel den avlidna Udo Ulfkotte.


https://bakomkulisserna.biz/2020/05/31/operation-mockingbird-propaganda-i-media/

https://bakomkulisserna.biz/2020/03/25/inuti-operation-mockingbird/


Avklassificerade filer Operation MK Ultra:

Operation MK UltraOperation. MK Ultra har blivit så ökänt att termen i princip är synonymt med mind control. MK Ultra för MK Ultra står för mind kontrolle (tysk stavning av kontroll), med ett nick till de tyska nazistiska forskarna som utvecklade den för CIA som fördes in under Paperclip. 1953 valde CIA-agenten Richard Helms (senare CIA-direktör 1966) Dr Sidney Gottlieb att driva TSS (teknisk servicepersonal) för att utveckla sanningsserumläkemedel, hypnotiska tekniker och tankekontrolltekniker, i syfte att skapa spioner, kurirer och mördare. Eisenhower godkände att man använde nazistiska forskare och judiska offer som försökskaniner. MK Ultra var så stor att det hade 149 delprojekt. År 1953 var MK Ultras tonvikt på LSD (se nedan), men på 1960-talet hade detta förändrats till biologisk radiokommunikation. Helms förstörde senare mycket av MK Ultra-arkivet när han lämnade 1972, men vissa avklassificerade filer finns kvar.

Avklassificerade filer: Operation Midnight Climax

Operation Midnight Climax, ett av många MK Ultra-delprojekt, använde betalda prostituerade för att locka människor till CIA-säkra hus i San Francisco, Marinen och New York. Där fick de ett otroligt stort antal ämnen, inklusive LSD, och övervakades bakom envägsglas. Detta var inte första gången, inte sista gången, att den amerikanska regeringen använde droger och andra ämnen för att experimentera med intet anande individer. Poängen var att studera effekterna av LSD och få forskning om potentiella militära och intelligensanvändningar användningen av sexuell utpressning, övervakningsteknologi och medvetande förändrande droger. Några av de avklassificerade filerna finns här.

Avklassificerade filer: CIA Drug Smuggling

CIA har länge använt olagliga droger för att finansiera sin olagliga verksamhet. Droger är ofta en av den hemliga motivationen bakom krig. Vietnam är en del av den gyllene triangeln av heroinproducerande opiumvallmo, Afghanistan är också hem för enorma strängar av opiumvallmor och efter att USA invaderade många länder i Central- och Sydamerika, tog de kontrollen över kokainproduktionen där. 1996 avslöjade journalisten Gary Webb sambandet mellan CIA, kokain och Nicaraguas Contras. I början av 1980-talet pressade CIA försäljningen av kokain i Los Angeles för att finansiera deras dolda krig mot Sandinisterna i Nicaragua. Du kan läsa några av de avklassificerade filerna på det här här, inklusive utdrag från Oliver Norths anteckningsbok som erhållits under FOIA. North skriver att flygvapengeneral Richard Secord sa till honom (North) att ”14 M för att finansiera [vapnen i lagret] kom från droger.” (För mer från författaren till “20 avklassificerade filer som bevisar regeringsbrott och konspiration” vänligen klicka på

http://joemiller.us/2017/08/20-declassified-files-prove-governmental-crime-conspiracy/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: