Carl Norberg 2020-07-29 – Det är samma kockar serverande samma soppa, då som idag!

Allting går igen ur tidens grums och mögel, stiger fram en skrämmande fantom… Så skaldade Karl-Gerhard en gång i tiden, med en klar referens om hur historien återupprepar sig till följd av mänsklig enfald. Det är samma bakomliggande struktur som dragit i trådarna sedan mycket lång tid tillbaka, även om kontrollen inom ramen för denna varierat över tid, där telekominfrastrukturen i modern tid spelat den avgörande rollen för vem som etablerat sig som överbefälhavare på rymdskeppet Tellus.

I boken, The Dual State, Parapolitics. Carl Schmitt and the National Security Complex, går det t ex att läsa enligt följande.

”Under kriget hade familjen Wallenberg sålt kullager och stål till Tyskland och hade haft hemliga affärer med tyska företag. Jacob Wallenberg hade samarbetat med tyskarna medan Marcus Wallenberg arbetade med amerikanska och med de brittiska underrättelsetjänsterna. Efter andra världskriget fortsatte Wallenbergs som vanligt tack vare stöd från deras advokat, och senare statssekreterare John Foster Dulles, och deras representant i USA, biträdande statssekreterare Robert Lovett.

”Sveriges aristokratiska och militära elit övergav sina historiska tyska band för en pro-amerikansk ställning, medan den Socialdemokratisk regeringen officiellt höll den svenska västbenägna politiken under neutralitet, som åtnjöt folkligt stöd. Efter kriget var Marcus Wallenberg ”förbindelsen” mellan den svenska försvarschefen General Nils Svedlund och högre amerikanska officerare. General Svedlund träffade bl.a USA:s statssekreterare John Foster Dulles hemma hos Wallenberg. Efter kriget behöll Wallenberg-bröderna sina förbindelser med bröderna Dulles (även med Allan Dulles som chef för CIA). På liknande sätt 1985 fungerade Peter Wallenberg, Marcus son och efterträdare som chef för Wallenberg-imperiet, som en ”förbindelse” mellan Sveriges försvarschef Lennart Ljung och USA:s ledarskap (inklusive Henry Kissinger och George HW Bush, Snr.)

En betydande del av den aristokratiska militära och industriella eliten framträdde som ett informellt maktnätverk med sina egna lojaliteter och internationella band som skiljde sig från den valda regeringen med den härskande socialdemokratiska politiska eliten . Här kan vi hitta de historiska rötterna till den svenska dubbla – djupa – staten.” Lägger man uppe på detta till Statens offentliga utredning SOU1999:20 såsom SOU2003:19 så lämnar det inte mycket kvar av fantasin över vad som är vad.

Bevisningen är helt enkelt överväldigande om man bara tar sig tiden att själv undersöka vem det är som egentligen bestämmer, och om alla vägar en gång i tiden ledde till Rom, slutar alla de elektroniska i modern tid i Sverige!

Detta och mycket mer avhandlas i dagens onsdagsmys och som vanligt kommer vi inte få någon som helst hjälp av sittande etablissemang att sprida information som denna då detta följdriktigt skulle skada deras egna intressen i ett land som vårt där den institutionaliserade korruptionen sitter i tapeterna, varför vi ber alla som förstått allvaret i vår gemensamma situation att dela.

Med det önskar De Fria alla en riktigt trevlig onsdag och en god fortsättning på veckan!Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: