USA befinner sig nu i ett misslyckat tillstånd och vad man ska göra åt det?

Notering till läsarna, detta är den sista av de på förhand skrivna sommar-reportagen. Regelbunden rapportering kommer att återupptas med början den 3 augusti.

2020-07-27
Benjamin Fulford, Veckobrev

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The United States Of Corporate America Illustrated In 1 Chart | HuffPost

United States of America Corporations odeklarerade konkurs den 16 februari och det efterföljande kaoset är ett tecken för världen att USA under sin nuvarande ledning är en misslyckad stat. Den här veckan kommer vi att titta på hur detta kom till och vad vi ska göra åt situationen.

Först av allt, enligt olika uppskattningar, inklusive Atlanta Federal Reserve Board (FRB), har det amerikanska BNP fallit med 50 % i år. USA har också (återigen enligt platser likt FRB) ofinansierade skulder på över 200 biljoner dollar. Detta inkluderar extern skuld, statsskuld, ofinansierad pensionsskuld etc. Om BNP verkligen har sjunkit med hälften till cirka 10 biljoner dollar betyder det att skulden är mer än 20 gånger amerikansk årlig inkomst. Det betyder att om alla amerikaner spenderade hälften av sina pengar på att betala av skulden, skulle det ta 400 år för dem att göra detta.

Det finns andra tecken på djup dysfunktion också. Amerikaner spenderar 17,7 % av BNP på medicinska utgifter; mer än dubbelt så mycket i procent som i andra länder. Trots detta minskar den amerikanska livslängden varje år. De har en kriminaliserad medicinsk anläggning som förgiftar människor med cancerframkallande ämnen och smittade vacciner med avsikt att öka antalet sjuka människor som de sedan kan suga pengar ur.

Unga livstidsdömda överklagar sina fall i USA - Nyheter (Ekot) | Sveriges  Radio

Sedan är det fängelsebranschen som sätter människor i fängelser av ogiltiga skäl (som att ha testat positivt för marijuana) bara för att de ska kunna tjäna på fångarna genom slavarbete. I hela världen är en av fem personer i fängelse en amerikan. USA, med en befolkning på 330 miljoner, har 2,3 miljoner människor i fängelser, jämfört med 1,6 miljoner människor i fängelse i Kina, som har en befolkning på 1,5 miljarder.

Klyftan mellan de rika och de fattiga i USA är den absolut största i den utvecklade världen. De verkliga levnadsstandarderna för 90 % av amerikanerna har sjunkit sedan tidigt 1970-tal.

A thread written by @RussiaConnects: "WHY WESTERN MSM NEWS IS FAKE The  primary genesis of fake news is that which emerges from western [...]"  msm media trump lies Blank Template - Imgflip

Ytterligare ett problem är ett MSM-media som spyr ut nästan inget annat än propaganda och lögner. Detta står i takt med ett politiskt system som är förlamat av inre stridigheter och korruption. Demokratin i USA har varit död ända sedan George Bush Jr. stal valet år 2000.

Hur som helst, får du bilden här. Som en MI6-källa uttryckte det ”Amerika är ett avslutat kapitel.”

Det uppenbara svaret är att den nuvarande regimen i Washington DC ska offentliggöra en konkurs. Detta skulle utplåna skulder över en natt. USA:s president Donald Trumps administration försöker ”göra Amerika stort igen.” Trump har i själva verket redan förkastat inhemsk skuld genom att nationalisera FRB och överlämnat pengar direkt till företag och individer.

USA:s statsskuld – Wikipedia

Detta fungerar inhemskt men eftersom USA är skyldigt pengar till resten av världen, måste det amerikanska folket omförhandla sina skulder med resten av världen. Kom ihåg att fartyg som anländer till USA fulla med saker, har lämnat landet tomma i över 40 år. Allt betalades med det amerikanska kreditkortet, men nu vill andra länder ha kontant betalning. Det är därför butiker har slut på så många varor. USA har inte kontanter för att upprätthålla de levnadsstandarder som betalades med skulder.

Resten av världen, särskilt de viktigaste borgenärerna Japan och Kina, är villiga att skriva av skulden, men de vill först ha en förändring av ledningen. Med andra ord, de vill att amerikanerna ska befria sig från det babyloniska skuldslaveriet genom den khazariska maffian.

Den processen har börjat med arresteringar och utomrättsliga avrättningar av topp- khazarer, Satans-dyrkande eliter. Bush-familjen är borta, Rockefellers förlorade sitt presidentskap när ”Hillary Rockefeller” besegrades, och många politiker och så kallade kändisar har försvunnit.

Situationen är dock fortfarande likt en ödla som skakar av sig svansen för att fly. Den verkliga kontrollen av Förenta staterna sitter fortfarande i händerna på …

Satansdyrkande khazarer som Jared Kushner (bilden), Rothschild-familjen och Benyamin Netanyahu.

Kushner Companies | 666 Fifth Avenue | Jared Kushner

Kom ihåg att när Donald Trump var en affärsman och gick i konkurs, då blev han varje gång räddad av Rothschilds. Detta är en fråga om offentligt register. Kushner köpte den ökända egendomen 666 på 5:e Avenyn där de utvecklade mikrochip för implantering i människor.

Låt oss nu se på vad som ännu inte har hänt. Det har inte pågått något jubileum eller någon engångsavskrivning av alla offentliga eller privata skulder. Det har inte skett någon omfördelning av orättmätigt erhållna tillgångar. Det har inte skett någon amnesti för icke-våldsmässiga brottslingar.

MSM-media får fortfarande spy lögner och rädslor dag efter dag.

5G in Korea: lessons for the developing world

Amerikanerna attackeras också med biovapen och 5G elektromagnetisk strålning för att tvinga dem till att ta vacciner. Dessa vacciner, enligt NSA, innehåller beteendemodifierande mikrochip som fungerar tillsammans med 5G-signaler. Amerikanerna är nu besatta av sina ”kreditpoäng”, ett tecken på fullständigt skuldslaveri.

Den andra saken att notera är att det inte har skett någon frigörelse av den dolda tekniken och inget offentligt erkännande av det hemliga rymdprogrammet från Trump eller hans regim. Istället har de skapat en rymdmakt som hittills verkar ha fastnat på marken av denna planet.

Med andra ord, trots de verkliga framstegen som gjorts av Trump och hans folk, faller deras ansträngningar långt under den andra amerikanska revolutionen som vi så innerligt behöver.

Continental United States - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

Det finns en grupp som föreslår en lösning som innebär en sammanslagning av USA och Kanada för att skapa Nordamerikas Förenta stater (USNA). En sådan enhet skulle kunna starta om kontinenten genom en riktig nystart.

Förslaget kräver ett jubileum eller en fullständig avskrivning av alla skulder, offentliga och privata. Det kräver också en engångsfördelning av tillgångar så att varje nordamerikanskt hushåll skulle äga sitt eget hem och ha motsvarande 400 000 dollar i tillgångar. Det skulle också förekomma en engångs-amnesti av icke-våldsmässiga brottslingar. Detta skulle inkludera 47 % av de federala fångarna i fängelser på grund av narkotikaförseelser.

I de andra förslagen ingår en uppdelning av de khazariskt-dominerade mediekartellerna. Detta skulle inkludera inte bara MSM-media utan även teknikjättarna, läroböckerföretagen etc. Den nuvarande regimen med lögner och propaganda skulle ersättas med sanning och fakta.

Maps of South America North America | Verenigde staten kaart,  Noord-amerika, Verenigde staten

En annan idé är att flytta USNA:s huvudstad ut från Washington. Staten North Dakota har föreslagits eftersom den är Nordamerikas geografiska centrum. Alla sådana beslut skulle emellertid tas demokratiskt, enligt folkets vilja.

Det amerikanska militärindustriella komplexet skulle också genomgå en fullständig klyvning till plogbillsomvandling. För att få stöd från denna kraftfulla lobby, skulle omvandlingen inledas med en 20 %-ig löneförhöjning över hela linjen. Högteknologiska militära företag skulle nyutrustas för rymdforskning och för att tillhandahålla futuristiska transportmedel. Amerikanska trupper skulle omfördelas till att skydda naturskydd och världens svaga och fattiga.

Svensk sjukvård nu sämst i Europa – Politik & Partier

Sjukvårdssystemet skulle också genomgå en översyn. Detaljerna skulle utarbetas av experter enligt världens bästa praxis. En viktig princip skulle emellertid vårdas. Enligt den nya regimen, skulle försäkringspolicyn utarbetas så, att ju friskare människorna blev, desto mer pengar tjänade den medicinska industrin. Just nu är det det motsatta, ju sjukare människor blir, desto mer pengar tjänar de medicinska- och läkemedelsindustrierna. Det är detta som skapade motivationen för avsiktlig spridning av biovapen, cancerframkallande ämnen och andra gifter.

Den andra förändringen med USNA skulle vara att folket som helhet skulle vara involverade i planeringen av framtiden. Människor skulle bli tillfrågade exakt om vilken typ av framtid de ville ha och sedan skulle experter ta reda på hur det skulle förverkligas.

Framtidsfeministen on Twitter: "Kunskap, meritokrati och inspiration  sammanfattar #allbrightdagen 2016! Så bra kväll!… "

USNA skulle också drivas genom en kombination av återställd och föryngrad demokrati i kombination med meritokrati. Pentagon är ett exempel på en meritokrati. Välkända företag är en annan. Vem som helst kan klättra upp i toppen om de har vad som krävs. En ny meritokrati skulle ställas inför den framtida planeringen. Det aktuella arbetet skulle dock utföras av den privata sektorn. Demokrati skulle säkerställa att meritokraterna inte skulle kunna bli självbetjänande elitinstitutioner genom att sätta dem under stadig fast kontroll av folket.

Golden Dragon-familjen har erbjudit sig att kostnadsfritt bevilja otaliga biljoner dollar för att säkerställa att USNA kunde bli välfinansierat, så att det kunde komma igång. Resten av världen står också redo för att hjälpa det amerikanska folket när de skakar av sig de långa åren med babyloniskt skuldslaveri och tankekontroll.

Motståndet mot denna plan kommer från folket som finansierar Donald Trump, sionisterna, Rothschilds och deras gelikar. Så länge som de förblir under kontroll, kommer USA att se en fortsatt försämring med anarki och fattigdom.

5 Eyes, 9 Eyes och 14 Eyes – Vad du MÅSTE veta

I höst kommer det att bli ett stort tryck på att förbättra denna vision, eller en förbättrad version av denna vision till verklighet. Stödet från 5Eyes, militära och underrättelseapparater, i harmoni med deras europeiska motsvarigheter, kommer att vara grundläggande. Endast ett enat väst kommer att kunna se till att USA stiger upp som Phoenix ur askan, starkare och vackrare än tidigare. Världen hoppas och ber att det gamla, goda och vänliga USA från förr återvänder snart.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: