Sjuka och äldre över 75 år skall först vaccineras!

Maximera äldres möjlighet till fler friska år | Dagens Samhälle

2020-07-24
Olle Ljungbeck

Så skall vi äldre åter bli försökskaniner när myndigheterna nu bestämt att sjuka och äldre över 75 år skall bli de första att vaccineras. Sålunda är Stefan Löfven m fl inte nöjda med att man sparade ca 300 miljoner av de döda åldringarnas pensioner. Dessa pengar kommer att gå till invandrarna som inte vill arbeta. Men Löfven och hans medbrottslingar är inte på långt när nöjda med futtiga 300 miljoner.

Nu har de utöver alla sina andra försök att ta bort åldringarna för att spara pengar till underhållet av de arbetsovilliga emigranterna hittat ett nytt sätt. Eftersom ett vaccin normalt skall prövas under en period av 6-7 år innan man är säker på eventuella skadeverkningar och därmed kan använda det för allmän vaccinering visar dagens beslut att man medvetet vill ta bort de över 70 år. Hur mycket man kan spara i pensionsmedel vet väl ingen, men troligen kalkylerar de ansvariga med Stefan Löfven i spetsen att det skall kunna ge ett bidrag på upp till tio miljarder till de utifrånkommandes arbetsovilligas underhåll.

Är det någon som längre tvivlar på var Stefan Löfven bestämt sig för var underhållet skall tas ifrån till de arbetsovilliga emigranterna? Att medvetet sprida smittan i äldreboenden var tydligen inte tillräckligt effektivt för att få ihop till ovan nämdas underhåll.

 Kategorier:Hälsa, Uncategorized

Etiketter:, , ,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: