Carl Norberg 2020-07-24: Fredagsmys med situationen Maxwell till den svenske Borgarkungen

Peter Hultqvist satt så sent som igår och skroderade om det fina reguljära samarbetet med USA…. Detta dagen då Ericsson gällande kinesiska sanktioner mot bolaget hänvisade till en talesperson på det kinesiska utrikesdepartementet. FBI har hävdat att kinesiska forskare med hemliga militära kopplingar är aktiva i dussintals amerikanska städer, samtidigt som den främsta amerikanska diplomaten uppmanade den ”fria världen” att förena sig mot Peking och skära av ”Frankensteinmonstrets tentakler.”

Dramatiken eskalerar således rent geopolitiskt nu precis som förutspåtts, och vi har i modern tid inte stått inför större omvälvningar någonsin. Konflikt är ovillkorligt framöver dock kommer denna ej spela ut sig i någon traditionell mening med vapen i hand, utan mer handla om informationshantering som det moderna kriget till 80% består utav. Följaktligen har internet-plattformarna en enormt stor roll i vad som komma skall. Att Google, Facebook, Twitter etc. behöver en telekominfrastruktur för att över huvud taget kunna fungera har vi ju tjatat om till leda, och det är ju frågan huruvida det är rimligt att privata intressen kontrollerar denna som kommer komma upp för diskussion här framöver. Skumpan ligger helt säkert inte på kylning uppe på Arsenalsgatan 8c vågar vi nog helt enkelt påstå.

Vidare ser det allt mer mörkt ut för de gamla kungahusen runt om i Europa, som ett efter ett nu hamnat i gungning av olika skäl, varpå förtroendet allt mer börjat svikta hos allmänheten, men så har ju monarkierna heller aldrig varit något annat än bröd och skådespelskulisser. Christoffer Steele har fått börja löpa gatlopp i ljuset av det nu är klarlagt att hans dossier som byggt på rena falsarier använts för att olagligt avlyssna Donald Trumps presidentvalskampanj, och menar nu att den aldrig var tänkt att användas. Man tar sig inte ens längre för pannan åt dumheterna. Svensk media fortsätter följdriktigt att briljera med sin Trumphatskampanj, och det blir verkligen allt mer tragikomiskt att se dem tugga sig mot sin egen undergång.

Vad håller egentligen Norge på med, och varför flyttar Donald Trump marinkårssoldater dit? Har de verkligen någonsin haft sin självständighet som de firar vart år den 17 maj? USAs handelskrig med Kina, har det verkligen någonsin varit något annat än teater för att exponera den djupa staten? Och är det verkligen ett rimligt antagande att den amerikanske utrikesministern Mike Pompeo inte skulle känna till att Ericsson samarbetar med Panda Electronics, samtidigt som han menar att Huawei är ett nationellt säkerhetshot medans Ericsson är ett säkerhetsintresse? Hur var nu ABBs roll i Kina uppe på detta egentligen?

Vidare går Carl igenom lite historiska skeenden med avseende på ide-ologiskt tankegods, svenska opiumavtal, såsom den djupa statens planeringshorisonter som sträcker sig 100 år i framtiden, samtidigt som befolkningar i världen tillåts rösta vart 4:e och kallar det för demokrati. Den irakiska försvarsministern är tillbaka hemma hos husse i Sverige, och detta avhandlades till fullo när det begav sig så vill man veta mer är det bara att söka på Carls blogg http://www.carlnorberg.se

Den djupa staten sysslar ju som bekant med infiltration i världens alla statsförvaltningar varför det således inte handlar om länder mot länder, utan om parasiter som är beredda att sälja ut sina landsmän för sin egen nytta och utgör på detta vis en global entitet. Systemet bygger ju som bekant på korruption till sin grund och har Sverige som sin hemmabas – Stockholmsbyråkratin som vi kommer bli kända för. Detta är dock på väg att förändras nu då informationsflödena idag till skillnad från för bara 20 år sedan rör sig på horisontalplanet varför det blivit direkt omöjligt för denna entitet att längre kunna verka utan att synas.

Detta och mycket mer avhandlas i dagens fredagsmys, och som vanligt gäller det att hjälpa till med att dela information som denna för att på så vis skynda på den medvetenhet som behöver ligga till grund för att undvika allt för mycket onödigt lidande här framöver som ändå kommer bli omfattande på sina håll!Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: