5G framkallar Coronavirus: Nya studiemodeller visar att millimetervågor påverkar DNA

5G-induces-coronaviruses.jpg

makiafreeman
2020-07-22
https://steemit.com/covid/@makiafreeman/5g-induces-coronaviruses-new-study-models-millimeter-wave-influence-on-dna

En ny studie modellerar matematiskt hur 5G framkallar coronavirus (som SARS-CoV-2 eller COVID-19) via trängning av millimetervågor i våra celler. 5G kan också påverka och förändra vårt DNA.

5G framkallar coronavirus

Enligt en ny studie som just har publicerats på US NIH (National Institute of Health) webbplats PubMed.gov och publicerats tidigare någon annanstans. Studien, med titeln
5G Technology and induction of coronavirus in skin cells, kommer man till den chockerande slutsatsen – chockerande ur en huvudsakligen vetenskaplig synvinkel – att 5G-tekniken kan driva på kroppen till att producera virus som ett cellulärt svar. Gissa vad?

5G millimetervågorna (så kallade eftersom de arbetar i extremt höga frekvenser där det är mindre än en millimeter mellan vågtopparna) kan få kroppen att producera inte bara någon form av virus utan faktiskt coronavirus! Denna forskning skalar bort ytterligare ett lager av Operation Coronavirus, och bekräftar coronavirus-5G-kopplingen som jag och andra varnade för i februari när hela denna plandemi kom från marken.

Forskning visar hur EMF i form av 5G framkallar coronavirus

Jag kommer att återge hela sammanfattningen av studien här:

”I denna forskning visar vi att 5G millimetervågor kan absorberas av dermatologiska (hud) celler som fungerar som antenner, vilka överförs till andra celler och spelar huvudrollen i att producera Coronavirus i biologiska celler. DNA är byggt från laddade elektroner och atomer och har en induktor- liknande struktur. Denna struktur kan delas in i linjära, toroid- och runda induktorer. Induktorer interagerar med externa elektromagnetiska vågor, vilka rör sig och producerar några extra vågor i cellerna.

Formerna på dessa vågor liknar formerna på hexagonala och femkantiga baser i deras DNA-källa. Dessa vågor producerar några hål i vätskorna i kärnan. För att fylla dessa hål produceras några extra sexkantiga och femkantiga baser. Dessa baser kunde gå ihop med varandra och bilda virusliknande strukturer såsom Coronavirus. För att producera dessa virus i en cell är det nödvändigt att våglängden för de yttre vågorna är kortare än cellens storlek. Således kan 5G millimetervågor vara bra kandidater för applicering vid konstruktion av virusliknande strukturer såsom Coronavirus (COVID-19) i cellerna. ”

På vanlig engelska betyder det så här: DNA är konstruerat av elektroner och atomer som kan påverkas av externa EM-vågor. Dessa vågor producerar hål i cellerna. Kroppen skapar hexagonala och femkantiga DNA-baser för att fylla dessa hål, och dessa baser kan sammanfogas för att skapa virusliknande strukturer som coronavirus i våra celler. Detta bygger på det tidigare kända faktumet att 5G verkar på kroppens celler som en sändare, och dessa celler i sin tur (särskilt hudcellerna) fungerar som antenner, absorberar signaler och justerar sig baserade på dessa signaler. Detta är, bokstavligt talat, massprogrammering.

5G har mycket korta våglängder, vilket tillåter det att penetrera celler och påverka (kontrollera) DNA

Studien fortsätter genom att beskriva den exakta metoden med vilken 5G framkallar coronavirus:

”Således kan ett DNA avge några vågor och interagera med yttre vågor. De flesta vågor har emellertid en längd mer än cellernas storlek och passerar dem utan någon effekt. Endast begränsade vågor med längder mindre än millimeter kunde tränga in i cellmembranet och interagera med DNA-induktorer. Dessa våglängder kunde observeras i 5G-teknik. Därför kan torn i denna teknik utbyta vågor med DNA i celler och producera olika typer av sjukdomar, såsom COVID-19.

I denna studie föreslår vi en mekanism för utbyte av vågor mellan torn och värdceller för att få effektiva våglängder. I vår metod fungerar hudcellerna som en dermatologisk antenn, tar vågor i 5G-teknik och överför dem till värdcellerna. Därefter interagerar DNAet i värdcellerna med dessa vågor och rör sig. Genom rörelser av ett DNA uppstår några hexagonala och femkantiga hål. För att fylla dessa hål konstrueras några baser i cellerna. Dessa hål går ihop med varandra och bildar RNA av COVID-19. ”

Detta är tillräckligt skrämmande, men den större bilden är ännu värre. De små vågorna av 5G kan uppnå vad annan EMF-teknik (4G och nedan) inte kan göra, genom att penetrera cellmembranet och interagera med våra DNA-induktorer. Vi pratar om kraften att påverka och manipulera vårt DNA här:

”En antenn kan ta vågor där deras våglängder är lika med dess storlek. Således kan millimetervågor i 5G-teknik tas mer av dermatologiska antenner. Dessa vågor kan passera cellmembranen, komma in i kärnan och påverkar med DNA. Tidigare har det visat sig att ett DNA kan fungera som induktor och mottagare eller avsändare av vågor. Således får ett DNA i en dermatologisk cell som en keratinocyt externa vågor och skickar dem till DNA från andra celler som melanocyter. Vågor i 5G-teknik och högre teknik kan bidra till genuttryck, aktivera vissa gener och stänger av andra. ”

Detta återspeglar vad jag skrev i 2017-artikeln 5G och IoT: Total Technological Control Grid Rolled Out Fast, där jag hänvisade till forskningen från den israeliska forskaren
Dr. Ben-Ishai, som visade att våra svettkörtlar fungerar som spiralantenner, absorberar energi och EM frekvenser mellan 75-100 GHz, en del av det område som används av 5G.

5G framkallar coronavirus – Ytterligare konsekvenser


Bilden kan innehålla: 1 person, text där det står ”Deep State Betrays America! Covid deaths drop from 54,000 to 11,000 CDC admits adding pneumonia and flu with Covid deaths. Officials lied about 43,000 deaths for financial gain and political influence. Why should Taxpayers pay this man He should be in prison with the rest of the Deep State. salary & benefits?”

CDC erkänner att de lagt till lunginflammation och influensa till Covid-dödsantalet. Tjänstemän ljög om 43 000 dödsfall för ekonomisk vinning och politiskt inflytande. Varför ska skattebetalare betala lönen och förmåner till denna man? Han borde befinna sig i fängelset tillsammans med resten av Deep state


Så vad är konsekvenserna av denna studie? De är många. För det första, om 5G kan beväpnas och riktas mot människor, skjuta EMF och manipulera deras DNA för att producera coronavirus, är det externa hotet inte något nytt mördarvirus, utan snarare en destruktiv slagfältsteknologi förklädd som telekommunikationsteknik. Den som fortfarande tittar efter luftburna partiklar och är orolig för kontaminerade (smittade) ytor missar poängen helt.

För det andra, att bygga vidare på den första punkten, om NWO (New World Order) -kontrollörer som kör denna agenda har makt att förmå människor att tillverka coronavirus, eller till och med en specifik stam som SARS-CoV-2 (förutsatt att den finns), så finns det ingen ”smitta” eller viral spridning som sådan. Något som Dr. Stefan Lanka anser är att smittsam sjukdom i sig är en myt. Hursomhelst finns det ingen medicinsk eller juridisk motivering för att stänga ner småföretag, sätta människor i karantän och isolera människor, tvinga dem till att bära masker och social distansering, för i detta scenario sprids inte något nytt virus; människor påtvingas till att skapa det i sina egna kroppar.

För det tredje förstärker denna forskning idén att COVID-fenomenet är kopplat till syrebrist (hypoxi eller brist på syre). Detta förklaras på flera sätt, t.ex. enligt teorin från Dr. Robert Young att COVID är i själva verket frågan om blodkoagulering, och genom 5G 60GHz-effekten på syre-molekyler. För att sammanfatta det faktum att 60 GHz-bandet (används av 5G) påverkar syret.

Till exempel förklarar dessa teknik / telekommunikationswebbplatser hur syre absorberar en mycket hög procentandel (98 % på en webbplats) av 60 GHz vågor, vilket gör det oönskat och ineffektivt för radio och kommunikation. Denna analys är naturligtvis med tanke på effektiv telekommunikation. Men mitt synsätt är motsatt; Jag ser på saken och tittar på det ur ett hälsoperspektiv, så jag bryr mig inte om hur mycket O2 hindrar telekommunikationen, jag bryr mig om hur mycket 60 GHz hindrar min andningsförmåga!

Dana Ashlie förklarar i denna video från februari 2020 (omkring 11:00) att när O2-molekylerna absorberar vågorna på 60 GHz påverkar det snurret på deras elektroner. Ändringar av dess snurrfrekvenser har i sin tur påverkan på människans biologi. Det minskar syremolekylernas förmåga att helt binda och mätta hemoglobinet i vårt blod, vilket förhindrar oss att helt ta upp syret och därmed berövar det oss att uppta syret fullständigt i oss själva. Med lägre syrgasnivåer sjunker vår energi och immunitet och vi blir svagare.

Med denna nya information, tänk tillbaka på några av rubrikerna från januari, t.ex. Huawei bygger 5G-basstationer för att bekämpa Corona-virus. Fattade du det – för att ”hjälpa” bekämpa coronaviruset?! Det är ett sjukt skämt. Orsaken till våra problem presenteras återigen som lösningen.

Slutgiltiga tankar

Denna forskning är en annan viktig del av pusslet. Vi har nu känt till ett tag att konstgjord EMF orsakar stor skada för oss. Vi har också känt till en tid att 5G är extremt farligt på många sätt, inklusive för att det kapar våra svettkörtelantenner, bombarderar oss med pulserade vågor (mer skadliga än kontinuerlig vågstrålning), förstärker DNA-skadorna via VGCC, främjar djup EMF-penetration och har mutagena och cancerframkallande effekter, som släpps ut från en struktur i etapper som har använts för spridning bland människor. Denna forskning är mer ett bevis på att vi medvetet förgiftas, och att berättelser om fladdermössvirus från Kina är en röd sill. Vi måste fortsätta att vara vaksamma och motsätta oss 5G i alla dess former och göra vad vi kan i vårt lokalområde för att förhindra 5G-utbyggnaden.

Sources:

*https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/

*https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf

*https://thefreedomarticles.com/coronavirus-5g-connection-coverup-vaccines-transhumanism/

*https://thefreedomarticles.com/5g-iot-technological-control-grid/

*https://thefreedomarticles.com/doctor-reveals-corona-effect-blood-coagulation/

*https://www.rfglobalnet.com/doc/fixed-wireless-communications-at-60ghz-unique-0001

*https://www.everythingrf.com/community/why-is-the-60-ghz-band-not-good-for-long-range-communications

*https://vtechworks.lib.vt.edu/handle/10919/35234

*https://thefreedomarticles.com/aluminum-fluoride-glyphosate-emf-deliberate-concoction-pineal-gland/

*https://thefreedomarticles.com/5g-danger-13-reasons-health-disaster/Kategorier:Hälsa, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: