Trump rekryterades av militären!

Hittade detta på nätet idag. Intressant att se hur allt har planerats långt i förväg.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Jerome Corsi talar om en militärkupp, rekryteringen av Donald Trump för att ställa upp i presidentvalet och de kommande militära domstolarna mot kabbalen.

Jerome Robert Corsi (född 31 augusti 1946) är en amerikansk författare, politisk kommentator och konspirationsteoretiker.  Hans två bästsäljande böcker i New York Times, Unfit for Command (2004) och The Obama Nation (2008) (Wikipedia)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
8 aug. 2018
Jag menar idag, idag ser det ut som om alla säger, jag menar att Vita huset befinner dig under en lång besvärlig tid. Det är för att Donald Trump, ni förstår alla dessa prostituerade kommer att ge upp. När allt kommer omkring bryr sig det amerikanska folket inte om de prostituerade.

Donald Trump valdes inte för att han var ett helgon. Donald Trump valdes för att han tror på konstitutionen. Han behövde inte göra det här jobbet.

Jag vill att ni ska veta, för omkring tre år sedan, och det här vill jag att ni alla ska höra, även ni där längst bak. För omkring tre år sedan var det en grupp generaler som kom till mig och de förklarade för mig att de var redo för att utföra en coup d’etat. De var beredda att avsätta Barack Obama från sitt ämbete med militärmakt.

Några veckor senare fick jag ytterligare ett telefonsamtal där de berättade att de har på nytt övervägt detta. Känner ni till vad de har övervägt på nytt?

De hade pratat med Donald Trump och Trump hade godkänt att ställa upp i presidentvalet och de hade kommit överens om att om han ställer upp i valet kommer de att genomföra denna coup d’etat som en legitim process att utrota dessa förrädare inom regeringen. Den här pakten mellan militären och Donald Trump har hållit. Så som vi har tolkat det och sett det och Alex Jones har följt Q-anon. (ni kan följa Q på www.qmap.com) red.anm.

Q-anon är militär underrättelsetjänst och står Trump nära. Underrättelse vi får, förklaras på Infowars och det är verklig information inifrån.

Var och en som påstår att Donald Trump kommer att förlora, att han kommer att avsättas, att han kommer att ställas inför riksrätt. Och ni som tittar på CNN, MSNBC, de ordnar en fest idag. Och alla dess tjugo personer som tittar på dem runt om i landet, de är entusiastiska.

Donald Trump kommer inte att avsättas. Som ett motanfall, kommer han att avslöja ett eller två fakta som kunde förändra allt. Ta del av Michael Horowiz rapport, överinspektören som beskriver i detalj den korruption som förekommer inom Justitiedepartementet (DOJ). Donald Trump har rätt. Vi måste riva ner FBI huset och börja från början. Om vi ser på djupet för denna korruption så är den genomträngande. Sedan George HW Bushs tid har byråkraterna som varit, inklusive SES byråkraterna

(SES S.A. är en satellit- och marknätleverantör som levererar video- och dataförbindelse över hela världen, red.anm) 

som finns där nästan permanent, de är globalister. De tror inte på USA längre, de tror att de är smartare än USA, smartare än grundarna. Vi måste omarbeta konstitutionen. De är, det finns ett mycket enkelt ord för att beskriva det här, de är förrädare! Förrädare, det är kriminellt och jag kan förutspå här idag, att när borden vänder, kommer Donald Trump att anbefalla om militära tribunaler. Också Hillary Clinton och Barack Obama kommer att ställas inför rätta åtalade för förräderi.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: