Mördare skjuter man och son till domaren som undersöker Jeffrey Epsteins kopplingar till Deutsche Bank (UPPDATERAT)


By Chris Menahan
http://www.renegadetribune.com/gunman-posing-as-fedex-driver-shoots-family-of-judge-assigned-to-jeffrey-epstein-deutsche-bank-case/

En pistolman som utgav sig för att vara en ”FedEx-förare” åkte till den federala domaren Esther Salas hem på söndags kväll, sköt och dödade hennes son när han öppnade dörren och sköt sedan hennes man upprepade gånger innan han flydde från platsen.

Salas tilldelades för bara några dagar sedan ett ärende som involverade Deutsche Bank och Jeffrey Epstein och spekulationer florerar hejvilt att detta var ett försök till ”mord” eller gjordes för att skicka ett meddelande.

Domare Salas tillsattes för fyra dagar sedan för att avslöja all penningtvätt i fallet Epstein. Värderat till hundratals miljoner i banker, hel svart bok med misstänkta. I går dyker en pistolman upp vid hennes hus, skjuter hennes man, dödar hennes son och flyr utan att gå in i huset.

Global News Wire reporterade den 16 juli:

Stämning har väckts i den amerikanska tingsrätten för District of New Jersey för alla som köpte Deutsche Bank värdepapper mellan 7 november 2017 och 6 juli 2020 (”klassperioden”). Ärendet, Karimi mot Deutsche Bank Aktiengesellschaft et al., Nr 20-cv-08978, inlämnades den 15 juli 2020 och har tilldelats domare Esther Salas.

Stämningen fokuserar på huruvida företaget och dess chefer bröt mot federala värdepapperslagar genom att lämna falska och / eller vilseledande uttalanden och / eller underlåtenhet att avslöja att:

(1) Deutsche Bank hade misslyckats med att avhjälpa brister relaterade till AML, dess kontroller och förfaranden för avslöjande och intern kontroll över finansiell rapportering och dess amerikanska verksamhets besvärande tillstånd;

(2) till följd av detta misslyckades banken med att övervaka kunder som banken själv ansåg utgör hög risk, inklusive bland annat den dömda pedofilen Jeffrey Epstein (”Epstein”) och två korresponderande banker, Danske Estonia och FBME Bank , som båda var föremål för tidigare skandaler som involverade ekonomisk vanskötsel;

(3) Det föregående, när det avslöjats, var förutsägbart och hade troligtvis en väsentligt negativ inverkan på bankens finansiella resultat och rykte.

(4) Och som en följd av detta var bankens offentliga uttalanden väsentligt falska och vilseledande vid alla relevanta tidpunkter.

Den 13 maj 2020 rapporterade medierna specifikt att Federal Reserve hade kritiserat Deutsche Banks amerikanska verksamhet kraftigt i en internrevision. Granskningen fann enligt uppgift att Deutsche Bank hade misslyckats med att hantera flera problem som identifierats flera år tidigare, inklusive problem relaterade till bankens AML och andra kontrollförfaranden.

[…] Den 7 juli 2020 bekräftades sedan Federal Reserves kritik av Deutsche Banks misslyckande med att hantera sin AML och andra frågor när New York State Department of Financial Services (“DFS”) bötfällde banken med 150 miljoner dollar för att ha försummat att flagga för flera tvivelaktiga transaktioner från konton som är förknippade med Epstein och med två korrespondentbanker, Danske Estonia och FBME Bank, som båda var föremål för tidigare skandaler med ekonomisk vanskötsel.

Den enda kända finansieringskällan för Jeffrey Epstein är den starkt anslutna pro-israeliska miljardären Les Wexner, som har förblivit oskadad av lagstiftningen och FBI.

Wexners skatteadvokat blev enligt uppgift dödad i en ”mord-stil” -skjutning år 1985, innan han skulle vittna om skatteundandragande och offshore-banker.

För alla som är intresserade av att läsa hela polisrapporten som beskriver Leslie Wexners koppling till organiserad brottslighet och pratet om mordet ”mobben” på sin skatteadvokat kan du nu ladda ner hela filen nedan. Dela den vitt och brett!

https://archive.org/details/shapiromurderfilecomplete1

Den första personen som rapporterade Epstein till FBI och NYPD, var Maria Farmer. Hon gav en bomb-intervju nyligen där hon anklagade Wexner för att vara ”ormens chef” som stod bakom Epstein och Ghislaine Maxwells misstänkta utpressnings- och barnhandelsoperation.

 


UPPDATERAT:

police have found the body of roy den hollander  believed to be the gunman who ambushed judge esther salas s family

https://neonnettle.com/news/12047-gunman-who-ambushed-epstein-case-judge-s-family-found-dead

Polisen har hittat kroppen på Roy Den Hollander (bilden), som tros vara mördaren som låg i bakhåll till domaren Esther Salas familj.

judge salas s 20 year old son daniel anderl was shot dead and her husband  63 year old mark anderl  left critically wounded

Domare Salas överlevde när hon befann sig i källaren under överfallet, men hennes 20-åriga son Daniel Anderl dödades och hennes man, 63 år gamla Mark Anderl, lämnades svårt skadad.

Attacken kom bara några dagar efter det att domare Salas tilldelats ett framträdande fall som involverade den avlidna pedofilen Epstein.

Skytten uppges vara Roy Den Hollander säger flera poliskällor. Hans kropp hittades i hans bil och han hade skjutit sig själv.

Hollander nämndes första gången av The Daily Beast och obekräftade rättskällor. Han var klädd som en FedEx-anställd och öppnade eld mot Daniel när han öppnade dörren. Salas befann sig i källaren vid den här tidpunkten och var oskadd.

Hon sprang upp till övre våningen när skottlossningen började. Hollanders kropp hittades i hans bil på måndagen nära en campingplats i Catskills, 148 mil från där attacken inträffade på söndagen. Han dog av ett självförvållat skott skriver rapporter.

Polisen berättade för Associated Press att ett paket adresserat till Salas hittades tillsammans med Hollanders kropp, medan en talesman för statens domstol sa att bland hans personliga effekter fanns information om en annan domare, New Yorks chefsdomare Janet DiFiore.

Källor berättade för Daily Beast att han också hade papper med namnet Marc Angelucci – en annan advokat för mäns rättigheter som sköts till döds i sitt hem i förra veckan.

Hollanders motiv är fortfarande oklart, men i januari avslöjade han i ett pressmeddelande att han hade en rättegång mot ett New York-sjukhus gällande behandlingen av hans metastascancer, rapporterade New York Daily News.

I ett pressmeddelande gällande stämningen – med titeln ”Hur man inte behandlar en döende man” – skrev Hollander att han skulle ”slåss mot dem till min sista dollar, mitt sista andetag och om det finns något efter döden – för evighet.” De borde ha visat lite mer respekt för en döende man.”

Vid tidpunkten för sin död, var Hollander involverad i ett pågående fall som Salas var ordförande för, där han hävdade att militärens rekrytering av endast manliga soldater var ett krav – något som inte har hänt på över 40 år – är sexistiskt eftersom det orättvist skickar män ut i krig och inte kvinnor.

Hans klient ville tjäna i militären som tonårsflicka. Även om hon är fri att ta värvning om hon är kvalificerad, skrev han en stämning och hävdade att utkastet till regeln var sexistiskt. Målet överklagades 2015 och baserar sig helt på en princip snarare än faktiska fördomar eller skador i det verkliga livet.

Domare Salas fungerade som ordförande för det, och år 2018 beslöt hon att det skulle vara tillåtet att gå vidare, eventuellt upp till Högsta domstolen. Det har förekommit få utvecklingar under de senaste åren, men i juni avbröt hon de muntliga förhandlingarna utan att sätta upp ett nytt datum för dem och utan en förklaring.

NBC News rapporterade att Hollander hade publicerat tusentals sidor på webbplatser registrerade med hans namn och adress.

Bland skrivelserna fanns sidor som ägnades åt att gorma på Salas. Han publicerade också sina memoar tidigare i år, där han skrotade Salas och kallade henne ”en lat och inkompetent domare som utsetts av Obama.” Hollander skrev också att han under 2015-fallet som hon var ordförande för, ville ”fråga ut domaren, men trodde att hon kanske skulle förakta mig”, enligt ett utdrag som hämtats från nyhetssidan.

2011 ansökte Hollander om konkurs och påstod att han hade mer än $ 120 000 i kreditkortsskulder, såväl som hyror och andra utgifter. I den ansökan uppskattade Hollander att han tjänade ungefär $ 300 per månad från sitt arbete, men huvuddelen av hans inkomst kom från en månadsinkomst på 724 $ för social trygghet. Hans skjutattack mot domarens familj började omkring 17.00 på söndagen.

Daniel, som var parets enda barn, tros ha öppnat dörren och sköts omedelbart ”i hjärtat”, enligt familjens vänner. Hans far Mark sköts sedan flera gånger när han gick till ytterdörren för att se vad som hade hänt.

Domare Salas hade också nyligen tilldelats ett civil ekonomisk fall med bedrägeri knutet till den dömda sexförbrytaren och miljardären Jeffrey Epstein, men inga bevis har framkommit som kopplar fallet till skjutningen. Det fanns bevis att Deutsche Bank-investerare som hade anspråk på banken, att den lämnat falska och vilseledande redogörelser angående dess politik om anti-penningtvätt.

I talan påstås det också att banken misslyckades med att övervaka ”högrisk” -kunden Epsteins verksamhet. Tidigare i denna månad gick banken med på att betala böter på 150 miljoner dollar för att man fortsatt med att samarbeta med Epstein efter att han dömts för att ha värvat minderåriga prostituerade år 2008.

Det är oklart om Salas make är aktivt involverad i några fall. Vänner säger att domare Salas ofta kommenterade att hennes jobb gjorde henne till en måltavla för attacker, men att hon på sista tiden inte varit orolig.

new york state troopers closed off the area near where suspected gunman roy den hollander was found dead

New York State Troopers stängde området där den misstänkta pistolmannen Roy Den Hollander hittades död

Riksadvokaten Bill Barr släppte ett uttalande på måndag eftermiddag och uttryckte sina kondoleanser. ”På hela Justitiedepartementets vägnar skickar jag mina djupaste kondoleanser till domare Salas och hennes familj efter deras sons död och önskar hennes man en snabb och fullständig återhämtning.

”Den här typen av laglöshet och onda gärningar som genomförs mot en medlem av det federala rättsväsendet kommer inte att tolereras, och jag har beordrat FBI:s och USA:s Marshals Service fullständiga resurser att utreda saken”, sade han. USA:s Marshals Service har också uppmanats att ge domaren säkerhetsåtgärder, sade en brottsbekämpande tjänsteman.

FBI, U.S. Marshals, New Jersey State Police tillsammans med New Jersey Office of the Attorney General har varit på platsen för skottlossningen hela söndagskvällen. ”FBI undersöker en skottlossningen som ägde rum vid domaren Esther Salas hem i North Brunswick Township, NJ tidigt i kväll 19 juli,” sade byrån i ett uttalande. ”Vi arbetar nära med våra statliga och lokala partners och kommer att ge ytterligare uppdateringar när de är tillgängliga.”Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: