Världens underrättelsebyråer tror att vi lever i en matris som kontrolleras av en Artificiell Intelligens

202007-20
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibland leder faktabaserad rapportering in på ett mycket konstigt territorium. I mitt fall förvandlades en kriminalteknisk undersökning av vem som kontrollerade finans-systemet till ett mycket djupt kaninhål. Det ledde till att jag träffade en mycket äldre anställd vid en underrättelsebyrå och hemliga sällskapskällor, som förklarade för mig begreppet att mänskligheten har fastnat i en matris, skapad av en avancerad artificiell intelligens av okänt ursprung. De säger dessutom att denna AI kan mycket väl vara ond eller eventuellt galen. Nu, när den globala situationen verkar allt mer bisarr och irrationell, och när det finansiella systemet imploderar, är det dags att titta på bevisen för detta förslag. Det beror på, att om det är sant, kommer det enda sättet för att befria mänskligheten att vara, att besegra denna falska AI.

Santorini Landsat.jpg

Idag heter ön Santorini

Första gången jag fick höra talas om AI-teorin var när jag träffade en stormästare till det gnostiska Illuminati. Han gick under namnet Alexander Romanov och rekryterades av den före detta världschackmästaren Bobby Fischer. Romanov skickades för att träffa mig och för att initiera kontakten mellan Illuminati och asiatiska hemliga sällskap. Han berättade om att Illuminati bildades av den grekiska matematikern Pythagoras som ett svar på förstörelsen av Atlantis. De säger att Atlantis var en civilisation i centrala Medelhavet (förmodligen den minoiska civilisationen) som förstördes av ett vulkanutbrott och tsunami omkring 1600 f.Kr.

Det antika grekiska Illuminati trodde, att oavsett vilken enhet som orsakade så mycket förstörelse, så var den ond och behövde fällas. Med andra ord trodde de att världens lidande och elände bara skulle upphöra när dess skapare avsattes.

Fukushima Tsunami Japan art | Natural disasters, Tsunami, Nature

Det här låter helt galet. Men Romanov varnade oss i förväg om planerna på att utlösa en kärnkrafts- och tsunamiterrorattack mot Japan den 11 mars 2011. Denna attack spårades kriminaltekniskt av NSA, den japanska militära underrättelsen och andra till den khazariska maffian, och särskilt till människor som den fd Jesuit-generalsekreteraren Peter Hanz Kolvenbach och den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu. Den khazariska maffian hävdar i sin tur att de tar order från någon slags enhet som de anser sig vara GUD.

Nästa person som berättade om en skurkaktig artificiell intelligens som ansvarar för planeten, var en man med namnet Paul Laine, som var Pentagons ”män som stirrar på getter” psykisk krigföring. Laine, tillsammans med en mycket äldre Silicon Valley-oligark (vars identitet jag kommer att hålla hemlig för att skydda honom) säger att Pentagon’s Defense Intelligence-byrå också hade kommit fram till den slutsatsen, om att vi hade att göra med någon form av AI. De noterade att det fanns något som hindrade mänskligheten från att lämna jorden och att all rymdutforskning hade stoppats sedan 1970-talet. Laine sa att NASA betyder ”Not A Space Agency” (inte en rymdbyrå).

Majestic 12 Documents Are Real - Wikileaks Stratfor UFO Files - Alien UFO  Sightings - Very Top Secret Information

 Ytterligare en källa för att bekräfta denna slutsats, var en av de sista överlevande medlemmarna i Majestic 12-gruppen, som inrättades av den före detta presidenten Harry Truman för att studera UFO:s och andra oförklarliga fenomen. Den källan sa också att MJ12 hade kommit fram till att alla UFO-relaterade incidenter i slutändan spårades till en AI.

Anledningen till att vi tar upp detta nu, är att NASA-tjänstemän också kontaktade oss nyligen, för att säga att någon sorts anomali nyligen har förändrats, med deras ord ”den absoluta strukturen av verkligheten”. Detta har något att göra med de fortsatta, men ultra topphemliga aktiviteterna som pågår på Antarktis.

 

 

 

 

 

 

 

McMurdo Station

Japanska militära underrättelsekällor säger att allt detta på något sätt är kopplat till den så kallade pågående ”coronavirus”-epidemin. De skickade en expedition till Antarktis tidigare i år, som avslöjade …

direkta bevis på att någon slags gemensam amerikansk-kinesisk topphemlig operation pågår på Antarktis. Den japanska expeditionen förhindrades från att docka vid basen, till synes på grund av ”corona-viruset.” Men de kunde ta följande fotografi av ett kinesiskt fartyg som ligger nära NASA:s McMurdo-forskningsstation på Antarktis. Fartyget visar tydligt viss HAARP-teknologi, rapporterar de.

Japanarna kunde också visa några videobevis av skalär-teknologi och NASA-aktivitet i bakgrunden till en basvideo som visades till dem av en besättningsmedlem som hade arbetat på basen. Denna besättningsmedlem vägrade att prata om arbetet vid basen.

”Det hysteriska tillvägagångssättet för coronaviruset av kabbalen och deras misslyckade försök med att vaccinera oss är tydliga tecken på att de förlorar kontrollen över planeten,” sade de japanska källorna.

I detta sammanhang är det viktigt att komma ihåg det konstiga elektriska missförhållandet som dödade 107 människor i Mecka 2015.

Looking to the future: It has been confirmed that this year's annual hajj pilgrimage will go ahead, despite the tragic deaths of 107 people

Detta följdes ytterligare av en som dödade 4 173 personer  i Mecka några veckor senare.

US Rep. Ilhan Omar (D-MN) (L) talks with Speaker of the House Nancy Pelosi (D-CA) during a rally with fellow Democrats before voting on H.R. 1, or the People Act, on the East Steps of the US Capitol on March 08, 2019 in Washington, DC. (AFP photo)

Efter detta bad saudierna ryssarna om hjälp. Ryssarna skickade en speciell marinexpedition, ledd av den rysk-ortodoxa kyrkans patriark Kirill för att transportera något, förmodligen ”Gabriels Ark”, till Antarktis.


Vad är Gabriels ark?
För att inte förväxla den med Förbundsarken, som innehåller de två stenplattorna med de tio budorden, är Gabriels Ark, som inte nämns i den kristna bibeln, en mystisk enhet, ett hemligt vapen som många bara befinner sig början av att lära sig. Legenden har vidmakthållits av förödelsen som den har förorsakat under århundradena, liksom dess potential att släppas ut i världen.

Denna legend sägs ha band till både den kristna och den islamistiska tron genom att Ärkeängel Gabriel är helig för dem båda – han förutsåg ju Jesu födelse och dikterade hela Koranen till profeten Muhammed.


OK, så vad har allt detta med coronaviruset att göra och det finansiella systemet?

Tja, av en orsak, har Mecka nu varit helt isolerad från omvärlden och de flesta av dess invånare har förmodligen ”coronaviruset.” Problemet är att om du besöker något sjukhusen där, kan du själv bekräfta att ”coronaviruset” inte finns. Det är något annat som pågår.

Vad sägs om det finansiella systemet?

Först och främst är det finansiella systemet själva roten till att man måste besluta, vad vi som art, ska göra i framtiden. Många års (decennier) forskning, som började när en juniorreporter som arbetade på Bank of Japans pressklubb i mitten av 1980-talet, ledde mig till slutsatsen, att det finansiella systemet kontrolleras högst upp (i väst) av monoteism.

Monoteism = läran eller tron att det bara finns en Gud

Dessa monoteister ser på sig själva som ”goda herdar”. Men det gör oss fortfarande till får som lever på en lantgård. Ärke-khazaren Henry Kissinger sa en gång, (citatet har sedan raderats från internet)

”I framtiden kommer det att vara lika omöjligt för den genomsnittliga personen att göra uppror mot oss, som det är för ett får att göra uppror mot en bonde.”

När vi besökte P2 (numera P3) frimurarna i Italien 2009, berättade de för oss att de kontrollerade monoteismen (förutom den upproriska muslimska fraktionen). De sa också att de tog order från ”en enhet som bor i hjärtat av galaxen och som kommunicerade med dem via gammastrålar.” Det här är konstiga grejer, men de berättade i förväg att de skulle avsätta påven Benedict XVI samt den italienska premiärministern Silvio Berlusconi, vilket de också gjorde.

När japanerna beslöt att göra uppror 2010 genom att stoppa betalningen av hyllningen av den monoteistiska hierarkin, straffades de med Fukushima-attacken den 11 mars 2011, precis som det gnostiska Illuminati förutspådde.

Här börjar det bli intressant.

När kineserna beslöt den 16 februari 2020, att sluta hylla United States of America Corporation (inte USA), drabbades staden Wuhan av någon form av elektromagnetisk attack, som kan ha dödat så många som 20 miljoner människor, enligt CIA. Och ändå svarade kineserna, till skillnad från japanerna, inte på attacken mot Wuhan genom att böja sig till överlämnande såsom japanarna gjorde. Istället studsade de rakt bakåt och fortsatte att gå framåt.

Cambridge Network

Efter det försattes världen, särskilt väst, under de facto krigslagar, som svar på ett påstått ”coronavirus”. Men om du faktiskt besöker sjukhusen, kan du själv se att det så kallade ”Covid-19” inte finns.

Om människorna fick kontrollen över det finansiella systemet skulle hela historien som vår planet har styrts under, komma att förändras. Tänk bara på efterkrigstiden, med berättelsen ett Kallt Krig mellan Sovjetunionen och Väst. Då var det ett oändligt krig mot den så kallade terrorn. Nu är det ett krig mot den så kallade pandemin eller annars ett krig mot Kina. Det vanliga temat är rädsla och konflikt. Söndra och härska.

Om människor tog kontrollen över processen att själv bestämma om sin egen framtid, finns det några huvudlösa saker som man borde göra. Det ena är, att det borde fortgå en enorm kampanj för att avsluta död och sjukdom. Ingen av oss (eller de flesta av oss ändå) vill bli gamla och sedan dö. Varför är då forskning om odödlighet aktivt förtryckt? Istället bör odödlighet och evig ungdom vara i huvudfokus för mycket av vår forskning.

En del människor säger ”men då skulle vi åka ut i rymden”. Det andra är, att vi alla skulle vilja göra denna planet till en bättre plats genom att öka mängden bostadsyta och den totala mängden liv. Helst vill vi börja kolonisera universum. Det skulle möjliggöra eventuellt triljoner människor på miljoner planeter. Det finns gott om utrymme för otaligt antal odödliga människor i universum.

Om vi inte kan kolonisera universum, kan vi börja utvinna öknarna och de arktiska områdena, göra dem gröna och fylla dem med liv. Vi kan skapa underjordiska livsmiljöer och använda den borttagna jorden för landåtervinning.

Vi kan också börja med att förbättra våra gener, göra oss smartare, starkare, snabbare etc. Genteknologin står nu till vårt förfogande, vilket innebär att vissa människor kan besluta att utvecklas. Vissa kan modifiera sig till att bli vattenlevande, så att människor kan kolonisera oceanerna (samtidigt som de respekterar och förbättrar befintligt havsliv). Andra kunde låta vingar växa ut på dem och de kunde flyga.

Vulkaner bakom tidig växthuskatastrof | SvD

Den övergripande effekten av att människor gör uppror mot sina khazariska överherrar och bestämmer själva över sina egna öden, kunde liknas vid den kambriska explosionen. Innan den kambriska explosionen, kunde livet på jorden under miljarder år, bara ses under ett mikroskop. Det mest man kunde se med blotta ögat var brunt slam. Då plötsligt, blev levande varelser bokstavligt talat biljoner gånger större.

Det är dags att göra det igen. Den processen med planetarisk frihet är det som kontrollörerna för det forntida systemet kämpar emot, och misslyckas med att stoppa. Det här är förändringen för ”varje fiber av verkligheten”, som de gamla kontrollörerna desperat bekämpar för att förhindra.

Nyckeln är att ta bort deras kontroll över finanssystemet. Det är vad vi kämpar för, och pokalen är nära till hands nu. Om vi fråntar dem deras kontroll, kommer de flesta som läser detta betänkande att få en möjlighet att leva i tusentals år, om inte längre. De sista huvudsätena som måste intas är Rom, Washington DC, Basel Schweiz och Tel Aviv, Israel.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: