AG Barr släpper ett bombmeddelande angående Bill Gates

AG Barr

April 9, 2020
https://trendingrightwing.com/ag-barr-drops-bombshell-announcement-about-bill-gates/

Laura Ingraham satt ner med AG Barr på onsdagskvällen för att prata om miljardären Bill Gates och hans störande nya progressiva idé för ”digitala certifikat.” Riksadvokaten släppte tillfälligt ett bombmeddelande med sin karakteristiska uttryckslösa leverans. Under den nuvarande nödsituationen är vissa ”lämpliga, rimliga steg bra”, erkände William Barr, men ett ”digitalt certifikat för att visa vem som har återhämtat sig eller testats nyligen” är helt ifrågasatt.

Det är en ”hal nedförsbacke”, varnar AG Barr

Medan Bill Gates inte pratar om mikrochipping av alla ännu, kan hans senaste idé för digitala vaccinintyg vara en väg som leder i den riktningen och det är allt en nedförsbacke. ”Jag är mycket bekymrad över den hala nedförsbacken när det gäller fortsatta intrång på personlig frihet”, varnade AG Barr.

Laura Ingraham var orolig över nyheten att Bill Gates är ”för att utveckla digitala certifikat som skulle intyga att individer, amerikanska medborgare, har en immunitet mot detta virus och potentiellt andra virus framöver.” Dessa ”certifikat” skulle kontrollera ”resor och arbete och så vidare.”

Barr har länge varit känd som en förespråkare för personlig frihet, så länge det inte stör hans förmåga att snoka i din mobiltelefon om du någonsin anklagas för något. Förra sommaren berättade han för National Religious Broadcasters Convention att det finns en ”strid som pågår i dag” mellan dem som föredrar ”liberal demokrati, som begränsar regeringen och prioriterar att bevara den personliga friheten”, och Deep State-förespråkare för ”totalitär demokrati, som söker att sänka ned individen i en kollektivistisk agenda. ”

AG Barr ”lite bekymrad”

När det gäller att kräva att alla ska producera ett slags ”digitalt certifikat” för att visa vem som har återhämtat sig eller testats nyligen, eller en notering om du har vaccinerats när ett sådant är tillgängligt eller inte, skulle göra AG Barr ”lite orolig ”. Nästa steg kan vara att lägga till chippet direkt i vaccinet i syfte att spara tid och pengar.

”Ja, jag skulle vara lite bekymrad över det, spårning av människor och så vidare i allmänhet, särskilt framöver under en lång tid.” Även om chippet inte är implanterat i din kropp kan det fortfarande ta formen av en ”lapp på våra kläder” eller ett ”nummer intatuerat på våra kroppar som betecknar oss som ”bärare”, kommenterade en Twitter-användare. (låter som nummer i koncentrationslägren, red.anm)Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Ja inte utan att det väcker tankar och reflektioner detta med chip eller papper på vaccination.
    Dock vid svenska gränskontroller behövs inget mer än det vi redan har…..

    eller hur?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: