Carl Norberg – Satanism, Illuminati, Frimurare – Vilseledningsverksamhet, Brustna dammar och den politiska ruttna adeln

Här kommer två videon med Carl Norberg. Vad har Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell med Palmemordet att göra?? Snaran når snart stypgepp om Sverige och dess politiker/politiska adel… håll i hatten för nu är det expressfart…!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I går tisdag hade Sydsvenskan/HD/NST en intressant till svenska översatt debattartikel av författaren och historikern Ian Buruma om Trump och USA. Från en position av mittenvänster hedrar han den del av republikanerna som kritiserar presidenten.

Och de sägs göra det mindre moraliserande och mindre snobbigt än folk på vänsterkanten: ”Äkta konservativa brukar försvara det bestående, det är ju konservera de vill. Därför upptäckte de snabbare än andra att Trump inte är konservativ alls, utan en cynisk nedbrytare av normer, konventioner och kärnvärden”.

Och det är värt att komma ihåg: Det finns ett annat USA och ett annat republikanskt parti än det Donald Trump och hans revolutionärer tagit över! //Hans Wallmark

Telekominfrastrukturen klarar sig utan religiösa och andra hemliga samfund, men gäller motsatsen? Gunilla Von Hall påstår att Saudiarabien ”tvingas” lyfta kvinnors slöja, men är det inte så att sekulariseringen har drivits på av Mohammad Bin Salman?

Splittringen av Islam går inte längre så bra för Djupa staten. Sven-Erik Alhem och Peter Althin opinionsbildar om Palmemordet.

Vad exakt var det Peterson sa gällande Stig Engström, Thulehuset/Skandiahuset och Stay Behind-rörelsen? Maxwell, Hambro Bank, Sydafrika och relaterat får vi anledning att återkomma till senare.Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. This is a minority opinion.
    The Old Hebrew script is the Phoenician script.
    Ashkenazim is a Zoroastrian Aryan who lived in the highlands of Iran.
    We think it’s time to know the truth.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: