Roswell UFO kraschen ska officiellt avslöjas som tidsresande för framtidens människor

roswell

WRITTEN BY DR MICHAEL SALLA ON . POSTED IN DISCLOSURE

https://www.exopolitics.org/roswell-ufo-crash-to-be-officially-disclosed-as-time-traveling-future-humans/

Roswell UFO incident - Wikipedia CIA agent says Roswell UFO evidence proves: ''It really happened!"

Secret space program | The Conspiracy Wiki | FandomDen 18 juni svarade president Donald Trump på en fråga om Roswell UFO-krasch från sin son, Don Jr, i en podcast. Trumps svar var att han skulle överväga att avklassificera vad som hände vid händelsen 1947 som var ”mycket intressant”. Enligt ny information från Secret Space Program insider Corey Goode fick Trump höra att Roswell UFO-kraschen involverade tidresande människor från framtiden.

Goode har nyligen avslöjat att han får information igen från pålitliga insiders om olika klassificerade program. Tidigare har jag diskuterat Goodes trovärdighet både som insider själv med förstahands-information och också som ledning för andra insiders som släpper information och dokument till honom. Detta exemplifierades bäst i två läckta Defense Intelligence Agency (DIA) -dokument som han var den första som offentligt avslöjade dem i december 2017, dokumenten gavs till honom från en betrodd DIA-källa.

Enligt ny inhämtad information från Goode råder det enighet inom den ”djupa svarta” verksamhetsgemenskapen att man går vidare med en ”begränsad hangout” där en del av sanningen om hemliga rymdprogram kommer att avslöjas, medan mycket kommer att fortsättningsvis vara hemligt, inklusive existensen av utomjordiskt liv.

Detta är vad Goode skrev till mig om vad Trump har fått höra och vad som kommer att offentliggöras:

Jag har nämnt detta tidigare. Det togs upp nyligen efter att Trump kommenterade angående Roswell. POTUS ”Roswell Briefings” är i princip detta: Roswell var INTE en händelse med utomjordingar. Det var ett missöde från USA i framtiden. POTUS berättade att MAJORITETEN av de ljus som ses på himlen kommer från våra egna farkoster som arbetar i framtiden och skapar en temporär fjärilseffekt. De får höra, att vad förfäderna såg på himlen var ofta exakt samma fenomen …

POTUS gav intrycket av att, på grund av tester som kördes i Roswell under samma tid som framtida farkoster arbetade i det utrymmet vid ett senare tillfälle … att det fick farkosten att flyga in i det förflutna och kraschade, och därmed började den nya tekniska boomen efter det andra världskriget.

Denna mer exakta redogörelse för vad som hände i Roswell, jämfört med en officiell USAF-rapport som släpptes 1995, kommer ändå att göra många besvikna eftersom de vill ha ett fullständigt avslöjande om det utomjordiska ingripandet i mänskliga angelägenheter, vilka sträcker sig ända tillbaka till antiken. Det är för tidigt för mänskligheten att få veta den fulla sanningen, och en ”begränsad hangout” måste genomföras, och Roswell kommer att vara stöttepelaren för att det ska hända.

Goode fortsatte att förklara vad han fick höra av sina källor:

Det finns en ständig kontakt mellan nuet och framtiden sedan slutet av 50-talet. Den ‘PLAN’ som Q ofta nämner levererades till mitten av 1960-talet till ‘pre-allians’ medlemmar i sin helhet, och den planen har följts sedan dess. Dessa människor har dessa konstiga snygga personsökare (som från 80- / 90-talet) som har ett utdragbart tangentbord som gör det möjligt för personen att kommunicera med sitt FRAMTIDA jag och ett kommandocenter inom dessa program. Det finns kvantdatorer som används för denna kommunikation och den fungerar i ”ömsesidiga dimensioner” där tiden flyter i olika riktningar och i olika hastigheter. Data överförs i dessa alternativa dimensioner.

Det pågår ett stort tidskrig mellan människor från två tidslinjer. En är mer av ”Wing Maker” -typen av framtiden där AI kontrollerar en mycket liten befolkning på jorden. Det finns en annan grupp som kämpar för att bevara tidslinjen genom att stoppa manipulationen av tidslinjer så att de alla kollapsar in i den rätta (per ET / Anshar Guidance).

Detta kommer inte att vara den första gången som en berättelse, som förklarar att ett temporärt krig mellan två fraktioner av framtida människor, har läckt ut på den offentliga arenan.

Tillbaka till 2004, kom Dan Burisch en mikrobiolog fram, för att avslöja vad han hade bevittnat i klassificerade program om förekomsten av två fraktioner av framtida människor (utomjordingar) som försöker hantera ett konvergerande tidslinjeparadox som skulle inträffa 2012. Det Burisch förutspådde hände naturligtvis inte, där man antydde att han sprider desinformation i en begränsad hangout, eller att en sådan konvergerande tidslinjeparadox hade försenats.

Jag hade en serie e-postfrågor och svar med Burisch i april 2004 och jag drog slutsatsen att han var en del av ett begränsat Hangout. Det är ingen stor överraskning att information som liknar den, nu sprids för en mer modern publik inklusive Trump, säger Goode:

Vi får höra att några av dessa människor från framtiden arbetar direkt med delar av den nuvarande eran, djupa svarta intel-byråer. De har portaler på dessa platser varifrån man gör punkt till punkt förflyttningar med personer och leveranser.

Mycket intressanta grejer … och jag kan förstå att POTUS skulle köpa detta med små gröna män. Särskilt med hans historia, med sin farbror som arbetade med Tesla-papper.

The Curious Connection Between Nikola Tesla And Donald Trump's ...

Nicola Tesla, John Trump och Donald Trum

Goode hänvisade här till Dr. John Trump som var professor vid Massachusetts Institute of Technology 1943, när han bad FBI att utvärdera de nationella säkerhetseffekterna av handlingarna från den nyligen avlidna Nikola Tesla. Professor Trump berättade senare för sin brorson, Donald, om några av de avancerade teknikerna som används i klassificerade program, vilket har lett till mycket spekulationer om vad den nuvarande presidenten känner till om flygande tefat och Roswell-kraschen.

Den 13 juli talade jag med Goode som förklarade att framtida offentliggörande tillkännagivanden kommer att begränsas till avancerade teknikpatent, som kommer att släppas till allmänheten, samt fem nya liknande patent som beviljats till den amerikanska marinen om elektromagnetisk framdrivning, makt och försvar. Denna patentorienterade avslöjandeprocess kommer att bli bättre känd som det vetenskapliga samhället och allmänt känt med principer för tidsresor och elektromagnetisk framdrivning för att få dem att acceptera den begränsade berättelsen om att alla UFO-observationer involverar människor från framtiden.

Goode förklarade att Deep State:s begränsade berättelse skulle dras ut så mycket som under 50 år. Detta kommer att förhindra att sanningen framträder om vad som har hänt sedan andra världskriget. Det gäller utomjordiska besökare och baklänges teknikprogram. Space Force kommer att gradvis integrera avancerad teknologi som används i hemliga rymdprogram, men det kommer inte att avslöjas offentligt att sådan teknik användes i hemlighet redan före bildandet av Space Force. Mer av vad som behandlades vid vår diskussion den 13 juli kommer att släppas snart.

Förklaringen att Roswell ingick i en tidsresa för framtida människor, som arrangerade kraschen för att den skulle påskynda vår tekniska utveckling låter säkert trolig, och kommer att vädja till dem som hanterar Occams Rakhyvel för att avfärda den utomjordiska hypotesen. Ändå måste vi komma ihåg att även ett sådant betydande avslöjande fortfarande skulle vara en begränsad hangout, som är utformad för att staka fram hela sanningen långt in i framtiden.

Further Reading

 

 Kategorier:Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: