Människor kommer att bli chockade: Bannon hävdar att anställda på Wuhan-laboratoriet har hoppat av och samarbetar med FBI (UPPDATERAT)


Tyler Durden
Sun, 07/12/2020
https://www.zerohedge.com/political/people-are-going-be-shocked-bannon-claims-wuhan-lab-employees-have-defected-working-fbi

”Människor kommer att bli chockade,” sa Steve Bannon till Daily Mail (”från en yacht utanför USA:s östkust,” Daily Mail vill att vi ska veta).

66-åringen sa då att avhoppare samarbetar med underrättelsebyråer i Amerika, Europa och Storbritannien, som har samlat in bevis för att utmana Kinas kommunistiska partis påstående om att pandemin härstammar från en våtmarknad – inte från ett laboratorium, för forskare som har hamnat i skottgluggen för att ha manipulerat fladdermuscoronaviruset så att det blir mer överförbart till människor.

”Jag tror att de [spionbyråerna] har elektronisk underrättelse och att de har gjort en fullständig inventering av vem som har gett tillgång till det labbet. Jag tror att de har mycket övertygande bevis. Och det har också funnits avhoppare,” sade han. ”Människor runt dessa labb har lämnat Kina och Hong Kong sedan mitten av februari. [USA:s underrättelse] tillsammans med MI5 och MI6 försöker nu bygga ett väldigt grundligt juridiskt fall, som kan ta lång tid. Det är inte som James Bond.”

Bannon påstår till och med att den franska regeringen, som hjälpte till med att bygga institutet, hade lämnat efter sig övervakningssystem efter det att Peking utestängde dem ur projektet innan det öppnades 2017. – Daily Mail

”Den här saken byggdes med fransk hjälp, så tro inte att det inte finns några övervakningsanordningar där inne. Jag tror att det man kommer att ta reda på, är att dessa killar gjorde experiment som de inte hade fullständig behörighet [för ] eller visste vad de gjorde, och att på något sätt, antingen genom ett oavsiktligt misstag, eller beroende av en laboratorietekniker, kom en av dessa saker ut, ”fortsatte Bannon.
”Det är inte så svårt för dessa virus att komma ut. Det är därför dessa laboratorier är så farliga.”

”Man hade i huvudsak ett biologiskt Tjernobyl i Wuhan, men tyngdpunkten, Ground Zero, låg runt Wuhan-laboratoriet, när det gäller olycksfallsgraden. Och precis som i Tjernobyl hade man också täckningen – statsapparaten rapporterar till sig själv och skyddar bara sig själv.”

Bannon, som har nära anknytning till Guo Wengui, en exil-kinesisk miljardär, berättade för denna tidning: ‘Oavsett om det kom ut från marknaden eller från Wuhan-laboratoriet hålls det kinesiska kommunistpartiets senare beslut som skyldiga till det på förhand planerade mordet.

”Vi vet detta eftersom Taiwan formellt informerade WHO den 31 december om att det fanns någon slags epidemi i Hubei-provinsen [där Wuhan ligger]. CDC i Peking informerades den 2 eller 3 januari, och de beslöt att hålla tillbaka den informationen och sedan undertecknade ett handelsavtal [med USA den 15 januari].

Om de hade varit rättframma och sanningsenliga under den sista veckan i december, skulle 95 procent av de förlorade liven och det ekonomiska blodbadet ha varit inneslutna. – Daily Mail

Bannon fortsätter:

”Det är tragedin här. De använde tiden för att samla in all världens personskyddsutrustningar. Detta är en mordisk diktatur. Blod finns [också] på händerna till världens företag: investeringsbankerna, hedgefonderna och pensionsfonderna – och det är dags att börja föra ut det innan det leder till en förstörelse av västvärlden, ”utvecklade Bannon.

”Vi befinner oss i den mest extraordinära krisen i modern amerikansk historia, värre än Vietnam, det Kalla kriget, till och med Andra världskriget. En global pandemi och ett ekonomiskt inferno. Jag har ingen tilltro till WHO, ledningen bör ¨åtalas för kriminella handlingar och stängs ner”.

”Man måste undra om Kina kommer att svara med visselblåsare från Ft. Detrick (USA:s militärlaboratorium red.anm) för att stödja deras berättelse?


Fyller på här med kommentarer av Carl Norberg på hans blogg i samma ämne:
https://carlnorberg.se/2020/07/13/chernobyl-wuhan-bannon/

Häng med nu, för nu börjar det dra i seglen….

Detta visste såklart inte Investor om alls eftersom det ju bara är så det är….och om det skulle vara så att de är inblandade i dessa sammanhang, så spelar det naturligtvis ingen som helst roll och det öppnar framför allt inte för möjligheten att de själva ligger bakom att ha iscensatt hela spektaklet för så skulle ju aldrig underrättelsetjänsterna arrangera en sådan här tillställning…..

”Man hade i huvudsak en biologisk Tjernobyl i Wuhan, men tyngdpunkten, Ground Zero, var runt Wuhan-laboratoriet, när det gäller olycksfallsgraden. Och precis som Tjernobyl hade du också medial täckning – rapportering med statsapparaten till sig själv och bara för att skyddar sig själv. ”

En annan gång för inte så länge sedan sade den Nationelle säkerhetsrådgivaren i USA någonting värt att lägga på minnet, om man fortfarande inte begriper vad som skall komma gällande Chernobyl….

Att ABB-Westinghouse/Investor var den stora ekonomiska vinnaren på Chernobyl-katastrofen, borde ju egentligen inte längre vara okänt för någon precis som att strategisk planering för synergieffekter inte heller borde tillåtas vara så okänt för så många, när det handlar om att styra den geopolitiska utvecklingen.

Att det därför naturligtvis låg svenskar – den Djupa Staten – bakom HBO-serien om Chernobyl, det borde nu faktiskt ingen ha missat, inte ens om man inte sett serien – likt undertecknad – och det står nu ju fullständigt klart att Robert O’Brien även har den saken lika klar för sig. Han tror faktiskt inte att det var Kina i allmänhet som gjorde varken den serien eller riggade händelseförloppet i Chernobyl! Han, precis som Donald Trump, vet att detta nu som då handlar om den Djupa Staten, att just denna passage finns transkriberad i artikeln säger faktiskt resten.

Det var en cover-up och en dag så skulle de göra en HBO-serie som de gjorde med Chernobyl om det här viruset!!!

”Detta var ett virus som släpptes ut av Kina. Det fanns en övertäckning som de en dag kommer att göra en HBO-show av som de gjorde med Tjernobyl på detta virus, ”sa Robert O’Brien, National Security Advisor på CBS ‘ ”Face the Nation” i söndags. O’Brien hänvisade till miniserierna under 2019 som dramatiserade explosionen av en reaktor 1986 vid ett kärnkraftverk i Ukraina och svaret från sovjetiska tjänstemän.”

SvD skrev BTW bland annat om samarbeten inom forskningen, när Wallenberg hämtade Kinas mest avancerade lab-utrustning för coronatester…..:

”Något som alla personer intervjuade i denna artikel lyfter fram är att man vill slippa hålla extrainsatta möten och rycka i personliga kontakter vid kinesiska universitet nästan gång en pandemi slår till.”

Steve Bannon sa igår att ”avhoppare samarbetar med underrättelsebyråer i Amerika, Europa och Storbritannien”

När Wallenbergstiftelsernas ordförande Peter ”Poker” Wallenberg anländer till det berömda mötet på Täcka udden är det ju som har sagts ”med övertygelsen att corona i första hand är ett internt problem i Kina”, och att det största problemet för svensk del är att det kommer att vara svårt att importera komponenter från kinesiska underleverantörer….som delägare i Panda Electronics tillsammans med den Djupa Staten I Kina – Jorå serru…..

Bara ett par dagar tidigare har ju den snart så berömde statsepidemiologen Anders Tegnell i en intervju i SvD sagt att risken för en allmän smittspridning var måttlig….

Att Bannon missade Investors roll i sammanhanget, ja inte möjligen av annat än pedagogiska eller taktiska skäl nu i så fall….

Siv Andersson skall dock snabbt ta ur dem alla på mötet ur villfarelsen att corona kommer att stanna i Kina. När lunchen serveras på Täcka udden glider båten med guldbron förbi utanför fönstret. Peter Wallenberg för samtalet tillbaka till dagens ämne, och han kan konstatera pragmatiskt att corona var något stiftelsen måste hålla koll på och där man antagligen måste agera. Ja antagligen så var det väl så kan man säga… och den där Guldbron verkar onekligen ha ett högt symboliskt värde…

– Siv är ju en duktig pedagog, så vi var verkligen livrädda när hon var klar med sin dragning. Nu tar jag i lite, men vår slutsats efter det mötet var att alla kommer att få det här. Den viktiga frågan var att se till att kurvan blir så platt som möjligt, berättar Peter Wallenberg senare om mötet.

Den strax före midnatt den 1 april landade ett SAS-plan på Arlanda med sammanlagt fem ton maskiner och annan testutrustning. Det hade inte varit helt enkelt att få allt från Kina till Sverige.

Tillsammans med utrustningen måste ett antal tekniker, som skulle hjälpa till att sätta upp utrustningen, flyga med. Det skulle visa sig vara svårare än väntat i ”coronatiderna.”

Först var tanken att flyga via Hong Kong, men i så fall hade teknikerna fastnat i karantän enligt de nya reglerna. Man lyckades sedan boka plats på ett KLM-plan via Shanghai till Amsterdam, men när det var dags att gå ombord på planet vägrade KLM släppa ombord personalen. Fortfarande har man inte fått veta varför.

– och vi kan verkligen inte föreställa oss vad detta kan handlade om i verkligheten…..

Till slut lyckades man chartra ett SAS-plan som kunde flyga direkt från Shenzhen till Stockholm, medan teknikerna tog ett Lufthansaplan via Frankfurt.

Till sist kunde Laura Bergtoft från Wallenbergstiftelserna sent den kvällen ta emot sändningen och konstatera att allt kommit fram som det skulle.

Det var personliga kontakter och det nätverk man byggt upp inom Scilifelab som gjorde att man ändå kunde lägga beställningen.

– Det har varit en enorm efterfrågan på de här reagenserna internationellt, men eftersom vi har personliga relationer med många av de här leverantörerna sedan många år har det möjliggjort att vi fått snabba leveranser, berättade Mathias Uhlen för SvDKategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: