Hur USA blev en babylonisk slavstat

2020-07-13
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Obs till läsarna: De nästa tre numren av detta nyhetsbrev kommer att skrivas i förväg så att jag får ta min årliga semester. Om något verkligen viktigt händer kommer jag att informera dig med en uppdatering.


Min strid mot den khazariska maffian började i Japan, där jag under en 30-årig karriär som spjutspetsjournalist såg på när premiärminister efter premiärminister dödades och ett framgångsrikt ekonomiskt system nedmonterades. När jag började rapportera i Japan år 1985 hade de den högsta inkomsten per capita i världen och den lägsta klyftan mellan rika och fattiga i någon utvecklad nation. Detta var resultatet av decennier av tvåsiffrig ekonomisk tillväxt: det så kallade japanska miraklet. Nu styrs Japan av khazariska gangsters, hedgefonder och deras slavar. Landet har nu den näst största klyftan mellan rika och fattiga i OECD (efter USA) och den genomsnittliga japanen klarar sig nätt o jämt.

Det var ilskan över vad som hade gjorts mot japanerna som ledde mig ut på vägen för att befria detta land genom att försöka övertyga dem om att sluta hylla sina slavar. Detta var personligt, eftersom många japanska journalister, centralbanker och politiker som jag kände och respekterade hade mördats av dessa människor. Jag fick reda på detta från japanska yakuza-chefer som berättade det för mig, att de var underleverantörer till den khazariska mobben.

När asiatiska hemliga sällskap gick med på att hjälpa till med att befria Japan och resten av världen från det khazariska-styret, så kom alla slags människor från alla slags hemliga sällskap där de gömt sig, för att prata med oss.

En som var särskilt inflytelserik var en senior brittisk agent, Dr. Michael Van de Meer, AKA Michael Meiring. Han gav mig några läsuppgifter så att jag skulle veta exakt vad jag hade att göra med. Van de Meer hade kämpat med khazarerna i decennier och betalat ett högt pris. Han hade båda benen avslagna en bombuppsättning, enligt honom, av agenter till George Bush Sr. och David Rockefeller.

Informationen som han gav mig fick mig att inse vad jag bevittnade från i första hand i Japan, var ett gradvist slaveri som redan slutförts i USA. Dessa var de människor som mördade Abraham Lincoln, John F, Kennedy, Martin Luther King och många andra.

Det är intressant att notera att även om officiella handlingar om mordet på Kennedy har släppts efter stor förväntan, har inte ett enda medieutbud rapporterat att hans mord beställdes av …

David Ben-Gurion - Prime Minister - Biographyden Israels premiärminister David Ben Gurion (bilden).
Ben Gurion tog i sin tur sina beställningar från den khazariska folkmassan som en del av deras plan att mörda 90 % av mänskligheten och förslava resten för att regera världen från Jerusalem.

Innan vi går in på viktiga citat från det här läsmaterialet, låt mig förklara varför de har fel när de skyller problemet på judarna eftersom dessa människor bara kallar sig judar, när de i själva verket är Satansdyrkare.

Min egen familj är judisk. Mina mammors familj var ursprungligen Horstein som betyder hästrock eller hästberg. De var de kvinnliga ättlingarna till khazariska ryttare som besegrades av ryssarna och mongolerna. Min mormor var så rädd för att bli identifierad som en judinna att hon hade ett dokument med uppgift om att hon hade döpts som en anglikan. Min farmor var också judisk, och hon berättade inte detta för min far förrän hon låg på dödsbädden. Min far berättade inte heller förrän innan han dör.

De var mycket rädda för något, och ”något” var de khazariska satanisterna. De hade flytt från sitt slaveri och var ovilliga att återvända till det och det var därför de höll sina anor hemliga även för sina närmaste släktingar. De flesta religiösa judar är fortfarande deras slavar. Om du studerar verklig babylonisk historia kommer du att lära dig att omskärelse var rituell kastrering för att identifiera män från besegrade stammar som slavar.

I alla fall var mina anglo-saxiska manliga förfäder ättlingar till de obesegrade krigarkungarna på planeten Jorden, och det handlade inte om att låta kvinnorna i en besegrad stam, att de skulle berätta vad vi skulle göra. Vi var inte omskurna eller förslavade.

Det andra man ska veta är att vi lever enligt den gyllene regeln: ”Var mot andra som du själv vill bli behandlad.” Vi var moraliska, inte för att vi var rädda för helvetet eller frestade med utlovade mutor från himlen, utan för att det var i vår egenintresse att vara moraliska. Du stjäl eller mördar inte så att du kan leva i ett samhälle där du inte själv blir rånad eller mördad.

Vi var inte kristna eftersom Jesus Kristus hade torterats till döds och hans mördare var fortfarande vid makten. Vi kunde inte heller tro att en rättvis gud skulle tillåta så mycket elände och lidande på jorden. Så vi var ateister, den mest förföljda typen av judar som fanns.

Personligen vet jag att vi inte skapade oss själva så det måste finnas en skapare. För att respektera skaparen måste du respektera skapelsen, med andra ord respektera andra människor och alla levande saker.

Låt oss i alla fall nu citera tre nyckelpersoner om ”judarna”, med förbehållet att de talar om Satans synagoga och är inte riktiga judar.

Joseph Siffrein Duplessis - Benjamin Franklin - Google Art Project.jpgLåt oss börja med en varning från grundaren Benjamin Franklin:

”Jag håller helt med general Washington om att vi måste skydda denna unga nation från ett lömskt inflytande och penetration. Hotet, mina herrar, är judarna. I varje land där judar har bosatt sig i ett stort antal, har de sänkt sin moraliska ton; avskrivit sin kommersiella integritet; har segregerat sig själva och inte assimilerat sig; har spottat på och försökt undergräva den kristna religionen som denna nation grundar sig på, genom att invända mot dess begränsningar; har byggt upp en stat i staten; och när de motsatt har försökt att kväva detta land till döds rent ekonomiskt, som i fallet med Spanien och Portugal.

Om du inte utesluter dem från dessa Förenta stater, kommer de i denna konstitution på mindre än 200 år att ha myllrat in i ett så stort antal att de kommer att dominera och sluka landet, och ändra vår regeringsform, som vi amerikaner har utgjutit vårt blod, gett våra liv, vår substans och äventyrat vår frihet.

Om du inte utesluter dem, på mindre än 200 år kommer våra ättlingar att arbeta på fälten för att förse dem med underhåll, medan de kommer att vara i husen som räknas och gnuggar sina händer. Jag varnar er, mina herrar, om ni inte utesluter judarna för alltid, kommer dina barn att förbanna dig i sina gravar. ”

TOP 10 QUOTES BY HAROLD WALLACE ROSENTHAL | Rare quote, 10th ...

Franklin hade så rätt. Vi bekräftar detta nu med en exakt citat från Harold Wallace Rosenthal, före detta toppadministrativ hjälp till före detta senator Jacob Javits:

”De flesta judar gillar inte att erkänna det, men vår Gud är Lucifer.”

Rosenthal, som senare mördades för att ha avslöjat så mycket, sa också:

”Vi judar har ställt frågan efter fråga till det amerikanska folket. Sedan främjar vi båda sidor av problemet när förvirring härskar. Med deras ögon fästa på problemen, misslyckas de med att se vem som står bakom varje scen. Vi judar leker med den amerikanska allmänheten som en katt leker med en mus …

Massornas blod kommer att flöda när vi väntar på vår dag med världsseger. Pengar är viktigare än moral. Vi kan genomföra allt med pengar. Vår makt har skapats genom manipulation av det nationella monetära systemet. Vi skrev anbudet. ”Pengar är makt.” Som avslöjats i vår huvudplan, var det viktigt för oss att inrätta en privat nationell bank. Federal Reserve System passade vår plan eftersom den ägs av oss, men namnet antyder att det är en statlig institution. Från början var vårt syfte att konfiskera allt guld och silver och ersätta dem med värdelösa icke-inlösningsbara pappersanteckningar.

Vi fick totalt monopol på filmbranschen, radionätverket och de nyutvecklade TV-medierna. Tryckeriindustrin, tidningar, tidskrifter och tekniska tidskrifter hade redan fallit i våra händer. Det rikaste plommonet kom senare när vi tog över publiceringen av allt skolmaterial. Genom dessa uttrycksmedel kunde vi forma den allmänna opinionen efter våra egna syften. Människorna är bara dumma grisar som gnäller och skriker de sånger vi ger dem, antingen de är sanna eller lögner.”

Hela texten på intervjun kan läsas här: https://archive.org/stream/ericsproat_gmail_Rosy/rosy_djvu.txt

Därefter har vi varningen från sionistisk insider på hög nivå, Benjamin Freedman (som var en man befriad från Khazariaion = sionistiskt slaveri).”

Benjamin H. Freedman speech (UNEDITED VERSION!) 1961

Sionisterna och deras med-religionister som styr dessa Förenta staterna som om de vore de absoluta monarkerna i detta land. [Sionister] sa till England: ”Vi kommer garanterat att föra USA in i kriget som din allierade, att slåss med dig på din sida om du kommer att lova oss Palestina efter att du vunnit kriget.”

Så, vad står vi inför nu? Om vi utlöser ett världskrig som kan utvecklas till ett atomkrig är det slut för mänskligheten. Och varför kommer det att äga rum? Det kommer att äga rum på grund av Act III. . . Ridån går upp i Act III. Act I var första världskriget. Act II var andra världskriget. Act III kommer att bli det tredje världskriget. Världens judar, sionisterna och deras sam-religionister överallt, är fast beslutna att de åter kommer att använda USA för att hjälpa dem att permanent behålla Palestina som sitt fotfäste för sin världsregering.

Hur kan Förenta staterna – cirka fem procent av världen – gå ut och slåss med åttio till nittio procent av världen på sin hemmaplan? Hur kan vi göra det … skicka våra pojkar dit för att slaktas? För vad? Så att judarna kan få Palestina som sitt ”samvälde”? De har lurat dig så mycket att du inte vet om du kommer eller går. Jag kallar dem inte judar. Jag hänvisar till dem som så kallade judar, för jag vet vad de är [Satanister] ..

Okej, så nu befinner sig USA i en desperat kamp för att befria sig efter att långsamt försvunnit under de senaste 200 åren. Processen är väl igång. En stor del av den khazariska-maffia-ledningen i USA har dödats eller arresterats. Japansk militärunderrättelse uppskattar emellertid cirka 1 miljon khazariska maffiamedlemmar som styr USA. De låtsas vara judar, muslimer, kristna osv. Men de dyrkar Satan. Just nu kämpar de för sina liv.

What is Antifa, the left group Trump tagged 'terrorists'? Its ...  Black Lives Matter: for Koreans, an uncomfortable reminder that ...

Antifa– och Black Lives Matter-aktivister involverade i upplopp och sabotage är khazariska agenter eller deras bedragna, säger NSA-källor. En Pew-analys visar till exempel att endast en av sex så kallade Black Lives Matter-aktivister är en afroamerikan. Med andra ord, de är khazariska agenter. Du kan säga detsamma om Antifa. https://www.zerohedge.com/political/pew-analysis-shows-only-1-6-blm-protesters-are-black

Dessa människor måste neutraliseras om Förenta staterna ska befria sig från systemet för babyloniskt skuldslaveri som kontrolleras av khazariska satanister.

Nästa vecka fortsätter vi med en titt på vem som kämpar mot dem och hur inte bara USA utan hela världen kan befrias från denna skräck.

De viktigaste fästena som ska tas är MSM-medierna, ”läkemedels” industrin, de högteknologiska monopolerna, mega-bankerna, den politiska eliten i Washington, hälsobyråkratin och många energiföretag.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: