Epsteins kopplingar till Sverige – och kungahuset…

Denna video såg jag för ett antal år sedan och sparade den, men tappade sedan bort den. Nu dök den åter upp i mitt youtube-flöde idag och beslöt att titta närmare på den, nu när Epstein och Ghislaine Maxwell åter är på tapeten. Med kopplingar in i Sverige och vårt kungahus… Vilken tur att jag skrev ner den… borttagen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-10-19
Välkommen till Hive Mind
Det här är Sharp Edge

Idag ska jag bryta ner min senaste efterforskning och den har titeln Epsteins svenska besatthet. Vet du vad som var kul när jag började den här undersökningen? Vanligtvis har jag fokus och ett mål i åtanke, men ofta finner jag en koppling som är riktigt intressant och har inget med mitt ursprungliga fokus eller mål att göra och det har det här fallet som jag just nu gräver mig ner i inte heller har. Det är Epsteins kopplingar till akademin, och mer generellt Kabbalens infiltration i den akademiska världen, och då speciellt till medicinska institutioner. Det här var just en sådan och den var anmärkningsvärd så jag beslöt mig för att göra en djupdykning i den.

Jag var verkligen fascinerad av att hitta att där fanns några svenska kopplingar till Epsteins förflutna och de verkar väldigt intressanta. Så nu ska vi gå in på det.

eppa

Det var på 1980-talet som Jeffrey Epstein avbildades på tidningen Cosmo som Månadens ungkarl. Han var 27 år gammal och jobbade vid Bear Stearns och vid samma tidpunkt på 1980-talet kröntes Eva Andersson till Fröken Sverige.

eva

Hon var en ung svensk tjej som bodde i Uddevalla och hon beslöt vid 17-års ålder att åka till Amerika och hon hamnade i New York. Hon påstår att hon upptäcktes av Ford Modeling Agency och hon påstår att Jerry Ford såg henne på gatan och tog henne raka vägen till sin fru Eileen Ford som beslöt att träffa henne och sade ”Jag skickar en limousine för att hämta dina saker. Du ska flytta in hos mig”. Så hennes modellkarriär började omedelbart och då på 1980-talet kröntes hon till ”Fröken Sverige” och hon jobbade för Ford Modeling Agency som modell. Kort därefter träffade hon Jeffrey Epstein, men jag tror att det är värt att notera, att en annan nyckelspelare i historien med Epstein också jobbade för Ford Modeling Agency. Och detta var Jean-Luc Brunel.

brunell

Alla känner väl till Jean-Luc Brunel som kom från MC2 Model Management, eller från hans övriga modellagenturer. Han var agent för Ford och han jobbade där ungefär vid samma tidpunkt som Eva Andersson gjorde på 1980-talet. Vi vet inte exakt när Eva och Epstein träffades och började dejta, vi känner bara till att det var i början eller i mitten av 1980-talet. Vi vet att det var vid samma tid som Eva Andersson jobbade för Ford Modeling Agency och också för Jean-Luc Brunel. År 1988 hade Jean-Luc Brunel erhållit ett så gott rykte för sig själv att CBS News gjorde ett program i ”60 Minutes” och pratade med Brunel om de sexuella övergreppen genom Ford Modeling Agency på många av modellerna och inom Ford Modeling Agency. Det fick så mycket uppmärksamhet om att Ford Modeling Agency hade många kopplingar till Jean-Luc Brunel, men myndigheterna vidtog inga vidare åtgärder mot Brunel vid den här tiden.

eva-epstein

Så Eva och Epstein träffades i början eller i mitten av 1980-talet och dejtade under fyra års tid. Vi känner inte till den exakta tidpunkten, men det var under fyra års tid och i början eller i mitten av 80-talet. Det finns ett vittnesmål från en person som påstår att de flög till Palm Beach år 1983 för att lära Epstein och hans gäster att dansa balett vid barr och att stretcha. Som vi känner till, använde sig dessa människor av koder för t ex alla Epsteins möten och alla är dokumenterade liksom alla bokningar för hans sexslavar som skulle ha sex med som hans klienter. Bokningarna innehöll mestadels massage, så för mig låter det som en kod. Man måste alltid läsa mellan raderna.

En person som bjöds in år 1983 för att undervisa i balett vid barr och stretching, och två av dessa gäster var Andersson och en annan svensk modell från Ford Agency. Så medan Epstein och Eva Andersson, som dejtade, berättas det att Epstein övertygade henne om att sluta som modell och fortsätta med sin utbildning och erhålla sin läkarexamen och det gjorde hon.

doctor

Hon fortsatte med sin utbildning och 1989 fick hon sin läkarlegitimation från David Geffen School of Medicine vid UCLA.

Jag gjorde en större undersökning gällande David Geffen School of Medicine, som borde vara en förnäm skola. Eva Andersson fick sin läkarlegitimation härifrån och hon fortsatte härifrån för att eventuellt bli husläkare för NBC News och många andra saker.

eva-silvia

Hon uppges ha nära band med svenska kungligheter och det finns ett foto här med drottning Silvia som besökte Eva Andersson Dubins bröstcancercenter och det berättas att hon även fungerade som sjuksköterska för prinsessan Victoria och hon var inbjuden till Victorias dotters dop i Stockholm. Båda dessa händelser inträffade år 2012.

66street

Eva och Epstein förblev goda vänner även efter att deras romans hade tagit slut och på 1980-talet bodde hon även i detta ökända hus på Manhattan som Epstein äger på 301 East 66th Street och det har rapporterats om den byggnaden mycket omfattande, att den inhyser en hel del av Epsteins kolleger inklusive Jean-Luc Brunel
modell

och många av dem var modeller från NC2 Modellhuset så här pågick definitivt mycket. Gjorde ytterligare en undersökning gällande 301 East 66th Street som jag ska presenterar senare, men Eva Andersson Dubin bodde här också.

eva-dubin
Eva gifte sig med Glenn Dubin som är biljonär och hedgefondförvaltare. De gifte sig 1994. Epstein blev också en riktigt god vän med Glenn Dubin och de hade en hel del finanskopplingar, t ex investerade Epstein miljoner i Dublins Highbridge Capital

morgan

Management och han var också ett instrument i förvärvandet av denna hedgefond genom JP Morgan Chase som vid den här tiden innehades av Morgan Staley. Staley är en annan nära vän som finns i Epsteins avskyvärda ”Little Black Book”.celina

Eva Andersson Dubin har också nära finanskopplingar med Epstein och i själva verket grundade hon även en stiftelse med namn efter sin dotter, Celina Dubin United Fund, och hon gjorde det med avsikten att dölja Epsteins donationer till Evas bröstcancercenter. Celina Dubin United Fund har även samma bokförare som Epsteins stiftelser sådana som C.O.U.Q Foundation och Epstein Interests. 

Epstein donerade tusentals till Harvard Theatrical Club som Evas dotter går på som en hastig pudding för hans tacksamhet till America Ltd. En hel del av fiendens fiske sker ekonomiskt mellan Dubins och Epstein som man kan se.

eva-ghislaine yacht

Eva var inte bara nära vän enbart med Epstein, utan också med Epsteins vänner. Här är en bild med Eva och Ghislaine Maxwell på ett 60-års kalas på Waldorf Astoria år 2005. Som du kan se verkar de även väldigt nära vänner och när Eva Andersson Dubin återhämtade sig från en bröstcanceroperation erbjöd Les Wexner sin 100 miljoner dollars och 360 ft (107 m) långa privata yacht till Dubins för en fyradagars ledighet för att återhämta sig. Det rapporteras var mycket ovanligt för Les Wexner att göra något sådant och utgör väl en indikation på att de var mycket nära vänner.

Eva förblev mycket lojal till Epstein även efter att han arresterats. Eva Andersson Dubin förblev lojal mot Epstein också även efter att han fått lämna fängelset i Palm Beach. Det har även rapporterats att Eva skrev till Epsteins övervakare där hon förklarade att hon är till 100 % bekväm med Jeffrey Epstein vad gäller sina barn. Dubins spelade en nyckelroll och återförde Epstein till Manhattans sociala nätverk efter att han släppts från Palm Beach, och en källa nära Dubins har beskrivit relationen mellan Epstein och Dubins som mycket, mycket, mycket nära. Man behöll även Epstein som gudfader till Glenns tre barn. När Glenn Dubin vittnade vid en edlig förklaring gällande någon rättegång år 2010, att Epstein är både en personlig vän och investerare sedan långt tillbaka i Highbridge. Så det finns uppenbart någon form av nära vänskap mellan Epstein, Eva Andersson Dubin, den fd Fröken Sverige, och Glenn Dubin.

dokument

Nyligen frisläppta dokument avslöjar att Epsteins sexslav Virginia Roberts Jeffrey nämnde Glenn Dubin bland många andra i ett vittnesmål år 2016 och enligt Roberts påstod hon och hon utnyttjades sexuellt av Epstein och Maxwell att ha sex med rika finansiärer och blandade in både Evas och Glenns samt Epsteins sexhandelsring.

Dessutom förekom det ett mycket störande vittnesmål från Dubins kock Ronaldo Rizzo som återkallade i minnet ett möte med en 15-årig svensk tjej i köket hos den fd svenska modellen Eva Andersson Dubin. Rizzo återberättade gråtande om den svenska tjejen som var utom sig och skakade. Bokstavligt talat darrande när hon återberättade, där hon satt ner på en pall, exakt så som tjejerna hade blivit beordrade att sitta i Jeffreys hem. Utan uttryck och med huvudet nedfällt. Rizzo fortsatte. Hon fortsatte med att berätta för min fru och mig: ”Jag var på ön och där fanns Ghislaine och Sarah Kellen och hon sade: ”De bad mig om sex och jag svarade nej”. Rizzos vittnesmål fortsatte. Nu berättade hon att hon var hotad. Tonåringen förklarade för Rizzo att Ghislaine Maxwell och Sarah Kellen tog hennes mobiltelefon och pass medan de befann sig på Epsteins ö. Hon fortsatte och förklarade att hon hotats av både Maxwell och Epstein för att vara tyst angående händelsen. Tonåringen slutade abrupt sitt samtal med Rizzo när Eva Andersson Dubin kom in i köket och talade om för den unga svenskan att hon skulle jobba för Eva som barnflicka. Rizzo stötte senare på den unga svenskan ombord på familjen Dubins flygplan till Sverige och tjejen lämnade dem vid en svensk flygplats och har aldrig setts senare.

barbara

Och så har vi Eva Andersson Dubin och hennes barnflicka som inte var de enda som spelade en nyckelroll i Epsteins liv. År 2002 erhöll Epstein ett pris för bästa manliga understöd till det kvinnliga stipendiet i ekonomi. Ceremonin hölls av den svenska verkställande och societeten Barbro_Ehnbom__(Wikipedia__hela_sidan) (bilden) vid Handelshögskolan i Stockholm. Nordisk räckvidd rapporterades som en kärnvapenbomb att Epstein hade beviljats understödet för att hedra en ”specifik vän” som varit extra hjälpsam och tillmötesgående under det gångna året. Epstein donerade 25 000 till den skolan genom sin Trust Foundation samt även 125 000 från 2005 till 2010 genom hans C.O.U.Q Foundation. Så denna svenskfödda societet Barbara Ehnbom är en självutnämnd företagsledare  inom världens högfinans och läkemedelsföretag. Hon har arbetat som säkerhetsanalytiker för LF Rothschild från 1979 till 1981 och tidigare grundade hon Dunhaan Group Ink. 

bbb

Hennes finansplanering vid Dunhaan Group Ink. har en fysisk adress i New York men jag kan inte hitta deras website. Det framgår inte hur de annonserar sin website. Hon måste tillgodose en exklusiv grupp klienter, alltså sådana som Epstein, och Ehnbom som upphöjer sig själva såsom denna frispråkiga supporter för svenska kvinnor. Roller som ledare specifikt inom områden som vetenskap och medicin genom den här organisationen som hon grundade och kallar Barbros Best and Brightest. Båda är de kvinnliga ekonomer för detta års stipendium och Barbros Best and Brightest som grundades 2001, strax innan Epstein tilldelades stipendiet som Bästa manliga donator år 2002.

Och om man går tillbaka till det citatet, vad sade hon? Hon beviljade honom det för att hedra en specifik vän som var extra hjälpsam och understödjande under det föregående året, som även var året då hon grundade både stipendiet och Barbros Best and Brightest. Det är ju intressant!

mentor

Barbros Best and Brightest skulle vara ett exklusivt nätverk som man kan nå endast genom att bli inbjuden. Genom den grundande ordföranden, ska verksamheten innefatta mentorer och förespråkare för modeller. Nätverket tillåter dig en unik tillgång till globala verksamhetsledare som fostrar personligt ledarskap mellan medlemmar och nätverksmentorer. Hmmm. Låter som om det är ”up-and-up” ingen beskrivning eller lista på mentorer på BBB webbsidan. Men frågande sinnen önskar veta. Var vidriga Epstein någonsin en mentor?  Tja, det finns inte mycket på webbsidan och det är något skrämmande. Fotogalleriet för detta BBB-nätverk försöker erbjuda en hel del bevis med dessa vackra unga kvinnor, med kläder i rött och svart när de minglar bland äldre företagsledare.

Men sedan jag startade min efterforskning har jag funnit att webbsidan har blivit raderad och det finns bara en bild kvar i fotogalleriet. Det är ju intressant. En av medlemmarna inom eliten i det så kallade nätverket med begåvade och ilskna unga kvinnor, men Barbro skryter över sina kopplingar till vänner och höga positioner, svensk industri och utomlands. Det stämmer inte väl in med matrisen.

sofia
Sofia Hellqvist blev svensk prinsessa, men innan dess var hon servitris, modell och reality show stjärna. Innan hennes giftermål med prins Carl Philip var Sofia Hellqvist mer känd som bikini-modell som vann titeln Miss Slitz år 2004.  Senare dök hon upp i reality show programmet Paradise Hotel år 2005. Så berättelsen om Hellqvists chans att träffa prisen sommaren 2009 på den exklusiva badorten Båstad har man berättat om överallt. Medan den officiella historien lyder att Hellqvist träffade prisen i Båstad och att de inledde ett romantiskt ögonblick, och någonstans där omkring 2011 beslöt sig paret för att flytta tillsammans och inleda ett stadigt förhållande. Den kungliga familjen bjöd in Barbro Ehnbom som Sofias mentor och för att förbereda henne inför ett kungligt liv. Det är den officiella berättelsen.

barbro-sofia

Men inte den officiella historien, som du hittar bara om man läser bloggare och chattforum som följer de kungliga på nära håll, de påstår att det finns mycket mer till den berättelsen. Sofia Hellqvist bjöds in till Barbro Ehnboms Best and Brightest mycket innan Sofia Hellqvist träffade prinsen och det verkar märkligt. De erbjuder även ett foto som de påstår utgör ett bevis på att Barbro Ehnbom fanns där vid tiden för när Sofia Hellqvist träffade prinsen, vilket förstör berättelsen om att Barbro bjöds in som mentor, vilket inträffar efter att hon inlett ett förhållande med prinsen.

Det verkar som om Barbro kunde ha utgjort ett instrument och planerat detta förhållande. Det är min åsikt. Det andra är, men det går inte att hitta den här historien bara genom att söka i MSM-medierna. Den har raderats fullständigt och även detta foto har raderats. Så denna finns endast på basen av de människor som har följt de kungliga under en mycket lång tid.

s-s-cp

Så likt Eva Andersson Dubin verkar det som att även Barbro Ehnbom har en nära vänskaplig koppling till den svenska kungliga familjen. Det som jag fann märkligt var att dessa människor lät precis som om de befann sig ett steg bort från Epstein och dessutom ett steg bort från de svenska kungliga.

childhood

De stöder också Childhood Foundation som grundades av drottning Silvia av Sverige och här hedrar Barbro sin son. Han sågs på drottningens växande Childhood  Foundations tack-gala år 2015 och kopplingarna verkar som om Barbro har nära kontakter med gästabud och svenska kungliga också.

kandisar

Båda svenska stjärnorna, Eva Andersson Dubin och de som spelade ledande roller inom Epsteins förgångna verkar vara inblandade i samma cirklar. Paret syntes för ett par år sedan hemma hos den svenska FN-ambassadören som också är en mötespunkt i New York för den svenska ambassaden i Washington DC.

kandis2

Barbro Ehnbom var där tillsammans med sin syster Karin Ehnbom-Palmqvist som har varit svensk ambassadör och även utrikesministern som fungerade som värd för protokollet var där, och hon var också där med sin bror Lyndon L. Olsson som också var svensk ambassadör. Hans och Barbros koppling sträcker sig bortom de kungliga och politik till den här världen med vetenskap och akademi och medicin…

salsssummit

med någon koppling till Epstein. Så hon fungerade som värdinna för den här årliga svensk-amerikanska vetenskapstoppkonferensen och den sker endast genom inbjudan, endast för att sammanföra några av de mest kända vetenskapsmännen, cheferna och entreprenörerna och investerare. Dess syfte är att bygga upp någon form av samarbete mellan dem så dessa konferenser har inhyst talare och planerare likt fd CEO:s för Bill och Melinda Gates Foundation, US Biotech gurun Steve Burrell och doktor William Holstein, den ryktbara professorn från Harvard och grundaren av mänsklig genomvetenskap och konferensen fokuserade sig på en rad ämnen från industrier inom biotech och läkemedel. En av dessa deltagare var dr. Canan Dagdeviren. Hon är MIT labbassistent, professor. Hon deltog i dessa konferenser regelbundet och som panelordförande, och som deltagare erbjöd hon detta citat från konferensen år 2018.

citat

Kära Barbro, Joel, Ylva, Lena,
Jag har lagt till en annan underbar sida i min SALSS-upplevelsebok. Tack för att du skapade denna unikt flexibla scen för oss att dela våra erfarenheter och för att komma med innovationslösningar för att lösa problem i verkliga världen. Jag är hedrad, ödmjuk och ryser av spänning över att få ett BBB-halsband och vara en del av den underbara familjen. Håll dig så ”cool” som Sverige;)

(Canan Dagdeviren, chef för Conformable Decoders / Assistant professor i Media Arts & Sciences, MIT Media Lab)

halsbandDet märks att Canan Dagdeviren inte är en regelbunden besökare, men hon är också en av Barbros bästa och klyftigaste för detta elitnätverk för unga kvinnor, och de erhåller detta halsband med BBB logon som hon refererar till i detta citat.

Med tanke på skandalen från MIT Media Lab:s medlemmar gällande stängda donationer från Jeffrey Epstein till institutionen som ledde till att deras direktör fick avgå, Joi Ito, undrar jag om MIT Media Labs medlemmar och medlemmar av Barbros bästa och skarpaste Canan Dagdeviren, här avbildad tillsammans med ingen mindre än Stephen Hawking.

canan

Jag undrar om hon känner till Barbros kopplingar till Epstein? hmm… Flera respekterade forskare har bestämt sig för att lämna honom och MIT Media Lab efter avslöjandena om deras nära kopplingar till Jeffrey Epstein …

medialab

Star MIT scientist calls Epstein victim Virginia Giuffre 'entirely ...inklusive vittnesmålet från Epsteins vidriga sexslav Virginia Giuffre Robert (t.hö) som påstod att hon var tvungen att ha sex med deras medgrundare Marvin Minsky. Datavetenskapsmannen Richard Stallman kom under eld över flera läckta e-postmeddelanden som visade sig försvara Marvin Minsky och beskrev Virginia som helt villig.

stallman

Stallman avgick också i ljuset av avslöjandena om Jeffrey Epsteins våldtäkt av unga tjejer, vilket ledde till hans första arrestering år 2008. Ett antal akademiska institutioner påstår att de har avskiljt sig från Jeffrey Epstein och hans finansiella inflytande på deras arbete. Akademiska institutioner likt Harvard litade på strålkastaren som riktade sig mot nya historier för att de hade fått miljoner i finansiering från den dömda pedofilen.

novak

SuperCooperators: Altruism, Evolution, and Why We Need Each Other ...Donationer av Epstein till Harvard och värda att nämnas kunde vara de 30 miljoner dollar som lovades för matematiska biologen Martin Novak för att han uppfunnit det evolutionära dynamiska programmet. Novak kom senare ihåg Jeffrey Epstein och ett antal papper samt en bok skriven år 2011 med titeln Super Co-operators Altruism, Evolution and Why We Need Each Other to Suceed.

Och när hon berättade förtjusande om hans besök på Epsteins pedofil-ö återkallade Novak i minnet att Jeffrey var en perfekt värd. Jag frågade en flyktig fråga om hur det var att dyka i det varma klara vattnet runt omkring ön. Nästa dag anlände en dykinstruktör, men när den brittiska kosmologen Stephen Hawking anlände och meddelade att han aldrig varit under vattnet, då hyrde Jeffrey en ubåt till honom. Martin Novak verkar ha en förtjust erinring angående hans besök på Jeffrey Epsteins pedofil-ö och pratar förtjust om sin värd som om han erbjöd alla möjliga förfrågningar, men kanske nämnde han inte alla dessa förfrågningar i sin bok. Han sade bara om Jeffrey Epsteins förfrågningar och han nämner bara Epsteins åtagande att finansiera det evolutionära dynamiska programmet vid Harvard. Därefter följde omedelbart resan till ön.

År 2003 skrev Vanity Fair en artikel och refererade till Epstein gällande matematisk biologi och evolutionär dynamik vid Harvard. Jag har sett, sade han, att det var motvilligt att ha sitt namn förknippat med programmet. Men Harvards rektor Larry Summers övertalade honom. Larry Summers verkar vara nära vän till Epstein, så jag har en personlig vän som är doktor i patologi och går under alias Dr. B. Hon återkallade i minnet att hon stött på en kollega som hade en utnämning vid Harvards program för evolutionär dynamik och hade varit medförfattare till över ett dussin papper för NOAA och hon angav detta: Min vän hade ingen aning om att hans forskare bekostades av Epstein. Egentligen kommer han ihåg första gången när han hörde Epsteins namn nämnas, det var när alla på avdelningen flippade ut angående Epstein och att han skulle komma på besök. Min vän frågade aningslöst vem i helvete är Epstein och varför är han en så stor grej.

kolleger

Det visade sig att Novak presenterades för Epstein av Larry Summers som var den dåvarande rektorn för Harvard. Min vän, efter att ha blickat tillbaka med nya ögon över sin tidigare interaktion med Dr. B hade på Epstein. Om det som du säger är sant, om allt det här är förtal, en honungsburk-operation, och om det innefattar mind-control slavar så finns det en person som jag kan tänka mig. Även därefter när jag var klar med att allt det som presenterades för mig, fick det mig att känna kalla kårar.

Jeffreys vän vid namn Barbro Ehnbom. Hon är en svensk affärskvinna som sponsrade alla dessa vackra välutbildade kvinnor som hon kallade Barbros Best and Brightest och sättet som hon presenterade dem och pratade om dem, det var som om hon var en madam. Dr. B frågade då: Vem är den kvinnan? Vem är hon egentligen?

Jag kan berättade från min gjorda efterforskning att jag har fler frågor än svar och jag var riktigt överraskad över att hitta att där fanns några svenska kopplingar, men det visar sig vara att båda dessa kvinnor som har spelat nyckelroller i Epsteins liv, kan själva ha varit inblandade så det är besynnerligt. Det är verkligen besynnerligt och jag har fler frågor än svar.Kategorier:Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: