Republikaner kräver att WHO-chefen Tedros vittnar inför Kongressen om nertystandet av det kinesiska COVID-19


Jag tror inte att han kommer att göra det. Jag vet inte vilken jurisdiktion de behöver för att tvinga Tedros till att vittna. Jag skulle tro att han skulle kunna göra det om han ville behålla WHO:s goda rykte med USA och fortsätta få våra läckra skattepengar. MEN, Trump har redan lämnat WHO, så hävstångseffekten är borta …Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Covid19 är en lika stor bluff som den så kallade förintelsen. I båda fallen ligger juden (den kriminella religiösa judiska sekten) bakom. Att skylla på kineserna är bara ynkligt såvida vi inte håller oss till de kineser som ingår i den judiska sekten. De är många förvisso men bara en bråkdel av kineserna.

    Med vänlig hälsning
    Mikael Möller

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: