Carl Norberg 2020-07-08 – Ericsson i samarbete med Kinesiska militären

Så var det då dags för onsdagsmys igen, och häromdagen slog det ner ytterligare en bomb på Arsenalsgatan 8, denna gång modellen större. Ericsson använder viktiga komponenter i sin 5G utrustning i ett samriskföretag man äger tillsammans med statskontrollerade Panda Electronics, ett företag som dessutom har nära samarbete med Huawei enligt Washington Post. Ett samarbete som skall ha sträckt sig över minst 8 år i flera projekt, och nu är det svårt att missa hur detta är koordinerat för att exponera den verksamhet som Ericsson ägnat sig åt åtminstone de senaste 100 åren.

Det svenska politiska etablissemanget ylar som bekant i kör om att vi måste skydda svenska strategiska företag från fientliga uppköp, vilket implicit innebär att man menar att de svenska skattebetalarna skall vara med och rädda Wallenberg och Investor. Det ser ju dock mindre lyckat ut när det nu visar sig att den kinesiska staten är partner i ägandet av ett bolag här som är kopplat till den kinesiska militären. Man skulle lugnt kunna påstå att Investor tappat problemformuleringsinitiativet med allt vad det kommer innebära framöver, inte minst för den svenska befolkningen.

De amerikanska underrättelsetjänsterna har naturligtvis järnkoll på detta efter den sanering av 5:e-kolonnare som Donald Trump gett sig på under sin tid som president. Svensk maffiamedia målar alltjämt ut Ryssland som det stora hotet, men allt fler börjar nu förstå konceptet av att man måste ena befolkningen mot en gemensam yttre fiende för att på så vis kontrollera narrativet ur ett geopolitiskt perspektiv, och det är naturligtvis rena sagor vi får oss till livs av den part som utgör det faktiska hotet mot resten av världen, nämligen den djupa staten.

Ytterligare mutlarm kom här i förra veckan med avseende på Ericsson i Syrien, Iran och Jemen, vilket ju passar väl ihop med det vi anfört under många år nu. Som vanligt har dock inte företagsledningen en aning om detta upprepande beteende som har gått igen under så många decennier att det bara är en svensk som kan ta dem på orden i detta numera.

Den djupa staten förlorar brett och i takt med att konsekvenserna av skuldmättnaden i det globala valutafinansiella systemet gör sig allt mer påmind kommer nu allt fler ekonomer och experttyckare med olika förklaringsmodeller om varför utvecklingen ser ut som den gör som inte har det minsta med den monetärmekaniska grunden att göra, såklart.

Att Sverige är ett av världens mest banktäta länder med världens mest privatskuldsatta befolkning, med en Riksbanskchef Inge-vis som under många år suttit som ordförande för Baselkommittén och där skött bankregleringarna på global skala är naturligtvis inte någon tillkommen slump, det lär också svenska befolkningen bli varse inom en inte allt för avlägsen framtid.

Expressens samarbetspartners CNN har blivit stämda av Donald Trump för att fara med osanning, det verkar gå sådär för de etablerade mediehusen nft helt enkelt.

USA vill nu ha en svensk man med skyddad identitet här i Sverige utlämnad för förhör om sin del med avseende på 911, det borde ju tom. en svensk tycka är lite anmärkningsvärt.

Varför fick Milton Friedman Nobelpriset? Vad för sorts verksamhet sysslade han med därefter? Carl drar de historiska kopplingarna! Till sist är det för bedrövligt att svenska folket i större omfattning fortfarande inte klarar av att resa sig upp och utgöra en del av den förändring som nu kommer på intågande genom att adressera tingens ordning i sak, och det blir allt svårare att dra någon annan slutsats än att befolkningen antingen består av ett gäng passiviserade syltryggar, alternativt saknar den intellektuella spänst som krävs för ta sig därifrån de befinner sig.

Med det sagt vill vi dock slå ett slag för den växande skara som på sistone axlat ett allt större ansvar för vårt gemensamma välbefinnande i era ansträngningar att få ut budskapet, ni vet vilka ni är!Kategorier:Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: