Bilderberg-grundaren, ex-drottningen, Beatrix erbjuder Vladimir Putin en enorm muta för att stjäla global rikedom

6 juli 2020

Benjamin Fulfor, Veckorapport
https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Striden för att befria Planeten Jorden har nått en viktig knutpunkt: valet mellan frihet eller teknoslaveri. Fraktionen som vill döda 90 % av mänskligheten, för att sedan mikrochippa och förslava resten, gör nu ett stort ryck för att stjäla global rikedom. Specifikt, ex-drottning Beatrix av Holland, tillsammans med familjen Rothschild i Schweiz, erbjöd den ryska presidenten Vladimir Putin en astronomisk muta för att hjälpa dem, tillsammans med livstidsstyre i Ryssland.

I förra veckan, agerande på Putins order, kvarhöll serbiska gangsters olagligt en Golden Dragon Family-representant, berättar familjekällor. De försöker nu tvinga henne att överlämna nycklarna till en kvadriljon dollar i rikedom. Om de lyckas kommer mänskligheten att befinna sig i stor fara.

Kom ihåg, att de nederländska kungligheterna har alltid varit högt rankade nazister. Det är de och deras nazistlägerföljare som Bill Gates vilka står bakom drivkraften för att ersätta kontanter med digitala pengar. Människor kommer att behöva acceptera att bli mikrochippade för att få tillgång till sina digitala plånböcker med gratis utbetalda statliga stödbetalningar, säger NSA-källorna. Mikrochipen möjliggör fullständig och permanent kontroll av den globala befolkningen av den satansdyrkande Khazariska Maffian. Det här är de människor som driver COVID-19 (Certificate of Vaccination ID-19) bedrägeriet.

Av denna anledning har en kopia av passet till den kvarhållna Dragon Family-medlemmen getts till olika underrättelsetjänster. Om de misslyckas med att gripa och arrestera holländska kungligheter och Rothschild-familjemedlemmar som gömmer sig i Schweiz, kommer White Dragon Society (WDS) att tvingas överväga att använda drastiska åtgärder. WDS har kärnvapen till sitt förfogande som kan användas för att rikta in sig mot Haag, Tel Aviv och Zürich (lokalbefolkningen får tid att evakuera) om Dragon Family-representanten inte släpps.

David de Rothschild, Chairman | Sculpt the Future FoundationNär denna rapport var på väg att släppas fick vi obekräftade rapporter om att David de Rothschild (bilden), chefen för familjens franska gren, arresterats i Zürich, Schweiz. Håll utkik efter meddelanden angående Beatrix och Putin.

Den kvarhållna representanten för Dragon-familjen har nycklarna till att frigöra mänsklighetens kvadriljoner i guldstödd valuta. Pengarna är avsedda för att användas för att finansiera ett jubileum, följt av en massiv kampanj för att få ett slut på fattigdom och för att stoppa miljöförstörelse.

Utan denna ekonomiska frihet skulle världen kunna gå mot extremt farliga och kaotiska tider. Pentagon-källor säger att redan i USA finansierar Rothschilds och deras nazistiska holländska kungliga allierade …

Black Lives Matter (83 % av vars medlemmar inte är svarta), ANTIFA och White Supremacists, bland annat i ett försök att inleda ett inbördeskrig i USA.

Pentagon-källor säger att ”den socioekonomiska implosionen av Amerika, vilket resulterar i att både svarta och vita miliser inträder på stadens gator i sommar, kan vara målet för de politiska eliterna att leda till kaos inför valet.”

Målet verkar vara att främja användningen av post-in-omröstningar för att stjäla valet eller tillåta att inget val äger rum och leder till ytterligare en ”impeachment” (riksrätt) för Trump för hans misslyckande hantering av pandemin och för att ha orsakat en massiv andra våg.

Det pågår redan ett odeklarerat inbördeskrig i USA med ekonomins kollaps som orsakar enorm social oro. Här är några av tecknen på systemkollaps i USA.

public

(klicka på bilden för att läsa artikeln)

Andelen amerikaner som säger att de är nöjda med hur det går i landet har sjunkit från 31 % i april till bara 12 % idag ..

nightmare

New York City är en krigszon, från vilken 500 000 människor redan har flytt när våldet eskalerar utom kontroll.

chicago

Åtminstone 77 personer sköts, inklusive 14 med dödlig utgång, under självständighetsdagens helg i Chicago enligt myndigheter.

Liknande kaos och blodutgjutelse rapporteras från städer som Atlanta och Seattle.

Den ekonomiska situationen har nått den punkt där konkurser befinner sig i stigande, regeringens statistik är fantasi och en majoritet av amerikanerna i arbetsför ålder är arbetslösa. Till exempel det ideella… New York City Hospitality Alliance  undersökte 509 restaurangägare runt om i staden och fann att fyra av fem inte betalat hela junihyran. Av dem sa 90 % att de betalade hälften eller mindre i förra månaden.

Detta är inte begränsat till New York-restauranger men representerar nationen som helhet, säger NSA-källorna. Vid denna punkt betalas inte 80 % av alla amerikanska skulder, säger de.

Christine Lagarde on Twitter: "A pleasure to see @federalreserve ...

Naturligtvis hindrar detta inte aktiemarknaden från att skjuta upp i värde. Det här är vad FED-ordföranden Jerome Powell och Europeiska centralbankens chef Christine Lagarde hade att säga om aktiemarknaden och ekonomin:

”Lyckligtvis har vi tryckpressar och det hjälper till att hålla allt igång men bara så. Vår stora rädsla är att marknaden kommer att inse att alla pengar vi trycker ut är värdelösa. Och det är de naturligtvis, men vi kan inte berätta det för någon. Om världen snart vaknar upp till den här dagen, kan det finansiella systemet implodera inom några dagar. Och vi skulle vara helt hjälplösa för att stoppa det…

Detta var ett gemensamt uttalande från Lagarde och Powell vid ett hemligt G7-möte med alla ledare och finanschefer i de sju länderna som deltog samt IMF och BIS.

Implosionen av det finansiella systemet skulle troligtvis leda till ett inbördeskrig i USA och utanför USA skulle det tredje världskriget bryta ut. Låt oss titta på den amerikanska uppdelningen, först genom att citera från president Donald Trumps tal i Mt.Rushmore den 4:de juli i sitt anförande och Washington Post:s reaktion.

Först Trump:

”Vår nation bevittnar en obarmhärtig kampanj för att utplåna vår historia, förtala våra hjältar, radera våra värderingar och indoktrinera våra barn. Arga folkmassor försöker riva statyer av våra grundare, utplåna våra mest heliga minnesmärken och släppa loss en våg av våldsbrott i våra städer … Gör inga misstag: denna vänsterkulturella revolution är utformad för att störta den amerikanska revolutionen … Den våldsamma förödelse vi har sett på gatorna i städer som drivs av liberala demokrater, i alla fall är den det förutsägbara resultatet av år av extrem indoktrinering och partisk utbildning, i journalistik och andra kulturinstitutioner.

Nu Washington Post och Dan Balz:

President Donald Trump, med två tal på två dagar, har förvandlat den fjärde juli från ett glatt och enande patriotiskt firande av USA:s grundläggande värden till en partisk politisk händelse. Skadan kunde överskrida hans presidentskap. En del av landet hör Trumps retorik som ett upplyftande meddelande som upphöjer den rika historien om amerikansk framgång och storhet. Resten av landet ryggar tillbaka vid ett meddelande som ses som rasistiskt och splittrande. Liksom med allt som är Trump-relaterat, kan det inte finnas någon mellanväg.

De amerikanska militära och underrättelsebyråerna, för sin del, kommer i allt högre grad till den slutsatsen att varken folket runt Trump eller de människor som använder Biden som frontfigur kan dra USA ut ur det hål som det har fallit i. Men om de tvingas välja mellan de två skulle de enhälligt välja att stå bakom Trump.

Trump calls Jared Kushner 'my star' over policing 'fix' - Business ...

Problemet med Trump är att han ofta verkar befinna sig under kontroll av sin svärson Jared Kushner (bilden). Kushner står bakom 666, 5:e aveny-projektet för att mikrochippa hela befolkningen. Han är också en medlem av Chabad-kulturen som lovar varje ”jude” (de är inte judar utan satanister) skulle få 2 800 slavar efter sin planerade Armageddon.

Lyckligtvis planerar den amerikanska militären och dess allierade runt om i världen att tvinga Kushners kontrollörer i Israel att kapitulera. Här är vad Pentagon källor hade att säga om Israel:

”Annekteringen verkar vara en förgiftad kalk som förenade hela världen, till och med Hamas och Fatah. Där en diplomatisk tsunami under ledning av EU, FN, Arabförbundet, demokrater som stöds av Vatikanen, Ryssland, Kina och G20 utplånar Israel när sionismen avslutas, som ett föregående för den globala återställningen av valutan.”

En tidning med historia!: Ett steg närmare rättvisa i Palestina ...Eftersom Internationella Brottmålsdomstolen är beredd att styra mot Israel, pressades även deras närmaste allierade USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Frankrike och Tyskland av sitt eget folk och lagstiftare till att upprätthålla internationell rätt och den regleringsbaserade internationella ordningen.

Sanktionerna är redo för när annekteringen inträffar och kan tillämpas även utan annektering. Detta skulle tvinga Israel till att avsluta sin ockupation, tvinga till vräkning av alla olagliga judiska bosättare, lyfta folkmordsbelägringen av Gaza, och återlämna alla stulna markområden inklusive Golanhöjderna, och dra sig tillbaka till 1967-års gränser och mäkla verklig fred med palestinierna.

Källorna rapporterar också:

”Mossad-agenten Ghislaine Maxwell har sjungit och Trump kan till och med avstå från anti-israeliska UNSC:s resolutioner eller sanktioner eftersom alla föraktar den skurkaktiga staten Israel.”

Med andra ord, kommer Pentagon och resten av världen att tvinga Trump till att inte lyda hans baksätesförare Kushner och hantera den khazariska maffia-staten Israel. Den systematiska borttagningen av de högsta khazariska agenterna runt om i världen, såsom gripandet av Maxwell, gör detta möjligt.

Men som nämnts högst upp i denna rapport, om Dragon-familjens representant som olagligt hålls kvar i Serbien tvingas överlämna medel till khazarerna, kan allt detta ändras.

worldleader

Ett tecken på att khazarerna fortfarande tror att de kan avsluta sin förslavning av mänskligheten kom på 4:e juli-”toppmötet”, där 8,8 miljarder dollar samlades in för att försöka vaccinera varje person på jorden. NSA och andra källor bekräftar att dessa så kallade vacciner kommer att innehålla microchip utformade för att kontrollera människor i samband med 5G elektromagnetiska kontrollmekanismer.

no-one

Kom ihåg att denna vaccin-push som hysteriskt främjas av den khazariska maffian och deras husdjurspolitiker är baserad på en falsk pandemi. Den senaste personen som blåser i visselpipan angående bedrägeriet är presidenten för den bulgariska patologföreningen (BPA) Dr. Stoian Alexov. Alexov säger att han och hans kollegor över hela Europa inte har hittat bevis på några dödsfall från det nya coronaviruset på den kontinenten. De europeiska patologerna har inte identifierat några antikroppar som är specifika för SARS-CoV-2, och därför är det för närvarande ”omöjligt” att skapa ett effektivt vaccin.

Om de pengar som khazarierna försöker stjäla från Golden Dragon-familjen används för mänskligheten, i stället för att försöka mikrochippa alla, skulle det medicinska samfundet få praktiskt taget obegränsade medel för att hitta botemedel till de ledande dödsorsakerna.

Det andra skälet till att se till att damen som arresterades i Serbien blir befriad är att man skär av medel som används för att provocera fram det tredje världskriget. Just nu har kinesiska krigsfartyg omringat Taiwan och möter två amerikanska transportgrupper

Conversation with President of France Emmanuel Macron

putin

Dessutom har Rothschilds slavpresident Emmanuel Macron från Frankrike just lovat att bryta ut sig från NATO och gå med i en militär allians med den nyligen mutade Putin.

French government resigns as Macron acts to recast presidency

För att möjliggöra detta avsatte den allmänt föraktade Macron nyss sin regering.

saudis

Det finns också den verkliga möjligheten till ett krig i Mellanöstern som kärnar ur Turkiet mot en egyptisk och saudiarabisk allians. Khazarerna står bakom detta eftersom de vill att muslimer ska döda varandra så att de kan förslava de överlevande. Oavsett vad som händer, oroligheterna orsakade av brist på pengar i Saudiarabien kommer säkert att leda till regionalt kaos.

Det finns också oroshärdar i många andra delar av världen, särskilt i gränsområdet Indien / Pakistan / Kina och Nordkorea. Dessa spänningar kommer bara att öka när USA förblir distraherat av inbördeskrig och ekonomisk strid.

För att förhindra ytterligare kaos och lidande, förbereder Dragon-familjen nu en fullständig omstart av det globala finansiella systemet, säger familjekällor. De granskar världens guld och skatter för att se till att valutan stöds av verkliga tillgångar. När omstarten sker, kommer de Vita hattarna i väst att bli rikt belönade för deras goda gärningar, lovar familjen.

Inga fasta datum har fastställts men det mest troliga scenariot kräver en varm, kaotisk sommar följt av förhoppningsvis en höst med omstart och jubel. Men oavsett vad som händer får khazarerna inte tillåtas undkomma rättvisan genom att starta sitt länge planerade tredje världskrig.

Slutligen vill vi informera våra läsare om att de kommande tre rapporterna är på förhand skrivna så att din korrespondent kan ta ut sin årliga sommarsemester.

 

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: