Kaos ökar i USA och över hela världen eftersom khazarmaffian kämpar desperat för att överleva

2020-06-29
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den här veckan vill vi informera läsarna om att vårt nyhetsbrev är under en aldrig tidigare skådad attack och att ditt stöd behövs nu mer än någonsin. En av våra viktigaste underrättelsekällor i Sydasien hålls obestämt i fängelse under livshotande förhållanden baserat på planterade bevis och trumfade anklagelser. En annan har försvunnit. Ännu en annan förgiftades med ricin. Din korrespondent har också drabbats under de senaste två månaderna av inte mindre än tre förgiftningsförsök och överlevt med hjälp från både NSA och asiatiska hemliga sällskapskällor. Detta arbete medför risker som vi alla förstår, men det finns inget annat alternativ än att kämpa vidare eftersom mänsklighetens öde står på spel.

Taro_Kono_201510 (1)Dessutom stoppades denna författare fysiskt från att delta i en presskonferens på den utländska korrespondentklubben i Japan för att förhindra att jag frågade den japanska försvarsministern Kono Taro (bilden) om Fukushima-massmordet. Naturligtvis rapporteras liknande trakasserier av flera sanningsrapporterande medier.

Allt detta är en del av ett otroligt hysteriskt propagandakrig baserat på det så kallade COVID-19 coronaviruset. Vi ser falska nyhetsportaler som New York Times, Reddit och Drudge-rapporter som fyller mer än hälften av sin produktion med falska berättelser. Om du ser orden COVID, Ryssland, Trump eller Hong Kong i något av dessa eller relaterade webbsidor läser du nästan säkert fiktion. När det gäller COVID kan alla läsare besöka lokala sjukhus och se vad som händer med sina egna ögon.

Det är sant att gamla människor dör av lunginflammation och andra orsaker, som alltid. Men nu beordras sjukhusen att kringgå typiska behandlingsprotokoll och sätter patienter med någon form av andningssvårigheter i respirator som resulterar i dödsfall med försäkringsmottagning som incitament för att märka oberoende dödsfall som COVID. Det hela är ett välorganiserat, samordnat bedrägeri. Och ändå resulterar det i otroliga ekonomiska och personliga skador för miljoner människor.

Källan till COVID-falska nyhetsinfektionen har spårats kriminellt till Malteserriddarna och frimurarlogen P3.

322 new Covid cases in Mississippi!
322 new Covid cases in Ohio! 
322 new Covid cases in Oman!
322 new Covid cases in Kentucky!
322 new Covid cases in Mississippi! 
322 new Covid cases in Armenia!
322 new Covid cases in Iraq!
322 Covid cases in Bangkok!
322 new Covid cases in Jalisco (Mexican state)
322 new Covid cases in Juarez!
322 new Covid cases in El Paso!
322 new Covid cases in Mexico City!
322 new Covid cases in Oaxaca!
322 new Covid cases in WISCONSIN!
322 new Covid cases in IOWA
322 new Covid deaths in DELAWARE
322 new Covid cases in Italy
322 new Covid cases in Massachussetts

(tack till Jim Stone för att ha upptäckt detta)

Var har vi sett detta nummer tidigare?

Den ursprungliga Skull and Bone finns i Peterskyrkan i Rom, en kyrka byggd av mamman till kejsaren Konstantin, grundaren av romersk kristendom.

För att citera från Wikipedia:

”Siffran” 322 ”visas i Skull and Bones” insignier och rapporteras allmänt vara betydelsefull som året för den grekiska orator Demosthenes’ död. [19] [26] [5] Ett brev mellan medlemmarna i det tidiga samhället i Yales arkiv [27] antyder att 322 är en hänvisning till året 322 f.Kr. och att medlemmarna mäter datum från detta år istället för från den vanliga eran. År 322 f.Kr. slutade Lamian-kriget med död för Demosthenes och atenarna gjordes för att upplösa sin regering och etablera ett plutokratiskt system i stället, varigenom endast de som hade 2 000 drakmer eller mer kunde förbli medborgare. ”

Det faktum att detta nummer firar plutokratins triumf över demokratin berättar exakt vem vi har att göra med i denna COVID-konspiration: Familjerna som äger förmögenheter i  500 företag.

De drar ut alla stoppar eftersom deras kontrollnät hotas av hemliga förhandlingar som nu äger rum om Bretton Woods finansiella arkitektur som inrättades efter andra världskriget, enligt medlemmarna i Rothschild-familjen. Detta inkluderar Världsbanken, Global Debt Facility, International Bank för …

Återuppbyggnad och utveckling, BIS och IMF, enligt dessa såväl som MI6-källor.

Samtalen mellan representanter på hög nivå av asiatiska och västerländska hemliga sällskap avser att ersätta den nuvarande finansiella arkitekturen, som är baserad på babyloniskt skuldslaveri, med ett system som kommer att starta med ett jubileum och erbjuder stort välstånd för alla, och inte bara de övre 0,1%.

Det är mycket vi inte kan diskutera här på grund av känsligheten i dessa samtal och den verkliga fysiska faran som deltagarna står inför. Pentagon, de asiatiska hemliga föreningarna, det brittiska samväldet och många andra mäktiga grupper stöder dock de förändringar som diskuteras.

Huvudstridsområdet förblir USA efter att president Donald Trump effektivt nationaliserade Federal Reserve-styrelsens amerikanska verksamhet och ordföranden rapporterar nu till honom. Detta, och inte den falska COVID-viruspandemin, är den verkliga anledningen till att amerikaner förbjuds att resa till Europa och så många andra länder, säger NSA-källor.

Nationaliseringen av FRB i USA förstör många ekonomiska paradigmer. Enligt Atlanta Fed hade den amerikanska BNP sjunkit med så mycket som 55 % från och med den
5 juni.

Om detta var sant, skulle den amerikanska BNP, på köpkraftsparitetsbasis, ligga under Indiens, vilket gör den till världens tredje största ekonomi och inte till dess stormakt.

Uppgifterna saknar dock det faktum, att tack vare att pengar som skickas direkt till folket från den nationaliserade Fed ser de flesta amerikaner inte en inkomstnedgång på 55 % och många – särskilt nära botten av pyramiden – upplever faktiskt bättre levnadsstandard nu. Nu rapporterar NSA-källor att 8 av 10 amerikaner kommer att få befrielse från hyres- eller inteckningsbetalningar. Med andra ord har ett slags de facto-jubileum börjat. Inte konstigt att de babyloniska slavmästarna attackerar hysteriskt Trump och hans regim.

Det huvudsakliga problemet med USA är naturligtvis att större delen av den inhemska industrin har flyttats utomlands (främst till Kina) och det kommer att ta år att bygga om. Detta leder till brist på många varor, särskilt smycken från Kina. Det är därför Walmart har börjat sälja begagnade varor.

merkel

(klicka på bilden för att läsa artikeln)

Européerna, fortfarande under babylonisk kontroll, cirklar nu vagnarna runt den romerska blodlinjeledaren Angela Merkel. I en intervju med 5 dagstidningar som brett pressades av företagsmediet sa Merkel:

”Vi växte upp med viss kunskap om att USA ville bli en världsmakt. Om USA nu vill dra sig tillbaka från den rollen som är egen fri vilja, skulle vi behöva reflektera över det mycket djupt … I en kris av denna storlek … vad som behöver göras i detta fall är något ovanligt. ”

I intervjun gjorde Merkel ett beslöjat hot om att EU skulle närma sig Kina. Det faktum att Europa förbjuder besökare från USA innebär verkligen att de är rädda för ideologisk infektion, eftersom COVID-ursäkten, som jag känner personligen från att ha besökt sjukhus, är falsk.

George Floyd death: Why US protests resonate in the UK - BBC News

Naturligtvis är striden i USA långt ifrån över, vilket framgår av våldsamma betalda protester, guvernörer som sätter restriktioner för människor och allvarliga, nästan förlamande krig i Washington DC. Denna kamp kommer att intensifieras under sommaren. Men under slutet av dagen kommer det att vara de amerikanska väpnade styrkorna och polisorganen som kommer att segra. För närvarande sluter de sig mestadels upp runt Trump.

Det som Q-kämparna samlar runt Trump måste dock inse att USA inte är en ö. Resten av världen behöver den amerikanska militärens hjälp för att skydda planeten. Världens människor är också villiga att betala generöst för tjänster som fredsbevarande, miljöskydd och utforskning av universum. Vi står inför en planetarisk utrotningskris och miljöförstörelse och den amerikanska militärer har en nyckelroll.

Här är ett exempel på den typ av sak som kommer att hända om de amerikanska väpnade styrkorna inte skyddar jordens människor. Två av våra sydostasiatiska nyhetskällor attackerades och har en borste med dödsfall på sjukhus, troligen för att förhindra dem från att rapportera om ett nytt folkmord som har börjat i Kambodja. Följande rapport kom från en tredje källa, som av personskyddsskäl vill förbli anonym:

Hun Sen - WikipediaRapport från Kambodja. Sedan valet 2012 har Hun Sen (bilden) och hans parti förlorat makten, vilket bekräftades av det senaste kommunvalet.

Som reaktion halshögg Hun Sen det vinnande oppositionspartiet HSD. Sedan förklarade Hun Sen HSD-partiet olagligt. Nu placeras alla som kritiserar regeringen på något sätt i fängelse. Yttringsfrihet och pressfrihet finns inte längre. Alla TV-stationer och tidningar tillhör Hun Sen och hans släktingar [(låter som de lärt sig från USA)].

Han gynnades av en period av relativt lugn, efter 5 år med Röda Khmererna (Khmer Rough) och 5 år av vietnamesisk ockupation hade folket börjat njuta av det nya konsumentsamhället.

kambodja

Men Hun Sen hölls vid makten och de flesta av den tidigare Röda Khmerer (Pol Pot) -klicken som inte har utvecklats. Han förlorade också kontakten och stödet från ungdomarna (60 %) som inte ser någon framtid i landet.

Den officiella tillväxten på 6 % beror på fabriker (främst kinesiska) som ville dra nytta av förmånstillträdet till europeiska marknader (EBA) och fastigheter, främst för kineserna. Fastighetsaffärerna tillåter dem att tvätta pengar, men skapar inte en livskraftig ekonomi.

Denna tillväxt har berikat den kommunistiska härskande klassen och lämnat folket åt sidan. Dessutom utsätts landet för en systematisk plundring på sina resurser (trä, Mekongsand osv.).

Kambodjas Ekonomi | 2020

Corona-krisen ”Scamdemic” gör saker och ting ännu värre. Turismen är död, de flesta av hotellen är stängda så att de anställda går utan lön. De kan då inte mata sina familjer på landsbygden. Den enda maten som växer i Kambodja är ris för export eftersom de flesta livsmedel importeras från Vietnam och Thailand, men eftersom alla gränserna har stängts har det inte kommit någon importerad mat på tre månader.

Kineserna har nu lämnat landet, byggandet har stannat av och fabrikerna är stängda och lämnar hela den osäkra ekonomin till sitt öde. Försvårande av omständigheterna har regeringen främjat användningen av mikrokrediter, och nu med en inkomstförlust kommer de flesta av låntagarna inte att kunna betala tillbaka sina lån och kommer att förlora sina pengar, hus eller mark till utpressare.

Skolorna är stängda fram till 2021, vilket kommer att orsaka konkurs för de flesta privata skolor.Landet är nästan helt stängt på grund av de nya restriktionerna som införs, en insättning på $ 3000 vid inträde!

Regeringen förblir vid makten endast av terror och tvång, situationen kommer att bli anspänd inom en månad när folket inte kommer att ha några reserver längre.

Premiärministern är redo att anta nödlagstiftning, vilket ger HS och hans kommunistiska kader total makt utan några kontroller. Med andra ord står Kambodja inför Khmer Rouge 2.0

Detta är den typ av händelser som kommer att äga rum runt om i världen om inte de vita hattarna förblir engagerade.

Den överenskommelse som för närvarande förhandlas gör det möjligt för den amerikanska militären att få ännu större finansiering än de gör nu. Bara den här gången kommer de att försvara folket och levande varelser på planeten och stjäl inte resurser för oligarker. Av de tre stora västerländska maktcentrana har London svarat positivt. Vi väntar nu på svar från Washington och Rom.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: