Dr. Fauci och NIH:s historia för att experimentera med fosterbarn och att använda sig av aborterad fostervävnad för att utveckla ett HIV-vaccin

Hiv Vaccine Covid Vaccine Connection

June 26, 2020

by Brian Shilhavy

https://humansarefree.com/2020/06/dr-fauci-and-the-nihs-history-in-experimenting-on-foster-children-and-using-aborted-fetal-tissue-to-develop-an-hiv-vaccine.html

När vi startade MedicalKidnap.com 2014 var en av de chockerande sakerna vi lärde oss, att det var helt lagligt för medicinska forskare att använda fosterbarn som labb-möss för att utveckla läkemedel.

När staten tar vårdnaden om ett barn från föräldrarna, och barnet blir en avdelning inom staten, behöver medicinska forskare inte längre föräldrarnas godkännande för att bedriva medicinsk forskning, och de kan också fakturera den amerikanska regeringen direkt för att finansiera denna forskning, vanligtvis använder de sig av Medicaid, även om de läkemedel som används är experimentella och ännu inte har godkänts av FDA. Några höjdpunkter från den artikeln:

Den amerikanska federala regeringen har getts i uppdrag om läkemedelsforskning med barn. Behovet av att barn deltar i läkemedelsföretagens forskning är stort och frestelsen att överträffa föräldrarnas rättigheter genom att tvinga barn att delta är stor.

Forskare medger offentligt att de använder pengar och andra belöningar för att få barn att deltaga i deras läkemedelsstudier.

Organisationer som förespråkar föräldrarnas rätt att fatta beslut angående sina barns hälso- och sjukvård finner att fosterbarn i CPS-vårdnad registreras i läkemedelsförsök utan föräldrarnas godkännande.

Statliga barnskyddstjänster registrerar barn för läkemedelsförsök utan föräldraintyg eller domstolsbeslut.

De som genomför dessa läkemedelsexperiment för läkemedelsföretag och de som är ansvariga för att övervaka sådan forskning ser emellertid inte något problem med deras rekryteringsmetoder.

I en artikel 2011 i Journal Pediatrics diskuterade forskare problemet med att rekrytera barn för deltagande i kliniska prövningar för läkemedelsprovning.

Dr. Tishler, PhD, och Dr. Staats Reiss, PhD uppgav:

Sedan 1994 har federala riktlinjer krävt att barn ska inkluderas i kliniska studier. Relaterade federala incitament och lagar som ”pediatrisk regel” (lagen om pediatrisk forskningsekvivalenter) och bestämmelse om exklusivitet för barn har också antagits för att öka antalet kliniska prövningar för barn har inletts av läkemedelsföretag.

Trots dessa mandat har anslagen till kliniska tester på barn i federala och privata forsknings- och utvecklingsbudgetar varit begränsade.

Dessutom fortsätter pediatriska forskare att uppleva svårigheter med att hitta barn och familjer som är villiga att delta i kliniska tester.

Rekryteringen till pediatriska studier hindras av flera faktorer, inklusive etiska problem med att använda barn som försökspersoner, tillsyn som är betydligt mer begränsande för tester på barn än på vuxna. Brist på forskningsinfrastruktur, behovet av att få tillstånd från föräldrar och utmaningen att bestämma över lämpliga betalningar för deltagande som inte är tvångsmässiga ställer även till det.

År 2005 hölls ett förhör med titeln ”Skydd för fosterbarn som ingår i kliniska studier” av det amerikanska representanthuset.

The Subcommittee on Human Resources of the Committee on Ways and Means undersökte om det fanns tillräckliga skyddsåtgärder för att skydda fosterbarn från att tvingas delta i läkemedelsstudier.

Anklagelsen gällde att de undersökte involverade kliniska läkemedelsundersökningar av AIDS-läkemedel som genomfördes under perioden från slutet av 1980-talet och fram till 2001.

Sedan den publicerade artikeln 2015, har mycket mer information kommit till ytan, särskilt mot bakgrunden av COVID Plandemic 2020.

Samma grupp människor som har varit involverade i HIV / AIDS-forskningen för att utveckla ett HIV-vaccin, ett vaccin som aldrig har kommit ut på marknaden, är samma grupp människor som nu arbetar med den amerikanska regeringen för att utveckla ett COVID-vaccin.

Allmänheten har rätt att veta mer om den tidigare forskningen för att utveckla ett HIV-vaccin, och hur de experimenterade på barn som ”lagligt” kidnappades från sina familjer för forskningsändamål, liksom de levande aborterade foster som användes för att försöka och skapa ”humaniserade möss” för att producera detta vaccin, eftersom detta är samma grupp som den amerikanska regeringen har gett hundratals miljarder dollar till för att nu utveckla ett COVID-vaccin.

Dr. Fauci och National Institute of Allergy and Infectious Diseases användning av fosterbarn för att utveckla ett HIV-vaccin

Faith Dyson publicerade nyligen en artikel på Facebook med titeln: Vilken var Faucis roll i att finansiera Tuskgegee-liknande AIDS-experiment på fosterbarn i sju amerikanska stater?

Hon förlitar sig starkt på den undersökande journalisten Liam Scheffs arbete och hans forskning publicerad i boken The House That AIDS Built, som kan hittas online.

År 2004 – utredde journalisten, Liam Scheff, det faktum att hundratals fosterbarn vid Incarnation Children’s Center [ICC] i NYC användes och missbrukades som laboratorieråttor för oövervakad och obegränsad AIDS-forskning och vaccinstudier av Big Pharma och The National Institute of Allergy and Infectious Diseases [NIAID].

År senare i separata undersökningar upptäcktes 13 888 barn som hade blivit utsatta för samma öde under 1980- och 1990-talet i sex andra stater: Illinois, Louisiana, Maryland, North Carolina, Colorado och Texas.

Phil Crane, Right, Meets With President George W. Bush And Representative Bill Thomas Of Committee On Ways And Means.

Phil Crane, till höger, träffar president George W. Bush och representanten Bill Thomas från Committee on Ways and Means..

Som vi fick reda på i vår egen undersökningsrapport redan 2015, visste kongressen om dessa medicinska experiment som genomfördes på fosterbarn och genomförde en utfrågning 2005, med titeln ”Skydd för fosterbarn som ingår i kliniska undersökningar.”

Transkriptet av dessa utfrågningar fanns tidigare på webbplatsen House.gov, men eftersom vi publicerade vår artikel har den tagits bort. En kopia kan hittas på Archives.org här.

När Subcommittee on Human Resources of the Committee vid Ways and Means, och Representanthuset sammanträdde för att undersöka detta problem, uttalade sig ordförande Wally Herger, Kaliforniens representant detta:

Under de senaste 18 månaderna har denna underkommitté hört utfrågningar i ett antal frågor som berör barn i de federala programmen för statligt barnvård, och denna fråga är som många av dem: Den har potential att vara explosiv.

Barnskyddsprogrammet i världens rikaste, mäktigaste land är och har ofta varit ett urusselt misslyckande.


För att skydda barn, har president Trump precis undertecknat en Executive order för att skydda amerikanska barn

Executive Order on Strengthening the Child Welfare System for America’s Children


 

Nu behöver vi inte bevisa mer för det. Vi kan ge dig alla typer av exempel på det. Vi vet om barn som förlorat livet i barnens välfärdssystem. Praktiskt taget behandlar varje statlig lagstiftare varje år ett eller annat fall, och alla vrider sina händer, och problemen fortsätter. Barnen är ibland inlåsta och svälter ibland under tillsyn av byråerna. Vi vet att barnen har använts utan korrekt tillsyn för läkemedelstestning. (betoning tillagd)

Det första vittnet som vittnade inför underutskottet för huset var Dr. Donald Young, M.D., U.S. Department of Health and Human Services, Principal Deputy Assistant Secretary for Planning and Evaluation. Han tillhandahöll omfattande vittnesmål om statlig tillsyn. Dr. Young avslutade sitt yttrande med att säga:

Vi fortsätter att ta itu med utmaningar som hotet med hiv / aids har och engagerar oss i grundläggande och klinisk forskning för att stärka landets förmåga att hantera denna infektionssjukdom. Skyddet av mänskliga personer, inklusive barn, i kliniska prövningar har varit och kommer att förbli av högsta prioritet för HHS. HHS är fast beslutet att skydda rättigheter och välfärd för varje individ som deltar i mänsklig forskning i överensstämmelse med sunda etiska standarder och myndighetskrav.

Senare under förhandlingen frågades Dr. Young om några förändringar behövdes när det gäller fosterbarn och deras deltagande i läkemedelsexperiment. Dr. Young svarade:

Vi är inte medvetna om några förändringar som vi tror behöver göras. Om de identifieras kommer vi mycket gärna att överväga dem och fatta ett beslut om hur man bäst ska gå framåt. Vi delar med dig av oron för adekvat skydd av fosterbarn. Samtidigt är möjligheten att låta dem delta och få fördelen av klinisk forskning, om det är deras och deras förmyndares beslut.

Det verkar som att detta kongressförhör, medan man erkände att fosterbarn deltog i HIV / AIDS-vaccinförsök, men gjorde ingenting för att stoppa det.

Liam Scheff redogör för vad några av dessa fosterbarn gick igenom i sin bok.

Incarnation Children's Center Top # 6 Facts - YouTube

I New Yorks Washington Heights ligger en 4-våningars byggnad med namnet Incarnation Children’s Center (ICC). Detta före detta kloster innehåller ett roterande stall av barn som har tagits bort från sina egna hem av Byrån för barntjänster [ACS]. Dessa barn är svarta, latinamerikanska och fattiga.

När barnen har tagits in på ICC blir de undersökta genom läkemedelsundersökningar sponsrade av NIAID (National Institute of Allergies and Infectious Disease, en division till NIH), NICHD (National Institute of Child Health and Human Development) i samarbete med några av världens största läkemedelsföretag – GlaxoSmithKline, Pfizer, Genentech, Chiron / Biocine och andra.

Läkemedlen som ges till barnen är giftiga – de är kända för att förorsaka genetisk mutation, organsvikt, benmärgsdöd, kroppsliga deformationer, hjärnskador och dödliga hudsjukdomar.

Om barnen vägrar ta läkemedlen hålls de kvar och man får tvångsmata dem. Om barnen fortsätter att göra motstånd, förs de till Columbia Presbyterian sjukhuset där en kirurg lägger in ett plaströr genom bukväggen in i magen. Därefter injiceras läkemedlen direkt in i tarmen.

År 2003 fick två barn, i åldrarna 6 och 12 år, en lätt stroke på grund av läkemedels-förgiftning. 6-åringen blev blind. De dog båda kort därefter. En annan 14-åring dog nyligen. En 8-årig pojke behövde två plastikkirurgi ingrepp för att avlägsna stora, feta, medicin påtvingade klumpar från hans hals.

Det här är inte science fiction. Detta är AIDS-forskning

Barnen på ICC föddes av mödrar som testat HIV-positivt eller som själva testat positivt. Varken föräldrar eller barn fick dock höra ett avgörande faktum – HIV-testet är extremt felaktigt.

HIV-testet korsreagerar med nästan sjuttio vanligt förekommande tillstånd, vilket ger falska positiva resultat. Dessa tillstånd inkluderar vanliga förkylningar, herpes, hepatit (gulsot), tuberkulos, drogmissbruk, vaccinationer och mest oroande, nuvarande och tidigare graviditet. Detta är en dubbel felaktighet, eftersom de faktorer som orsakar falska positiva effekter hos gravida mödrar kan överföras till barnen – vilka får samma falska diagnos.

De flesta av oss har aldrig hört detta förut. Det är utan tvekan den största hemligheten inom medicinen. Det är emellertid välkänt bland HIV-forskare att HIV-testet är extremt felaktigt – men forskarna berättar inte för läkarna, och de berättar verkligen inte för barnen vid ICC, som fungerar som försöksdjur för nästa generation för AIDS-läkemedel. ICC drivs av Columbia University’s Presbyterian Hospital i anslutning till katolska Catholic Home Charities genom ärkestiftet i New York.

Låter frågan om ”felaktiga tester” bekant? Det borde, för vi ser exakt samma sak idag med COVID-tester

Faith Dyson skriver om sin reaktion efter att ha läst Liam Scheffs rapporter:

När jag läste rapporten var det mycket som den stora allmänheten – var helt okunnig om NIAID; dess direktör, finansiering osv. Och jag antar att vid den tiden fanns det många andra människor som kunde ha känt till vem som var ansvarig för byrån utöver regeringsbyråkrater, forskare, aktivister och möjligen dessa som var drabbade av AIDS / HIV-viruset.

Det som är intressant att notera här, är att källan och / eller existensen av den pandemin är ett annat mycket tvivelaktigt ämne, eftersom det verkar härma samma scenario som åtföljer den senaste superbuggen för att attackera världens befolkning, Corona-viruset.

I själva verket – är de så väldigt lika, att man skulle kunna tro att de hade exakt samma plan som följts i produktionen av de båda epidemierna; den äldre, AIDS / HIV, med apor och den nyare, Corona, med fladdermöss. (Se länk # 3 för en chockerande uppenbarelse: aktiva virus i barnvacciner som orsakar aids, cancer och leukemi plus en mängd andra sjukdomar och störningar och se # 4 för de traumatiska detaljerna om hur effekterna fortfarande plågar vår befolkning årtionden senare).

Därför – på grund av resultaten av AIDS / HIV-epidemin hade de som drabbats mest krävt – från samma myndighet och läkemedelsföretag – någon form av behandling, vaccin, läkemedel etc. för att hindra infektionen.

Så den stora frågan då var: ”Var kunde Big Pharma och NIAID hitta försökskaniner till vilka de kunde erbjuda ”gratis medicinsk vård” i form av att ”hjälpa till att förhindra och / eller avhjälpa deras lidande” hela tiden genom att använda dem för aids / HIV-läkemedel och vaccinspår – utan att besväras av störningar utifrån, samma sak gjordes i det ökända Tuskgegee Syphilis Experiment? ” (Se länk # 5.)

Som Liam Scheff avslöjade – svaret på deras galna vetenskapliga böner var statens oövervakade och oskyddade avdelningar, sk. ‘Fosterbarn’.

Men eftersom den senaste pandemin har uppstått för att överskugga alla andra, och vi har nu en mycket större grupp människor som kräver samma bestämmelser från samma företag och myndigheten, vet vi alla vem som är chef för NIAID.

Det är Dr. Anthony Fauci, en av huvudmedlemmarna i Trump-administrationens Coronavirus Task Force i Vita huset som adresserar COVID-19-pandemin i USA.

Så en sammanfattning av fakta som vi har lärt oss från corona-utbrottet – i samband med AIDS / HIV-finansieringen som skapade experimenten vid Incarnation Children’s Center och på andra håll – är som följer:

1) Dr. Fauci har varit chef för NIAID, en avdelning för den amerikanska regeringens verkställande gren, sedan 1984, så han var också direktör under Incarnation Children’s Center Experiment,

2) hans NIAID-profil säger att han för närvarande ”övervakar en omfattande forskningsportfölj av grundläggande och tillämpad forskning för att förhindra, diagnostisera och behandla etablerade infektionssjukdomar som HIV / AIDS, luftvägsinfektioner, diarrésjukdomar, tuberkulos och malaria samt uppkommande sjukdomar som Ebola och Zika. ” (Se länk # 6),

3) Fauci deltar i Gate-sponsrade globala hälsokonferenser och är noterat på The Leadership Council for The Bill And Melinda Gates Foundation (se länk # 7 och # 8.), Som har en enorm andel i vinsterna från ett vaccin, kontaktspårning , mikro-chipping och olika andra tekniker,

4) NIAID outsourcerade olagligt 3,7 miljoner dollar av amerikanska skattebetalares pengar till kinesiska forskare i Wuhan-laboratoriet i mitten av Coronavirus-utbrottet för att undersöka sin ”vinst av funktion” – efter att ett moratorium hade stoppat alla USA:s deltaganden i sådana studier . (Se länk # 9.) och,

5) Fauci förutspådde jättebra i ett tal år 2017 vid Georgetown University: “[…], det kommer att bli ett överraskningsutbrott […], och historien för de senaste 32 åren som jag har varit chef för NIAID kommer att berätta för nästa administration att det råder ingen tvekan om att de kommer att möta utmaningar som deras föregångare stod inför ”- i kampen mot en pandemi av smittsam sjukdom. (Se länk nr 10)

Läs hela artikeln av Faith Dyson här.

Judicial Watch stämmer FDA för att få uppgifter om köp av ”färska och aldrig frysta” fosterdelar för HIV / AIDS-forskning

I förra veckan publicerade vi en intervju mellan Robert F. Kennedy, Jr. och Dr. Theresa Deisher om användningen av mänsklig fostervävnad för odling av virus för vacciner.

De flesta av COVID-vaccinen som utvecklas använder mänsklig fostervävnad för att odla corona-viruset.

En av de mer intressanta frågorna som Kennedy ställde Dr. Deisher var varför tillverkarna av vacciner växlade från att uteslutande använda djurvävnader till odlingsvirus för vacciner, till att börja använda aborterad fostervävnad sedan några år tillbaka.

Dr. Deishers svar var att branschen fick ett stort tryck från djurrättsrörelsen så man slutade använda djur för experiment.

Kennedy blev chockad och konstaterade:

Det är typ av konstig tro att djurrättsaktivister har mer att säga till mot vaccinföretagen än de aktivister som är abortmotståndare.

Dr. Deisher svarade:

Dom gör det. Och du vet vad som verkligen är alarmerande, vilket är bristen på häftiga protester för mänskliga barn som föds levande vid fem till sex månaders ålder så att deras hjärtan slår. Och de måste slå för att kunna användas i den forskning som görs.

Om hjärtat har slutat slå, är de inte användbara. Du kan inte använda dem.

Och så levereras dessa spädbarn levande, och deras hjärtan skärs ut utan bedövning.

Jag skulle inte göra det ens med en mus….

Se intervjun här:

Tidigare den här veckan, 23 juni 2020, meddelade Judicial Watch att de hade skaffat uppgifter som visade att FDA betalade för ”färska och aldrig frusna” mänskliga fosterdelar för användning i skapandet av ”humaniserade möss” för HIV / AIDS-forskning.

Judicial Watch meddelade idag att de fick 165 sidor med uppgifter från Food and Drug Administration (FDA) som visade på att FDA mellan 2012 och 2018 ingick 8 kontrakt värda $ 96 370 med Advanced Bioscience Resources (ABR) för att förvärva ”färsk och aldrig frusen” vävnad från aborterade foster under 1:a och andra kvartalet för användning och för att skapa ”humaniserade möss” för pågående forskning.

ABR är ett ideellt företag som har varit föremål för straffrättsliga remisser från hus- och senatskommittéer som undersöker om Planned Parenthood eller någon annan enhet olagligt tjänade på hanteringen av fostervävnader från aborterade barn.

Judicial Watch överklagade stämningen vid USA:s tingsrätt för District of Columbia (Judicial Watch mot US Department Health and Human Services (No. 1: 19-cv-00876)) efter att HHS inte lyckats svara tillräckligt fram till den 28 september, 2018, FOIA begäran som följer:

  1. Alla kontrakt och relaterad dokumentation mellan FDA och Advanced Biosciences Resources (ABR) för tillhandahållande av mänsklig fostervävnad som ska användas i humaniserad försöksforskning.
  2. Alla poster som återspeglar utbetalningen av medel till ABR för tillhandahållande av mänsklig fostervävnad som ska användas i humaniserad försöksforskning.
  3. Alla riktlinjer och förfarandedokument som tillhandahålls till ABR från FDA avseende förvärv och extraktion av mänskligt fostervävnad för dess tillhandahållande till FDA för humaniserad försöksforskning.
  4. All kommunikation mellan FDA-tjänstemän och anställda och representanter för ABR relaterade till ABR:s tillhandahållande av FDA gällande mänsklig fostervävnad för humaniserad försöksforskning.

Stämningen kan läsas här.

Den 13 februari 2020 meddelade Judicial Watch:

(Washington, DC) – Judicial Watch meddelade att de mottog 676 sidor med poster från National Institute of Health (NIH) som visade att byrån betalade tusentals dollar till ett företag i Kalifornien för att köpa organ från aborterade mänskliga foster för att skapa ”humaniserade möss ” för HIV-forskning.

Kim J. Hasenkrug, Ph.D. | Principal Investigators | NIH Intramural ...Posterna visar att NIH betalade minst 18 100 $ mellan december 2016 och augusti 2018 till Advanced Bioscience Resources (ABR) för lever och thymus från aborterade foster i under andra kvartalet. De inkluderar minst 26 sådana inköp från ABR av Dr. Kim Hasenkrug (bilden) seniorutredare vid NIH-laboratoriet i Hamilton, Montana.

Köporder kopplade till transaktionerna säger: ”Dessa vävnader, lever och tymus, beställda [av] Ron Messer för pågående studier av HIV vid Hasenkrug Lab. Våra möss kommer att vara redo för rekonstitution snart. ”

Trump-administrationen satte ett förbud mot att använda aborterad mänsklig fostervävnad inom federalt finansierad forskning, men under COVID-plandemin begärde några kongressmedlemmar att få ett undantag för COVID-19-forskning. (Källa.)

HIV / AIDS DNA-vaccin
Nu Ett COVID-DNA-vaccinprojekt – samma människor, samma metoder

Efter att ha misslyckats med sina försök att utveckla ett DNA-förändringsvaccin för HIV / AIDS samlar samma grupp människor nu in BILJONER dollar i USA för att utveckla ett COVID-DNA-förändringsvaccin.

Det ser väldigt lika ut med samma spelregler, bara att den här gången sker det med ”Warp Speed” för snabbspårning, och i stället för att använda sig av färsk fostervävnad för att skapa ”humaniserade möss” har de FDA:s godkännande att genomföra försök direkt på människor, utan djurförsök först.

Vilka blir resultaten?

 

 Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: