Barns olagliga ”kidnappning” av italienska staten från familjer: Till och med borgmästaren och hbtq-aktivist tjänsteman bland 24 åtal

By Fabio Giuseppe Carlo Carisio

June 26, 2020

https://www.veteranstoday.com/2020/06/26/childrens-illicit-kidnapping-by-italian-state-from-families-even-mayor-and-lgbt-activist-official-among-24-trial-requests/

Alberto Carletti

För kassationsdomstolen fanns det inte tillräckligt med element för att ställa borgmästaren i Bibbiano Alberto Carletti under husarrest, men för åklagaren i Republiken Reggio Emilia finns det tillräckligt för att åtala honom för bedrägeri och missbruk av tjänst.

Åklagaren Valentina Salvi har ansvarat för politikerna, som har varit självavstängda från det italienska demokratiska partiet, och har flyttat tvister av administrativ karaktär och inte för frågor som är direkt relaterade till påstådd olaglig vårdnad av minderåriga, även till homosexuella par. Den kylda utredningen ”Angels & Demons” handlar om ett dussintals barn som utan skäl har ryckts bort av staten och från sina naturliga familjer.

Den 30 oktober kommer det att inledas en inledande förhandling i domstolen i Reggio Emilia gällande 24 personer mot vilka åklagaren har begärt åtalet. För någon är detta inte en överraskning. «De upptäckte det heta vattnet» sade advokaten Francesco Miraglia del Foro i Rom som försvarar tre familjer i Val d’Enza (centrala Italien) vars barn på bara 3, 7 och 12 år orättvist hade förts bort.

«Sedan 2001 har jag behandlat händelser av detta slag och jag kan säga att det finns fall som “Angels and Demons” över hela Italien. Jag tog begäran om åtal för given. Jag lämnade in det första klagomålet till Reggio Emilia för olagliga flyttningar kopplade till Bibbiano 2008. Så det som upptäcktes överraskade mig inte det minsta» förklarar advokaten för de förolämpade parterna som är redo att dyka upp i den nu nästan oundvikliga rättegången ..

Francesco Miraglia, advokat för tre drabbade parter

«Jag kan inte låta bli att framhäva att varje åklagarmyndighet har ett exempel på Emilian, eftersom denna omgång pengar i dåligt förvaltade fosterhem, socialtjänster som inte fungerar och ineffektiva domstolar för ungdomar som finns i alla delar av Italien. Tiden måste äntligen komma när de som gör misstag får betala: vi måste sätta stopp för denna ”marknad” av barn».

Det hjärtsjuka barnet stals från sin mamma och proppades med antipsykotiska läkemedel av den italienska staten

Advokaten Miraglia använder resoluta och hårda ord mot samma rättsliga institutioner. «Den verkligt ansvariga är alltid domstolen. Det är oacceptabelt att någon domare har sagt att de är en skadad part och att de har blivit vilseledda av socialtjänsten. En domare kan inte hävda att han inte har förmågan att utöva sin makt vid bedömningen av situationen. Tribunalen har inte råd att kopiera in rapporter från socialtjänsten och CTU (kontorets tekniska rådgivning). Domstolen måste fastställa fakta i varje detalj innan ett beslut fattas, och eftersom vi talar om minderåriga måste man det göra det med ännu mer kompetens, professionalism och förberedelser. När du bestämmer över ett barn bestämmer du också över hela den familjen som det tillhör».

LAGEN MELLAN MAGISTRAT OCH POLITIK

Fallet för borgmästaren i Bibbiano förorsakade oro för alla inblandade i historien. Det säger sig självt, att en administratör som misstänks för påstådda allvarliga administrativa brott som begicks under sin tjänsteutövning som offentlig tjänsteman, bör hållas borta från den plats där han skulle ha begått överträdelserna, tills utredningen är avslutad, för att undvika risken för förorening av bevisen, vilket självklart hävdas av de begärande magistraterna och av den preliminära utredningsdomaren som utfärdade beslutet om förvar för förundersökning den 27 juni 2019.

PALAMARA-GATE – 3. “Retata” Soft per 20 Toghe Rosse. Rischiano espulsioni, ma non condanne! Mattarella si dimetta.

Men de röda domarna för Ermellinos ämbetsmantel som de bär vid kassationen i Rom, grep in till förmån för PD-representanten och svarade på vad som redan hade hänt för borgmästaren i Riace, och han skickades sedan till rättegång för att ha hjälpt till med olaglig invandring. Orsakerna för husarrest, som redan mildrats pga bosättnings-skyldigheten, befanns vara ogrundade, med en bestämmelse gjorde det möjligt för honom att åter insättas av prefekten som är chef för den kommunala administrationen i Bibbiano.

Man kan inte på något sätt ifrågasätta god tro för slug och spetsfundiga juris peritus. Och det skulle vara vilseledande att korrelera dessa upprepade välvilliga förklaringar av fakta med PalamaraGate-skandalen endast på grund av dess samverkan mellan vänsterrockar och politiker i PD.

För de ”heta” meddelandena, på grund av stanken från politiska konspirationer, intriger och spioner med avsikt att framkalla förtidspensionering för den tidigare åklagaren vid kassationen, Överordnade Rådet för rättsväsendet, det institutionella organet för självstyre i den kategorin, har öppnat 20 utredningar som anklagade så många magistrater vilka riskerar att till och med tas bort av rättsväsendet eller få en försmädlig förflyttning. Men det finns inte en åtal för tillfället (undantag för två av dem).

Om en domare är mycket knuten till en vice-PD och vid en middag diskuterar utnämningen av nästa vice ordförande för Högsta domstolen, vad är då fel? Så länge de är vänner och uppriktigt älskar varandra.

Åtal begärs för 24 personer

Åklagaren i Reggio Emilia har begärt åtal för 24 personer i samband med utredningen av ”Angels and Demons” om den påstådda olagliga förvaringen i Val d’Enza. 155 vittnen är citerade i åtalet, 48 utgörs av de kränkta parterna, inklusive kommunalförbundet Val d’Enza, kommunerna i Gattatico och Montecchio, justitieministeriet och regionen Emilia-Romagna »rapporterade Il Fatto Quotidiano med ett överflöd av detaljer.

Undersökningen genomfördes med yttersta noggrannhet och känslighet, eftersom barn bara några år gamla var inblandade, av Carabinieri från den operativa avdelningen i Reggio Emilia och i synnerhet av överstelöjtnant Emilio Bosini från utredningsenheten under ledning av överstelöjtnant Alessandro Dimichino och fd överstelöjtnant Stefano Bove, när den sistnämnde tillträdde i september 2019 efter att han lämnade Natos huvudkontor i Bryssel.

Bibbiano, raffica di accuse: restano indagati Sindaco, assistente sociale LGBT e psicologi delle scosse elettriche ai bimbi. Indagini chiuse per 26

De åtalade i Bibbiano

«Avslutningen av utredningen går tillbaka till den 14 januari, och ärendet hade brutit ut den 27 juni 2019 med upprättandet av 18 försiktighetsåtgärder– tillägger tidningen – De brott som ifrågasattes i utredningen är, bedrägeri, av olika orsaker missbruk av ämbete, förskingring, våld eller hot mot en offentlig tjänsteman, falsk sakkunskap också genom bedrägeri mot andra, ideologisk falskhet, missriktning, hemliga avslöjanden i straffrättsliga förfaranden, ideologisk falskhet i offentliga handlingar, misshandel inom familjen, privat våld, mycket allvarliga skador, förvärrat bedrägeri för att erhålla offentliga medel».

HBTQ AKTIVIST OFFENTLIGT UTPEKAD

Federica Anghinolfi, hbtq-aktivist och offentlig tjänsteman

Potentiella svarande inkluderar Federica Anghinolfi, tidigare chef för socialtjänsten i Val d’Enza-unionen, psykoterapeuten Nadia Bolognini och kamrat Claudio Foti från den ideella organisationen ”Hansel & Gretel”. Den första hamnade i medias fokus för att vara en känd hbtq-aktivist och för att ha anförtrott sig till ett kvinnligt barn till ett par bestående av två homosexuella kvinnor.

Nadia Bolognini, psykoterapeuten som klädde ut sig som en varg vid förhör med barn

Medan den andra kvinnan, en självutbildad psykolog (faktiskt bara examen i litteratur och filosofi) har oroat sig för den italienska allmänheten för att ha skött terapeutiska sessioner med barnen på bekostnad av det nationella hälsosystemet och fått barnen att bekänna påstått familjevåld. Detta uppdiktade resulterande sedan, genom fantastiska verktyg som den elaka vargen för att dölja att de använt sig av Bolognini och användningen av ett nästan diaboliskt verktyg som används i USA men är förbjudna i Italien framför allt med minderåriga…

Det var i själva verket den preliminära utredningsdomaren i försiktighetsåtgärderna som rapporterade om ”falska minnen om sexuella övergrepp som framkallats med elektroderna som överlämnades till barnen som en souvenirmaskin”. Det är Neurotek, en uppfinning från USA som överför elektromagnetiska impulser till barnet för att få spontana uppenbarelser. Användningen av denna maskin övervägs absolut inte inom det italienska hälsosystemet, än mindre på barn som ännu är mer ömtåliga och mottagliga för intryck eftersom de är trasiga pga sina föräldrar.

Vid den preliminära förhandlingen kommer Federica Anghinolfi att kunna utöva sin rätt till försvar till fullo. Detta kommer äntligen att hända framför en domare i domstol och inte på torget eller på nätet, vilket tyvärr har hänt hittills», skriver Rossella Ognibene, advokat för den fd chefen för socialtjänsten i Union of Val d’Enza Reggio , en av nyckelfigurerna i utredningen “Angels and Demons” angående fosterhemsvård.

«Under den sessionen kommer vi att möta, bland annat och i den första analysen, alla avvikelserna från anklagelserna riktade mot Dr. Anghinolfi. Det kommer att vara domstolen som utvärderar anklagelserna och försvarar och det kommer att vara en domares beslut att fastställa ett eventuellt åtal, som i det här fallet kommer att leda till en legitim rättegång i rättssalen», fortsätter försvaret enligt tidningen Repubblica.

 

 

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. schrecklich! Furchtbar! 👪👫💔

    Gilla

%d bloggare gillar detta: