Carl Norberg 2020-06-26 – Vad bidrar Stockholm med som gynnar övriga landet?

Fredagsmyset börjar utrikes: Michael Flynn är frigiven! Trevliga nyheter för Trump i kontraspionageaffären, samtidigt som Petro-dollar Poroshenko och Joe Bidens kopplingar gör att det knappt är troligt att Biden kommer till startlinjen i presidentvalet.

John Bolton blir liknad vid en seriefigur av Hassan Nasrallah. Det är alltså reflexiv kontroll det handlar om som vanligt, Carl går igenom varför. Trump drar sig ur Tyskland, och Polen får ett villkor gällande truppförflyttningarna. Japan överger det amerikanska missilförsvarssystemet Aegis Ashore. Kulissen rasar på allvar när republikaner går ut och säger att de tänker rösta på demokraterna. Spelet är därmed öppet.

I Turkiet fastställer Erdogan nu domar från kuppförsöket 2016 som anstiftades av CIA – Djupa staten. Hör och häpna sedan hur detta kopplas till Växjö! Pentagon skiftar teknisk ledning, John Ratcliffe är inblandad så chansen är stor för träskrensning. Tillbaks till Sverige.

SEB fick en blygsam böter i härvan om penningtvätt, men Carl förklarar hur konsekvenserna kan bli större genom utländskt agerande. WHO pekar ut Sverige och tänker uppenbarligen inte längre hålla oss om ryggen. Sedan lite historia om Svensk slavhandel, Louis De Geer, Axel Oxenstierna.

Varför pratar andra länder om regeringskris i Sverige, och det dyker upp artiklar om flyktingströmmar med Stena Line som bild? Kan det ha något att göra med att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, och hur långt borta dessa diskussioner är från Rosenbad?

Mats Knutsson, Anders Lindberg och Anders Ygeman fortsätter spinna och försöker begränsa, och detta leder fram till frågan ”Vad är det Stockholm bidrar till som gynnar resten av landet?” Norrland och strömförsörjning tas upp som exempel.

Trump har kommit på att en pol.mag i genusvetenskap kanske inte heller bidrar med så mycket, då rekrytering börjar ske på basis av skicklighet istället för skolbetyg.

Christer Gardells miljarder lanseras i SvD, men detta patetiska skademinimeringsförsök plockas isär på nolltid av Carl genom en analys av underrättelsetjänster, telekominfrastruktur och det väldigt förknippade företaget Ericsson och dess ägare Investor som bemästrar ‘The Art of Cloaking’. Rothschild och Soros då?

Nej, de klarar sig heller inte utan telekominfrastrukturen.

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

 Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: