Storbritanniens Covid-19 ”experter” står inför allvarliga åtal för manipulation av data (UPPDTATERAT)

Det har börjat blåsa snåla vindar i Covid-19:s spår. Undrar när Anders Tegnell och Stefan Löfvén dras in i samma storm i Sverige. Samtidigt som man pushar för ett vaccin genom AstraZeneca. Finns det någon ”ryggrad” i landet?

Professor Peter Horby

By John Ward, Guest writer
https://humansarefree.com/2020/06/uk-covid-experts-facing-serious-data-manipulation-charges.html

Regeringens ledande organ för läkemedelsundersökningar av Covid19 – under ledning av den kontroversiella karaktären Professor Peter Horby – han anklagas för grovt vilseledande negativa försöksresultat för hanteringen av läkemedlet för Corona Hydroxychloroqhine.

Kommer detta äntligen att väcka Boris Johnson?

Huvudhistorien i dagens France Soir – en sedan länge respekterad och rättfram fransk dagstidning – presenterar framtvingande bevis som antyder att det ”rådgivande” -teamet från Whitehall / Cabinet Covid19 inte går att lita på… vilket väcker ännu mer tvivel angående BBC:s medbrottslighet i en falsk berättelse angående Corona-viruset.

Den 10 maj skrev The Slog en svidande kritik om intervjun med ”Recovery” -chefen professor Peter HorbyMarr Show. Efterföljande händelser verkar bevisa att min analys var korrekt.

Professor Peter Horby är en epidemiolog och professor vid Emerging Infectious Diseases and Global Health vid University of Oxford.

Han är ordförande för den brittiska regeringens New and Emerging Respiratory Virus Threats Advisory Group (NERVTAG). Dessutom åtalades han för sju veckor sedan genom att leda rättegångsteamet ”Recovery” gällande läkemedel mot COVID-19.

Det säger sig självklart, att med tanke på Big Pharma-lobbyns och forskningsfinansieringshärens tentakel-inflytande måste en person i en sådan position anses ha full kontroll över den inblandade vetenskapen och måste stå utan förebråelse när det gäller kommersiella intressekonflikter.

Som denna webbplats redan har bevisat, för två månader sedan, tillkännagav hans Oxford-avdelning ett avtal med det i Storbritannien baserade globala biofarmaceutiska företaget AstraZeneca för vidareutveckling, storskalig tillverkning och potentiell distribution av COVID-19-vaccin, kandidaten som för närvarande genomgår prövning av Universitet.

Så det var ingen bra start.

För åtta dagar sedan delade Horby och hans kollega Martin Landray detta mysiga utbyte på Twitter som gäller rättegångarna för Covid-offrens hantering av Hyroxychloroquine (HCQ):

Horby1

Tre dagar tidigare twittrade Horby triumferande två gånger i en duo som kategoriskt slängde HCQ i soptunnan som misslyckat Covid19-behandlingsläkemedel:

Horby2

Du kommer inte att bli förvånad över att få veta att HCQ inte är ett läkemedel tillverkat av AstraZeneca. Vad du antagligen inte vet är att båda Corbys påståenden om dosnivåer och ”ingen nytta” inte verkar bekräftas av fakta i rättegången och andra prövningar någon annanstans … plus, även om professorn (såvida han inte har befunnit sig på en annan planet sedan januari) vet att framgångsrik HCQ-terapi inkluderar en cocktail av andra element – till exempel zink – han valde att inte använda den kombinationen i försöken.

Under en tid har ett hängivet team på France Soir följt denna och andra sagor rörande Covid19-behandlingar och snedvridningar av testresultaten.

Detta är huvudrubriken idag ”Tillfrisknande bedrägeri” i förhållande till påståenden från Horby och Landray.

Covid Paper

Dessa är nyckelelementen för artikeln: doserna av HCQ som ordinerades var fyra gånger högre än de som rekommenderades av framgångsrika försök i Frankrike och Indien; detta i kombination till behandlingens höga giftighet och ett unikt högt dödsantal; medan mindre doser med användning av framgångsrika cocktails för att ytterligare reducera toxiciteten skulle möjligen ge en mycket högre tillfriskningsgrad.

Detta bekräftas säkert av två större studier i New York City, där båda visade på 88-95 %-ig tillfriskning med en HCQ-cocktail.

Lika alarmerande (enligt France Soirs team) är att Landray verkar peka på vissa punkter i deras intervju med honom där han verkar vara otydlig med skillnaderna mellan Hydroxychloraquine och hydroxyquinoline.

Detta kommer ändå från en ledamot som ingår i teamet ”som gav råd” till Storbritanniens regering angående handläggningen av läkemedel, som utformats olika för vaccin mot Covid19 och för att förbättra hanteringen av överlevnad vid infektioner.

Framför allt är dock täckningen av Horbys förkastande av behandling med HCQ helt oförsvarlig och bör återkallas.

Ur ett brittiskt perspektiv kräver de frågor som tas upp med det senaste avslöjandet angående Horby och hans teams svar på otaliga viktiga frågor.

Men låt oss först pausa för eftertanke här. De som samlades emot HCQ-behandlingar är Horbys Oxford Recovery-mobben, Dr Fauci, Världshälsoorganisationen och – nästan utan undantag – Big Pharma.

Alla har framkallat hos mig (baserat på deras etablerade beteende över tid) tvivel om deras trovärdighet. Till och med Lancet har nu börjat känna av vad de tror kan vara en råtta: Den 3 juni utfärdade de ett ”uttryck för oro” över en storskalig studie gällande hydroxiklorokin och klorokin som de publicerade och det ledde till att Världshälsoorganisationen avbröt sina kliniska prövningar av de antivirala läkemedlen som en potentiell behandling för COVID-19.

I ett uttalande erkände den medicinska tidskriften ”viktiga” frågor kring forskningen, efter det att dussintals forskare gått ut i ett öppet brev och väckt sin oro över metodiken och öppenheten kring uppgifterna, vilka tillhandahölls av företaget Surgisphere.

Det amerikanska FDA har suttit på (och ibland kört ner) HCQ-cocktail infektionshanteringen för Covid19 ända från dag 1.

Jag har allvarliga tvivel om varken FDA:s eller WHO:s frihet från skadligt Pharma-inflytande … liksom American Medical Association.

Jag har tittat på hela Covid19-tavlan nu i nästan sex månader.

Min egen åsikt är trefaldig: förväntningarna på en vaccinutvecklingen är löjligt optimistiska – och kan verkligen vara värdelösa för detta virus; med tanke på det otroligt låga dödsantalet för personer under 70 år, är det mycket tveksamt om vi behöver ett vaccin i första hand; och tester som inte utförts av dem med ett moraliskt hinder i förhållande till Big Pharma visar att HCQ-cocktails som administreras tidigt med rätt doseringsnivå kan minska dödsantalen för 70+ med cirka 85 %.

Pharma-lobbyverksamhetens roll och forskningsfinansiering är, tror jag, en central faktor i detta vilseledande mörker där data manipuleras, pressens täckning och suveräna tillvägagångssätt för detta virus.

Förgreningarna i Storbritannien är störande på så många nivåer, det verkar för mig som att Peter Hitchens var absolut uppmärksam i söndags när han sa att ”Johnson administrationen är i tjänst, men inte vid makten”.

Här är de brådskande frågorna som vi alla behöver få ett svar på:

Whitehall fortsätter att rulla ut verkligen skrämmande falska uppgifter när det gäller ”råd” om Covid19.

Från Neil Ferguson och framåt är de besmittade av besynnerligheter och inkompetens från det förflutna, med vänster- och EU-åsikter, kopplade till tvivelaktig forskningsfinansiering och seriellt vilseledande i sina slutsatser.

Blatant Times, Guardian, BBC och SkyNews partiskhet mot kritik av ”Tory” -politik, stödet för en nedstängning, nollutredning av tvivelaktiga data och användningen av ”experter” som visar sig vara allt annat än (ofta via Andrew Marr) och som representerar en pliktförgätenhet till tjänst för det brittiska MSM.

Det finns fortfarande mycket tydliga tecken på ihållande läckage till och orientering av media från ledande tjänstemän inom Whitehall, som också vidmakthåller Opposition Labour Party ”farten” gällande den senaste ”katastrofen”.

I synnerhet är censur på Twitter och Facebook av användare som ifrågasätter den övergripande berättelsen mycket oroande.Trots att de ständiga avstår från att bli ”ledda av vetenskapen” är Johnson-kabinettet i verkligheten – vågar jag säga det – medvetet vilseledda av ganska mediokra andra divisionens virologer och modeller som agerar (medvetet eller på annat sätt) som agenter för Big Pharma.

I sin tur krävs Sir Mark Sedwills roll i denna växande röra lite dagsljus.

Men framför allt måste vi fråga oss varför franska MSM som France Soir och Libération (eller till och med pensionerade rynkor i Aquitaine) verkar kunna undersöka lögnaktigheter på höga ämbeten … medan de brittiska medierna tycks knappast kunna binda sina egna skosnören – än mindre vara effektiva galoscher.

Relaterat:

https://bakomkulisserna.biz/2020/06/22/skulle-du-vaccinera-dig-for-covid-19-efter-att-ha-last-det-har/Kategorier:Hälsa, Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

1 svar

 1. Dr Tallinger är, med rätta, upprörd över att TV4 har nonchalerat hans tidigare avslöjanden av den svenska statens passiva dödshjälp till Corona-infekterade svenska gamlingar. Han är också upprörd över att ha blivit bannlyst på Youtube, när han påtalat TV4’s verklighetsbeskrivning.

  Anledningen till TV4’s och Youtubes handlade är simpel: Rasism och könsförtryck. Dr Jon Tallinger är vit, han är man och han är medelålders, alla satanisters och anarko-marxisters speciella hatobjekt. Han är dessutom så fräck, så att han uppvisat det civilkurage som behövs, för att avslöja den svenska maktelitens hårresande behandling av sina gamla medborgare, och det mod som krävs att sätta sina patienters hälsa före maktelitens pekpinnar.

  Sådana egenskaper är vad den svenska och internationella makteliten allra mest är rädd för. Dess frontsoldater – satanisterna och anarko-kommunisterna i media – gnor som bävrar, för att städa bort kritiken, så att den inte når fram till miljardärernas och triljonärernas palats. Detta är bara ett av hundratals exempel.

  Covid-19 är framtaget av den amerikanska krigsmakten för att avliva människor. Denna verksamhet förbjöds i USA, varför den flyttades till Wuhan i Kina, där den fortsatte att finansieras från USA. Den härskande eliten i västvärlden har en agenda – tydligt beskriven i FN’s Agenda 2030 och på Georgia Milestone i USA. Målet är att reducera mänskligheten till 500 miljoner människor och Covid-19 är ett led i denna strävan.

  Även om Covid-19 i stort har varit en flopp, som den människoreducerade farsot som makteliten efterlängtar, så har denna elit många andra strängar på sin lyra. Dessa ser vi spelas på, i snart sett alla samhälleliga verksamheter. De har bråttom: Deras New World Order – den världsdiktatur som de har arbetat för i så många sekler – står för dörren och den skall vara genomförd till 2030.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: