Facebook insider Zach McElroy stod upp för yttrandefriheten

Här får ni lyssna till hur det går till på Facebook att moderera vad vi skriver där. Men som tur är, finns det också hjältar såsom Zach McElroy som stod upp för yttrandefriheten


2020-06-23

https://www.gofundme.com/f/exposefacebook

Nu har en Facebook-insider kommit fram till Project Veritas och släppt chockerande bevis på partiskheten som inträffar på deras plattform.

Här är en snabb förhandsgranskning av vad du kommer att se i detta helt nya expo:

Facebook Insider Zach McElroy: Jag kommer att vittna inför kongressen om Facebook-förspänningen som jag bevittnade mot Trump-anhängare, konservativa

McElroy: ” Vi är i huvudsak ansvariga för vad som sägs och vad som kvävs”

McElroy: 75 till 80 procent av inlägg som väljs av Facebooks algoritm för moderatoröversyn är ”stöd för President Donald Trump”, ”republikaner” och av konservativa orsaker

Facebook innehållsrecension: ” Det är ett mycket progressivt företag, som är väldigt anti-MAGA ” (MAGA = Make America Great Again)

En av deras så kallade ”innehållsmoderatorer” fångades på kameran och sade till och med: ”Om någon bär en MAGA-hatt kommer jag att radera dem för terrorism.”

Se hela chockerande videon nedan:

”Zach McElroy’s berättelse väcker allvarliga tvivel om Capitol Hills vittnesbörd om Facebook-vd Mark Zuckerberg, som gav lagstiftare intrycket av att hans företag bara tar innehåll som kan orsaka skada, till exempel relaterat till terrorism eller hatprat, men aldrig för politik,” sade James O’Keefe, Project Veritas grundande VD.

Om du vill hjälpa till att stödja McElroy att avslöja Facebook , skulle allt vara mycket uppskattat. Han är nu utan ett jobb efter att ha kommit fram för att avslöja den yttersta vänstern inom den sociala plattformen.

Donera till sin GoFundMe-kampanj här

Sprid det här meddelandet överallt. Denna antikonservativa partiskhet får INTE fortsätta!


Jag är Zach McElroy och jag stod upp för yttrandefrihet mot ett av världens största sociala mediemonster, Facebook.

48399282_1592908177266129_r.jpeg

När jag först började arbeta för Facebook på Cognizant hade jag precis flyttat till Tampa och var glad över att äntligen göra något mer än bara minimilön – men det jag såg där var mycket oroande.

Som en av Facebooks innehållsmoderatorer kände jag en skuldkänsla för att jag var medbrottsling i Facebooks flitiga censur – men jag erkände också vilken unik position jag hade som en av de enda konservativa på hela kontoret. Jag var en ”man på insidan”, men vad kunde jag göra med de oförlåtliga sakerna jag såg där? Min röst kunde bara bära så långt på egen hand. Men jag visste från början att jag var tvungen att göra något.

Några månader senare fick jag möjligheten att se Pinterest-whistleblower Eric Cochran tala vid ett evenemang, och för första gången ansåg jag att min unika position på Facebook kan vara intressant för Project Veritas. Jag har varit en fan av PV: s arbete i flera år, men att träffa och prata med Eric fick mig att inse att detta var vägen att gå för att få denna kritiska information ut.

Facebook är naturligtvis ett beteende av ett företag, och de flesta – inklusive de flesta av mina tidigare kollegor som inte ens tyckte att dessa missbruk är misshagliga – skulle vara rädda för att någonsin uttala sig offentligt mot dem. Hotande NDA garanterade det mesta av vår tystnad, men ingenting kan stoppa sanningen, och modet från tidigare PV-visselpipor gav mig förtroendet att gå framåt och exponera företaget för sin otroliga kvävning av yttrandefrihet och våldsamma missbruk mot konservativa röster – håller det nya digitalt stadstorget som gisslan i form av att ”förhindra trakasserier”, ”ta itu med hatprat”, etc.

Medan jag samlade ny värdig information och tog den till Project Veritas, i slutet av februari, avslutades kontraktet mellan Facebook och min innehållsmodereringsbyrå. Sedan har jag varit i karantän på grund av COVID-19-pandemin och söker fortfarande efter ny anställning.

Detta har varit en svår tid för min flickvän och mig, eftersom våra livsplaner inte bara har lagts på på grund av pandemin utan kastats upp i luften helt av förlusten av det som var det enda anständigt betalande jobbet jag någonsin har gjort för mig själv. Vi vill gärna gifta oss och bilda en familj men att gå upp mot Facebook, för att inte tala om arbetsmarknadens tillstånd, har gjort vår framtids säkerhet osäker.

Jag har arbetat mitt vuxna liv för att skapa en grund för min bättre hälft och mig för att starta en familj, köpa ett hus, njuta av vårt liv tillsammans. Och just nu är jag inte helt säker på hur detta kommer att påverkas. Jag kanske till och med stöter på förkrossande bakslag för att jag talade sanningen och avslöjade Facebook, som ytterligare uppslukade mig i en helt annan eländig kamp ovanpå allt detta.

Det skämmer mig att till och med skapa denna sida eftersom jag alltid har strävat efter att vara självförsörjande och försörja mitt hushåll. Men eftersom saker är så tröga – mitt i en aldrig tidigare skådad folkhälsokris, presenterar jag min berättelse för dig här så ödmjuk som jag kan göra. Vilka pengar som samlas in här gör det möjligt för mig att starta den viktigaste serien av kapitel i mitt liv, och det är ärligt talat utöver alla tacksamhet.

Tack för att du hörde mig, och framför allt, låt oss hålla dessa sociala mediemonster ansvariga och få dem att spela rättvist en gång. Kampen är långt ifrån över. Ge inte upp.

Om du vill följa mig mer kan du göra det på Twitter:
https://twitter.com/zachmce

Och också på Telegram:
https://t.me/zachmcelroyKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: