Dominobrickorna börjar äntligen falla, Barack Obamas brott ”är förräderi”

Barack Obama begick förräderiets brott, insisterar president Trump. För hundra år sedan skulle ”Obama ha avrättats” för det. Vi har fortfarande Deep State som försöker köra showen bakom kulisserna, men en efter en börjar dominobrickorna falla omkull.

När demokraterna försökte anklaga president Donald Trump kunde de inte nämna ett enda brott som han gjort sig skyldig till för att motivera att han skulle avsättas. Trump har å andra sidan inga problem med att namnge ett brott som Barack Obama begick. Förräderi. De brukade hänga människor för det.

Läs mer om RevenueStripe …

President Donald Trump dök upp på Christian Broadcasting Network i måndags och bekräftade att han personligen är övertygad om att Barack Obama begick förräderi genom att spionera på hans kampanj 2016.

”Förräderi. Förräderi. Det är förräderi, betonade president Trump. ”De har spionerat på min kampanj. De har spelat in – en modern version av inspelning – spionerade på min kampanj. ” Det verkar som president Trump inte har sagt det på länge eller ingenting. ”Det visade sig att jag hade rätt,” sa han till David Brody. ”Låt oss se vad som händer med dem nu.”

Treason

President Trump förklarade att han håller sig helt borta från den djupa grävningsundersökningen som pågår av den amerikanska advokaten John Durham.
”Jag vill hålla mig borta från det för annars kommer det att se politiskt ut.” Han kan dock inte vänta med att se vad som dyker upp.

”Låt oss se vad de kommer på”. ”De behöver inte berätta för mig,” förklarar presidenten. Det är förräderi. Han vet redan vad som hände under de tidiga dagarna av den falska ”Trump-Rysslands utredning.” Durhams team ser allvarligt på saker som ”försäkringspolicyn” som lagts upp på Andrew McCabes kontor av konspiratörer inklusive Peter Strzok och Lisa Page. Deras plan ”B” om Trump lyckades besegra Hillary Clinton vid valmötena ”spionerade på hans kampanj för att försöka hitta smuts på honom.”

Tillsammans med Page, Strzok och McCabe, var det vad presidenten kallade ett ”rogue’s gallery” av Deep State konspiratörer. Det blev skrämmande efter november när den tidigare CIA-direktören John Brennan, före detta direktören för den nationella underrättelsetjänsten James Clapper och den tidigare FBI-direktören James Comey planerade att avsätta honom från ämbetet. Enligt president Trump har Barr ”fått dem i sina korsstolar.”

Du kan satsa på att om republikanerna hade spionerat på Hillary skulle resultaten ha varit mycket annorlunda. ”Om det var motsatt, för två år sedan skulle 25 personer ha dömts och de skulle skickas till fängelse i 50 år. Och förresten, om det var för 100 år sedan, eller för 50 år sedan, skulle de ha avrättats, men vi är i en annan tid nu, ”rökte Trump. Förräderi är en allvarlig sak. ”Vi är i en annan tid. Du förstår vad jag menar med det. De spionerade på motpartiets kampanj och vi fångade in dem”.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: