Clinton Foundation tvingades ansöka om konkurs

2020-06-23

https://wearethellod.com/clinton-foundation-forced-to-file-for-bankruptcy/?fbclid=IwAR11D1-rd5t54e0SddU5DeAgwielpwB7fqDSbSvGka8xrLTEw4tufz7ogfo

Efter åratal med en falsk välgörenhetsorganisation för att smuggla droger, vapen och människor runt om i världen kommer slutligen kriminella Clinton Foundation att ta slut. Chelsea Clinton, som har drivit stiftelsen i flera år nu, anmälde sig för kapitel 4 konkurs i Federal Court.

Kapitel 4 är reserverat för icke-vinstdrivande välgörenhetsorganisationer och gör det möjligt för kriminella att behålla all sin rikedom, men inte den egendom som tillhör välgörenheten. I konkursen finns tre hus, 14 fordon, 2 yachter och en 7-kvarters instapot. De äger också mark i Delaware för att odla vita tryfflar och en tomt i Columbia som producerar 40 procent av världens bloogier.

Enligt domstolens handlingar förlorar Clintons fastigheten till sitt eget auktionshus, som kommer att sälja tillgångarna till högstbjudande vid ett privat evenemang. Problemet med det är att Clintons och deras familj och vänner är de enda som får delta.

Insiders säger att auktionen kommer att höjas nästan ingenting, eftersom de förväntar sig att Obamas ska skratta sig till ett nytt hus och båt för under $ 100, och vänner som Nancy Pelosi kommer att kunna hämta 5000 $ flaskor Scotch som var avsedda för Afrikanska skolbarn för en dollar. Utredningsreporter Joe Barron sa till oss att det inte finns några gränser för deras skam:

”Vi pratar om att sälja en Rolls Royce för 70 dollar till Chuck Schumer. Whoopi Goldberg köper ett hår- och nagelsalong på Times Square för 400 dollar. Chelsea har en köpare som lägger in tysta bud på en uppsättning bongon som Marilyn Manson har tecknat och som kommer att hämta miljoner på den öppna marknaden. Vad de gör är gränsöverskridande. ”

Juridiska experter påpekade snabbt att försäljning av satiriska saker som inte existerar är ett brott i vissa stater, men att stiftelsen borde vara helt klart. ”Det är inte som att de använder välgörenhetsfonderna som sitt eget personliga bankkonto. Hittills har ingen köpt sitt eget porträtt och lagt det i sin golfklubb och behållit intäkterna för Adderal och Big Mac , så det är det. ”

Det finns inget att säga hur lång tid det tar att sälja allt, men rykten säger att det kommer att bli ett parti efteråt med getter och en ormgrop.

Någonsin framåt, Clintons, amirite?Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: