Skulle du vaccinera dig för Covid-19 efter att ha läst det här?

zyklon b

IG Farben – ICI – AstraZeneca laddar upp för global massvaccination genom folkmord

June 16, 2020
https://patriots4truth.org/2020/06/16/ig-farben-ici-astrazenaca-gear-up-for-mass-global-vaccination-extermination/

Från sprängämnen och gaskammar Zyklon-B till Pirbright coronavirus och 5G storstadsmikrovågsugnar i städerna har dessa företag varit i branschen för att utföra en sak – GLOBALT FOLKMORD.

När de inte lyckades utrota tillräckligt många oönskade under andra världskriget ändrade de sina planer och startade sin onda plan för massvaccinationer fyllda med biovapen för att döda mänskligheten. Det här är mycket onda människor, kära patrioter. Titta på beviset vi har visat dig.

IG Farben är ett namn du borde känna till från dina resor till Holocaust-museet. Med tiden kom Farben in i andra företag, några som nämns här nedanför … men deras uppdrag är fortfarande detsamma –

FÖRINTELSE, AVFOLKNING, GALLRA UT I BEFOLKNINGEN

Vill du veta vem som står bakom allt detta? Undersök företagens tjänstgöringslistor, deras faktiska historia från kongressregister och andra äkta källor och släktträd från de härskande familjerna … och du kommer att upptäcka att alla vägar leder till Rothschilds, som har gömt sig bakom Drottningen och Förintelsen / en judisk berättelse som deras skydd.

Här finns något att tänka på

Om Rothschilds förmodligen är ”judiska” och det är därför du aldrig kan prata eller skriva om dem, för om du gör det skulle du vara ”antisemit”. Varför skulle Rothschild-familjen driva ett företag som producerade en gas som mördade 6 miljoner judar? Skulle inte det vara den ultimata antisemitiska gesten – massmord på judar utförd av Rothschilds? Och hur är det med Balfour-deklarationen och Israel? Vem är en sionist – egentligen? Kan en sionist vara kristen eller muslim?

Varning: British ICI *) skapade AstraZeneca genom att snurra ut hälften av sin monopolistiska globala verksamhet för att bilda ett omedelbart megaföretag, bemannat med ICI och Pilgrims Society-hanterare likt Sir Denys Hartley Henderson (även QinetiQ / SERCO) som omedelbart började köpa upp läkemedelsföretag som dess portfölj. Att ICI med DuPont följer med, det brittiska ”ICI”, inger förtroende.” Krigsmaterieltillverkare med dessa satanistiska moral: ”det enda rättvisa var att sälja [ammunition] till båda sidor vid någon fientlighet” (DuPont [ICI handelspartner] Kongressen , s. 1190, se nedan).

* Imperial Chemical Industries (ICI)

ICI zeneca

ICI: från Perspex till färger
ICI skapar ingenting. De utnyttjar bara Rothschild (Pilgrims Society) -banker inom anslutningar.

nobel explosive

ICI dömdes i USA för konspiration med tyska IG Farben-kontrakt före 1934 för att skapa ett globalt monopol på kemiska produkter, inklusive ammunition.

AstraZeneca är företaget som får kontraktet att leverera ett spekulativt COVID-19-vaccin runt om i världen.

IG Farben (efterträdare är Agfa, Bayer, Sanofi (kopplat till Pirbright Institute UK – Coronavirus patentinnehavaren osv.) De tillverkade Zyklon-B som användes till att mörda över 6 miljoner judar, polacker, zigenare, homosexuella och ryssar i koncentrationsläger – GASKAMRAR – de genomförde Pilgrims Societys avfolkningsprogram.

Nu vill ICI ge hela världen ett spekulativt COVID-19-vaccin. The Pilgrims Society vill se fler av oss döda nu.

… också intressant för denna upptäckt är:

Sir Alfred Mond var den största krigsmaterielhandlaren inom det brittiska imperiet, han köpte upp Nobel Dynamite Trust Co. och dömdes (postumt) den 28 september 1951 för ”konspiration i återhållsamhet för handel och varuutbyte med kemiska produkter, idrottsvapen och ammunition, bland de olika staterna i Förenta staterna och med utländska länder och var parter i avtal, överenskommelser, arrangemang och uppfattningar för återhållsamhet av sådan handel och rörelse, allt i strid med avsnitt 1 i Shermanlagen”.

Wikipedia säger att Imperial Chemical Industries (ICI) grundades i december 1926 genom sammanslagningen av fyra företag: Brunner Mond, Nobel Explosives, United Alkali Company och British Dyestuffs Corporation.

Detta är vilseledande, enligt Senate Hearings 4-6 september 1934.

De misslyckas med att nämna ett annat tyskt företag som upptagits: Vereinigte Koln-Rottweiler Pulverfabriken (s. 1237). Se även PDF s. 1134

dupont 1

Trevägsavtal mellan DuPont, Koln-Rottweiler, D.A.G. (nästan identiskt med DuPont-avtalet med ICI – det här är hur dessa företag bröt mot embargot, men arbetade inom dessa avtal)

munitions

Bra sammanfattning av ICI: s fusion och förvärvshistoria: https://law.justia.com/cases/federal/district-courts/FSupp/100/504/1502284/

United States v. Imperial Chemical Industries, 100 F. Supp. 504 (S.D.N.Y. 1951)

U.S. District Court for the Southern District of New York – 100 F. Supp. 504 (S.D.N.Y. 1951) September 28, 1951

dupont 2

S.Res. 206, Part I. (Sep. 4-6, 1934). Munitions Industry, Hearings, 73rd U.S. Congress GPO.

https://www.fbcoverup.com/docs/library/1934-09-04-S-Res-206-Part-I-Munitions-Industry-ref-ICI-Brunner-Mond-Hearings-73rd-US-Congress-GPO-Sep-4-6-1934.pdf

p. 1243

ici eplosives 2Kategorier:Hälsa, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Helt rätt Peter Wehlin – khazar maffian är bakom alla krig i världen! Detta med Soros investeringar i koldioxid skräck och import av ” kulturbringare” är bara sätt att bryta ner vårt västeuropeiska samhälle och nu detta med hans fixade blackpower och Bill Gates Corona skräck fixat i deras media är en fortsättning på detta – NWO HÄGRAR och är orsaken till allt!

    Gilla

  2. Varför i hela friden älta ”förintelsen”, som bevisligen inte har ägt rum; utan begränsat till vissa krigshändelser? Det är ju omvänt Rothschild och huvudsakligen talmud och ashkenazijudar som verkligen har varit sysselsatta med folkutrotning, så hatande alla oss andra, att de håller oss för djur och icke människor, som uppviglat till revolutionerna och krigen med allra minst 200 millioner offer sedan 1800!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: