Krigstrummorna ljuder runt om i världen när USA är förlamat av interna strider

Benjamin Fulford
2020-06-22, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


United States of America Corporation, nu fyra månader in på sin konkurs, blir alltmer dysfunktionell och slits av inre slagsmål. Detta har lämnat ett maktvakuum runt om i världen och ökar spöken av flera regionala krig som bryter ut. Samtidigt förblir öst-västförhandlingarna, om att ersätta det amerikanska företaget i DC med något mer funktionellt, fördröjt när asiatiska företrädare kommer med undanflykter gällande ”hälsoproblem” för att undvika nya samtal. Detta kunde resultera i ett kombinerat amerikanskt, indiskt, japanskt och ryskt angrepp mot Kina om det lämnas utan övervakning alltför länge, varnar medlemmar av Black Suns militära ordning.

iraqi

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

De ökande internationella spänningarna kommer när den amerikanska regeringen nu drar tillbaka eller minskar sin militära närvaro i Irak, Afghanistan, Israel, Tyskland och på andra håll. USA:s president Donald Trump gör detta på grund av en kombination av misslyckade kampanjer, isolationism och brist på medel.

De största nedfallen av USA:s oreda fortsätter att ses i Mellanöstern där en neddragning i amerikanska styrkor leder till ett mångsidigt försök att återupprätta det Osmanska riket. Turkiet genomför nu de facto ett erövringskrig (återerövring?) i Irak, Syrien, Libyen och Yemen.

france

Turkiska militära källor säger att en överenskommelse har nåtts med Iran om att dela Mellanöstern. Iran kommer att få Shia-delarna av Irak och Syrien. Turkiet deltar emellertid i ett proxy-krig mot Iran i Yemen, där det verkliga priset är kontrollen över de saudiska oljefälten i de mestadels Shia-provinserna som gränsar till Yemen. Turkiet söker således nu de facto ta kontrollen över Saudiarabien, Egypten, Libyen och Israel, säger källor.

Den stora planen kan ses som utvecklad på marken. I Irak har Turkiet omedelbart svarat på det tillkännagivna amerikanska tillbakadragandet genom att göra ett större intrång i Kurdistan. Slutspelet är att ta över alla Sunni delar av Irak, säger turkiska källor.

Turkarna har också tagit bort krigsherren Khalifa Haftar från trakterna kring huvudstaden Tripoli i Libyen och nu riktar sig man sig mot hans hemtorva i östra Libyen, där 70 % av landets oljereserver finns.

Eftersom Frankrikes ekonomi till stor del är beroende av libysk olja (som betalas med FIAT-euro) försökte ett franskt krigsfartyg hindra ett turkiskt fartyg från att leverera vapen till sina styrkor i Libyen i förra veckan. Resultatet blev att turkiska krigsfartyg hotade ett franskt krigsfartyg med en missilattack tre gånger innan fransmännen drog sig tillbaka. Det faktum att två antagna Nato-allierade nästan började ett sjökrig, visar det de facto, hur mycket den amerikanska frånvaron destabiliserar situationen. Frankrike bad om Nato-hjälp men det är inte klart om Nato har intresse av att hjälpa landet med att fortsätta sin stöld av libysk olja.

Den ryska utrikesministern Sergey Lavrov och försvarsminister Sergey Shoygu ville skicka en delegation av militära och säkerhetsansvariga till Turkiet men ”eftersom …

haftar

inga framsteg förväntades göras genom någon form av förhandlingar i detta skede, beslöt man att skjuta upp de ryska utrikes- och försvarsministrarnas besök i Turkiet”, berättade en hög turkisk tjänsteman till turkiska medier. Med andra ord valde Turkiet krig och förutsåg att Ryssland skulle återvända.

libya

Situationen har kommit till att Egypten är det enda landet i Mellanöstern med en armé som är tillräckligt stor för att stoppa Turkiet. Egypten har redan hotat att ingripa mot Turkiet i Libyen. Turkiska statsmedier svarade med att säga ”Egyptens president Abtel Fattah el Sisis hot om militär intervention är oacceptabel” och ”motsvarar en krigsförklaring”.

Egypten rankas som den nionde militärmakten i världen jämfört med den elfte för Turkiet, så varje strid mellan dessa länder gällande kontrollen över Mellanöstern skulle det utgöra det största kriget sedan andra världskriget.

Israel är förresten den 18:e militärmakten, och därför, nu när de inte längre har amerikanskt militärt stöd, måste man buga sig för vinnaren i denna konflikt. Naturligtvis skjuter de arroganta sionisterna sig i foten (om inte huvudet) genom att planera att annektera Västbanken. Det skulle vara bättre om de växlade spår med krypto-juden
el Sisi mot Turkiet om de visste vad som var bra för dem.

egypt

Saker är ytterligare komplicerade för Egypten eftersom grannen Etiopien bygger en damm över Blå Nilen och hotar Egyptens livsflöde. Ryska analytiker tror att ett krig mellan Egypten och Etiopien (där vardera landet har en befolkning på cirka 100 miljoner) är oundvikligt.

pakistan

Mellanöstern är inte det enda stället som är turbulent. Det finns nu också den verkliga möjligheten till ett krig som involverar Pakistan och Kina mot Indien. De häftigaste gränssammandrabbningarna mellan Indien och Kina sedan 1960-talet, har varit på nyheterna under flera veckor nu. I förra veckan anslöt sig Pakistan till striden genom att bomba Indien. Det verkar som om Pakistan och Kina satsar på att USA inte skulle delta i en strid om Kashmir och omtvistade Himalayas territorier, säger en MI6-analys.

india

Indien, för sin del, måste nu införliva Sri Lanka och Bangladesh för att motverka pakistanskt och kinesiskt inflytande i regionen, säger MI6-analytiker.

USA-militären verkar koncentrera sina ansträngningar nu mot Kina och Sydamerika och lämnar Europa, Indien och Mellanöstern till Ryssland och vem som helst annan som vill fylla vakuumet.

manduro

I Sydamerika misslyckades den amerikanska regimen med att beslagta världens största oljereserver i Venezuela, eftersom Kina, Ryssland, Iran och Kuba erbjöd skydd.

usarmy

Eftersom den amerikanska företagsregeringen inte kan få Venezuelansk olja har den tredubblat den colombianska kokainproduktionen för att få hård valuta som de är i desperat behov av. Något slags gemensamt colombianskt och brasilianskt drag mot Venezuela är fortfarande möjligt men inte särskilt troligt.

chinese

Det verkliga slagfältet är naturligtvis den mellan Kina och Fjärran Östern. USA har skickat tre hangarfartyg till Sydkinesiska sjön medan Kina har börjat med allvarliga provokationer mot det amerikanskt allierade Taiwan.

En viss hemlig amerikansk Deep state-byrå gjorde emellertid ett enormt strategiskt misstag när den instruerade sydkoreanska agenter att använda USA:s högteknologiska energivapen för att effektivt ”förgifta” den nordkoreanska starke mannen Kim Jon Un när han träffade Trump, för detta eliminerade en stor potentiell allierad. Om amerikanerna visste vad som var bra för dem, skulle de straffa Kims mördare och skära av svansen på ödlan och försöka utforma en anti-kinesisk allians med Japan och en sammanslagning av den koreanska halvön. Japanarna, som aldrig historiskt har varit en del av Kina, skulle välkomna ett sådant drag. Koreanerna är också försiktiga med att bli en kinesisk provins.
Kineserna söker under tiden ta över Indonesien och Australien, berättar det asiatiska hemliga sällskapets källor. Detta kan ses senast av en statligt sponsrad cyberattack mot den australiensiska regeringen. CIA-källor i Sydostasien säger att över en miljon kinesiska agenter har infiltrerat sig i Indonesien under de senaste åren.

Naturligtvis är Indonesien också nyckeln till alla typer av omstart av det globala finanssystemet som är föremål för pågående hemliga öst-väst förhandlingar. Den översikt som man hittills gick med på föreslår att man kombinerar traditionellt asiatiskt guld och andra skatter med det nuvarande FIAT-finansiella systemet som kontrolleras av väst.

USA:s statssekreterare Mike Pompeo var i Indonesien i förra veckan på ett hemligt uppdrag, för att försöka få kontrollen över indonesiskt guld, säger P3 frimurarkällor. Men han återvände tomhänt. Västerländska underrättelsekällor med säkerhetsgodkännande över POTUS säger att ”Mr. Trump och Mr. Pompeo har uppmanats att stå tillbaka när ‘diplomatisk kirurgi’ äger rum”.

Enligt dessa källor:

”Vi ser för oss att den framtida planeringsbyrån ska ha sitt huvudkontor i både London och Tokyo, med västlig- och östlig inriktning för att underlätta alltid-förvaltning. Om saker ordnar sig kommer vi att tillhandahålla en driftsbudget och vi kan sedan gå in på gryniga detaljer.

Just nu är de asiatiska pengarna “inte likvida och de måste genomföra en transaktion för att frigöra dem till befintlig FIAT-valuta. Federal Reserve Board (FRB) kontrolleras nu av den amerikanska statskassan så de amerikanska myndigheterna kommer att behöva engagera sig. Vi kommer att arbeta med dem mellan fem ögon så att vi kan undersöka det. Det kan vara av den anledningen som Mr. Pompeo gjorde ett drag.

När den framtida finansieringen av planeringsbyrån är säkrad, kommer den dysfunktionella amerikanska regeringen att ersättas, rot och gren, berättar Pentagon källor. Den amerikanska militären, som den enda funktionella delen av den här apparaten, kommer att hjälpa till med översynen av den fullständiga omorganisationen av kapitel 11 inom det amerikanska företaget. Det kan, eller kanske inte, innebära en sammanslagning av USA och Kanada, säger källorna.

Om en sådan sammanslagning äger rum, ”inte om en miljon år”, skulle den ”Castro-typiska iranska, jesuitiska satanistiska knasbollen”, den kanadensiska premiärministern Justin Trudeau (han är  oäkta son till Fidel Castro, red.anm) få den rollen, säger MI6:s brittiska underrättelse.

Det kan finnas mer för unga Castro att oroa sig för, om ett rykte med 5 000 demonstranter samlas vid den amerikanska ambassaden i Ottawa den 1 juli med en formell begäran av FBI och den mexikanska nationella polisen om att utreda ”brott hos Justin Trudeau och den frodiga korruptionen i Kanada och RCMP enligt avsnitt 27.5 i USMCA, som träder i kraft den dagen.

”Samtidigt, säger P3 frimurarkällor, att både Rockefeller- och Rothschild-klanerna har kommit överens om att underkasta sig och hjälpa till med det nya systemet. Problemet är att det gnostiska Illuminati motsätter allt deltagande fortfarande från dessa blodlinje-oligarker. P3 försöker medla.

Med sådana komplikationer, ser förhandlingarna ut som om de inte kommer att avslutas förrän till hösten, säger berörda källor. När de gör det, förväntas ett stort kändisparty med musiker att starta det nya systemet, tillade källorna.

Under tiden förbereder man sig på en lång varm sommar, särskilt i USA. Anarkin där förväntas förvärras, men den amerikanska militären kommer att se till att ingen större blodsutgjutelse sker eller inbördeskrig i full skala äger rum. Varje val i november kommer att kräva fullskalig militär intervention för att säkerställa att omröstningen äger rum med pappersröstning mitt i pressfriheten.

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: