The Deep state har panik…!

Här ska jag samla några chockerande nyheter som du inte heller har hört talas om


Why Trump Wants to Frame Coronavirus as a 'Foreign Virus' | Time

Har du glömt att president Trump sade att de som bryter mot mänskliga rättigheter, är pedofiler eller skjuter en polis, de skall alla få dödsdomar?

Gitmo Nyheter

Börjar det snart dra ihop sig och vi får live-sändningar?

”Vi har under de tre senaste åren byggt upp en ny teknologi som vi inte kan avslöja ännu”
”Vi kommer att samtala med 100 miljoner amerikaner”
”Utan media som en mellanhand”
”Utan sociala medier som en mellanhand”
”När vi slå på motorn…

Just In: AG Barr har nu åtkomst till Rudy’s domedagsfiler gällande Ukraina och mycket, mycket mer

 

Jag upptäckte ett mönster av korruption som Washington-pressen täckte under flera års tid! Jag kommer också att få fram ett massivt betala-för-spel-system under Obama-administrationen som kommer att förstöra Demokraternas partiet. Tror du ärligt talat att jag är rädd?

Tidigare borgmästare i New York, Rudy Giuliani, sade på söndag att det finns tre vittnen som är redo att ”namnge namn” i en utredning av Hunter Biden och korruption i Ukraina, där den tidigare vice presidentens son en gång hade ett lukrativt jobb i styrelsen för nationell energi företag, Burisma.

I en intervju med Jesse Watters på Fox News ”Watters ‘World”, sade Giuliani att han hittade ”den rykande pistolen.”

”Vi har dokumenten, Lindsey,” förklarade Giuliani. ”Detta är en penningtvättstransaktion. … Det handlar om 14,6 miljoner dollar. Det är ett meddelande från den lettiska regeringen till den ukrainska regeringen att Hunter Biden är under utredning för korruption. ”

Åtminstone nu kommer vi att veta var AG Barr står när allt detta skakar ut.

Den högsta federala åklagaren i NYC vägrar att avgå efter att Trump utsett en efterträdare

Geoffrey Berman trotsade och vägrade att avgå på fredag kväll efter att riksadvokaten William Barr meddelat att president Trump planerar att nominera ordförande för värdepappers- och börskommissionen Jay Clayton till att efterträda honom.

Barr meddelade personalbytet sent på fredags kväll och sa att USA:s advokat Craig Carpenito i New Jersey tillfälligt kommer att fylla jobbet.

Men Berman vägrade att stiga åt sidan och lämnade ett trotsigt uttalande efter Barrs tillkännagivande.

Den amerikanska advokaten Geoffrey Berman säger att han inte avgår från sin tjänst trots DOJ-meddelande. De försöker undergräva lag och ordning eftersom de är brottslingar. Det är så mycket värre än vad vi inser (se bilden). Kommer de att låta detta land förstöras innan de lämnar makten?

Bill Gates är arresterad!

Arresteringen av Bill Gates är ett faktum. Ledaren för massutrotning av världens befolkning, genom vacciner, har blivit arresterad! Mer specifikt har Bill Gates arresterats och hålls kvar i sitt hem, under särskilda säkerhetsåtgärder men han kommer att fängslas. Som du vet gäller det andra välkända brottslingar.
(Jag hade uppgifterna redan den 13 juni.)

Livsmedels- och drogadministrationen (CDC) har stoppat ett testprogram för coronavirus som främjar miljardär-filantropen Bill Gates, enligt ett nyhetsmeddelande.

Källor uppger även att alla hans tillgångar och företag är frysta, samt att man ska undersöka hans kopplingar till pedofili och Jeffrey Epstein.
I slutändan väntar arkibusering.

Bilden kan innehålla: text där det står ”detected deaths are attributed HelloHello.Fr contaminated. They part the population will the minimize ID2020.0RG THEY WILL FORCE VACCINATE Some protest people loudly against distancing. OPERATION COVID-19 THE WAVE THE SECOND WAVE seasonal flu Will be real, many deaths. 5G antennas will frequencies causing sickness the prevents oxygen absorption the produce respiratory distress symptoms Covid-19 All ages will TECHNOLOGY die, the youngest, DIGITAL ID because been THAT... everywhere unbeknownst you. discredit question the seriousness the ti-quarantine protesters irresponsible destroy future protests. the only vulnerable. justify massive, fascist lockdown, surveillance, checkpoints internal borders, resistance permitted. Will”

Operation Covid-19

Den första vågen

Var en bluff, säsongsinfluensa, upptäckt som ett virus. Alla dödsfall tillskrivs Covid-19-testet; testerna är kontaminerade. De vet att en liten del av populationen kommer att genomskåda psy-op:en och minimerar pandemihotet. Vissa människor kommer också att protestera högt mot karantän och social distansering.

Den andra vågen

Kommer att bli verklig, med många dödsfall. 5G-antenner skickar frekvenser som orsakar massjukdomar och dödsfall. 60 ghz, den frekvens som förhindrar syreupptaget i blodet, kommer att ge andningsbesvär och identifierade fall registreras som Covid-19. Alla åldrar kommer att dö, till och med de yngsta, eftersom 5G har installerats överallt och är okänt för dig. Man kommer att misskreditera dem som ifrågasätter allvarligheten hos pandemin. Man kommer att svartmåla dem som protesterar mot karantän som ansvarslösa, för de förstör möjligheten till framtida protester. Man vill kullkasta idén om att det är bara de gamla som är sårbara. Man vill motivera för ännu mer massiv, fascistisk nedstängning, med digital övervakning, kontrollpunkter vid inre gränser och inget motstånd är tillåtet.

Vi får se om de kommer att lyckas…

Även det här var en bluff. George Floyd är egentligen Stephen Jackson

Bilden kan innehålla: 6 personer, text

Det spelar ingen roll om du vit, svart eller brun. Du är lurad av dessa samma människor

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, mem och text

Bilden kan innehålla: 3 personer, text

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: