Sex månader innan Covid Plandemic hade Bill Gates förhandlat till sig ett 100 miljarder dollar kontraktavtal med den demokratiska kongressledamoten

Dr Rashid A Buttar, FAAPM, FACAM, FAAIM в Twitter: "HR 6666 has ...

 
https://truepundit.com/exclusive-bill-gates-negotiated-100-billion-contact-tracing-deal-with-democratic-congressman-sponsor-of-bill-six-months-before-coronavirus-pandemic/

Bill och Melinda Gates Foundation hjälpte till att förhandla om vem som skulle få ett
100-miljarder dollar statligt stöd för kontaktspårningskontrakt i augusti 2019 – sex månader innan ”plandemin” anlände till USA och fyra månader innan den svepte genom Kina. Lyssna till inslaget https://megaphone.link/ADV9358975629

Doyle & Moynihan Testimony about Clinton Foundation > Spread the ...

De chockerande avslöjandena avslöjades på Thomas Paine Podcast och Moore Paine Show på Patreon av de två utredarna som blåste i visselpipan om det massiva skattebedrägeriet hos Clinton Foundation under ett kongressförhör 2018. John Moynihan och Larry Doyle vittnade i kongressen och beskrev bedrägerier och system som används av Clintons för att undvika att betala upp till 2,5 miljarder dollar i federala skatter.

Bobby L. Rush | Congress.gov | Library of CongressDen undersökande duon avslöjade i sin första intervju sedan bomben i kongressens vittnesmål där Paine påstod att representanter från Gates Foundation träffade den amerikanska kongressledamoten Bobby L. Rush (bilden) på en plats i Rwanda, Östafrica i mitten av augusti 2019 för att sortera ut vem som skulle skörda fallfrukten från ett kontrakt för regeringen. Och precis i förra månaden – nio månader efter mötena med Gates Foundation i Rwanda – introducerade Rush, en demokrat från Illinois, 100 miljarder dollar i H. 6666, COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Every (TRACE) Act.

Rushs proposition skulle inrätta ett program som drevs av Centers for Disease Control and Prevention (CDC) för nationell Coronavirus-testning och kontakt.

Paine har sedan dess lärt sig att kongressledamoten Rush reste till Rwanda med sin make från 12 till 19 augusti 2019 för att delta i samtal och ett veckolångt evenemang undertecknat av Bill and Melinda Gates Foundation och Rockefeller Brothers Fund.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: