Partikelfysiker tror 5G är ett riktat energivapen – DIN KANSKE VIKTIGASTE INFORMATION!

Particle Physicist Believes 5g Is A Directed Energy Weapon

By Phillip Schneider, WakingTimes.com

Hennes perspektiv på teknik för samhällskontroll är mycket värdefullt för den globala konversationen om 5G-utbyggnaden.

”5G-systemet bör bäst föreställas som regeringen eller denna skuggiga grupp som har angripit regeringen genom att ta över varje stad på planeten och varje by och till och med den minsta staden och till och med skogen, där du tror att det inte finns något, och sätta upp dolda maskingevär som följer dig och din familj och pekar rakt mot dig. ” – Dr Katherine Horton

Partikelfysikern tror 5G är ett riktat energivapen 
Sponsrad av RevcontentTrending Now

Fysiker Dr. Katherine Horton anser att 5G är inte bara giftigt för din hälsa, utan det är också ett högteknologiskt massförstörelsevapen som kan användas för att döda oönskade dissidenter utan att lämna ett spår.

Föreställ dig en slavstatus som införs runt om i världen som just nu pågår. I Kina övervakas dina handlingar dygnet runt, och en social kreditpoäng tillämpas på dig av regeringen.

Om dina poäng sjunker för lågt, kan du bli avstängd från resor, får betala högre hotellavgifter, dina barn kanske inte kan gå på deras önskade högskola eller gymnasium, och till och med dina husdjur kan tas bort av staten.

Det är känt att kinesiska kritiker som överreagerande på regering befinner sig lägst ner på den sociala kreditlistan.

I USA är det inte bara företag som Facebook, Apple och Google som skapar sina egna former av dessa poäng för sina användare, utan NSA och GCHQ har också använt liknande projekt, varav ett kallas Pattern of Life.

Kom ihåg att listan över konsekvenser för en låg poäng i Kina alltid växer, och att samma system långsamt tas med till USA via massdatainsamling, hemliga regeringsprogram och normalisering av övervakningen.

Lägg till detta användningen av 5G-riktade energivapen.

Om historien är någon indikation på framtiden är det inte långtgående att tro att vi går in i en värld där en regerings datoralgoritm kan bestämma om du är en revolutionär och du kan bli dödad av teknik utan varning.

Det behöver inte ens vara en datoralgoritm som fattar beslutet, det kan vara vem som helst i en maktposition som har tillgång till den här tekniken. Det är den värld där Dr. Horton beskriver.

För att göra saken värre, publiceras ingen information om riktade energivapen av mainstream media. 5G säljs som inget annat än en bättre version av 4G, men tekniken är helt annorlunda.

För att uttrycka det enkelt använder 5G pulserande strålar i motsats till utåtriktade vågor, och våglängderna för 5G är mycket närmare gammastrålarna för radioaktiv aktivitet än vanliga radiovågor.

Som Dr. Horton påpekade i sin intervju ovan förutspår den amerikanska vapentillverkaren Deagel offentligt på deras webbplats att 100 miljoner människor kommer att dö i USA år 2025.

American Weapons Manufacturer Deagel Predicts Publicly On Their Website That 100 Million People Will Die In The Us By The Year 2025

”Och den här brottkartellen … de vet vad de gör, och deras mål är att döda så många människor som de möjligen kan, och det är för att de inser att när befolkningen växer och Internet kommer in kan de inte hålla samma sak typ av kontroll på mänskligheten. ” – Dr Katherine Horton

Trots varningar från forskare och berörda medborgare om de många faror som 5G utgör för vår hälsa och frihet, gick president Trump just över ”Secure 5G and Beyond Act of 2020”, som stärkte utrullningen av 5G över hela nationen.

Att bli informerad om farorna med 5G-teknik är det viktigaste du kan göra under lanseringen.

Om du känner dig särskilt inspirerad kan du vidta åtgärder för att skydda din integritet så att mindre av dina uppgifter samlas in och behandlas av regeringar och företag som vill profilera dig.

Två fantastiska sätt att göra detta, båda som jag använder varje dag är genom att använda en RFID-blockerande plånbok för att skydda dina kort, och ett Virtual Private Network (VPN) för att kryptera all din internettrafik så att datasamlarna har svårare att räkna ut vem du är.

 

 Kategorier:Hälsa, Naturen, naturförstöring, Rymden, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: