200 PBS-stationer avslöjar dokumentären: ”Eld förorsakade inte kollapsen på Byggnad 7 under 9/11”

Vad som kanske är mindre känt, är att CIA hade sitt kontor i Byggnad 7. Vad var det som måste förstöras? Planeringen av 9/11?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JUNE 12, 2020
Matt Agorist

https://www.activistpost.com/2020/06/200-pbs-stations-to-air-documentary-on-study-fire-did-not-cause-building-7s-collapse-on-9-11.html?amp=1

Matt Agorist är en hederligt skrivande veteran från USMC och före detta underrättelsearbetare med direkt uppdrag av NSA. Denna tidigare erfarenhet ger honom en unik inblick i regeringen, korruptionens värld, och den amerikanska polisstaten. Agorist har varit en oberoende journalist i över ett decennium och har varit med i mainstream-nätverk runt om i världen.


Här kan du ladda ner och läsa hela rapporten:

https://files.wtc7report.org/file/public-download/A-Structural-Reevaluation-of-the-Collapse-of-World-Trade-Center-7-March2020.pdf


Sällan har mainstream media under de två decennierna sedan 9/11 gjort allt annat än att upprätthållit berättelsen om den officiella historien gällande den tragiska dagen. Detta trots otaliga vittnesmål från experter på området, regeringsagenter, brottsbekämpning och till och med presidenten som strider mot den officiella berättelsen. På torsdag kommer emellertid allt som har ändrats och 200 PBS-medlemsförbund över hela landet börja sända en minidokumentär om de explosiva fynd från den nyligen avslutade Fairbanks-studien vid University of Alaska om förstörelsen av World Trade Center Building 7.

Filmen har titeln Spotlight On: SEVEN kommer att köras i tre hela månader på 200 lokala PBS-stationer och når miljoner. Nedan följer ett tillkännagivande om PBS-förändringens rörelse från Architects & Engineers för 9/11 Truth:

För dem som vill titta på kortfilmen på TV, sänds inte ”Spotlight On” -programmen vid schemalagda tidpunkter eftersom de körs efter behov mellan längre program. För att ha en god chans att fånga det måste du vara på PBS ofta. Men försäkra dig om att Spotlight On: SEVEN kommer att ses av minst tre miljoner människor, av vilka de flesta aldrig har hört talas om eller sett kollapsen av Building 7.

Vi på Architects & Engineers för 9/11 Truth: Sanningen är tacksam för de hundratals supportrar donerade så att SEVEN kunde sända på PBS.

Den överhängande utgivningen av SEVEN på PBS har lockat media under hela veckan, inklusive denna rapport på nationellt sända Fox News Radio:

Klipp från Film: ”Du hörde ingenting om World Trade Center 7, inte på länge.”

Reporter: ”En film som ägnas åt kontroversen kring kollaps av World Trade Center Building # 7 kommer att sändas på PBS från och med torsdagen. Filmen är ett projekt av Architects & Engineers för 9/11 Truth. Tillsammans bestrider de de ursprungliga resultaten från National Institute of Standards of Technology som säger att det är den första höga byggnaden som faller på grund av brand. ”

Klipp från film: ”De [federala utredarna] ignorerade bevis. Och det var inte för att de inte visste om dem. ”

Reporter: ”Efter släppandet av sin egen studie och tillsammans med familjerna till de som förlorade nära och kära, lämnade de in en begäran om korrigering så att en ny teori som är fysiskt möjlig och överensstämmer med bevisen framträder. Michelle Pollino, Fox News. ”

Idén om en sådan etableringsutmanande berättelse som spelas för miljoner amerikaner i ett av de mest kritiska fallen i amerikansk historia, kan inte överskattas. Det är massivt.

Som TFTP rapporterade i april tillkännagav Architects & Engineers för 9/11 det slutförda partnerskapet med University of Alaska Fairbanks (UAF) i deras slutrapport om en djupgående fyraårig studie om vad de säger faktiskt hände med WTC 7. Enligt till pressmeddelandet, i motsats till slutsatserna från NIST, finner UAF:s forskargrupp att kollapsen av WTC 7 den 9/11 inte orsakades av bränder utan i stället orsakades den av en nästan samtidig krasch i varje pelare i byggnaden.

”Vi är stolta över att ha stött universitetet i Alaska Fairbanks och professor Leroy Hulsey för att genomföra en verkligt vetenskaplig studie av orsakerna till denna byggnads kollaps,” sade Richard Gage, president och grundare av AE911Truth. ”Det åligger nu byggnadssamhället, media och myndigheter att räkna med konsekvenserna av dessa resultat och att starta en ny fullskalig utredning.”

Enligt studiens författare:

UAF: s forskargrupp använde tre tillvägagångssätt för att undersöka WTC 7s strukturella svar på de förhållanden som kan ha inträffat den 11 september 2001.

Först simulerade vi det lokala strukturella svaret på brandbelastning som kan ha inträffat under våning 13, där de flesta bränderna i WTC 7 rapporteras ha inträffat.

För det andra kompletterade vi vår egen simulering genom att undersöka kollapsinitieringshypotesen utvecklad av National Institute of Standards and Technology (NIST).

För det tredje simulerade vi ett antal scenarier inom det övergripande strukturella systemet för att bestämma vilka typer av lokala fel och deras platser som kan ha orsakat den totala kollaps som inträffade som observerats.

Efter att ha genomfört omfattande modellering och studerat otaliga scenarier, studiens författare, J. Leroy Hulsey, Ph.D., PE, SE, UAF, Zhili Quan, Ph.D., Bridge Engineer South Carolina Department of Transportation och Feng Xiao, Ph .D., Docent Nanjing Institutionen för naturvetenskap och teknik, civilingenjör, avslutade följande:

Brand orsakade inte kollapsen av WTC 7 den 9/11, i motsats till slutsatserna från NIST och privata ingenjörsföretag som studerade kollapsen. Den sekundära slutsatsen i vår studie är att kollapsen av WTC 7 var ett globalt fel som innebär att nästan samtidig kollaps i varje pelare i byggnaden.

Resultaten av denna studie kan inte avvisas, och det faktum att mainstream nu sänder den till miljoner amerikaner. Det förstör fullständigt berättelsen som har skjutits ner amerikanernas halsar i nästan två decennier. Dessutom säkerhetskopierar denna studie tusentals andra forskare, forskare och ingenjörer som har påpekat detta under flera år.

Nedan är den officiella trailern. Det är bara två minuter långt, men extremt kraftfullt, som väcker frågan, tror du att det kommer att vara tillåtet att den visar under hela den tre månaders perioden?Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

  1. Kolla gärna på September Clues.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: