Inse att ni är totalt lurade!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Det här är färsk statistik från SCB som redovisar sammanlagda avlidna svenskar PER dygn och som ni kan se så är det ingen större skillnad i antal sedan tidigare år förutom en viss höjning i andra hälften av april och första veckan i maj sedan planar det sakta ut och som ni ser så rör det sig ganska stadigt om 250-350 personer/dygn

Höjningen behöver inte inte heller märkväl betyda att det ökade antalen beror på Corona. Snarare att ALLA dödsfall som inträffade under den här perioden klassades som Corona och inte för sin verkliga diagnos.

Så inte rör det sig om att några 5000 svenskar som har dukat under i Corona.

Det är LÖGN enbart för att skrämma upp människor ännu mer eftersom en bråkdel av oss går in och faktiskt kollar den riktiga statistiken och inte sväljer allting som Tegnell och hans desinformerande anhang till myndighetspersoner står och ljuger om samt propagandamaskinen vi så komiskt kallar media.

Här följer en internationell redovisning land för land, och Sverige uppvisar inga extrema siffrorKategorier:Hälsa, Svensk politik

Etiketter:, ,

7 svar

 1. Tabellen visar ju ungefär samma som Tegnell& co säger. Bortåt 100 fler döda per dygn jämfört med medelvärdet för de fem föregående åren. Förstår inte vad det luriga är.

  Gilla

 2. Hej! Jag har jämfört tabellen med antalet döda i genomsnitt från 1 mars t/ m 24 maj och jämfört med 2020.tabellen. Skillnaden är ca 4200! Utifrån detta kan man dra endast ungefärliga slutsatser då jämförelsen gäller 2020 och ett genomsnitt av 5 tidigare år. Enligt worldometers.info var antalet döda för Sverige per 24 maj: 3998 och per igår 5 juni: 4639.
  Det var alltså en högre dödlighet i 2020 jämfört med de 5 tidigare årens genomsnitt.
  Var det enbart Coronadöda? Det är svårbedömt för utomstående. De dog ju PÅ GRUND AV Corona utan av underliggande sjukdomar men de hade tydligen också Coronaviruset. Det är likadant med en vanlig influensaepidemi : man har influensa men dör på grund av andra orsaker än epidemin. Influensan/Corona blir dock droppen att man tippar över gränsen!

  Gilla

 3. Verkar som att det är en stor eftersläpning 2020 MEN annars visst är de en ökning vid en okulärbesiktning men har inte/orkar inte leta just denna tabell DOCK landar fortfarande årets siffror väsentligen lägre än Asiatens siffror ….. så visst gör man mycket nu dock mest prat eftersom det hade inte varit rocket science att på allvar isolera de på äldreboenden som blivit sjuka… då jag hade scharlaken vid 10år lades jag in i ett isolerat rum (ingång såväl utifrån, besökare, som inifrån innuma SSK o läkare) MEN att blanda och ge dels bland patienter som att verkligen se till att varje vårdare träffar många såväl som att man blandar smittade och friska hej vilt typ…. vad skulle kunna bli rätt om dessutom symtom skylls på astma osv i stället för typ stanna hemma…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: