Olof Palmes hemliga koppling till en av världens värsta familjer

3 juni 2020
Palmemordet- 30 år av lögner – HOLMSTRÖMS TANKESMEDJARikemanssonen Olof Palme hade många hemligheter. En av dessa var att han i hemlighet hade en i Rothschild-familjen som älskarinna. En annan, inte lika hundraprocentig sådan, är att han sprang på bordell. Vad som är säkert är att Olof Palmes son idag bor på en adress med c/o Rothschild i adressen och att Emma Rothschild har en namne, född 99, en adress där många märkliga ting verkar förekomma. Låt oss börja från början.
Emma Rothschild kommer till Sverige någon gång på 70-talet. Stockholms internationella fredsforskningsinstitut, förkortat SIPRI, grundades den 6 maj 1966 av Alva Myrdal och ingen annan än Tage Erlander. De uppmanar till nedrustning framförallt. Emma Rothschild arbetade här som konsult någon gång under början på 80-talet och hon tryckte på Palme flera gånger att han skulle rekommendera henne som chef vilket han också gjorde till slut. Men styrelsen nekade. Idag sitter hon med i styrelsen. Emma satt också med i styrelsen för Olof Palmes minnesfond.
Olof Palmes ena son, Sven Mattias Järvinen Palme, bor i en lägenhet med c/o Rothschild idag. Vad som är ännu mer intressant är att det finns en till Emma Rothschild, född 99, i ett hus i Älvsjö utanför Stockholm, alltså precis samma namn som den kvinna som Olof Palme hade en affär med. På samma adress som Emma Rothschild den yngre är skriven ser det ut att bo fyra familjer. I samma hus. Dessa fyra familjer ser också ut att ha företag ihop. Åtminstone vissa av dem. Milestad, Lindberg, Rothschild-Lundin och Lundström. Föräldrarna till Max Rothschild och Emma Rothschild måste vara Fredrik och Inger, födda 1970.
Fadern Fredrik driver två företag, HH2 och AB Fredrik Lundin. Intressant nog väljer han alltså att inte heta Rothschild eller Rothschild-Lundin utan bara Lundin i företagsnamnet. Det första företaget, HH2, verkar bara vara det registrerade företagsnamnet. Namnet på företaget hittar man i utdelningsadressen: SÖDERBERG & PARTNERS AB. De är bra hemliga med tanke på att företagets omsättning är 23 miljoner, koncernen flera miljarder. Ännu värre blir det när man finner att företaget inte ens har en adress, bara ett boxnummer.
HH2 i Stockholm AB ingår i en koncern med 73 bolag. Koncernmoderbolaget är PO Söderberg & Partner Holding Aktiebolag. Ett holdingbolag alltså. Kikar man på holdingbolagets VD ser man ett välkänt namn: Gustaf Anders Stensson Rentzhog. Titta noga på det efternamnet: Rentzhog. Det är ett mycket ovanligt namn. Om du har missat det så är det samma efternamn som den som hittade Greta Thunberg hade. Klimathotet, Greta Thunberg, Rotschild. Dessa saker återkommer jämt.. Ingmar Rentzhog ”råkade” hitta lilla flickebarnet, kommunist-Greta. Det var ett mirakel, Hallelujah. Därefter fortsatte Rentzhog att propagandera för att starta en global, kommunistisk skräprörelse som inte verkar bry sig alltför mycket om att något klimathot inte finns eller att de förstör och förorenar unga människor med lögnaktig propaganda. Om du har en ordbok med endast motsatsord i, borde moralisk kompass stå i anslutning till Ingmar Rentzhog.
Det illustrerade att talesättet ”världen är liten” stämmer när Rentzhog av en slump sprang på dottern till Malena Ernman. Just den Malena Ernman som deltog vid samma klimatkonferens i Klimatriksdagen den 4 maj 2018.
Som vissa utav er kanske minns reste klimat-Greta med båt en gång. Minns ni vad det, en gång, stod på den båten? Just det, Edmond de Rothschild.


Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: