Sionistisk pandemi + upploppsplanen blåser upp i deras ansikten

1 juni 2020
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Attorney General William P. Barr’s Statement on Riots and Domestic Terrorism

Den långsiktiga planen som ihopdiktats av satanistiska sionister för att döda miljarder blåser upp i deras ansikten efter misslyckandet av deras upplopp och falska pandemier. Nu jagar världens militära- och underrättelsetrupper dem aktivt, säger flera källor, inklusive officiella uttalanden från regeringen.”Det våld som Antifa genomfört och andra liknande grupper i samband med upploppet är inhemsk terrorism och kommer att behandlas i enlighet därmed,” säger USA:s riksadvokat William Barr.


Här en gren av dem i Sverige:

hela-familjen

Malena Ernman: ”Alla säljer sin själ till djävulen någon gång ...


”Det inkluderar att man använder den obegränsade kraften i vår militär och många arresteringar”, tweetade USA:s president Donald Trump.

Kriminaltekniska utredningar visar att upploppen i Hong Kong, liksom upploppen i USA, finansieras av samma satanister som desperat försöker starta ett WWIII mellan USA och Kina. Taiwanbaserade gangster har underleverantörer som arbetat för sionisterna och finansierat dessa upplopp via en Satan-synagoga i Vancouver, Kanada, och genom heroinhandel med gangster i Hong Kong, säger källor från det asiatiska hemliga sällskapet.


Detta förklaras bl a i denna artikel:

Operation Mockingbird ~ propaganda i media 
https://bakomkulisserna.biz/2020/05/31/operation-mockingbird-propaganda-i-media/


Uppfattade nederlag; insiders på hög nivå inom Kabbalen (Ka (anda) ballah (av guden Ba’al) = Set = Satan), försöker nu rädda sig ur knipan som kan ses från följande brev skickat till oss av en dissidentmedlem till familjen Rockefeller:

”Ett chockerande möte organiserades av Bill Gates och David Rockefeller i New York-hemmet för presidenten för Rockefeller University 2009. Andra gäster på detta möte med miljardärer var: Warren Buffet, George Soros, Ted Turner och Oprah Winfrey. Ingen av dem uttryckte motstånd mot de uttalade syftena med detta möte, som var: att utföra ett stort antal aborter i den tredje världen och massiva eugenikmetoder (elektronisk krigföring, kemisk krigföring och biologisk krigföring) i den första världen, för att minska världsbefolkningen från 7 till 1 miljard, i ett försök vars konsekvenser långt skulle överstiga deltagarnas livslängd, och som skulle vara deras ”arv” till världen. Den som kanske måste dö i processen var (och är) inte föremål för deras oro.”

I alla fall, precis som mordbrännare ibland oavsiktligt tänder själva på en eldsvåda, är upploppen den här gången anstiftade och slår tillbaka på kabbalen.

The Morung Express | India News, Breaking News, Business ...  LA: Rioters call for murders of cops, officers injured, vehicles ...

fatal  SAN DIEGO LOOTING: Store on fire, others looted at La Mesa Springs ...

Pentagon-källor noterar att:
”Upprorsmakare i LA riktar sig mot judiska kvarter, plundrar judiska butiker och sprutar synagogor med ‘Fuck Israel’ och ‘Befria Palestina‘ eftersom AIPAC tvingas inställa sin konferens i mars 2021, 9 månader för tidigt.

”Vad dessa upprorsmakare behöver förstå är att Satans synagogor inte representerar judar utan snarare använder judarna som en distraktion; ungefär som matadorens cape vid en tjurfäktning. Kom ihåg att judarna har varit de viktigaste offren för den satanistiska sionistiska kuppen som nu blåser upp.

Med det i åtanke noterar vi att Pentagon-källorna rapporterar om att den israeliska kolonin med hjärntvättade européer har allvarliga problem eftersom:

”EU balanserar på att införa anti-israeliska sanktioner när [Tysklands kansler Angela] Merkel ledde en bojkott mot G7-toppmötet och de sionistiska förrädarna Ungern och Österrike kan ha blivit uppkäftiga genom att sätta ”Europa först” för att göra Europa stort igen (MEGA).

Källorna säger också:

”Trump kan leda bakifrån eftersom EU-sanktioner kan leda till sanktioner från G20 och till och med till FN-sanktioner. Precis som att tvinga 737 Max på marken, gjorde Trump det bara efter EU, så … Israels dagar står över lagen och allt är över.

”Kom ihåg att marionettkommunisternas regeringar i Östeuropa föll strax efter att folket insåg att Sovjetunionen inte skulle backa upp dem. Av den anledningen kommer Israel utan USA:s stöd, att inte ha något annat val än att stoppa sitt folkmord och sitt vidskepliga, messianska beteende.

Brittisk MI6-underrättelse rapporterar att situationen leder ”mycket avancerad diplomati i krigstid och

…extremt känsliga saker. Det kommer vid en tidpunkt i civilisationens historia när axeln mellan öst och väster står på randen till att spricka och vår analys antyder att en fortsatt försämring skulle resultera i ett termo-kärnvapenkrig. Det är av denna anledning som vi är så engagerade i Vita hattarnas och Golden Dragons-ansträngningar. Vi kommer att matcha deras erbjudande [om obegränsad finansiering] med vårt [kvantitetsfinansiella system QFS-] -teknologi.”

MI6 refererar till kontakter på hög nivå som pågår mellan Golden Dragon-familjen, de europeiska blodlinjerna och Gnostic Illuminati för att ordna med frigörandet av praktiskt taget obegränsad finansiering för planeten. ”Vi tycker att delningen av underrättelser och det hemliga diplomatiska samarbetet är mycket uppmuntrande. Detta är historia som ändrar saker som du kan förstå, säger MI6-källorna.

En senior MI6-källa gav också lite information om vad som händer med drottningen:

”Det finns en falsk nyhetshistoria på drift och vissa förespråkare har till och med dykt upp på sin egen avsändningswebbplats … som eldar på misstänksamhet och misstro. Det skedde en händelse av vandalism vid de främre portarna till Buckingham Palace. En av vapensköldarna (tätningen) skadades och togs bort för återställning. Slutet på berättelsen.

Drottningen förblir på Windsor Castle med sitt gemål hertigen av Edinburgh. Platsen tillåter dem både lugn och ro och utrymme samtidigt som de bibehåller avståndet, samtidigt som sjukdomen förblir i stort i avsaknad av en överenskommen behandling.

Drottningen bar civila kläder vid den senaste statliga öppningen av parlamentet eftersom det var både ekonomiskt och bekvämt – evenemanget sammanfaller med andra händelser i Hennes Majestäts dagbok. Slutet på berättelsen.

Det finns ingen sanning eller grund i något skvaller som flyger runt. Drottningen är drottning och därmed det. Jag förblir i daglig kontakt med både henne och Sir Alex Younger och som ni vet arbetar vi mycket hårt under extremt farliga omständigheter till förmån för många miljarder människor. Jag får personligen inte ens betalt för min del. Jag hoppas att detta klargör frågor.”

Följande bilder skickades som bevis:”Det här är porten som repareras. Den falska nyheterna har photoshopat detta och lagt till ett falskt sigill av en vanlig från underhuset etc.”

   

Vad gäller Hong Kong säger MI6 också:

”Vi kommer att lämna Kina för att avhjälpa kaoset i Hong Kong och helt enkelt påminna dem om arvet från One Country Two Systems som vi har kommit överens om och är bundna till enligt internationell rätt. Vi kommer inte att dras in i ett argument skapat av andra på annat håll.

George Soros söker våldsverkare för sina upplopp och erbjuder den 200 dollar:

Bilden kan innehålla: en eller flera personer

”Okej, nu ska vi återkomma till upploppen i USA. Det som är mest intressant med dem är hur ”Crisis actors” som George Floyd avslöjas i realtid. Eftersom detta har täckts omfattande av andra webbplatser kommer vi bara att posta foton, det ena av Jim Stone freelancaren och den andra är från We Are Change.

 

Här har vi också en video av en sionistisk agent som fångats vid finansieringen av upploppen

https://www.bitchute.com/video/PiBS52P7Rds0/

Vad militär- och underrättelsebyråerna måste komma ihåg när de konfronterar sig med kriminella är att de arbetar enligt långsiktiga planer, vissa går bokstavligt talat århundraden tillbaka. Av den anledningen är en oförutsägbar, ”här- och nu” oavbruten offensiv avgörande för att besegra dem en gång för alla. Som alltid är svaret, följ pengarna. Detta innebär räder mot de stiftelser som äger Fortune 500-företagen och man måste gripa ägarna till dessa stiftelser. Detta inkluderar naturligtvis Soros-folket, Rothschilds och de andra vanliga misstänkta.

Här i Japan ringde vi till det japanska kabinettkontoret och Tokyo-regeringen för att fråga om de faktiskt hade bekräftat COVID 19-viruset, att det till och med finns. Vad de kriminaltekniska undersökningarna som följde avslöjade, var att alla ”positiva COVID 19” -testresultat kom från bluff-testanläggningar som finansierades av Hedge Fund KKR. Meddelandet till KKR:
Ni har 48 timmar på er att ta ut ert folk ur Japan innan de jagas och dödas!

Den japanska regeringen har kommit fram till att COVID-19 inte finns. Om du fortfarande har svårt att tro, titta på diagrammet nedan som visar ett brant fall av dödsfallen i lunginflammation 2020. Statistiken visar att minskningen av dödsfallen i lunginflammation är ungefär lika med de så kallade COVID-19-dödsantalen. Det är därför som Japan avbröt sitt bedrägeri från och med den 1 juni. Resten av världen bör följa.

Japan har emellertid dragit slutsatsen att elektromagnetiska attacker med 5G lågfrekvens nivå mikrovågsstrålar förorsakade mycket skada, särskilt i Wuhan, Kina. Föreställ dig något mycket svagare än avfrostningsinställningen i din mikrovågsugn, men som att den står på i 24 timmar om dygnet så får du bilden. Det är därför Japans regering ber alla oberoende administrativa företag och regeringsmyndigheter som utsetts av regeringen att beakta säkerhetsriskerna när de köper telekommunikationsutrustning. Återigen, notera andra länder.

Sammantaget är bluffen som upptäcktes daterad till minst 1975 och innebär att man använder sig av en pandemi för att minska befolkningen. Det skulle också vara en ursäkt till att tvinga till vaccination för de överlevande med ett mikrochip, vilket skulle anslutas med en digital plånbok och 5G mind control. Detta var systemet för totalt slaveri som kabbalen försökte införa. Det låter galet men faktakontroll kommer att bekräfta att det är sant. Du kan starta din bekräftelse med dessa länkar och sedan titta på Jared Kushner och hans 666 Fifth Avenue ”Lucent Technologies” -projekt för mänskligt mikrochip-projekt.

pandemic

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

666 Fifth Avenue är en 41 våningars kontorsbyggnad på Fifth Avenue mellan 52:e och 53:e gatorna i Midtown Manhattan, New York City. Kontorstornet designades av Carson & Lundin och byggdes 1957 av Tishman Realty and Construction. Tishman sålde byggnaden när företaget upplöstes 1976. 666 Fifth Avenue köptes av Sumitomo Realty & Development i slutet av 1990-talet, och Tishman Speyer köpte den tillbaka år 2000 och hyr ut till hyresgäster innan de säljer den ännu en gång till Kushner Properties 2007. I augusti 2018 köpte Brookfield Properties byggnaden. https://en.wikipedia.org/wiki/666_Fifth_Avenue

I den sista noteringen den här veckan noterar vi att SpaceX var ett explosivt misslyckande i förra veckan samt en framgångsrik lansering av astronauter till den internationella rymdstationen.

Vi har fått höra från esoteriska källor att människor får skickar ut i omloppsbana, men de tillåts inte utanför planeten. De kommer endast att tillåtas utanför planeten när krisen på planetytan är löst. Detta innebär ett slut på fattigdom, ett stopp av miljöförstörelse och att man uppnår världsfred. Detta är något som mänskligheten kan åstadkomma inom månader med rätt viljestyrka. Det är därför förhandlingarna mellan Golden Dragon-familjen och de västerländska makterna är så viktiga.

Som vanligt händer det mycket som vi inte kan rapportera om av säkerhetsskäl, men säkert, de goda killarna vinner.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: