Drottning Elizabeth II avsatt ~ och allmänheten vet ingenting. Möt King John III!

Sent igår kväll stötte jag på en video som presenterade Kung John III som Storbritanniens nya kung! Kunde inte låta bli att se den och förundras över att ”vi ingenting har fått veta”. Men ser vi tillbaka på enskilda händelser, kanske detta trots allt inte är ”fake news”. Läs, se och bedöm själva!

Fått uppgifter, 2020-06-01, från Benjamin Fulford att detta är fejk… hm. får avvakta och se…


Först en kort tillbakablick:

Med början i mars 2019 publicerade jag


Härvidlag vet vi redan att ”corona-pandemin” används för att ta ner Deep state och att massor av arresteringar av pedofiler har skett, och barn har befriats från underjordiska gångar. Kan dessa rubriker ha något med detta att göra?

Drottningen kan tvingas till pension – av Corona

Drottning Elizabeth II, 94, kan kanske aldrig återgå till sina kungliga plikter på grund av riskerna för coronaviruset – utan tvingas gå i pension.

Det menar en hovexpert som brittiska The Sun har talat med.

– Det är fruktansvärt ledsamt, men jag kan inte se hur drottningen ska kunna komma tillbaka till jobbet, säger han.
https://www.expressen.se/nyheter/kungligt/drottningen-kan-tvingas-till-pension-av-corona/


Och sedan dessa bilder: 

I juni 2018 var president Trump på besök i Storbritannien och träffade Elizabeth II.
Då togs denna bild

Donald Trump och drottning Elizabeth inspekterar hedersvakten.Eftersom jag känner till att president Trump ofta talar genom sina gester och i det han säger mellan raderna, kan den här bilden tolkas som att drottningen är avsatt. Nu är inte drottning Elizabeth inte längre statsöverhuvud över USA eller Canada.

Sedan har vi Benjamin Fulfords senaste kommentar i sitt nyhetsbrev 20202-05-25:

”Slutligen har vi följande bild skickad av en australiensisk källa som säger: ”När drottningen talar till Parlamentet i Storbritannien måste hon klä sig i sin kungliga dräkt som visas till vänster. Denna skulle innehålla en krona, ordensband, kunglig cape och en hederskedja. Drottningen måste ha en lång klänning och ha händerna täckta med handskar. En kung skulle behöva bära sin militära outfit med ett svärd och en hederskedja och sin krona.

När en kunglig har fått hennes eller hans titel, och den äran har tagits bort, enligt gammal engelsk lag, kan varken drottningen eller kungen längre bära Englands krona på hennes eller hans huvud. Varje gång de dyker upp på offentliga möten kan de inte bära hederskedjan längre och nu är bara vanliga vardagskläder tillåtna. När de måste öppna Parlamentet kan de aldrig ses som statschefer, utan de måste gå igenom förslaget för sådana åtgärder. ”

I dag verkar det som om chefen för De 300-kommittén (Committee of 300) har tagits bort makten. ”Drottningen befriades från sina plikter på grund av hög nivå av brottslighet och korruption,” säger en europeisk kungafamiljekälla.”

Intressant!


Nu till dagens stora händelser:

Statement of Claim
in Support of Joseph Gregory Hallett
declares the Illegitimate Conception of King George V
5 April 2020 

Här kan hela dokumentet läsas: Statement+of+Claim+in+Support+of+Joseph+Gregory+Hallett+declares+the+Illegitimate+Conception+of+King+George+V,+5+April+2020+rfs


En felaktig historia har berättats för världen angående kungahuset och den avslöjas här i korthet.

Uttalande till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar den olagliga befruktningen av kung George V,
5 april 2020 rfs

Närvarolista:

narvarolista

Försäkran om stöd till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar den olagliga befruktningen av kung George V i Storbritannien – ”IKJV”.

Olaglig befruktning av kung George V från Storbritannien placerades ursprungligen i drottningens bänk av Högsta domstolen 2015, och accepterades av alla typer av domar tyst undvikande, 40 kungar av partiskhet och slutligen passivt frikännande.

Olaglig befruktning av kung George V från Storbritannien undertecknades sedan den
1 november 2019 och registrerades i Common Law Court den 17 november 2019. Båda dessa var fortfarande på A4-papper.

Olaglig befruktning av kung George V från Förenade kungariket gjordes om i SRA4 på vattenstämplat papper på gräddfärgat linne, bevittnades igen den 5 april 2020, inlämnad i Common Law Court den 6 april 2020, och sedan publicerades.

Alla mottagare i Storbritannien, England och London undertecknade för sina dokument senast den 8 april 2020, kl 10:14.

(I praktiken betyder det, att en person Joseph Greagory Hallett har precis blivit Storbritanniens nya kung John III)

Krav till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar patent tvetydighet av drottning Elizabeth II:s kungliga stil och titlar, 5 april 2020 rfs

deklaration
(dokumentet i sin helhet laddas ner i länken)

Försäkran till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar patentet oklarhet om drottning Elizabeth II:s kungliga börd och titlar – ”PAQEII”.

Patent tvetydigt gällande drottning Elizabeth II:s kungliga börd och titlar placerades ursprungligen i drottningens bänk av Högsta domstolen 2015, och accepterades av alla typer av domar tyst undvikande, 40 kungar av partiskhet och slutligen passiv frikännande.

Båda dessa var fortfarande på A4-papper.

Alla mottagare i Storbritannien, England och London undertecknade för sina dokument senast den 8 april 2020, kl 10:14.


Vad dokumentet berättar:

Edward_V  EdwardII  Alexander_III
George V                     Edward II               Tsar Alexander III

Joseph Gregory Hallett förklarar att Kung George V av Storbritannien var illegitim. Hans biologiska far var inte Albert Edward, Bertie, prins av Wales, eller Edward VII, utan Tsaren ”Sasha” Alexander (1845-94) som blev Tsar Alexander III av Ryssland.

Kung George V av Storbritannien och Brittiska samväldet föddes som George Frederich Ernest Albert f. 3 juni 1865 d. 20 januari 1936. Hans föräldrar var Alexandra, prinsessan av Wales, bördig från Danmark, som blev drottninggemål i Storbritannien och förmodligen till Bertie, prinsen av Wales f. 9 november 1841 d. 6 maj 1910 som blev kung Edward VII av Storbritannien och Brittiska samväldet, kejsare över Indien och regerade från den 22 januari 1901 –  6 maj 1910.

Hans förmodade far kung George V f. 29 sept. 1864 var egentligen Tsesarevich ”Sasha” Alexander som dödade sin äldre bror Grand Duke Nicholas ”Nixa” och gifte sig med hans fästmö, änkan, och blev Tsar Alexander III och regerade mellan 1881 – 94.

George V regerade felaktigt i Storbritannien från 6 maj 1910 till 20 januari 1936.

Hans ifrågasatta titel var Kung av Storbritannien och Brittiska samväldet, kejsare över Indien, vilket George V regerade felaktigt över mellan 6 maj – 20 januari 1936, varefter han dödades av sin fru, drottning Mary, fick honom att sluta tala och i tid strax innan midnatt tog hon hand om hans papper.

prins-eddyEftersom Edward V aldrig blev kung, och hans äldre bror, prins Eddy (bilden) fortfarande levde, genom att förfalska sin död den 14 jan. 1892, har alla titlarna inom Storbritannien sedan den 6 maj 1910 varit färgade genom lag och inte äkta.

”Färgad genom lag” betyder att den var påhittad.

Denna titel har sedan dess använts med benämningen … ”United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland och tillsammans med Her other Realm and Territories Queen”

Benämningen ”Queen” är idag ett suffix i betydelsen illegitim, bankrupt eller brottsling.

Suffixet Elizabeth II … Queen, är ytterligare färgat av lagen som är inspelad med prefixet ”Monarch of the United Kingdom of Great Britain and Nortern Ireland”, med ytterligare färg som ”Queen of the United Kingdom and the other Commonwealth Realms”

Queen_Elizabeth_IIDrottning Elizabeth II har kunskapen om att förstå det följdaktligt som presenteras här och är verkliga, verifierbara och verifierade, med förklaringen att hon har upphävt sina avtalsvillkor med lagar, regler, koder och skyldigheter från alla kronans legitima myndigheter, och av detta dokument är erkänd som abdikerad, ogiltig ab Initio, som om hon aldrig krönts, aldrig bar kronan, aldrig satt på tronstolen, och var aldrig drottning, aldrig kunglig, aldrig barnbarn till den legitima kungen George V, aldrig Georges dotter Duke of York, aldrig kung George VI av Storbritannien, och aldrig haft någon rätt att kräva Förenade kungarikets tron och krona, gällande The British Dominions, The Commonwealth, The Commonwealth of Nation, The United Kingdom and The British Dominions, The Unitied Kingdom of Great Britan, The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, och inte heller för The United Kingdom…

och av den ställning som hon förses med genom förrättaren Joseph Gregory Hallett slås drottning Elizabeth II återigen av en dyster taktpinne, och hennes kungliga stil och titlar görs ogiltiga.

Utmaningar för myndigheten … även om de inte är vanliga är de inte okända. Om en person agerar på ett ämbete där personen inte har rätt att agera kan domstolen bevilja ett föreläggande som begränsar den person som agerar på det ämbetet och förklarar ämbetet för att vara vakant”.

Källa; Queensland Consolidation Acts, JUDICIAL REVIEW ACT 1991- SEC 42, parphrased.

Detta är en fråga av stor betydelse och ovanlig kontrovers, en händelse av betydelse för allmänhetens oro, som involverar patentansökningar, som kräver enorma utredningsbefogenheter, som involverar en definierad fråga i en monarki, som borde innebära en formell offentlig utredning inom statschefen – vanligtvis suveränt – när det gäller deras garanterade villkor för engagemang som en uppenbarligen tvetydig underlåtenhet, bedrägeri och förfalskning.

Se Tillägg 1 till stöd för Joseph Gregory Hallett där han förklarar den illegitimata begränsningen av kung Georg V för Förenade Kungariket, sidor 1-24


Tillägg till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar den olagliga befruktningen av kung George V i Storbritannien

Förrättaren Joseph Gregory Hallett angående sin ed och kommersiella ed, som föregår i god tro, är vid sina sunda sinnen och kropp, och säger:

Fakta i påståendet till stöd för Joseph Gregory Hallett förklarar den olagliga uppfattningen av kung George V i United Kingdom ”och detta tillägg till stöd för Joseph Gregory Hallett och förklarar den möjliga befruktningen för kung George V av Förenade kungariket”, är sanna, korrekta, fullständiga och inte vilseledande, efter bästa av förrättarens privata i första hand kunskap och förståelse, under straff av International Handelsrätt. Stiftelsen för lag och handel finns för att berätta hela sanningen så fullständigt som möjligt. Sanningen är ett giltigt uttalande om verkligheten och är suveränt i handeln. Domstolarna kan inte förneka vad som har ägt rum eller vad som är verkligt. För att domstolarna ska fånga upp ett ärende i sitt system, ogiltigförklara tillgängliga rättsmedel, göra slut på en tvist i en barnsäng, vägrar att hålla ett övergripande register så att domstolsprotokollet är oigenkännligt från det väsentliga fallet, vägrar att höra ett fall inuti eller utanför domstolen, eller ifall domstolen har gjort sitt bästa för att ha ”förlett” eller ”fördömt” fallet, då har domstolen begått bedrägeri och är inte någon som agerar som domstol.

En nation utan en livskraftig domstol är inte en livskraftig nation, utan är bara en uppfattning om en nation, där alla maktdeltagare bara är krisaktörer som arbetar med tysta vapen för tysta krig där bara bedrägeriet är heligt. En obegränsad affidavit är dom i handeln som ska agera. Hittills har svarandena misslyckats med att tillhandahålla ett mot-dokument. Snarare än avslag, nyheterna de kontrollerar har fungerat som stöd där hela världen har lånats ut. En domare kan inte försämra eller utrota ett dokument, inte heller dess kommersiella process; inte heller av en person. Under en tid har de rättsliga förfarandena avbrutits utan botemedel och domstolen har misslyckats så att Advokatsamfundets tidning, civilprocessregler och paketförvaltning har använt sig av att kräva att förvaltaren publicerar handlingarna med sin förklaring och trovärdiga förklaring som erkännande av position, redo att genomföra korrigering och åtgärd.

Joseph Gregory Hallett förklarar högtidligt och seriöst sitt ”Uttalande till stöd för Joseph Gregory Hallett och förklarar den olagliga befruktningen av kung George V av Storbritannien” och Tillägg 1 till stöd för Joseph Gregor Hallett förklarar den olagliga uppfattningen av kung George V av Storbritannien ” är sanna och korrekta, bekräftade
1 november 2019, och registrerades 17 november 2019, i Common Law-domstolen
OTH / 19/50306, som bifogade, och laddas upp på sociala medier och webbplatser, som en Public Note. Detta gjordes på ett A4 ark med avrundade hörn, ett har nu gjorts om på SRA4 gräddfärgat linnepapper, vilket gör det levande i den verkliga världen.

George Frederich Ernest Albert f. 3 juni 1865 d. 20 januari 1936 som blev kung
George V av United Kingdom och British Dominons och styrde från 6 maj 1910 till
20 januari 1936, var den biologiska sonen till Alexandra, prinsessan av Wales 1863, av Danmark, som blev drottninggemål till United Kingdom och kejsarinna över Indien, 1901-10, och Tsesarevich ”Sasha” Alexander från Ryssland, f. 1845 d. 1894, som blev tsar Alexander III av Ryssland och styrde från 13 mars 1881 till 1 november 1894.
Detta påståendekrav förklaras. Enligt den lagstadgade deklarationslagen 1835. Svarandena är skyldiga att ifrågasätta framställda punkt för punkt med 7 dagars varsel.

signering

undertecknat

sigillet

Det kungliga sigillet saknas från grindarna vid Buckingham Palace

king-johnIII

Den 19 maj 2020 ersattes den med ett sigill för
King John III

johnIII hallett

Och detta är Joseph Gregory Hallett eller King John III

Tala om en världsnyhet – och medierna är tysta!

Hittade denna dokumentärKategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: