Mannen – Statsminister Stefan Löfven – som definitivt nått stadiet för att vara så mentalt sjuk att han är oförmögen att vara statsminister

Timbro - Löfven fortsätter ljuga | Facebook

Olle Ljungbeck
2020-05-27

Statsminister Stefan Löfven är Din; ”slutliga lösning” gällande våra äldre, ett sätt att bereda plats för de många hundratusen utomeuropeiska barbarer Du tagit in och som Du nu ger företrädesrätt före oss svenskar?

Den kände geriatrikprofessorn Yngve Gustafsson går t o m så långt att han påstår att våra äldre inte behandlas mot Covid-19 utan i stället direkt får palliativa läkemedel. Han säger tom så här: ”Att rutinmässigt ge äldre med lunginfektion andningshämmande läkemedel, är aktiv dödshjälp, för att inte säga något ännu värre”. Med din psykopatiska personlighet och ett maktbegär som präglas av en känslolöshet  och cynism för andra människors lidande är Du självklart farlig för  andra.

Infektionsläkare Erik Salmaneck; ”Kriminellt – gjort sig skyldig till dråp”

Han fortsätter; ”Det är oansvarigt – och det har lett till död”. ”Det är dråp som jag anser att regering och myndigheter är skyldiga till”. Eftersom Du Stefan Löfven är högst ansvarig för vården av de äldre är Du också skyldig till dråpen på våra äldreboenden varför svenska folket omgående bör ställa dig inför riksrätt. Det är hög tid att avslöja att Du inte är den individ Du påstår dig vara.

Den vokabulär Du använder mot SD och andra är något som inte stämmer på dem, men väl på dig själv. Så agerar den samvetslösa människan. Ett stort antal av de utomeuropeiska analfabeter som enligt dig skulle berika oss är i praktiken de som bär skulden till dråpen på våra äldreboenden. Deras brist på svenska språkkunskaper i förening med en en kultur som inte passar i vårt land har deras arbete på äldreboenden kommit att leda till död istället för vård av de äldre. Likheten mellan dig och Goebbels är slående. Men Du kan inte mycket längre lura det svenska folket. Du kommer att få din dom. Här några exempel på vad dina propagandistiska uttalanden står för i klartext.

–  I ditt inlägg på Facebook menar Du, Stefan Löfven, att Corona-pandemin används för att ”skada och slå split mellan människor och grupper” och att det riskerar att förhindra regeringens arbete mot medborgarnas rasism. Du är inte lite fräck i detta påståendet!

Du påstår att de svenska medborgarna står för rasism! Något mer förljuget uttalande får man leta efter. Detta säger Du, när dina flera tiotusentals barbarer från utomeuropeiska länder sedan 2015 sammantaget mördat, våldtagit, rånat, trakasserat, bränt, skjutit och sprängt tiotusental såväl svenska medborgare som deras ägodelar.

Ovanstående har Du fräckheten att påstå trots att Du knappast kan hitta en svensk medborgare som skadat någon av dessa icke civiliserade mördare, våldtäktsmän etc. Det Du inte säger öppet är att Du förbiser med dessa barbarers brott och därför inte kommer att straffa dem om de röstar på dig.

– Det Du påstår i följande är så lögnaktigt och förljuget att man häpnar.

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet nuet och hopp inför framtiden”.

Något mer förljuget har aldrig någon svensk politiker uttryckt sig tidigare. Du påstår ju motsatsen till vad Du själv står för. Det kunde om det stått på tyska vara ett direkt citat av Adolf Hitler. Något mer osant med hänsyn till hur Du raserat allt det som Sverige stått för går inte att finna någon annan stans i svensk historia.

Men så arbetar och har alltid de maktgalna psykopaterna agerat. Inte minst dagens förslag om att krossa den svenska arbetslagstiftningen tillsammans med MP, L och C visar på en psykopatisk maktgalenskap som gjort dig blind för verkligheten och därför lämnat  allt ansvarstagande gentemot svenska folket.

Kvar i din personlighet finns nu endast ett sjukligt maktbegär som är vad diagnosen angår fullt i nivå med vad som gällde, Hitler, Stalin och deras mest lojala  krigsförbrytare. Dina lögner är så uppenbart avskyvärda och skändliga men också så tydliga att ingen tvekan råder om att de just är lögner.

Därför kommer Du inom en snar framtid att stå där avklädd inför hela världen.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: