De underjordiska tunnlarna i Kanada, Gene Decode, Del 2

Här kommer Del 2 med den amerikanska militären Gene. Följ med på hans presentation av de förstörda tunnlarna i Kanada – USA och Mexico, hjärtat för Deep State.

Första delen hittar du här: https://bakomkulisserna.biz/2020/04/23/folj-med-i-underjordiska-tunnlar-med-militaren-gene-decoder/

Detta är en kopia av Genes presentation och finns bakom en betalvägg, men mina läsare ska få följa med.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

canada-dumbs

canada-dumbs

Det här är en väldigt gammal tunnelkarta. Det var en person vid namn Althea (betyder ”sanning”) som gjorde den åt mig tillsammans med min koordinator under en 10 timmars sammankomst. Hon har 20 personer under sig som gör denna kartläggning. När vi sedan går över till Europa kommer vi att gå igenom alla tunnlar och ”dumbs” där också. Det är ett stort jobb.

Vi hade en jordbävning på Vancouver Island där vi tog bort dem alla som går under hela Vancouver och ni ska få se vad där finns, det är en hel del.

Adjö också till Tonopah (Area 51) som vi sprängde. Där fanns magnetiska tunnlar ända upp till Mammoth Lake, så människorna där dessa ”dumbs” fanns kunde inte fly. Dessa småkryp kunde inte fly när de blev blockerade. Så Tonopah förstörs nu och Vancouver likaså.

Som du kan se går detta ända upp till Arctic Dumb (utmärkt med X i en ring) och ända ner till South Dumb samt Dumbs i Alaska. Jag kommer att uppdatera Dumbs i Alaska när vi är klara här. De som finns i USA är massiva och jag kommer att redovisa dem fullständigt efter att vi gått igenom världen. Men idag ska vi gå igenom Kanada och Mexico. Därefter kommer vi att gå igenom Grönland, Island, Storbritannien och därefter kommer vi till Europa för där finns en hel del att göra.

canada

Dolda underjordiska militära baser är det verkliga huvudkontoret för Den Nya
Världsordningen. Det är här de gömmer sig och gör sig osynliga för oss. Vi vet ännu inte vad som pågår där. Här finns 100 000 tals människor och 800 000 barn i dessa dumbs. Och som ni känner till utför de satanistiska ritualer och valutan de använder är adrenochrome som de får ut av det. Det är valutan som används inom Deep state. Det är värdefullare än guld för dem. Detta måste komma ut.

Den kanadensiska militärofficeren Jay  avslöjar vad han lärde sig medan han arbetade vid en underjordisk bas vid Cold Lake i Kanada.

cold-lake

Han hävdar att hemligheterna till avfolkningsplanen för den nya världsordningen
finns här under jorden. Den nya världsordningen är en plan för en världsregering.

Enligt en före detta kanadensisk militärofficer är NWO sant vänstervridet och ligger i mysterierna kring tusentals djupa underjordiska militära baser spridda över hela världen.

varldsbild

Underjordiska militära baser där djur och mänskliga varelser offras till näring för tarmen av varelser som har bebott jorden länge innan människan anlände. Här talar vi om hemska demoniska händelser som hände på jorden långt innan människan kom.

ingang
Detta är ingången till en av dessa dums under Cold Lake, säkert 60 feet (18 meter) Se hur små människorna verkar vara så då förstår du hur stor ingången är.

Den nya världsordningen befinner sig i slutfasen av deras satanistiska planen för att minska 80-90 % av den nuvarande världsbefolkningen. Vi som känner till Georgia Guidestones och följer Trump kommer inte att lyssna till dem.

Mer än 3 000 människor har dödats för att de försökt avslöja vad som förekommer i dessa underjordiska baser. Det är i praktiken en dödsdom när du kommer för nära NWO:s planer. ”En central del av dessa planer ligger i de mer än 1 500 underjordiska militära baserna spridda över hela världen. Men det här är bara vad han (Jay) känner till men jag känner till över 10 000, så han har bar 10 %.

Detta nätverk av underjordiska baser, hus, döljer icke-mänskliga livsformer med otroliga krafter som liksom lagring av sofistikerad supermänsklig mind control teknik, avancerade militära vapen, vädermanipulation och mycket mer. Så här ser det ut innanför… DIA. Det är ventilationssystem som kan öppnas upp. På dessa främre startbanorna, om du ser dig noggrant omkring, kan du se beigefärgade lameller som de kan fälla ner och få då in dagsljus ner i detta 80 våningars hus. Det är byggt som en rund silo vilket är ett starkt byggnadssätt. Det verkar som att där finns hissar (i mitten).

inne

De flesta människor, inklusive de flesta av de så kallade patrioterna, är uppriktiga om att besegra den nya världsordningen, men de tittar verkligen i fel riktning. De måste avslöja, avslöja och varna för människor i världen om vad som händer under jordens yta, under deras fötter. Detta är extremt viktigt, och den enda personen som gjorde det var Thomas.

inne2

Här verkar finnas en hel del gammalmodiga datorer på båda sidor.

Alla nordamerikanska DUMB är anslutna genom en motorväg av tunnlar. De reser med ”magnetoleviton” -tåg tillverkade av Krupp, Tyskland. Familjen Krupp befinner sig nu i husarrest. Deras huvudman har fått en avrättningsinjektion liksom någon av de yngre.

mash

På den övre bilden kan du se ett ”support system” och de används oftast när man ska röra sig mellan de olika nivåerna. De som befinner sig under haven, de är omgivna av ett fält som kallas ”varpfält” som också är någon form av megnetism eller liknande vilket möjliggör en kontinental förflyttning. De formligen känner av förändringarna där kontinentalplattorna ändrar sig i gränslinjerna. Tågen går i vardera riktning, åt ena och andra hållet och på några ställen går de även över eller under dem. När det gäller kortare avstånd använder de sig av skytteltrafik. Dessa är enorma element som har möjlighet att röra sig med jordens rörelser eller ifall en jordbävning äger rum.

Du kan se ”Maintenance shaft”, main tunnel section, magnetic track, emergency track, power supply och anchor tether. Vad betyder det? Jag gissar att det är ett stor ankare som håller allt på plats. För mig beskrevs det som ett ankare ner i berggrunden därunder vilken det gjorde det möjligt att röra sig ifall att en jordbävning inträffade. Detta är en förstoring och någon form av kraftstöd. Vanligtvis använder de sig av fri energi och den är superledande.

Luft sugs från dessa tunnlar för att eliminera vindmotstånd och på grund av det magnetiska framdrivningssystemet, har dessa tåg en hastigheter på mer än MACH 2 vilket betyder att de kör i 2469,6 km/h.

sparHär en bild på spåren i genomskärning, T-formad. På bilden uppges hela anläggningen vara 5750 ft vilket borde motsvara 1753 meter i höjd.

station

Här en bild från en sådan ”lab transit” (labbtransitering) som är väldigt förträfflig. Den här finns under Manhattan i New York, men om du ser på de diagram jag gett dig tidigare, verkar den här vara igenslammad.

stader

Många av dessa har funnits mycket länge… under tusentals år. De är av kungligt blod och andra kräk. Du kan se polerade golv och antika pelare. Den nedre bilden är från Hydrophonic Bays där man odlar matplantor och de använder sig av något vid sidan av solljus.

Patrioter som är villiga att motstå denna nya världsordning bör inse att globalisterna som har överlämnat sig inte är det enda problemet.

Kanske har de sålt resten av oss utan att tänka på om de kommer att överleva och inte förslavas som den återstående befolkningen. Vad händer om den globala befolkningen år 2029 ska vara massivt reducerad, återstående försökspersoner är förslavade och släpade bort till underjordiska slavarbetarfabriker för att tjäna den globala eliten? Det här var alltså deras ursprungliga plan.

Vad händer om SDI-projektet (Strategic Defence Initiative) i verkligheten är ett vapensystem för att avvärja oönskade ”gäster”. Sedan 1970-talet har alla länder varit soldater i ett hemligt världskrig när de insåg att invånarna i dessa DUMBs var onda och utan tro.

vapen

Här ovanför har vi en CIO-armé och hotbild. Framgår inte helt klart vad den berättar men hotbilden är ubåtar. De talar om Phase 1, Phase 2, Phase 3 osv och de har ubåtstillgångar, de har landbaserade långdistansmissiler och de har stridsspårningssystem, markbaserad radar och laser. Laserspårningssystem, högatmosfäriska försvarsinterceptor missiler. Man har markbaserade interceptormissiler och man har markbaserad radar och man har sitt luftburna i form av satellitsystem så man har markbaserad övervakning och spårningssystem, rymdbaserade lasrar, stridsvapen i satelliter vilka inkluderar Tors hammare och andra som är verkligen avancerade vapensystem. Man har rymdbaserade interceptorer för att motsätta sig hot från rymden och verkliga rymdkrig, rymdplacerad övervakning och spårningssystem. Man har neutrala och olika typer av patrikelstrålar som neutraliserar partikelstrålar, motiveringsvapen och man har ökat fasövervaknings- och spårningssystem. Det borde allt tas ner.

Vad händer om dessa makter beslutar att vi inte kan hantera dessa Sanningar?
”Tänk om Eisenhower beslöt att Holloman AFB skulle hålla saker i
hemlighet för att förhindra masspanik och total anarki?

ufo

Konstnärens uppfattning av Air Force One och UFO på Holloman, feb. 1955. Flygplanet är den verkliga Columbine III lokaliserad av författaren i Santa Fe, New Mexico. Notera logotypen under cockpit.


Lägger här in vad jag hittade på nätet: https://www.gaia.com/article/eisenhower-meets-aliens-holloman-afb

1955 Eisenhower ET-möte på Holloman AFB

Det fanns flera ögonvittnesrapporter från ett andra möte mellan Ike och ET:s vid Holloman AFB i New Mexico, som ligger bara cirka 120 mil från den välkända Roswell-incidenten. Rapporterna är mer detaljerade än de som tillhandahölls för Edwards AFB-mötet.

I februari 1955 såg cirka 300 personer Air Force One landa vid Holloman AFB och taxade tillbaka ut till slutet av banan. Strax efter att planet landade instruerade piloten tornet om att stänga av all radar medan presidentens plan låg på asfalten. Strax efter att Air Force One landade och radarn stängdes av sågs tre, runda föremål på himlen. En landade cirka 200 fot framför Air Force One, en annan svävade över området som om han håller vakt och en tredje försvann från synligheten.

En man, som antas vara Eisenhower, kom ned från flygvapnet.

Han sågs skakar hand med ett väsen vid dörren till tefatet och gick sedan in i det ovanliga tefatsformade flygplanet. Ike var i tefatet i cirka 45 minuter.

Den respekterade författaren och före detta femkampskonsulten, Timothy Good, kom ut med detta år 2012 för att prata om Ikes möten med ET:s. Good diskuterade syftet med dessa möten. Resultatet är att dessa speciella utomjordiska, liksom många andra ET:s, tydligen ville ha fred. De försökte förhandla om någon slags positiv lösning för jordens problem. Bevis tyder på att de ville att USA skulle upphöra med att testa kärnvapen. Till en början ville de tydligen att allmänheten skulle få veta sanningen om deras existens. I det slutliga fördraget hade de till synes ändrat sig och ville förbli hemliga.

I slutändan undertecknade Eisenhower ett fördrag med en främmande ras som kallas Alien Grays. Fördragets villkor rapporteras ha varit:

  • Vi skulle inte vara involverade i deras angelägenheter och de skulle inte involveras i våra
  • De skulle hjälpa oss med att utveckla vår teknik
  • De skulle inte göra ett fördrag med någon annan nation på jorden
  • De kunde bortföra människor för olika experiment, men var tvungna att lämna namn på alla de bortfört till Jordens Majestic 12-kommitté
  • Allmänheten skulle inte informeras om förekomsten av ET:s.

I UFO-landningar på Holloman AFB 1964 flög tre UFO:na in i luftrummet på Holloman AFB. De spårades på radar och fångades faktiskt på film. En verkade vingla och landade så småningom vid AFB. Tre humanoider med blågrå hudar, klädda i tätt passande flygdräkter, möttes av flygvapnets basbefäl och fyra andra officerare. Utomjordingarna stannade i flera dagar och deras flygplan reparerades påstås det. Det som diskuterades på mötena är fortfarande ett mysterium … Det är fortfarande ett mysterium för varför så många människor kunde ha varit involverade i mötena och hittills så få människor som har brutit sin tystnad.

UFOs: Past, Present, and Future PosterGenom åren har det förekommit fler rapporter om UFO-landningar vid Holloman AFB. Dokumentärer har nämnt Holloman AFB som platsen för främmande landningar. En dokumentär berättad av den legendariska Rod Serling:
”UFO: Past, Present and Future,” producerades år 1974. Den har ett segment om UFO-landningar vid Holloman AFB och 1955-mötet med Eisenhower. Dokumentären nominerades till Golden Globe-utmärkelsen som årets bästa dokumentär. En senare dokumentär, som släpptes år 1976, ”UFO:s: Det har börjat,” hänvisade också till Holloman AFB och landningarna som har inträffat där.

blob:https://www.gaia.com/7effde49-4761-4f29-910f-6bf08825ead5

Om du är intresserad av UFO:s finns här en hel del: https://www.gaia.com/films-docs/documentaries


Tänk om över 8 miljoner människor bokstavligen har blivit slukade av invånare i dessa baser, de flesta närande sig själva med medmänskliga körtelutsöndringar? Naturligtvis tänker man genast på adrenochrome, NWO och utomjordningsagendan och att de hör samman.

Detta är ett påstående från Phil Schneider.

Det fullständiga övertagandet av denna planet, avlivningen av 5/6 till 7/8 av världens befolkning år 2029. Den här kanadensiska officeren och Phil Schneider sade samma saker.

I verkligheten finns det 143 element i den periodiska tabellen. Kanske enda sättet för SR75 att kunna uppnå MACH9+ (10,734.12 km/h) är genom att använda sig av metallteknik som inte finns av denna världen? De ingår som delar av det periodiska systemet.

wa

Kanske använder Stealth-flygplanen specialbeläggningar i kombination med elektrokemiska elektroniska motåtgärder. Kanske är det därför Stealth aldrig har befunnit sig i regnet i fd Jugoslavien?

stealth

Jay hade alla dessa bilder till mig. Så det finns människor som känner till det jag har sett och kan dela med mig av dem här. Det här är förmodligen en bild av hur ett sådant flygplan blir fullständigt osynligt. Spök-tekniken testades med framgång i Tonapah Range (Area 51) och S2 var platsen för högfrekventa spiralanordningar i framkanten för den nyaste generationens fordon, den ledande uthuggna vingen med andra ord.

doldt

En vän till mig, en student, berättade för mig att han känner till att B-2 bombplan som fungerade med detta system. Jag har tagit upp detta med en kanadensare och jag har tagit upp detta angående metallurgisk teknologi med kristallin-struktur som inte är av denna världen och allmänheten har hållits ovetande om detta under tiotals år.

”Jag kommer inte att tro på vad som helst heller som Världshälsoorganisationen (WHO) dikterar”. Han kände till att det var korrupt redan på tidigt 1990-tal. Han visade hur två av hans fingrar hade blåsts av innan de mördade honom. (och de ska leda oss vad gäller Corona t ex. Tänk på det! red.anm)

”Undersök det nya Denver International Airport. Inte nu, men förmodligen längre tillbaka så finns där under en massiv kupol åtta våningar. Varför lutar staketet inåt, varför detta ovanliga säkerhetspådrag?  Kanske tältspirorna i själva verket är stora ventilationsaxlar till de underjordiska nivåerna. Börja med denna flygplats snälla du. Om du inte kan hitta något bisarrt där tycker jag synd om dig. Med alla dessa bilder och personer med groteska ansikten och allt det. Tack vare JJ Maglew tunneln där som går under Piña Boulevard. Det berättas att de härmar Front Range så att de höga med fönster är 14 000 fot höga (4267 m). Det är symbolim, men jag kan inte tänka mig något mer dyrbart sätt än detta. 

denver

Jag tror på Gud. Han ger oss tro. Nya testamentet hänvisar till Guds Son. Gamla testamentet hänvisar till Guds söner. Båda hänvisar till ormen eller demonerna. Kanske invånarna i DUMBEN är vad som menades – en ormras. – Gud välsigne dig!
– Phil Schneiner –

chippaware

1 000-tal av konstiga observationer, onormala skeppsvrak och försvinnanden. Konstiga energivirvlar har beskrivits, till synes på ett ögonblick, som sväljer fartyg för att precis därefter försvinna snabbt. Det här skedde inom Great Lake området som vi pratar om nu.

Chippewa och kanadensiska indianer berättar om Naitaka, ett långhalsat monster som åt både man och rådjur.

monster

Chippewa berättade också om ett namnlöst djur, Giant Sturgeon i Lake Superior som åt hela fartyg.

kattlik

Ojibway indianerna legenden om Mishipishu i Lake Superior var en jätte, kattliknande varelse, som skyddade sin koppar på Isle Royale & Michipicoten Island. (se dem på kartan här under)

lake-superior

kattorm
Den ormliknande Mishi Ginabig, är en storhornad orm.

orm

Mishi Ginabig kämpade mot den lika massiva Åskan.

fagel

Det fanns andar längs sjöarna; Wendigo drev män till galenskap och kannibalism.

andrar

De fann också genom satellitkartläggning denna fantastiska Stonehenge-liknande struktur på botten av Lake Michigan.

stonehedge-lik

THE CANADIAN DUMBs

(kolla in koderna så du vet vad de betyder)

+ Under vita hattarnas kontroll
* Räddade barn
^ Under strid
= Under svarta hattarnas kontroll
~ Förstört (av taktiska kärnvapen, lava, översvämmat vatten, utbränt etc.)

Alberta:

1. [=] Calgary – Under hela staden.

calgary

krakDet är fortfarande under ”black hat” kontroll och ligger under hela staden Calgary. De älskar sina symboler. Som du kan se här, talar vi nu om symboliken med de lite demoniska symbolerna vi nämnde gällande Great Lakes och de lägga ut stadens gator så att man ska se detta. De älskar sina symboler i Calgary såsom det lilla kryp som jag nyss nämnde.  NWO dyrkar ofta sådana kryp och tror att de är gudar. Du kan se huvud, ögon och svans på den lilla bilden här ovan. Detta kan man se på Universitetet där och tre sjukhus nära universitetet där ingången till dessa Dumb tunnlar finns. Naturligtvis följer de flodbädden också där det finns ett ubåt-system för under största delen av Richard River finns det en stor akvifer eller en rinnande flod som är vanligtvis två eller fyra gånger större än den ovanförliggande floden och det är den som används för ubåtar interkontinentalt.

Montreal:

2. [=] Lake Ontario: DUMBEN sträcker sig under halva sjön.

montreal

2. [=] Cold Lake: Ligger mitt emellan i Alberta och Sakatchewan (diskuteras av kanadensisk officer ovan)

British Columbia

victoria

3. [=] Vancouver Island: Under hela ön.

Denna massiva Dumb är det primära MK Ultra-militära och barnhandelsnavet för Kanada, för överföring av barn genom den amerikanska staten från Washington och upp eller ut ur Kanada. De har olika hamnar där för ubåtar som kan komma in och ut från det kanadensiska fastlandet, från Washington State till Victoria som du kan se där längst ut. Under staden Vancouver finns en enorm tunnel som sträcker sig ända till staden med ett namn jag inte kan uttala. Under  Vancouver Island förekom det jordbävningar nyligen så vi håller på att ta bort dessa massiva tunnlar som i första hand är MK-Ultra och barnhandelscentrum för Kanada och för transporter av barn genom USA allt ifrån Washington och upp eller ut ur Kanada för de kungliga som kommer till Kanada och för Trudeau och Alba som sina leksaker och mat och adrenochrome. Sedan tar de också ursprungsbefolkningen i Kanada till detta också och för dem ner hit till dessa tunnlar och tillverkar märkesträd och utvinner adrenochrome men det har nu förstörts.

Jag vet inte om du kan se på den översta stadsbilden Carrot Capital 6 vilket normalt inte finns i Montreal under Lake Ontario, är att här går tunnlar under halva sjön. I bilden under den, har vi igen symbolen. Här finns Space Needle, likadan som du finner i Seattle som även den har tunnlar under sig och som alltid sätter de sina sexsymboler där.

New Bruswick:

[+] Point Lepreau (togs bort under orkanen Dorian)

quake

Det var ett stort soldatfäste som togs bort genom orkanen Dorian vilket var rätt tid. Klockslag och latitud framgår där.

newfoundland

Jay fick en fin bild av kärnvapenanläggningen som vi tog bort med orkanen Dorian. De har för avsikt att spränga alla dessa anläggningar genom att frambringa ett kärnkraftsutsläpp för att svepa bort oss alla från den nordamerikanska kontinenten.

Newfoundland

[=] 2 baser

Ingången till Newfoundland Iron Mine (järnmalmgruva)

iron2

Efter att en av järngruvorna i Newfoundland-provinsen hade varit grävd djupare än någon annan, förorsakade konstiga händelser att gruvan stängdes. En av järngruvorna i Newfoundland stängdes av på grund av olika konstiga händelser som inträffade i gruvan när den grävdes djupare än de andra gruvorna i det området. Enligt ögonvittnen, förekom skuggor av varelser med ovanlig form och strukturer upptäcktes och olika mystiska saker hände inne i gruvan, vilket tvingade människor att tro att den tjänade som en underjordisk  bas för utomjordingar på jorden. Gruvstaden där gruvan ligger ligger nära Newfoundland-Quebec-gränsen. Denna gruva, som har fördömts, ligger utanför gränserna, och polisen och DO verkställer nu detta. Övergiven gruva.

Goose Bay Airport-Labrador militärmuseum

goodbay

Här har vi den första delen av en ”Dubble Dumb” och ingången är till Labrador militärmuseet, blåmarkerade nertill. Och lite högre upp, 29 miles (46 km) norröver ligger ett ”doftgropsområde” och de använde ofta denna förbjudna sandgrop och stenbrottet där dörrar öppnar sig och man kan köra in, och när dörrarna har stängts finns där ett system som suger upp sanden och översvämmar allt och smutsen blåser tillbaka upp på toppen så att den ser ut som en jultomte.

sand

Och igen gillar de symboler. Om du tittar på bilden i mitten kan du se att den föreställer något med sexuell antydan. De slutar aldrig. Sedan fann Jay denna (övre bilden) när vi spanade ut efter var ingångarna fanns, och det här är ingången till en stor Dumb vart de kör in halvfabrikaten rätt in dit. Likaså tar de in barnen där och de jagas ner här och sedan utför de här de offerritualer de här inom 9Cirlcle.

Jay är en fantastisk forskare. Förmodligen går den där vägen raka vägen dit under. Han har varit rödflaggad under en lång tid, längre än jag. Jag känner till att det finns en hel del forskare som utmärkta forskare och som finner dessa områden som helt otroliga.

North West Territories:

[=] The Nahanni Valley

dal

-Ligger cirka 550 mile (885 km) väster om Fort Simpson vid Mackenzie River och sträcker sig över 250 kvadrat miles (647 496 958.06 km2) under den södra delen av Mackenzie-bergen. Både varma källor och svavelgejsrar gör att denna dal är ~ 30 ° varmare året runt än omgivande områden. Eftersom denna dal är över 60 grader bred är den alltid täckt av dimma.

Det finns en Dumb där under och vi måste förstöra den. Det här något som jag känner till från min militärtid, jag har inte varit där inne så jag gör inga förutfattade uttalanden.

Ontario:

[^] Great Lakes Triangle.

sjoarna

Nova Scotia

8. [^] Halifax (togs bort genom orkanen Dorian).

Ontario:

9. [^] Great Lakes Triangle: denna Dumb är en av världens största som går under hela Lake Superior och stora delar av Lake Michigan & delar av Lake Huron. Här finns en av de största stenarna (rödmarkerad). Den är större än större delen av Sydafrika. Den går under hela Lake Superior och upp till de övre delarna av Lake Michigan och större delar av den och upp till övre halvan av Lake Huron. De som bor i Michigan bör känna till dem eftersom barn försvinner hela tiden från det som de kallar ”top hat of the glove” i en vante och de tar in dem i dessa enorma Dumbs för att utföra de fruktansvärda sakerna som de gör.

Ontario:

10. [=] Ottawa City – Under hela staden

entrance

Huvudentrén är från Rideau Center. Ytterligare en ingång ligger i Parlamentsbyggnaden

pelare

Här är igen en bild på deras symboler med dessa pelare med frimurar Boaz Rockland. Här kan du se ingången till Dumbs genom parlamentsbyggnaden.
11. [=] Toronto –
Det finns en liten ingång till tunnelbanetunnlarna utanför Parlament Street i Toronto.

Symboliken kan du se här igen i form av ett vattenfall, MV betyder ”more for being in”. Det går inte rakt ner så som vi normalt skriver ett M.

entrance2

Denna ingång är mellan två hyreshus och leder till tunnlarna via avlopp.
Det finns en expansiv underjordisk ”stad” som ligger under Toronto och centrerad direkt under Gerrard Street & Church Street.

above

Över detta område uppstår onormala magnetiska effekter *.

* Obs: Hörnet till gatorna vid Gerrard och kyrkan har den högsta olycksfrekvensen i Toronto. Detta tros användningen av underjordisk utrustning för kraftfulla magnetfält förorsakas fel i utrustningen och bromsar slutar att fungera. Det förorsakar en massa dödsfall och förstörelse då man använder sig här av enorma magnetiska teknologier.  Indianerna nära Toronto har många legender angående dessa tunnlar.

donor

Här skyltar man med bidragsgivarna till dessa Dumbs. I Quebec har vi familjen Micucci som befinner sig nu under Vita hattarnas kontroll. De togs bort den 29 mars 2020. Ni kan se latituderna för jordbävningen på kartan för jordbävningar. Här kan man igen se samma symboler som vi såg tidigare som symboler för staden. Merovingerna (av nederländsk börd, red.anm) och sedan deras sköld som är den dubbelhövdade örnen och lejonet. Dessutom ser man deras speciella kors som de använder. Naturligtvis betyder den röda skölden, Rothschield, som är verkställighetsarmen för deras penningsystem.

Quebec:

[+] Mascouche – rensad av Alliance 3/29/2020.

quebeck

Det här visar var Macucci ligger i förhållande till Montreal (röda prickarna). Det ligger strax utanför staten Vermont (övre bilden). Och instoppat lite nordväst om gränsen finns en tonhöjdspunkt för Vermont-New Hampshire och Maine.

rundel

Quebec. Rene-Levasseur Island, perfekt cirkel.

Yukon territorium:
13. [=] Brooks Range – Lake Schwatka-området.
(Kaninhål / Adrenochrome?)

Det var fascinerande hur vi hittade detta och hur de hittar materialet åt oss. Dessa ”Brit Dumbs” är som en perfekt cirkel, förmodligen inte en gammal vulkan men liknande en sådan. Låt oss använda den för Dumbs och den är ett elektromagnetiskt rutnätssystem och ett perfekt läge för en Dumb.

sach saksa

Så statyn i Saskatchewan, Saskatoon. Vi gick igenom hela Google Map och min medarbetare Karen berättade för mig om alla kidnappningar som pågår där. De har bortrövat hennes barn för dessa ändamål och detta är verkligen hemskt. Så det finns en annan Dumb här i Saskatoon så jag lade in den på kartan så att folk kan se och får ett hum om var den finns. Du kan se gränsen längst ner, till USA och Gry (inskrivet för hand med grönt på bilden t.v.).

Yukon territorium:

 

15. [=] Brooks Range – Lake Schwatka-området.
(Kaninhål / Adrenochrome?)

haines

kaninOckså här älskar de sina symboler och vi ser bostäderna utplacerade i en grov återgivning av en kanin. Jag förmodar att det är adrenochrome. Om jag markerar in det kan du ser den vita kaninen med de två öronen upptill som i Playboy kaninen med det stiliserade örat och sedan det rundade huvudet.

 

 

16. Heines Junktion, förstört av de Vita hattarna den 28 mars 2020.

haines2

Det är beläget uppe i bergen. Ja, i de stora bergen i Kanada. De går inte så högt upp som till Colorado men de går vanligtvis från 2 000 ft (610 m) där de flesta av våra berg når upp till 5 000 eller 10 000 ft (1524 – 3048 m).

17. [=] Richardson Mountains – Mount Hare Area.

mount-hare

Tänk igen på kaninhål. Det tistlar in dig och ni kan inte se nog av symboler där. Men det verkar som om man inte har tillräckligt att göra när man har tid att göra allt detta genom att tillverka symboler varje dag. Man måste be till Gud och hans Son Jesus Kristus, den verkliga guden. Allt är så galet där och att man har så mycket galen tid där.

richardson

Dumbs i Mexico

1. [=] Acambaro

mexico

Och här har vi då Mexico. Och först alfabetiskt kommer Acambaro

acomboro

krater

Och den befinner sig inne i en vulkankrater. I mitten kan du se Tao-korset på marken där. Det är term, det är därför som de anklagar SO2 X1 (svaveloxider) för det dubbla korset. Dessutom såg vi där ett lejon och andra symboler. Det dubbla korset, som alla känner till, så tror man inte på sådant. Det är ett bedrägeri. Deras signal till oss med det dubbla korset är … hm. (ett uttryck för Buffy the Vampire, banemannen, som samlats in till matförråden, red.anm).

2. [+] Alberto Oviedo Mota, Baja California.

baja

Och om du följer det rakt söderut i en hallon virvel kan du se dessa Dumbs för landande hökar under vattnet i bukten California. Du ser det där som en klädknagge (det mörka partiet ovanför den röda punkten). Där fanns ett magnetiskt tåg som gick härifrån till denna klädknagge och under bukten California. Jag kan inte nämna deras konton där för de kan ta andra för sådant, för när du gillar att göra avkodningar som den här, kan det ta hela natten. Jag fick sår i mitt huvud när han exploderade iväg men jag fick i varje fall någonting gjort.

dumb

Rengjord av Alliance 4/2/2020. Jay hittade den här. Igen älskar de en hel del symboler.

3. [=] Mexico City – människo- och narkotikahandel 
utöver ett demoniskt offerområde för nionde cirkeln (9Circle).

mexico-city

Under hela Mexico City finns tunnlar under. Den betjänar hela den delen av Centralamerika och transporterar människor till och från Centralamerika och upp till USA. Det startar från dessa tunnlar och går under hela Mexico City. Det betjänar människo- och narkotikahandel och naturligtvis också penningtvätt och allt sådant. Med sådan form av handel måste man tro att det är 9Circle som utför dessa.

yucatan

Och vad vi kommer att se i framtida tunnlar gällande Sydamerika och Karibien är att de är förbundna med dessa tunnlar och man kan se att de finns ända ut till Cayman öarna dit man kommer med sådana magnettåg. De går raka vägen under Yucatan halvön och till denna Dumb i Yucatan och därifrån raka vägen till Bahamas, Kuba och Turks- och Caicosöarna för rikare andetag till öar likt Turks- och Caicos. Därifrån till Haiti och Jamaica till Puerto Rico och därifrån hela vägen upp till Florida. Det här var huvudvägen och den kom upp i Mexico City där man tar alla dessa barn till sådana som Hillary Clinton. Som Trump sade, Hillary vet nog, hon tog ju några barn med sig från Haiti, hela vägen till Mexico City och därifrån till USA. Det är vidrigt!

4. [=] Mitla – SO om Oaxaca. 9:e cirkeln och demoniskt offerområde

nwsom

Oaxaca är 9:de Cirkelns demoniska offerplats. Och den har naturligtvis tagits bort.

5. [=] Ojinaga – 9:e Cirkeln och demoniskt offerplats

ojinago

Här har 9:de Cirkeln en offerplats under Eric bergsmassivet. Och ingången finns under det som heter Yahoo. Vi träffade på den som du eventuellt var involverad lite i. Vi var nästan där och y’all Google, är en infödd demonDet är namnet på en forntida demon och jag håller med.

yahoo

Här är en närbild av detta. Det är en översiktsbild och där finns floder och en stad samt lokala områden. Det verkar som om det befinner sig vid någon form av gräns.

6. [+] Sonora – Den dolda staden Cihuatlan

tectuan

Det här är en väldigt gammal Maya-stad. En som Deep state tog över och gjorde till en fruktansvärd och djävulsk stad.

7. [+] Teotihuacan.

teoti

tio

Sedan var jag lite involverad i detta och vid kontrollen av den är den inte längre det Teotihuacan, och du kan se den enorma Sol-pyramiden och bakom finns berget. Det innehåller en kärnvapenavfallsanläggning. Det är där de tillverkar Super Soldier, gör dem hydratiserande och förstärker dem med kärnvapenavfall. Hela berget är fullt av det. Man måste gå nästan hela vägen för att komma ut under dessa pyramider. De användes ursprungligen av människor som byggde dessa pyramider och sedan kom Deep state och tog över dem för deras satanistiska ritualer.

pyramid
Det här är från andra sidan av den. Här ser du det stora berget strax till höger och precis bakom finns kärnavfallet.

pyramid2
Här är ytterligare en bild härifrån när vi rensade upp här allt skräpet och välsignade det med en bön och gjorde den helig igen, vilket den ursprungligen var .

satanistisk
Jag kände mig rätt illa skadad av ett soniskt vapen när specialstyrkor kom ner där. Trump tillkännagav faktiskt när vi rapporterade upp om det, om en solvakt och de skickade ner specialstrykor för att rensa upp det – för det stod utom vår makt. Det berättades initialt för oss.

8. [=] Liyobaa grottorna Zapoteca-regionen

lyobaa

Byn ”Liyobaa” eller för att översätta ”Dödsgrottan” var beläget i provinsen Zapoteca, någonstans nära den forntida byn ‘Mictlan’ eller ‘Village of the Underworld’ (Underlandet). Liyobaa-grottan. Ingången förseglades av katolska präster som trodde att den var en ingången till ”helvetet”.

underland  underland2

Det var väldigt gammalt, troligen från spanska conquistadorer. Här kan vi se en hel del terror och det är enormt.

ben

Den katolska prästmyten till kristendomen ordnades genom arrangemang för att komma in i detta underjordiska. Ett långt rep var bundet till en stenhällsdörr. De såg också till att dörren inte stängdes efter dem. Efter det att de hade tänt sina facklor och gått in genom dörren stängdes den.

mera-tunnelo

Det här är vad de älskade. De var redan försedda. Det här var perfekta små tunnlar för att ta in små ubåtar i och andra små båtar med barn i båtarna och saker fram och tillbaka för drogaffärer och allehanda offergrejer. Det här vore perfekt för oss.

pelare2
Vy från en tunnel. Den var lite på sidan om och svårt att hitta men verkligen vackert.

ovanfor

Templet ”The Cavern of Death” hade fyra rum ovanför marken och fyra fler viktiga kammare byggda under ytan av Jorden. Denna byggnad låg i ”Theozapotlan eller Tepotzotlán” och tunnelentrén ledde en under ett berg.

layer  We're not illuminati but our eye is on the money" | Nöjesguiden

Och som i Tyskland älskar de att lägga intressen under museer och här har vi igen en symbolism, så när du föreställer dig att du befinner dig på jorden och tittar uppåt, älskar de att samlas tillsammans där du har en liten handhållen mask som du håller framför dig och de använder sig alltid av den vänstra handen. De täcker ju med den vänstra handen för sitt öga så att de har sin örn. De två rundlarna föreställer ögonen och mellan dem ser du näsan i profil.

Det är den höga societeten som håller sin hand så med den vänstra handen och ditt lillfinger sticker ut.

mexico2

Detta avslutar med en bild från Mexico. Tack så mycket!

Här finns Del 1: https://bakomkulisserna.biz/2020/04/23/folj-med-i-underjordiska-tunnlar-med-militaren-gene-decoder/

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: