Carl Norberg 2020-05-27 – Sanningens ögonblick närmar sig för den djupa staten!

Onsdagsmys med Carl Norberg handlar idag bl.a om: Hur opininonsbildningsmedierna blir allt mer löjeväckande i sin fördumningsrapportering, med allt ifrån könskvotering i Melodifestivalen till hur snus botar Corona. Aldrig förr har så många människor blivit så vilseledda av ett så pass fåtal personer i mänsklighetens historia, det saknar helt enkelt motstycke.

Stora saker är på väg att rullas upp nu, och det är ingenting alls som kommer gynna den djupa staten. Inte minst som Obama nu har åkt fast med båda händerna i kakburken att aktivt ha försökt skjuta Donald Trumps presidentvalskampanj i sank, och därefter försökt få honom avsatt med falsk bevisning som grund med hjälp av ett synnerligen korrumperat underrättelsetjänstkollektiv – 5-eyes. Det som var Russia-gate har alltså nu blivit till Obamagate.

Den Saudiarabiske journalisten Kashoggis familj förlåter nu de som skall ha varit inblandade i mordet på honom vilket ju väcker samma tanke som vi gett uttryck för några gånger, är han verkligen död eller föreligger där en operativ strategisk planering för att exponera den djupa staten? Det svenska etablissemangets tystnad i förhållande till vad som beskrivits enligt ovan är för övrigt öronbedövande

Det är lite rörigt i det Ostindiska kompaniets gamla koloni Hongkong just nu, då Kina är på väg att täppa till denna narkotikatransitkorridor för den djupa staten. Vidare diskuteras begreppet Neutral och hur beskrev Dante Alighieri ordet i sin Divina Commedia? Schweiz och Sverige började ju kalla sig neutrala efter Wienkongressen 1815, med vilket syfte?

Sverige blir allt mer isolerade till följd av sin hantering av Corona-viruset, eller beror det kanske på något annat? Omvärldens blickar verkar ju hur som helst allt mer falla på Sverige och frågan man bör ställa sig är ju om detta verkligen inte är koordinerat och om det nu inte handlar om Corona, varför?

Att ifrågasätta sig själv må kanske inte vara det svensken är bäst på att göra, men en självbildsrevision av den större modellen är trots det helt säkert på väg, och det enda vi kan göra för att ta oss härifrån är att hjälpa oss själva för att i ett vidare skede kunna hjälpa andra, inte minst med att sätta sig in i det som De Fria förmedlar och sedan hjälpa till att sprida information som denna.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: