Har du hört talas om Schumann Resonance?

Som alla vet, är vi ”elektriska varelser” som styrs av elektriska impulser. Därför kan man t ex ta ett EKG och se hjärtfrekvensen eller ett EEG för att mäta hjärnaktiviteter.

På samma sätt, har planeten Jorden en frekvens (magnetfält) och den uppmäts till 7,83 Hz vilket anses vara normalvärdet. Idag, 22 maj 2020 såg det ut såhär:

sr-last

Schumann Resonans idag, 22 maj 2020

Vi kommer att försöka hålla dig uppdaterad om variationerna i resonansen på den här sidan. De stora variationerna som ingen kan förklara men som ger oss ett tydligt tecken på att planeten förändras. Jordens vibrationer är högre och högre, precis som för oss!

Diagramtiden baseras på Tomsk – Ryssland – UTC (Universal Time Coordined) +7 – Källa

schauman

 

5/22 17:00 – En isolerad topp, varade ungefär en timme, inträffade från 15 till 16 UTC och nådde ett maximivärde på Power 32 och sammanföll med en minskning i frekvens ner till 7,54 Hz. Den återvände direkt efteråt mot normala värden. Idag har det dock aldrig varit någon verklig lugn, olika parametrar har svängts, den som har haft flest rörelser är Frekvensen.

5/22 14:00 – Inte mycket att rapportera idag, huvudsakligen var det ingen lugnt men inte ens betydande aktivitet, små amplitudfluktuationer med max vid Power 10 vid 7 UTC, lugnt i kvalitet bortsett från de första timmarna på dagen och frekvens som svänger runt basvärdet.

Du finner alla uppgifterna här:
https://www.disclosurenews.it/en/schumann-resonance-today-update/?fbclid=IwAR3QWRJQwktYyh_koOm0gLSD8kB5Id9H_lfPav3AZxdW4FcoDSB0OSh1heY

trott

Den 16 maj, lade jag in en förfrågan på Facebook, om fler än jag varit ovanligt trötta just den veckan. Jag fick massor av samstämmiga svar: JA, mycket trötta!
Märkligt, tänkte jag, då ligger inte ”felet hos mig”…

Beslöt att kolla in vad som hänt just den veckan och fann:

 • 5/15 11:30 – Ytterligare en ökning, Power 78 uppnåddes strax före 11 UTC medan de stora fluktuationerna i frekvens och kvalitet fortsätter.
 • 5/15 10:30 – Med frekvensen kvar mellan 7,40 och 7,50 Hz fortsätter aktiviteten med stora fluktuationer i rörelser i kvalitet och amplitud, en ny topp vid Power 42 inträffade klockan 9:30 UTC och rörelserna fortsätter. Den Black Star är att påverka Terra / Gaia.
 • 5/15 09:00 – Även idag varade lugnet inte så länge, de nya listorna visar en topp vid Power 35 klockan 17:30 UTC igår som följdes av en paus på cirka 7 timmar tills 1 UTC idag när ett snabbt fall i Frekvens och ett amplitudsprång som nådde Power 72 vid 2:30 UTC. Sedan dess har variationerna fortsatt även om de i mindre utsträckning främst är kopplade till de stora fluktuationerna i frekvens och kvalitet. Vid denna uppdatering är frekvensen under 7,40 Hz.
 • 5/14 17:00 – Det var väldigt lite lugn efter den starka toppen vid Power 65 vid 9 UTC i morse, frekvensen förblev låg under större delen av tiden med en liten ökning runt 13 UTC men omedelbart tillbaka till sjunka under 7,40 Hz , där det svänger även vid den här uppdateringen. Från 14:30 startade UTC också små rörelser av Amplitude som nådde Power 20 vid 15:30.
 • 5/14 10:00 – Den ökning som vi förväntade oss skedde, både i Amplitude, som nådde Power 65 vid 9:20 UTC, och i Quality som såg en ytterligare ökning. Frekvensen fortsätter att vara mycket låg på 7,25 Hz och det är därför troligt att vi kommer att se ytterligare aktivitet.
 • 5/14 08:00 – De nya graferna visar en ”instabil” situation, Amplituden har förblivit på lägsta värden under större delen av tiden efter gårdagens topp men kvaliteten har fortsatt att fluktuera. Frekvensen under denna period har förblivit under basvärdet på 7,83 Hz och har börjat minska från 3 UTC, samtidigt ser vi också ökningen i värdet på kvalitet och några små rörelser i amplitudgrafen. Från 06:30 UTC startade aktiviteten med en första topp i Amplitude som nådde Power 42 tillsammans med en högsta kvalitet och frekvensen som sjönk under 7.30 Hz. Nu är vi vid Power 45 och uppenbarligen stiger.
 • 5/13 17:00 – De fyra timmarna med aktivitet för UTC-morgonen var den enda rörelsen i dagens grafer, Power 80 var dock ett mycket starkt värde och även om kortvarig, förblev Amplitude över Power 50. Obs att frekvensen efter dessa rörelser inte återvände runt basvärdet utan har stabiliserats mellan 7,50 och 7,70 Hz medan kvaliteten har fortsatt att svänga, följaktligen färgningen av den sista delen av huvudgrafen.
 • 5/13 11:00 – Den maximala toppen av denna fas var vid Power 80 nådd vid 10 UTC under en fas där frekvensen började stiga igen. Den första aktivitetsfasen varade i 4 timmar, från 7 till 11 UTC.
 • 5/13 09:30 – Aktiviteten fortsätter och det nya amplitudmaksimum som just nådd har överskridit 40 och når Power 43, frekvensen fortsätter att vara mycket låg. På statistisk nivå skulle vi vilja visa den graf som vi använde igår som idag visar ganska betydande data, detta för att lyfta fram att även om de data vi normalt använder är samlade i Ryssland är variationerna på planetnivå.

cumiana-13-may

 • 5/13 09:00 – Vi fick äntligen reda på att problemet antagligen fanns på källwebbplatsen som inte uppdaterade bilderna, nu har situationen återgått till det normala. Graferna visar för 12 maj en aktivitetsperiod på cirka 8 timmar, från 5 till 13 UTC, inom vilken den anmärkningsvärda toppen av Power 52 nåddes vid 9, vilket motsvarade en topp i kvalitet och ett minimum i frekvens. Från 13 UTC återvände ett nästan lugnt tillstånd och varade tills idag klockan 6 UTC när en serie av snabba variationer förde Amplitude upprepade gånger över Power 30 med det maximala på Power 39 vid 8:30 UTC. För denna aktivitet finns det också en markant ökning av kvaliteten och en plötslig minskning av frekvensen som har nått minimum de senaste dagarna på 7,27 Hz.
 • 5/12 17:00 – Det är svårt att göra uppdateringar baserade på de uppgifter som visas i dessa diagram, vad som kan sägas är att det inte finns några relevanta rörelser, vi kan säga att situationen är lugn. Det finns isolerade toppar men dessa på grund av detektorernas placering beror på yttre faktorer och är inte lämpliga för Schumann resonans. För att återgå till normala datarapporter måste vi vänta på att de vanliga graferna uppdateras. Vi kommer dock att uppdatera det aktuella diagrammet som tillfälligt har ersatt det vanliga även om kadensen är mycket bredare.
 • 5/12 08:30 – Situationen har inte förändrats, uppgifterna saknas fortfarande och diagrammet uppdateras inte, vilket är ovanligt, i allmänhet även om uppgifterna inte registreras uppdateras diagrammet, åtminstone på datumet. Den här gången är det inte och det antyder att det finns mer allvarliga problem … Vad vi ser ovan är istället en alternativ datakälla som finns i Italien. Diagrammet visar det elektriska fältet från 1 till 100 Hz, vi föredrar att inte gå med för stora förklaringar eftersom högre teknisk kunskap behövs och vi skulle skapa fler frågor än någonting annat. Det som är klart är att det inte verkar att vi har mycket aktiviteten pågår under de senaste timmarna. Den övre delen av bilden är idag, den nedre delen är från de senaste dagarna.

… och så fortsätter det. Du kan själv läsa och följa dem på deras hemsida.

Men visst är det intressant?

Har hört från så många källor nu att vi genomgår en spirituell omformning och vi ska upp i den femte dimensionen, men hit når bara de som som ”har vaknat”. Just nu pågår ett  enormt uppvaknande bland befolkningen. Folk börjar förstå, att vi har vilseletts under flera hundra år genom bedrägerier och lögner för att hålla oss som slavar här på jorden. Men den tiden är nu förbi, och vi genomgår en enorm omvälvande process i uppvaknandet.

Vill du lära dig mer om det?
Det finns massor av källor som förmedlar detta. Här är några:

https://www.youtube.com/channel/UCrqUdmb8docHRyA9zUiKLvg

https://www.youtube.com/channel/UCpewKz79EG-0RVjqVGnU1cQ

https://www.youtube.com/channel/UC3Pdep93CKklB-WAMpJXN5w

https://www.youtube.com/user/AgeOfTruthTV/videos

https://www.youtube.com/results?search_query=david+icke

https://www.youtube.com/results?search_query=david+wilcock

 Kategorier:Hälsa, Rymden, Uncategorized

Etiketter:, ,

5 svar

 1. INTERNATIONAL APPEAL – https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
  Stop 5G on Earth and in Space
  There are 287,881 signatories from 217 nations and territories
  as of May 24th, 2020
  To the UN, WHO, EU, Council of Europe
  and governments of all nations

  Gilla

 2. 5G May Penetrate Deeper Into the Body Because of Its Very Fast Pulse Says Former WHO Scientist
  https://www.activistpost.com/2020/05/5g-may-penetrate-deeper-into-the-body-because-of-its-very-fast-pulse-says-former-who-scientist.html

  Gilla

  • BIG WIRELESS CONCEDES: No studies showing safety of 5G – 7th Feb 2019

   – BIG WIRELESS CONCEDES: No studies showing safety of 5G – Senate hearing on the future of 5G technologies – 7th Feb 2019. See full story below.

   For anyone opposed to the 5G Rollout, please sign the ‘Stop 5G Appeal’ here: https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

   UK Citizens may wish to sign the Parliamentary Petition calling for a enquiry into the risks of 5G: https://petition.parliament.uk/petiti

   U.S. – At Senate Commerce Hearing, Blumenthal Raises Concerns on 5G Wireless Technology’s Potential Health Risks – Richard Blumenthal, 7th February 2019

   Blumenthal criticizes the FCC & FDA for inadequate answers on outstanding public health questions

   Wireless carriers concede they are not aware of any independent scientific studies on safety of 5G technologies

   [WASHINGTON, DC]— During today’s Senate Commerce, Science, and Transportation Committee hearing on the future of 5G wireless technology and their impact on the American people and economy, U.S. Senator Richard Blumenthal (D-CT) raised concerns with the lack of any scientific research and data on the technology’s potential health risks.

   Blumenthal blasted the Federal Communications Commission (FCC) and the Food and Drug Administration (FDA)—government agencies jointly-responsible for ensuring that cellphone technologies are safe to use—for failing to conduct any research into the safety of 5G technology, and instead, engaging in bureaucratic finger-pointing and deferring to industry.

   In December 2018, Blumenthal and U.S. Representative Anna G. Eshoo (CA-18) sent a letter to FCC Commissioner Brendan Carr seeking answers regarding potential health risks posed by new 5G wireless technology. At today’s hearing, Blumenthal criticized Carr for failing to provide answers, and instead, just echoing, “the general statements of the FDA, which shares regulatory responsibility for cell phones with the FCC.” Blumenthal also decried the FDA’s statements as “pretty unsatisfactory.”

   During an exchange with wireless industry representatives, Blumenthal asked them whether they have supported research on the safety of 5G technology and potential links between radiofrequency and cancer, and the industry representatives conceded they have not.

   “If you go to the FDA website, there basically is a cursory and superficial citation to existing scientific data saying ‘The FDA has urged the cell phone industry to take a number of steps, including support additional research on possible biological effects of radio frequency fields for the type of signals emitted by cell phones.’ I believe that Americans deserve to know what the health effects are, not to pre-judge what scientific studies may show, and they also deserve a commitment to do the research on outstanding questions,” said Blumenthal. “So my question for you: How much money has the industry committed to supporting additional independent research—I stress independent—research? Is that independent research ongoing? Has any been completed? Where can consumers look for it? And we’re talking about research on the biological effects of this new technology.”

   At the end of the exchange, Blumenthal concluded, “So there really is no research ongoing. We’re kind of flying blind here, as far as health and safety is concerned.”

   In November 2018, the National Toxicology Program released the final results of the longest and most expensive study to date on cellphones and cancer. Those studies found “some evidence” of a link to cancer, at least in male rats. However, the study only focused on the risks associated with 2G and 3G cell phones. The latest 5G wireless technology relies on the deployment of many more new antennas and transmitters that are clustered lower to the ground and closer to homes and schools. There has been even more limited research with respect to the health ramifications of 5G technology, and the FCC has thus far failed to adequately explain how they have determined 5G is safe.

   Gilla

 3. Telia och Tele2 lanserar 5G från Juni – de är inte kloka – man måste kräva undersökning först för hälsoeffekterna – de redan kopplar mördar 5G nät!!!!!
  https://om.tele2.se/tele2-har-lanserat-sveriges-forsta-publika-5g-nat/?_ga=2.172018147.134775472.1590323085-110396017.1583864454&_gac=1.184356242.1587769414.EAIaIQobChMIjvLl4ZSC6QIVBsYYCh3jVARUEAAYASACEgLqR_D_BwE
  – Tele2 har idag söndag 24 maj slagit på Sveriges första 5G-nät. Det innebär att Tele2s kunder inom kort kommer kunna njuta av nästa generations mobilnät och hastigheter på över 1 Gbit/sekund i Stockholm, Göteborg och Malmö.
  – folk redan känner stickningar i huden, huvudvärk, trötthet, ont i leder etc !!!!!!

  Gilla

 4. Dr. Cameron Kyle-Sidell, a Doctor from ICU in New York, Speaks about what Is really happening with COVID19 patients. No matter what your thoughts are on Covid19 this NEEDS to be listened to…
  The word ‘VIRUS’ originates from Latin. It means ”POISON”. Diseases are caused by POISONS. There are two kinds of poisons:

  1) BIO-CHEMICAL POISONS.These are the toxic substances they spray on fields, DDT, and such. When these poisonous chemicals enter the body, they cause a reaction at the cellular level, which results in all the diseases.

  2) ELECTRO-MAGNETIC & RADIATION POISONS.These are the negative effects of electrical and microwave radiation on our bodies.

  The human body is electromagnetic in nature. Your hair, your skin are one big giant antennae. Every small fluctuation in the electro-magnetic fields influences your body. If these radiations are harmful, it will result in the body reacting with diseases.

  A virus is dead, it’s basically a solvent; a soap. Antibodies fight this poison and some immune-systems overreact also resulting in sickness.Could this be related to 5G radiation?

  https://www.bitchute.com/video/yOujZziRjO7T/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: