Den 129-åriga ”gravvarningen” om Demokraterna som är så KUSLIG i dag

Alla känner väl härvidlag till turerna som pågår inom det Demokratiska partiet i USA mot president Trump. Nu hittade jag denna artikel om en gravsten som etsades för 129 år sedan – med en varning för det partiet – idag med facit i hand…
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

I Kansas genomförde en man en önskan på sin dödsbädd och gav oss en ”allvarlig” varning om det Demokratiska partiet. För 129 år sedan uppfylldes hans sista begäran och etsades på hans gravsten.

Nathaniel Grigsby föddes den 11 oktober 1811. Han var en inbördeskrigsveteran, en andra Lieut., vid Company G, 10th Indiana Cavalry. Han var bonde.

Nathaniel var en kär vän till Abraham Lincoln.

Efter att Lincoln flyttade till Illinois 1830 flyttade Nathaniel med sin far till Carroll Co., MO 1855.

1860 bodde han i Norborne. Han skrev till Lincoln och fick en utnämning som republikansk befälhavare. Han placerade Lincolns namn på omröstningen 1860. Alla Nattys grannar var söder sympatisörer. Han hade talat om att välja Lincoln till president i stan. En morgon, klockan 2-3 eller klockan 3, reste sig en granne upp och sa till Natty att inte tända några ljus. Grannen ville varna honom för att hans grannar planerade att mörda honom och om han ville leva borde han ge sig iväg.

Efter varningen flyttade Natty tillbaka till Spencer Co., IN där han och fyra av hans fem söner gick in i Company C 10: e kavalleriet (Richmond Davis ingick inte). Natty utnämndes till 2: a löjtnant.

År 1890 gick Grigsby bort i Kansas. Men han lämnade en lysande varning till framtida generationer inskriven på sin gravsten.

Där står:

”Genom denna inskription vill jag delta i min döende protest mot det som kallas det Demokratiska partiet. Jag har följt det noggrant sedan Jacksons dagar och vet att alla nationers olyckor har kommit till oss  genom detta så kallade parti och därför se upp för detta förräderi.”

Brandon WalkerMad World News rapporterar:

Sätt in den stenen i en varning till allt om Demokratiska partiet. Även Snopes säger att inskriptionen i själva verket är sann.

Även om du kan skylla på hans engagemang i en av historiens blodigaste strider, att förlora en son i kriget eller det faktum att hans barndomsvän mördades, ringer det fortfarande sant. Du kan till och med välja att tro på den gamla Dixicrat-lögnen som till och med Sodahead medger är en myt redan 2002. Du kan till och med skylla på hans 30 år av bitterhet eller KKK (Ku Klux Klan, grundat av demokrater).

Det verkar i dag som att överallt där jag vänder ras, gammal politik, ersättningar och omvänd rasism (till och med går så långt som att utmana ett NFL-lags namn) finns överallt. Uppmaningar att förstöra konstitutionen, att ändringsförslag ska förstöra Bill of Rights, uppmaningar att förvandla vårt älskade land till en struktur av Sovjetunionen och rasistiska organisationer har allt en sak gemensamt. Eftersom DNC gillar att ”dra upp” nationerna förbi samtidigt som de stimulerar allmänheten till ytterligare ett inbördeskrig, kan två saker spela det spelet.

Det verkar som Nathaniel Grigsbys dödsönskan att varna oss varit rätt hela tiden.
Redan för 129 år sedan …Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

5 svar

 1. WHO fortsätter driva på tvångsvaccinationer – ska avgöra om du får resa
  https://nyadagbladet.se/it-overvakning/who-fortsatter-driva-tvangsvaccinationer-ska-avgora-om-du-far-resa/

  – bloggers som korsade både USA, Indien, Ryssland och Kina slår larm att det finns ingen befolkning – bara städer är fyllda med människor medans länderna är TOMMA på folk – stora områden, enorm stora mängder av mark är tomma …. Dessa bloggers konstaterar att de fått hemligstämplade statistik att Indien har inte den mängd av befolkningen som de meddelar (60% är mindre i verkligheten), Kina har även absolut tomma städer utan befolkningen och de meddelar att enligt deras undersökande arbete gissningsvis Kinas fölkmängd är 80% mindre än meddelas. Dessa undersökande ”turister” (vetenskapsmän) fått hemliga rapporter från Ryssland att från ca 150 million invånare 30-40 år sedan är bara 40-50 mil är kvar – där bakom Ural berget är allt tömd på folk och den Khazarisk-maffia som sitter Kreml tänder på organiserad från militära helikoptrar enorma skogsområden för att förstöra global klimat!!!! Det redan genomförd massgenocid av befolkningen av sionist NWO psykopater!!!!!
  – De gör slutsats av sin forskning att vi behöver tvärtom mycket mera befolkning globalt för att vårda vår jord och utveckling!!!!!

  Gilla

 2. President Trump Says Adam Schiff Should Be Arrested For Treason
  https://newspunch.com/president-trump-adam-schiff-arrested-treason/

  Gilla

 3. VLC. VLADIMIR TRKMIĆ

  Marias hjälp av kristna: högtidens ursprung och betydelse

  Foto: Rev. Vladimir Trkmić

  Författare

  Varv.. Vladimir Trkmić

  Under den långa historia av kristendomen har den välsignade jungfruliga Maria tagit en viktig plats i de dyrkan, böner och förbön för kristna. Vi vet att kyrkans historia var extremt turbulent, särskilt under de första fyra århundradena av kristendomen, när kyrkan hade fruktansvärda plågor, problem med förföljare.

  2019/05/24. vid 07:25
  Dela med sig
  Det var praktiskt taget ”olagligt”, tills kejsaren Konstantins Edik av Milan. Förföljd på alla nivåer, under de första århundradena födde hon ett antal martyrer. Men som ett samhälle och också individuellt ansåg hon attacker och förföljelser mot sina medlemmar som en ”välsignelse” för framtiden.

  Från den tiden av fruktansvärd förföljelse finns det ett talesätt: ”Kristi blod, kristendomen frö.” I stort behov av andlig hjälp vände kristna sig till den välsignade jungfruliga Maria för förbön och hjälp.

  Förutom den hårda förföljelsen av kristna av de romerska myndigheterna hade kyrkan i sig betydande problem. Det var olika kätterier, kätterier som dök upp i början av kyrkans liv. Kätteri eller kätteri är en religiös undervisning som strider mot ortodoxi eller ortodoxi, den verkliga tolkningen av religiösa sanningar. Felaktig tolkning av en dogma eller religiös sanning är en möjlig förstörelse av den religiösa sanningen och kyrkans dogmatiska system. En sådan felaktig tolkning av religiösa sanningar motsatte sig kyrkafäderna och kyrklärarna samlade på ekumeniska råd.

  Men bortsett från den intellektuella verksamheten i kyrkans undervisning fanns det ett behov av att be till Guds moder för förbön och hjälp.

  St John Chrysostom, den grekiska kyrkans far och kyrkans lärare, var den första personen som kallade den välsignade jungfruliga Maria med namnet Mary Help of Christian. Det var så långt tillbaka som 345 e.Kr. St. John Chrysostom skrev asketiska och kateketiska skrifter och är mest känd för sina predikaner. Adjektivet Chrysostom säger att han var en lysande predikant.

  Kyrkan hade svårigheter under senare århundraden på grund av krigningen av den kristna armén mot turkarna. Slaget och segern över turkarna den 7 oktober 1571 nära Lepanto är historiskt känt. Efter den historiska striden inkluderade litanin av Guds moder modern kallelsen ”Kristna hjälp”.

  Den franska linjalen Napoleon Bonaparte var rädsla och skakning av Europa. En speciell torn i hans sida var påvarna, det vill säga Peters efterträdare. Åttio år gamla påven Pius VI, som hade utelämnat honom, kastades i ett fängelsehål, där han stannade tills hans död i den franska staden Valence, 1779. Napoleon Bonaparte fängslade också påven Pius VII, som hade varit i sitt fångenskap i sex år. Han kunde återvända till Rom den 24 maj 1814, efter Napoleons nederlag i Leipzig. Påven Pius VII när han återvände till Rom besökte han Maria helgedomar. Han litade på Marias hjälp. Därför firar vi Mary Hjälp av de kristna som en påminnelse om påstår Pius VIIs högtidliga återkomst. från slaveri.

  Saint John don Bosco och den välsignade jungfru Maria
  De heliges biografier, inklusive John don Bosco, skriver att det är svårt att hitta en helgon från kyrkans historia som lyckades uppnå helighet utan Maria stor hjälp. I don Boscos liv var Marias närvaro och hjälp i hans arbete av stor betydelse. När han gick in på seminariet sa hans mor Margarita till honom: ”När jag födde dig dedikerade jag dig till Mary. När du gick i skolan rekommenderade jag hängivenhet till Mary. ” I Don Boscos liv var Mary en lärare, en assistent, som avslöjade honom sitt arbete, samlade och uppfödde fattiga pojkar. Hon kallade Don Boscos pojkar ”mina söner”.

  Under sin livstid förklarade Don Bosco att Mary själv ville att basilikan till Marys hjälp av kristna skulle byggas i Valdoc (Turin). Efter att ha byggt en magnifik basilika i Milan sa Don Bosco i slutet av sitt liv att allt han gjorde för fattiga barn inte var hans arbete utan Marys arbete. Han utsåg den 24 maj till den största Salesian-helgen. I framtiden, efter Don Boscos död, byggde Salesians kyrkor runt om i världen till minne av Marys hjälp av kristna.

  Mary Help of Christian är skyddshelgon för Australien, Nya Zeeland, New York och många bosättningar, stifts, församlingar och kyrkor runt om i världen och i Kroatien. De mest berömda församlingarna tillägnad Maria Hjälp för kristna är församling om Mary Hjälp för kristna i Knežija i Zagreb och församlingen till Mary Hjälp för kristna i Kman i Split.

  Vilka avsikter bad för och förespråkades av Mary Help av kristna under hela kyrkans historia
  a) konvertering av kyrkans fiender;

  b) eliminering av kätteri;

  c) hjälp i olika behov och smärta;

  d) böner – särskilt i svåra prövningar;

  e) hjälpa de svaga och syndare;

  f) förespråket för tillväxt av andliga yrken;

  d) hjälp i kyrkans stora förföljelser.

  Böner till Maria Hjälp av kristna
   

  John Don Boscos böner till Mary hjälp av kristna

  Mary, möjlig jungfru,

  Du stora och härliga försvar av kyrkan,

  Ni speciella hjälpare för kristna,

  Du som konverterar fienden,

  Du som tar bort kätterier,

  Du följer oss med ditt moders skydd,

  kom till oss i våra behov och till ära av Faderns rike.

  Genom Kristus, vår Herre. Amen.

  Bön Mar.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: