Biancas Sverige: Obekväma sanningar med Luai Ahmed

Två invandrare som samtal om ”allvarliga frågor” gällande det svenska samhället. Verkligen värt att lyssna till!Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:

1 svar

  1. Hela projektet med förflyttning av människor styrs av globalister via krig. Enda chansen att komma över detta är att samarbeta. Annars fördjupas det nuvarande slaveriet. Kronsjukan med covidiotin medför att distansarbete styrt av datorer införs. De som byter land av olika orsaker när nationalstater ska försvinna blir enbart residenter med främlingspass eller främlingar i ett annat kuturellt omnråde. Då spelar det knappast någon roll vilken religion man följer, datorer sköter om detta. Dagsrapport från NY https://www.youtube.com/watch?v=cEFZry6v2GI

    Gilla

%d bloggare gillar detta: