Åtal väcks mot Anthony Fauci gällande Corona-bedrägeriet! BREAKING NEWS!

Dessa nyheter har precis läckt ut!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Truth Unsealed, 2020-05-23

David Zublick meddelar på sin kanal Truth Unsealed, med uppgifter från Judy Byington, en känd författare: USA:s Justitieministerium har på order från president Donald Trump avslutat förberedelserna för ett stängt åtal under benämningen
Dr. Anthony Fauci, chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases och medlem av Corona-virus arbetsgruppen. Han är förrädare för staten USA och enligt källor i Washington bekant i denna fråga. Dessa är från källor inom de innersta kretsarna av regeringen och även inom Justitieministeriet och Vita huset. Åtalet befinner sig för närvarande på beslutsstadiet i Ovala rummet.

Åtalet innefattar: Flertalet högförräderier och förseelser, säger Judy Byington, vilka skulle innebära att Anthony Fauci mister sin medicinska licens och ska deporteras till Guantanamo Bay för resten av sin livstid, ifall att han åtalas för dessa brott. Dessa åtal inkluderar förräderi, sammansvärjning med fienden och bedrägeri.

Artikel 2: sektion 4: USA:s konstitution uppger ”Presidenten och vicepresidenten och alla civila ämbetsmän för USA ska avskedas från sina befattningar pga riksrättsåtal och fällande dom pga förräderi, bestickning eller andra höga brottsförseelser”.

Eftersom Fauci är varken politiker eller politisk ämbetsman enligt dessa källor, utan en civil karriärtjänsteman och därför kan han bli åtalad för kriminellt ämbetsbrott såsom framgår av artikel 2 sektion 4.

Närstående källor säger att Trump blev misstänksam på Faucis avsikter efter att ha läst hans tweets som var länkade till Deep States kupp utformade för att omintetgöra hans återvalskampanj. Dessa tweet påstods vara från ingen mindre den fd presidenten Barack Hussein Obama som hade orkestrerat en bluff för att ta över ekonomin och förklarat dödsstöten för presidenten, vars viktigaste presidentprestationen gynnade ett ekonomiskt uppsving här i USA. Dessa tweet förmodar att coronaviruset är en förevändning för att avkläda amerikanerna på deras rättigheter och friheter som de håller kära. Därigenom vill han försäkra sig om att den nya världsordningen (NWO) skulle avskaffa USA:s konstitution och byta ut USA:s ledare mot FN-personal.

Faucis uppträdande gällande Corona-viruset vid pressträffarna drev tydligen upp president Trumps misstänksamhet. Ser man tillbaka till mars månad, säger Judy Byington, sammankallade Trump Inrikesministeriet, Deep State:s inrikesministerium, vilket inte var en felsägning, som står bakom honom – trodde att du skulle vara avvisande, och kanske minns du hans handgest med den vinklade handen samtidigt som han skakade på huvudet. Trump tog det som en personlig fingerfärdighet. Han förlåter inte och han glömmer inte heller, och han hade ögonen fästade på Fauci beteende vilket bekräftar presidentens misstänksamhet gällande källan.

Dessutom har Fauci varit en frekvent gäst hos CNN och MSNBC vilka ofta kritiserar president Trumps hantering av Corona-virus pandemin. Han har använt sig av sin status som USA:s mest anmärkningsvärda läkare. Fauci måste omedelbart bestrida president Trumps ärende gällande åtalet och tweeten i kombination med att han upphör med sitt radikala beteende. President Trump uppmanade Justitiedepartementet att undersöka sambandet mellan Fauci och Obama.

Vi har också fått veta att orsakerna till varför Barack Obama inte bjöds in till Vita huset när man skulle avtäcka hans porträtt vilket måste ha att göra med hans kopplingar till Deep state och hans undersökning av Trumps kampanj samt Deep states inblandning i iscensättandet av Ryssland samverkan samt åtalet mot general Michael Flynn för mened men även denna koppling till Dr. Fauci.

Utredare fann och förmodligen läckte de data för att bevisa att Obama år 2015 gav order till Fauci om att godkänna en donation på 3,7 miljoner dollar till Wuhan Virolgy Lab.
Fox News och Washington Post har skrivit artiklar där de har ifrågasatt om Covid-19 verkligen tillverkades i anläggningen i Wuhan utan istället här i USA vid Fort Detrick Maryland vilket vi har hävdat här på Truth Unsealed och därefter har det olagligen transporterats till Wuhan, Kina, eller så har det blivit ytterligare beväpnat.

Dessutom har en avlyssning av Faucis telefon och en elektronisk apparat avslöjat att doktorn och den vanhedrande fd presidenten har innehaft en nära vänskap. Genom att man fångat upp detta telefonsamtal och e-mail som visar på att Obama och Fauci har konspirerat för att underminera Trumps ämbete genom att låta Fauci ge till presidenten en osund medicinsk rådgivning i frågor som rör denna pandemi. Vad gäller detta åtal har Fauci i början berättat för Trump att viruset är ”ingenting att oroa sig för”. Därefter omvänt orsaken och varnat Trump för att Covid-19 skulle avslöja USA helt, om man inte skulle införa undantagstillstånd och ta i för att bromsa spridningen. Så det är därför som vi nu står inför vår nuvarande situation!

Tänk på det gott folk! Det här är väldigt viktigt, den här killen ger till Trump alla möjliga råd. Nu har Dr. Fauci blivit åtalad och han har varit en ständigt återkommande gäst hos CNN och MSNBC. Några exempel överskrider naturligtvis absurditeten och den gäller
t ex Queens i New York för att nämna några. En 23-årig svart man hade promenerat hemifrån till en närbutik när en bil körde upp bredvid honom och chauffören tömde pistolmagasinet i mannens kropp. Ni kommer möjligen ihåg det. Två omgångar träffade kroppen och kollapsade båda lungorna eftersom han fick luftvägsproblem pga skottlossningen. Han sattes i en respirator varefter han dog två timmar senare. Sjukvårdspersonalen skrev som dödsorsak Covid-19.

Alla sjukdomar förknippade med respiratorer har stämplats som dödsorsak pga Covid-19. De tillåter mig inte att upprepa detta, att de ledande Covid-19 testerna av dessa personer gällde även en 96 år gammal diabetiker med högt blodtryck som föll ner död när hennes hjärta slutade fungera. Läkaren i New York märkte även detta dödsfall som Covid-19. Följande dag hade New York 3 000 förmodade positiva att läggas till och registrerades som Covid-19 dödsfall.

Trumps utredningsteam grävde upp en hel hög med bevis som påstods bevisa att Dr. Fauci framtvingade staten till att skylla alla oklara dödsfall, allt ifrån januari månad, på corona-viruset. När de gjort så har de förstärkt dödsantalen. Ju fler döda i Corona-viruset, som uppenbarar sig inför Trumps återvalskampanj och ju strängare restriktioner för att ge ännu stängare påtvingade nedstängningar. Nu är dessa nedstängda öar upphävda i många stater men i några av de mer drakoniska staterna med flest demokrater, såsom i staten Michigan som har rika och vita, har det bara använts som en förevändning för att hålla ekonomin stängd så att Demokraterna ska kunna anklaga Trump för en dålig ekonomi och för ett enkelt grepp om
Covid-19.

Om all den här informationen är korrekt har Trumps special sekutörer i hemlighet bjudit in Fauci för att anklaga Deep state-aktörerna för oegentligheter i enlighet med Patriot Act och 1917 Espionage Act. Beroende på om allt som pågår och eftersom det fortfarande hålls under radarn har Trump ännu inte avskedat Dr. Fauci vars ansikte åtminstone bland genomsnittsamerikanen är åtminstone vid den här tidpunkten synonymt med trovärdighet, ärlighet och integritet, säger Judy  Byington. Om pandemin fortsätter att sprida sig skulle Faucis popularitet och hans betydelse vid de dagliga presskonferenserna förmörka förmännen, sådana som Trump och Pence.

En källa sade, detta skulle inte i förtid avskeda Fauci, för om man gjorde så, kunde det slå tillbaka och kosta Trump 2020-års val, så detta åtal kanske inte slutar i ett oförseglat åtal innan presidentvalet 2020 och naturligtvis kan han inte lämna sitt jobb eftersom han förhoppningsvis vill jobba under någon form av avtalsgrund, vilket Byington berättar. Och ett avtal på hans villkor skulle vara livstidsstraff på Gitmo.

Om källorna som Byington hänvisar till, är bara en formellt förseglad anklagelse möjlig. Fauci vet att spelningen är uppe och att de har återkallat hans pass och efter att Trump har vunnit valet och orsaken till pandemin har hittats, säger källan, kan åtalet väckas och Fauci ställs inför en militär tribunal för att svara för sitt brott mot Amerika.

Det här är berättelsen vi har för er och den är ett förseglat åtal mot Dr. Anthony Fauci. Detta är fortfarande en en historia under utveckling, vi kommer att hålla er underrättade i den takt som undersökningen förlöper och ni kommer att bli underrättade så snart de når oss här på Truth Unsealed.


Här är videon som nämns i texten:Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

 1. En till kriminell maffiamedlem som borde man ta bort från ”himmelen”:
  Zuckerberg is now the 3rd-richest person in the world after his fortune grew $30 billion since the coronavirus crisis began – http://www.stationgossip.com/2020/05/zuckerberg-is-now-3rd-richest-person-in.html

  https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2020/05/22/billionaires-zuckerberg-bezos/#6ee29b997ed6

  US coronavirus ‘bailout’ scam is $6 trillion giveaway to Wall St – Economist Michael Hudson explains
  https://www.investmentwatchblog.com/us-coronavirus-bailout-scam-is-6-trillion-giveaway-to-wall-st-economist-michael-hudson-explains/
  Sionist NWO gynnar sina medlemmar – dessa borde elimineras med alla medel!!!
  ”Over 43,000 US millionaires will get ‘stimulus’ averaging $1.6 million each https://nypost.com/2020/04/16/43k-us-millionaires-will-get-stimulus-averaging-1-6m-each/

  Gilla

 2. Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World https://www.youtube.com/watch?v=o7A_cMpKm6w
  – TERRORIST named Bill Gates

  Gilla

  • – ”This fella couldn’t cure a software bug but expects the world to believe he’s gonna save us all with his toxic filth!
   – He’s banned from India because of all the children he has harmed. He wants to depopulate the world down to 500 million.

   Gilla

 3. Robert F Kennedy jr planerar dra Dr Anthony Fauci inför domstol
  ► Faucis brott är att under 36 år som myndighetschef ha stoppat vissa projekt och stödja andra, för syftet att skapa den situation som råder i dag – med mikrochippande hälsovådliga tvångsvaccinationer runt hörnet…
  https://newspunch.com/robert-f-kennedy-jr-vows-bring-criminal-anthony-fauci-justice/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: