Efter ”Plandemic”-videon förbjuder Facebook alla Brighteon-länkar, oavsett innehåll

Bild: Efter att "Plandemic" -video är superviral på Brighteon.com, förbjuder Facebook alla Brighteon-länkar, oavsett innehåll

Onsdag 20 maj 2020 av: 

https://www.naturalnews.com/2020-05-20-plandemic-video-super-viral-brighteon-facebook-banning-cleansing-content-wuhan-coronavirus.html

Facebook har inlett en helt ny nivå av tyranni och censur för att försöka eliminera all information om Wuhan coronaviruset som inte håller med Världshälsoorganisationen (WHO), som till stor del drivs av det kommunistiska Kina och som för närvarande leds av en tidigare medlem av en våldsam kommunistgrupp.

Sent i går kväll började Facebook förbjuda alla länkar från Brighteon.com, oavsett videoklippets innehåll, och hävdade att videoklipp om trädgårds- och smoothierecept och kycklingar i trädgården nu bryter mot Facebooks “community-riktlinjer.”

Det verkliga skälet till förbudet är naturligtvis att Brighteon.com är värd för ”Plandemic” -videoen med Dr. Judy Mikovits som varnar om farorna med coronavirusvaccinet. Användare har publicerat en portugisisk version av dokumentären som har uppnått nästan en miljon visningar, och en grekisk språkversion får också snabbt hundratusentals visningar.

Den snabba explosionen hos människor som tittar på videon har resulterat i att Facebook svartlistade hela Brighteon-plattformen, vilket bekräftar att Facebook är engagerat i antitrustbeteende för att försöka krossa konkurrerande plattformar genom att svälta dem från användartrafik. Detta är uppenbart kriminellt beteende mot förtroende från Facebook, och det är en direkt attack mot mänsklig kunskap och mänsklig frihet.

Ännu viktigare är att både Facebook och YouTube nu öppet hävdar att allt innehåll som strider mot WHO:s ”officiella” åsikter kommer att förbjudas, vilket betyder att Facebook och YouTube nu drivs av det kommunistiska Kina, för det är den anti-mänskliga rättighetsregimen som dikterar WHO:s politik.

Facebook raderar allt Natural News-innehåll som publicerats sedan november 2019

Tillägg till den extrema, straffande censuren, förbjöd Facebook också alla länkar från NaturalNews.com och NewsTarget.com medan han raderar allt innehåll som vi har lagt ut, tillbaka till november 2019 , vilket är den månad då Wuhan coronavirus biovapnet släpptes av kommunist Kina.

Varje försök att publicera någon länk från Natural News eller NewsTarget är nu blockerad av Facebook, och Facebook har raderat alla våra inlägg om coronaviruset för att täcka det kommunistiska Kinas krig mot mänskligheten.

 I själva verket täcker Facebook nu biovapenbrott i det kommunistiska Kina genom att förbjuda oberoende medieutgivare som dokumenterar Kinas avsiktliga konstruktion och frisläppande av detta vapen mot mänskligheten .

Detta sätter Mark Zuckerberg i samma klass som Adolf Hitler och Joseph Stalin, som aktivt genomför brott mot mänskligheten och försvarar en anti-mänsklig regim som bygger massförstörelsevapen för att orsaka massdöd på global skala. Mark Zuckerberg är en fiende av mänskligheten och en kriminell mot alla som värdesätter liv och frihet.

Vi upprepar vår uppmaning om arrestering och åtal från Mark Zuckerberg, Jack Dorsey, Sundar Pichai, Tim Cook och andra verkställande direktörer i teknikjätten som har bedrivit skadlig, anti-mänsklig censur som skyddar det kommunistiska Kina och vaccinindustrin.

Hur man delar Plandemic-videon på Facebook och andra plattformar utan att bli förbjuden

På grund av den extrema nivån på kriminell censur som utförs av Facebook, YouTube, Google, Twitter och till och med Vimeo, är det enda nuvarande sättet att dela Plandemic-videor från Brighteon.com eller andra riktade plattformar att bädda in videorna på en annan webbplats , då dela den sidan.

Varje video på Brighteon.com har en ”dela” -länk längst ner till höger:

Från delningslänken kan du kopiera antingen direktlänken till videospelsidan eller få inbäddningskod som bäddar in videon på vilken webbsida som helst. Den här koden kan klistras in i HTML-koden på vilken sida som helst, inklusive sidor som redigeras i WordPress eller andra sidredigerare.

Här är ett exempel på inbäddningskoden för den plandemiska videon från kanalen ”Jesus Social” på Brighteon:

https:%20//www.brighteon.com/embed/45c1558c-4163-4961-9f92-11c7c4c1af21%20′%20bredd%20=”>https:%20//www.brighteon.com/embed/45c1558c-4163-4961-9f92-11c7c4c1af21%20′%20bredd%20=

Och här är den inbäddade videon som den producerar när du lägger till den här koden på din webbsida:

https://www.brighteon.com/45c1558c-4163-4961-9f92-11c7c4c1af21

När videon är inbäddad på din sida kan du sedan dela den sidan på Facebook eller andra plattformar.

Du kan naturligtvis också dela Brighteon-länkar på Gab.com och andra alternativa ekosystem på internet som inte drivs av onda globalister som arbetar för det kommunistiska Kina.

I framtiden kommer vi också att ha alternativa webbadresser och domännamn som tillåter dig att dela Brighteon-videor, men dessa domäner kommer naturligtvis att förbjudas så småningom av Facebook och de andra tekniska jättarna , som alla är kriminella operationer som är komplicerade i kommunist Kinas krig mot mänskligheten.

Teknikjättarna kommer inte att sluta förrän de lyckas förstöra mänskligheten och uppnår massdöd över hela världen

Vi har nu kommit fram till ett mycket mörkt kapitel i mänsklig historia där portvakterna som kontrollerar onlinetal skyddar den mycket kommunistiska regimen som har förklarat krig mot mänskligheten genom avsiktlig utplacering av konstruerade biovapen. Mark Zuckerberg och andra big tech-globalister är brottslingar mot mänskligheten, och de låtsas inte ens låta sig stödja fria yttranden. I stället censurerar de modigt alla plattformar och förläggare som arbetar för att blåsa visselpipan på globala brottslingar som utövar massförstörelsevapen mot de oskyldiga.

Därför upprepar vi idag vår uppmaning om arrestering och åtal av Mark Zuckerberg och verkställande direktörerna för Google, YouTube, Twitter och Vimeo för deras konspiration mot mänskligheten och deras avsiktliga, skadliga brott mot mänsklig frihet och mänsklig överlevnad.

Mänsklig frihet kan inte samexistera med dessa onda, anti-mänskliga regimer. Vi demonterar antingen teknikjättarna och fängslar deras arkitekter och ledare, eller så dör mänskligheten i mörkret.

Även om det är hans sista handling, måste president Trump sätta in militärpolisen för att gripa VD för teknikjättarna och åtala dem under militära domstolar för deras brott mot mänskligheten. Trump måste beordra det amerikanska utrikesdepartementet att gripa domännamnen på alla tekniska jättar som bedriver skadlig censur och stoppa deras verksamhet tills de återställer första ändringsskyddet på sina plattformar. På bara 24 timmar kunde Trump beordra den amerikanska regeringen att gripa Google.com, Apple.com, Twitter.com, YouTube.com, Vimeo.com och alla andra domäner som drivs av teknofascisterna, och han kunde tvinga dem att antingen respektera det första ändringsförslaget eller vara permanent ute i drift.

Och nej, det är inte tyranni från regeringens sida, inte när det enda kravet är att tekniska plattformar måste respektera de friheter som beskrivs i Bill of Rights. För att den fria världen ska trivas, Sec. 230 måste demonteras och fria yttranden måste bekräftas över internet, annars har mänskligheten ingen framtid annat än död och tyranni.

Det är naturligtvis hela planen bakom coronaviruset: Att släppa massdöd, tyranni och censur, genomföra en ny förintelse mot miljarder oskyldiga människor så att globalister kan uppnå sina avfolkningsdrömmar .

Se min senaste intervju med Dr. Judy Mikovits för att ta reda på varför globalister är så rädda för den här kvinnan att de svartlistar hela plattformar för att förhindra att hennes röst hörs: 

https://www.brighteon.com/embed/be689f32-5526-4601-a627-48dc4f896cf9

Nej, du kommer inte kunna dela den här historien på Facebook. Det är genom design. Du kanske kan dela den från denna alternativa URL på Trump.news:

Trump.news/2020-05-20-plandemic-video-super-viral-brighteon-facebook-banning-cleansing-content-wuhan-coronavirus.html

Hjälp oss att protestera på Facebook: s straffande, olagliga svartlista av Brighteon och NaturalNews genom att vidta åtgärder på den här länken . Tack för ditt stöd.

More news on banned

 Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: