Area 51 förstördes när Secret War intensifieras

Benjamin Fulford
2020-05-18, Veckobrev

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Slaget om Planeten Jorden går in i en farlig fas eftersom minst tre fraktioner desperat kämpar för dominans. Detta angrepp visar nu inte bara bibliska utan även andra världsliga dimensioner. Den bibliska aspekten inkluderar ockupationen av de viktigaste heliga platserna inom islam av okända krafter. Den andra världsaspekten inkluderar en attack på Area 51 och ett nedskjutet UFO i Brasilien. Allt detta händer medan Covid-19-bedrägeriet bekämpas av fraktioner som bara vill kontrollera mänskligheten kontra fraktioner som vill döda de flesta av oss.

Låt oss börja med den andra världsdelen av denna kamp. Här började den amerikanska regeringen öppet rekrytera personal för utomlandsarbete. Annonsen kan ses här:

Frigörandet av denna rekryteringsannons följdes av mordet på flygvapen Col. Thomas Falzarano, som förde befäl över tjänsten 21st Space Wing.

petersen

(läs artikeln genom att klicka på bilden)

Sedan omedelbart efteråt inträffade det en enorm attack på den ökända UFO-basen i Area 51. Seismografen för jordbävningen visade på 6,5 Richterskalan som träffade basen och tyder på en plötslig massiv explosion, inte en naturlig jordbävning.

Pentagon-källor säger att ”sjukhusfartyget USNS Mercy lämnade Los Angeles den 15 maj när Nevada och Kroatien drabbades av jordbävningar.” De säger att fartyget fylldes med arresterade satanister och antydde att de förstörde underjordiska baser på båda platserna efter att barn räddades från underjordiska anläggningar för adrenokrom.

LIGHTS

China's ambassador to Israel Du Wei found dead at home - Daily StarU.S. Naval Intelligence-webbplatsen Sorcha Faal hävdar på sin sida att USA vedergälls för mordet på överste Falzano genom att döda den kinesiska ambassadören i Israel Du Wei (bilden). Så varför skulle marinen tro att kineserna orkestrerade mordet på en rymdstyrkechef?

Det är inte klart, men för flera år sedan presenterade en medlem av familjen Rothschild mig för en representant för Dragon-familjen och sa: ”Om du vill prata med Kina är det så högt som det går.” Dragon-familjens representant berättade då för mig att kineserna hade sponsorer utanför världen som hotade med att sätta mänskligheten under ”mycket strikt kontroll” om de inte ”samlade sin handling.”

Det finns många frågetecken kring dessa händelser men helt klart pågår något mycket ovanligt.

Låt oss nu titta på den bibliska delen. Pentagon källor, i sin version, säger att den kinesiska ambassadören i Israel dödades eftersom en kinesisk sionistisk fraktion ämnade …

stödja israeliska ansträngningar ekonomiskt för att annektera mer palestinskt land och bygga det tredje templet, och därmed utlösa en händelse i Ändans tider. ”Ambassadörens död kan också leda till att Kina avstannar sina investeringar i Israel medan de galvaniserar ännu mer internationella straffåtgärder mot annekteringen”, säger källorna.

jordan

Jordanien kräver tillbaka områden från Israel - Tidningen Global

Kung Abdullah av Jordanien

”Jordanien är så upprörd över annekteringen att kungen själv varnade för en ”massiv konflikt”och kanske inte bara avbryter fredsavtalet från 1994 utan också gasavtalen på 10 miljarder dollar med Israel,” fortsätter de. I en varning till Israel sa de:

”Egypten har kraftfulla ryska radar som täcker hela Israel från söder för att komplettera syriskt radar från norr.”

Källorna noterade vidare att ”Internationella brottmålsdomstolen har ett starkare mål mot Israel med Arabförbundet som förklarar annekteringen som ett ”nytt krigsbrott”.

Utan amerikanskt stöd och med Egypten, Jordanien, Turkiet, Syrien, Irak och Iran som står inför det, står Israel inför en existentiell kris. Det är därför de bildade en enhetlig regering nu under kontroll av satanisten Benjamin Netanyahu. Efter att ha tagit makten ännu en gång sa Netanyahu:

”Vi får aldrig glömma att vi måste lita på oss själva, för vår säkerhet, vars hörnsten är IDF och säkerhetsstyrkor.” Med andra ord ”vi står på egen hand nu.”

 A river in Israel has turned blood-red thanks to slaughtered animal body parts

Det ser ut som israelerna också försöker åberopa Moses genom att färga en flod där röd.

Israels satanistiska pseudo-muslimska allierade i Saudiarabien är också extremt hotade. De har inte bara förlorat allierade som Förenade Arabemiraten och Qatar, utan de är också nu under attack från Jemen.

mekka

Städerna Riyadh, Mekka och Medina har varit under 24-timmars utegångsförbud och stängts av från resten av världen sedan den 2 april. Det finns också rapporter om att
70 % av befolkningen har smittats av ”coronaviruset.”

Detta kan vara ett tecken på att hela befolkningen avlivas. Vissa av P3-frimurarna har ett extremt djupt hat mot islam. Det beror på att de har genomfört ett heligt krig i över tusen år mot dem. De skyller också på islam för de flesta av världens problem. Därför är det fullt möjligt att någon slags beräkning nu äger rum där.

Kom ihåg att ”coronaviruset” har använts som ett skydd för massmord i Wuhan, Kina, och för avlivning av satanister i USA.

Kom ihåg hur sist vi noterade att presidenten i Tanzania skickade olika prover av mat, djur och material förklädda med mänskliga identiteter till WHO för test av coronavirus och de flesta kom tillbaka positiva!

WHO Offered $20M Bribe To Poison COVID-19 Cure - Madagascar President

Nåväl, Madagaskars president, Andry Rajoelina, hävdar att Världshälsoorganisationen erbjöd mutor på 20 miljoner dollar för att förgifta deras Covid-19-medicin.

Det finns nu många bevis för att den så kallade pandemin planerades långt i förväg. EU kom till exempel ut 2012 med en pandemi serietid som endast var avsedd för högre personal. Handlingen låter nästan identiskt med vad som händer nu. Mot slutet står det:

”Den kan därmed skapa rädsla och vara till god användning” och utlösa ett ”globalt svar … under ledning av internationella tekniska organisationer”.

Du kan ladda ner hela serien från EU:s webbplats: https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

infrected  infrected2

Eliten har gjort många övningskörningar för denna nuvarande ”plandemi.” Här är vad Världsbanken hade att säga 2017:

Världsbanksgruppen arbetar med Bill och Melinda Gates Foundation för att genomföra den första uppsättningen av pandemisimuleringsövningar som är utformade för att återskapa ett sjukdomsutbrottsscenario för att provocera en robust diskussion om pandemiskt beredskap bland beslutsfattare. President Jim Yong Kim, Bill Gates och Tysklands kansler Angela Merkel kommer gemensamt att vara värdar för simuleringsövningarna om pandemisk beredskap för statscheferna och den privata sektorns ledare under nästa World Economic Forum i Davos i januari 2017 och för G-20 statschefer i juli 2017.

xinhua

Kineserna verkar vara ombord med den officiella Xinhua-nyhetssidan som skriver:

”Med tanke på den kolossala drabbningen av realekonomier och det starkt sammanhängande globala finansiella systemet kräver det ännu starkare globalt samarbete att rädda en globaliserad ekonomi den här gången.”

EU-serieteckningen avslutas med en asiatisk och en europeisk förälskelse och kyss, vilket innebär att öst och väst förenas. Kineserna stöder verkligen ett sådant scenario.

Problemet är att det finns en fraktion som använder denna felaktigt, om den än är välmenande, övning för mycket mer olyckliga ändamål.

MI6-källor säger nu:

”Hinder [för att starta det nya finansiella systemet] är krigshandlingar och högförräderi när WHO försökte stötta detta hybrid totala befolkningskontrollsystem genom en inducerad global sjukdom. Ordo ab Chao typ grejer.

Vi verkar ha minst tre grupper som försöker använda denna plandemi för att marknadsföra sina egna dagordningar.

1) Moderaterna som vill ha en vänlig planet där alla länder arbetar tillsammans för att lösa problem vi alla står inför, dvs. en lös världsregering.

2) Kontrollfreak som vill mikrochippa oss alla och hålla oss under strikt, centraliserad kontroll. Det är de som kräver ”social distancing” eftersom deras mikrochip-kontrollsystem inte fungerar om människor är för nära varandra.

3) Slutligen har vi de radikala messianska sionisterna som fortfarande tror att vi måste döda 90 % av världens befolkning och förslava resten. Det här är de som försöker döda oss med 5G elektromagnetiska vapen, giftig medicin etc.

Det finns också en fjärde grupp isolationister under U.S. President Donald Trump som verkar vilja ha något av ovanstående men låter Amerika gå ensam.

Denna grupp gör på sitt sätt mycket för att befria Republiken Förenta staterna från de satanistiska ägarna till den amerikanska företagens regering.

executive-order

Till exempel ser det ut som om de håller på att befria slavarbetare. I förra veckan antog Trump en verkställande order mot tvångsarbete.

Den viktigaste punkten i denna beställning är avsnitt 307 i tullagen från 1930 (19 U.S.C. 1307). Denna ”förbjuder import av varor som bryts, produceras eller tillverkas, helt eller delvis, i något utländskt land med tvångs- eller indraget barnarbete – inklusive tvångsarbete för barn.”

Naturligtvis kan det bara vara en ursäkt för att inte köpa saker från Kina. Emellertid frigörs fängelseslavarbetare över hela USA nu.

gavin

Nationaliseringen av Federal Reserve Board i USA börjar också gynna de genomsnittliga amerikanerna. Till exempel får två tredjedelar av amerikaner som lämnats arbetslösa vid denna pandemiövning nu mer pengar än när de arbetade. Dessutom bygger USA äntligen sin länge försummade infrastruktur.

faring

executive2

Om amerikanerna inte nationaliserade FRB skulle varje barn som föddes i USA börja livet med 6,4 miljoner dollar i skuld jämfört med
80 000 dollar 1970 och 1,2 miljoner dollar 2007.

Det gnostiska Illuminati-kontrollerade U.S. vinner också sin kamp mot blodlinjen här. Blodlinjefamiljerna tvingas nu att slåss mot Trump med en virtuell Obama.

jailed

Det finns också mycket korruption som utrotas, vilket framgår av detta Trump-tweet:

”Joe Bidens dödliga son Hunter inköpte en uppgörelse på 1,5 miljarder dollar med Kina medan Joe var vice president. Vad erbjöd Bidens Kina i gengäld? Obama var den mest korrupta presidenten i USA:s historia”.

Dessutom konstaterar den tidigare CIA och Marine intelligence officer Robert David Steele att ”säkerheten NSA har varje e-post, varje textmeddelande, varje mobilsamtal, varje spelchatt som någonsin gjorts genom naken kortvarig försäljning och penningtvätt av brottslingar på Wall Street – kan ge 100 $ biljoner Bonanza för president Donald J. Trump, som fram till denna tidpunkt har blivit lurad till att tro att 15 biljoner dollar var det bästa han kunde få. Läs mer på https://stopnakedshortselling.org”

It’s worth noting that foreigners dumped a record $300 billion in U.S. debt in March.

https://player.vimeo.com/video/419712751

foreigners

Därför kommer den amerikanska industriproduktionen att sjunka mest på 100 år och  arbetar nu med endast 65 % kapacitet på grund av bristen på importerade delar, kommer Trump-regimen inte att ha något annat val än att göra en överenskommelse med globalisternas moderata fraktion.

Only 25 Hainan gibbons remain – what next for the world's rarest ...  Wild white storks hatched in the UK for the first time in ...
Hainan-gibbon                                          Första vida storkungarna i Storbritannien på                                                                                   århundraden

Vi vill avsluta den här veckan med några goda nyheter. Det verkar som tidvattnet har vänt för den mänskliga orsakade massutrotningshändelsen. De positiva tecknen i naturen är många. Till exempel noteras tydligare att himmel runt om i världen och Himalaya kan återigen ses tydligt i Indien, knölvalspopulationer är tillbaka på nivåer som man inte har sett sedan innan valfångsten började, Hainan-gibbonen är tillbaka från randen till utrotning och den första vilda storken på hundratals år föddes i Storbritannien.Kategorier:Naturen, naturförstöring, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: