8 svar

 1. Regioner/landsting. mördar gamla genom morfin i stället för syre anser många
  http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2445.html
  Människor kvävs av vården – gammelmedia mörkar!

  Jon Tallinger är mannen som tidigare jobbat som barnskötare men som tack vare sin hustru blev sporrad att studera till läkare. Tretton år senare började han som distriktsläkare och fick under en arbetsdag en klump i magen då han av regionen nåddes av budet att ge morfin till patienter med respiratoriska problem. Han vägrade, bröt igenom åsiktskorridoren och gick från jobbet för att oavlönad informera världen om hur administrering av syrgas kan rädda väldigt många människoliv. Han vittnar om att alternativ media är de enda som visat intresse för hans sak i Sverige, medan gammelmedia vid tillfället då intervjun genomfördes bemött honom med fullständig tystnad. Hör Dr Tallingers berättelse i en exklusiv filmintervju med Exakt24.
  Dr Tallingers youtubekanal:
  https://www.youtube.com/channel/UCPi0

  Gilla

 2. Vittorio Sgarbi – You are lying about the number of deaths caused by the Corona virus

  – The speech of the Member of Italian Parliament – Vittorio Sgarbi on Friday 24 April 2020
  English and many other subtitles available in the video settings: Settings/Subtitles

  – Medicin NWO maffia bluffar med falska smittsamma ”tester” och skriver på ”corona” alla dödsfall även efter bilkrasch

  Gilla

%d bloggare gillar detta: