Eliten önskar minska den globala befolkningen med cirka 80 procent även så mycket som 99 procent! VAKNA GOTT FOLK!

nwo

http://www.newworldorderinfo.com/eugenics/311/elitists-desire-to-reduce-global-population-by-around-80-percent-and-as-much-as-99-percent/

Det finns fortfarande ett stort antal människor bland allmänheten, i akademin, och särskilt de som arbetar för företagsmedierna, som fortfarande förnekar den ”on-the-record” uttalade dagordningen för global befolkningsminskning, liksom konsekvenserna av detta program som vi redan ser utvecklas.

Följande är ett kompendium av bevis för att bevisa att eliten har varit besatta av eugenik och dess moderna inkarnation, befolkningskontroll, i över 100 år och att målet om global befolkningsminskning fortfarande är i full kraft fram till idag.

Världens elit diskuterar befolkningsminskning

Under en TED-konferens, en organisation som sponsras av en av de största föroreningarna med giftigt avfall på planeten, berättade Gates för publiken att vacciner måste användas för att minska världens befolkning för att lösa den globala uppvärmningen och sänka koldioxidutsläppen till nästan noll.

Med uppgift om att den globala befolkningen var på väg mot 9 miljarder, sa Gates: ”Om vi gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, hälsovård, reproduktionshälsotjänster (abort), kan vi sänka det med kanske 10 eller 15 procent.”

Hur en förbättring av hälsovården och vacciner som förmodligen räddar liv skulle leda till en minskning av den globala befolkningen är en oxymoron, såvida inte Gates hänvisar till vacciner som steriliserar människor, vilket är exakt samma metod som förespråkades i Vita husets vetenskapsrådgivare John P. Holdrens lärobok Ecoscience från 1977, som kräver en diktatorisk ”planetregim” för att verkställa drakoniska åtgärder för att minska befolkningen genom alla typer av förtryckande tekniker, inklusive sterilisering.

Bill Gates ‘eugenikistiska iver delas av hans kolleger, Bilderberg-elitister, av vilka många har förespråkat drakoniska politik för befolkningskontroll i sina egna offentliga tal och skrifter. Faktum är att Rockefeller-familjen finansierade eugenikforskning i Tyskland genom Kaiser-Wilhelm-instituten i Berlin och München. Rockefeller Foundation berömde Hitlers steriliseringsprogram i Nazi-Tyskland. David Rockefeller deltog i det första Bilderberg-mötet 1954 och är nu chef för Bilderbergs ”styrkommitté”.

Ett gemensamt vaccinationsprogram från Världshälsoorganisationen-Rockefeller mot stelkramp i Nicaragua, Mexiko och Filippinerna i början av 1990-talet var i själva verket en hemlig rättegång för att man använt vacciner för att medicinskt abortera kvinnors spädbarn.

”Comite Pro Vida de Mexico, en romersk-katolsk lekorganisation, blev misstänksam mot motiven bakom WHO-programmet och beslutade att testa flera flaskor med vaccinet och fann att de innehöll mänsklig korion gonadotrophin, eller hCG,” skriver historikern F. William Engdahl i sin artikel, Bill Gates And Neo-Eugenics: Vaccines To Reduce Population. ”Det var en nyfiken komponent för ett vaccin som syftade till att skydda människor mot stelkramp som orsakats av infektion med rostiga nagelsår eller annan kontakt med vissa bakterier i marken.

Stelkrampsjukdomen var verkligen också ganska sällsynt. Det var också märkligt eftersom hCG var ett naturligt hormon som behövs för att upprätthålla en graviditet. Men i kombination med en stelkrampstoxoidbärare, stimulerade det till bildandet av antikroppar mot hCG, vilket gjorde en kvinna oförmögen att upprätthålla en graviditet, en form av dold abort. Liknande rapporter om vacciner med hCG-hormoner kom från Filippinerna och Nicaragua”.

Gates meddelade nyligen att han skulle finansiera ett steriliseringsprogram som skulle använda skarpa ultraljudsprängningar riktade mot en mans pung för att göra honom infertil under sex månader. ”Stiftelsen har finansierat ett nytt” svettutlöst vaccinleverans ”-program baserat på nanopartiklar som penetrerar människors hud. Tekniken beskrivs som ett sätt att ”… utveckla nanopartiklar som tränger igenom huden genom hårsäckar och spricker vid kontakt med mänsklig svett för att släppa vacciner”, skriver hälsovetenskapsmannen Mike Adams.

Som rapporterats av London Times fanns det en ”hemlig miljardärsklubb” – ett möte i början av maj 2009 ägde rum i New York och här deltog David Rockefeller, Ted Turner, Bill Gates och andra fokuserade kring ”hur deras rikedom kunde användas för att bromsa tillväxten av världens befolkning”.

Ted Turner Net Worth 2020, Bio, Age, Height, Wife, Kids ...Vi ifrågasatte etableringsmediesnurret som beskrev de deltagande som godhjärtade och bekymrade filantroper genom att påpeka att Ted Turner (bilden) offentligt har förespråkat chockerande befolkningsminskningsprogram som skulle döda den mänskliga befolkningen med häpnadsväckande 95 %. Han har också begärt att en kommunistisk barnpolitik ska ges mandat av regeringar i väst. I Kina verkställs enbarnspolitiken med skatter på varje efterföljande barn, anslutet till ett hotprogram som innefattar hemlig polis- och ”familjeplanerings” -myndigheter som kidnappar gravida kvinnor från sina hem och utför tvångsaborter.

Look Inside Ted Turner's House in Florida | Architectural Digest

Naturligtvis misslyckas Turner helt med att följa sina egna regler för hur alla andra ska leva sina liv, han har fem barn och äger inte mindre än 2 miljoner tunnland mark.

I den tredje världen har Turner bokstavligen bidragit miljarder till befolkningsminskning, nämligen genom FN:s program, vilket leder vägen för Bill & Melinda Gates och Warren Buffet (Gates far har länge varit en ledande styrelseledamot i Planned Parenthood och bästa eugeniker).

Uppfattningen att dessa elitister bara vill bromsa befolkningstillväxten för att förbättra hälsan är en fullständig missnöje. Att minska tillväxten av världens befolkning och samtidigt förbättra dess hälsa är två oförenliga koncept för eliten. Stabilisering av världsbefolkningen är en naturlig biprodukt med högre levnadsstandard, vilket har bevisats av stabiliseringen av den vita befolkningen i väst. Elitister som David Rockefeller har inget intresse av att ”bromsa världsbefolkningens tillväxt” med naturliga metoder, deras agenda är fast förankrad i pseudovetenskapen av eugenik, som handlar om att ”döda” överskottspopulationen via drakoniska metoder.

David Rockefellers arv härrör inte från en välmenande ”filantropisk” lust att förbättra hälsan i tredje världsländer, den är född ur en malthusisk drivkraft för att eliminera de fattiga och de som bedöms rasrenligt, med hjälp av rättfärdigandet av social darwinism.

The Kaiser Wilhelm Institute for Anthropology, Human Heredity, and ... Kaiser Wilhelm Society - Wikipedia
Kaiser Wilhelm Institute igår…                                och idag

Som dokumenterats i Alex Jones spelfilm Endgame exporterade Rockefellers far, John D. Rockefeller, eugenik till Tyskland från dess ursprung i Storbritannien genom att bankera Kaiser Wilhelm Institute som senare skulle bilda en central pelare i Tredje Rikets ideologi om nazistens superlopp. Efter nazisternas fall skyddades de bästa tyska eugenikerna av de allierade när de segrande partierna kämpade över vem som skulle njuta av sin ”expertis” i efterkrigstidens värld.

Som Dr. Len Horowitz skriver: ”På 1950-talet omorganiserade Rockefellers den amerikanska eugenikrörelsen i sina egna familjekontor, med spinoffbefolkningskontroll och abortgrupper. Eugenics Society ändrade namn till Society for the Study of Social Biology, dess nuvarande namn.”

”Rockefeller Foundation hade länge finansierat eugenikrörelsen i England, och uppenbarligen återbetalat Storbritannien för det faktum att den brittiska huvudstaden och en engelska-partner hade startat gamla John D. Rockefeller ute i sitt Oil Trust. På 1960-talet antog England’s Eugenics Society det de kallade Crypto-eugenics, och uppgav i sina officiella rapporter att de skulle göra eugenik genom medel och instrument som inte betecknades som eugenics.”

Good Pitch

”Med stöd från Rockefellers inrättade Eugenics Society (England) ett underutskott som heter International Planned Parenthood Federation, som under 12 år inte hade någon annan adress än Eugenics Society. Detta är alltså den privata, internationella apparaten som har skapat världen för ett global förintelse under FN-flaggan.”

Under senare hälften av 1900-talet förändrade eugenik bara ansiktet för att bli känt som ”befolkningskontroll”. Detta kristalliserades i National Security Study Memorandum 200, ett geopolitiskt strategidokument från 1974 som utarbetats av Rockefellers intima vän och kollega Bilderberg-medlem Henry Kissinger, som riktade tretton länder för massiv befolkningsminskning genom att skapa matbrist, sterilisering och krig.

Henry Kissinger: I det nu avklassificerade dokumentet från 1974, National Security Memorandum 200, beskriver Kissinger planen att använda matbrist som ett vapen för att uppnå befolkningsminskning i mindre utvecklade länder.

Dokumentet, som avklassificerades 1989, identifierade 13 länder som var av särskilt intresse för de amerikanska geopolitiska målen och beskrev varför befolkningstillväxten, och särskilt ungdomar som sågs som ett revolutionerande hot mot amerikanska företag, var en potentiell blockering för att uppnå dessa mål. . De namngivna länderna var Indien, Bangladesh, Pakistan, Nigeria, Mexiko, Indonesien, Brasilien, Filippinerna, Thailand, Egypten, Turkiet, Etiopien och Colombia.

Studien beskrev hur civila störningar som påverkar det ”jämna flödet av nödvändiga material” skulle vara mindre benägna att uppstå ”under förhållanden med långsam eller noll befolkningstillväxt.”

”Utvecklingen av ett världsomspännande politiskt och folkligt engagemang för befolkningsstabilisering är grundläggande för varje effektiv strategi. Detta kräver stöd och engagemang från viktiga LDC-ledare. Detta kommer endast att ske om de tydligt ser de negativa effekterna av obegränsad befolkningstillväxt och tror att det är möjligt att hantera denna fråga genom statliga åtgärder, ”står det i dokumentet.

Dokumentet krävde att ”familjeplanering” (annars känd som abort) integreras med rutinmässiga hälsovårdstjänster i syfte att ”begränsa antalet LDC-personer” (mindre utvecklade länder).

Rapporten beskriver chockerande hur undanhållande av livsmedel skulle kunna användas som ett straffmedel för mindre utvecklade länder som inte agerar för att minska sin befolkning, och i huvudsak använder mat som ett vapen för en politisk agenda genom att skapa massa svält i underutvecklade länder.

”Tilldelningen av knappa PL480-resurser (livsmedel) bör ta hänsyn till vilka steg ett land tar i befolkningskontroll och livsmedelsproduktion”, heter det i dokumentet.

Senare i dokumentet presenteras idén om att verkställa ”obligatoriska program” genom att använda mat som ”ett instrument för nationell makt”.

I dokumentet anges att programmet kommer att administreras genom FN:s fond för befolkningsaktiviteter (UNFPA), och därmed ”undvika faran för att vissa LDC-ledare kommer att se press från utvecklingsländerna för familjeplanering som en form av ekonomisk eller rasimperialism; detta kan mycket väl skapa en allvarlig motreaktion. ”

Jean Guilfoyle Obituary - Ukiah, California - Tributes.comSom Jean Guilfoyle skriver, ”NSSM 200 var ett uttalande sammansatt efter det faktum. Under slutet av 1960-talet och början av 1970-talet hade USA arbetat flitigt bakom kulisserna för att främja befolkningsstyrningens agenda på FN och bidragit med den initiala finansieringen på 1 miljon dollar.

Ett statligt telegram, daterat juli 1969, rapporterade stödet av John D. Rockefeller III bland annat för utnämningen av Rafael Salas från Filippinerna till hög officer för att samordna och administrera FN:s befolkningsprogram. Administratören av FN:s utvecklingsprogram rapporterade konfidentiellt att han föredrog någon som Salas som hade ”fördelen med färg, religion (katolik) och övertygelse.”

En omfattande beskrivning av vad som finns i dokumentet om säkerhetsmemorandum kan läsas på http://www.theinterim.com/july98/20nssm.html

Bevis på de verkliga konsekvenserna av detta program kan hittas med kopplingen mellan vacciner och sterilisering, liksom andra sjukdomar som cancer, i både väst- och tredje världen.

Ytterligare bevis på sambandet mellan vaccinationer, födelsekontroll, cancer och andra sjukdomar kan undersökas http://www.whale.to/m/sterile.html

Greta e il complotto massonico sul clima: la dittatura invisibile ...

På 2000-talet har eugenikrörelsen ändrat ränderna igen och manifesterat sig genom den globala koldioxidskatteagendan och idén om att ha för många barn eller njuta av en rimligt hög levnadsstandard förstör planeten genom global uppvärmning och skapar för ytterligare reglering och kontroll över alla aspekter av våra liv.

Som vi outtröttligt har dokumenterat, är elitens strävan efter befolkningskontroll inte baserad på en godartad filantropisk lust att förbättra levnadsstandarden, den är ordentligt dirigerad i eugenik, rashygien och fascistiskt tänkande.

Chemtrail conspiracy theory - WikipediaEnligt The London Times-rapporten har den hemliga miljardär kabbalen, med sitt intresse för befolkningsminskning, kallats ”The Good Club” av insiders. Det här kan inte vara längre ifrån sanningen. Den som tar sig tid att ordentligt undersöka ursprunget till ”befolkningsstyrning” -rörelsen kommer att förstå att Rockefeller-Turner-Gates-agendan för drastisk befolkningsminskning, som nu tydligt visar sig genom verkliga miljökriser som chemtrails (bilden), genetiskt modifierade livsmedel , smittade vacciner och andra skyhögt ökande sjukdomar som cancer, som har sitt ursprung i den åldrande gamla ondskefulla elitistiska agendan för att avhjälpa den mänskliga ”boskapen” som man skulle göra för ohyra eller andra arter som anses vara en olägenhet för de centrala planeringsmyndigheterna.

Sterilisering och eugenik återvänder till populär kultur

Vi ser nu återkomsten av förra århundradets eugenikrörelse genom det populära främjandet av sterilisering som en metod för födelsekontroll.

Niger orders closure of Marie Stopes clinics - Latest Christian NewsEn populär kvinnotidning i Storbritannien innehöll nyligen en artikel med titeln Ung, singel och steriliserad, där kvinnor på 20-talet diskuterade varför de hade genomgått en operation för att förhindra att de någonsin fick barn. Artikeln är lite mer än PR för en ”kvinnors välgörenhet” som heter Marie Stopes International, en organisation som utför aborter och steriliseringar och grundades av en nazistisk eugeniker som förespråkade obligatorisk sterilisering av icke-vita och ”de med dålig karaktär”.

Dr Patricia Lohr, BPAS, addresses the Oireachtas committee - YouTube

I artikeln lovordas sterilisering som en ”utmärkt metod för födelsekontroll” av Dr. Patricia Lohr (bilden) från British Pregnancy Advisory Service.

Artikeln innehåller en annons som uppmuntrar kvinnor att söka ”mer information om sterilisering” genom att kontakta Marie Stopes International. Vi läste att ”Under det senaste året var en fjärdedel av kvinnorna som bokade ett steriliseringskonsultation med kvinnors välgörenhet Marie Stopes 30 år eller yngre.”

Marie Stopes | British botanist and social worker | BritannicaMarie Stopes (bilden) var en feminist som öppnade den första kliniken för födelsekontroll i Storbritannien 1921 och var nazistisk sympatisör och en eugeniker som förespråkade att icke-vita och de fattiga skulle steriliseras.

Stopes, en rasist och en antisemit, kämpade för selektiv avel för att uppnå rasrenhet, en passion hon delade med Adolf Hitler i att förtjusande brev och dikter som hon skickade till ledaren för det Tredje Riket.

Stopes deltog också på nazistkongressen om befolkningsvetenskap i Berlin 1935, medan han krävde ”obligatorisk sterilisering av de sjuka, berusade eller helt enkelt de med dålig karaktär.” Stopes agerade på hennes skrämmande teorier genom att koncentrera sina abortkliniker i fattiga områden för att minska födelsetalet för de lägre klasserna.

Stopes lämnade större delen av sin egendom till Eugenics Society, en organisation som delade hennes passion för rasrenhet och fortfarande finns idag under det nya namnet The Galton Institute. Samhället har inkluderat medlemmar som Charles Galton Darwin (sonson till evolutionisten), Julian Huxley och Margaret Sanger. 

Olyckligtvis främjar webbplatsen Galton Institute sitt stöd och finansieringsinitiativ för ”praktisk leverans av familjeplaneringsanläggningar, särskilt i utvecklingsländer.” Med andra ord, samma organisation som en gång förespråkade sterilisering av svarta människor för att uppnå rasrenhet på samma sätt som nazisterna nu rullar ut aborter på svarta barn i den tredje världen.

Även om frågan om abort är ett helt annat argument, är de flesta överens om att oavsett hur extremt det låter, har en kvinna rätt att sterilisera sig själv om hon väljer det, precis som en man har rätt till en vasektomi.

Men när en tidning främst riktar sig till unga kvinnor alla uppmuntrar flickor så unga som 20 att binda sina äggledare för att förhindra ”irritation” av barn som kommer in i deras liv och sedan annonserar en organisation grundad av en nazistisk eugeniker som kan utföra operation måste något vara fel.

Ännu mer chockerande än detta är det faktum att majoriteten av människorna i Storbritannien rutinmässigt uttrycker sitt stöd för samhällets ”oönskade” för att bli tvångssteriliserade av staten, och dra tillbaka till en tid då något sådant var vanligt ända fram till 1970-talet i vissa områden i Amerika och Europa.

Som vi påpekade då, svarade inte en artikel i Daily MailRoyal Mail som hedrar Marie Stopes genom att använda sin bild på en minnesstämpel, inte på Royal Mail för att ha hyllat en rasistisk nazistisk eugeniker, utan man var bara angelägna om att uttrycka sin fulla  överenskommelse om att de som anses inte ha ren genetisk härkomst eller är av den godkända karaktären bör steriliseras och hindras från att få barn.

”Många människor bör steriliseras, IMO. Det är fortfarande sant idag, ”skrev en.

”Föreställ dig vad ett stabilt, välordnat samhälle vi skulle ha om obligatorisk sterilisering hade antagits för år sedan för det socialt oönskade,” säger en annan respondent och kräver att en ”satellitburen steriliseringsstråle” installeras i rymden för att zappa de oönskade.

Chockerande jämför en annan sterilisering och folkmord på dem som bedöms vara underlägsen än avel och avlivning av gårdsdjur, och säger att en sådan åtgärd är nödvändig för att bekämpa överbefolkning och global uppvärmning.

Program för folkreducering av folkmord som omfattas av akademin

What the 2018 DRC Ebola Epidemic Taught Us About Outbreak Response ...

En sådan person som omfamnar uppfattningen att människor är ett virus som borde utplånas en massa för moderjordens bästa är Dr. Eric R. Pianka, en amerikansk biolog baserad vid University of Texas i Austin.

Dr. Eric R. Pianka | Whatever

Under ett tal vid Texas Academy of Science i mars 2006 förespråkade Pianka behovet av att utrota 90 % av världens befolkning genom det luftburna ebolaviruset. Reaktionen från poäng av toppforskare och professorer som var närvarande var inte en chock eller avskräckning – de stod och applåderade Piankas uppmaning till folkmord.

Piankas tal beordrades att hållas utanför inspelning innan det började när kameror vände bort och hundratals studenter, forskare och professorer satt närvarande.

Han sade att allmänheten inte var redo att höra den information som presenterades, och Pianka började med att utropa: ”Vi är inte bättre än bakterier!”

Stående framför en bild av mänskliga dödskallar förespråkade Pianka glatt luftburen Ebola som hans föredragna metod för att utrota de nödvändiga 90 % av människorna och välja den över AIDS på grund av dess snabbare dödsperiod. Ebola-offer drabbas av de mest krångliga dödsfall som kan tänkas när viruset dödas genom att kondensera de inre organen. Kroppen upplöses bokstavligen när offret vrider av smärtblödning från varje öppning.

Pianka citerade sedan Peak Oil-bedrägeriet som ett annat skäl för att inleda global folkmord. ”Och de fossila bränslena tar slut,” sade han, ”så jag tror att vi kanske måste skära ner till två miljarder, vilket skulle vara ungefär en tredjedel så många människor.”

Senare välkomnade forskaren den potentiella förödelsen av fågelinfluensaviruset och talade glödande om Kinas tvingade en barnpolitik, innan han skarpt kommenterade:
”Vi måste sterilisera alla på jorden.”

I slutet av Piankas tal utbröt publiken inte till ett kör av buarop och väsande utan till en rå mottagning av applåder och jubel när publikmedlemmarna klättrade för att komma nära forskaren för att ställa honom att följa upp frågor. Pianka fick senare ett utmärkt forskarpris av akademin. Pianka är ingen tokstolle. Han har hållit föreläsningar till prestigefyllda universitet världen över.Uppfattningen att jordens befolkning behöver minskas drastiskt är en tro som nästan enhälligt delas av akademiker över västra halvklotet.

2002 rapporterade Melbourne Age om nyligen avslöjade dokument som beskrev Nobelfredsprisvinnande mikrobiolog Sir Macfarlane Burnets plan för att hjälpa den australiensiska regeringen att utveckla biologiska vapen för användning mot Indonesien och andra ”överbefolkade” länder i Sydostasien.

Från artikeln;

Sir Macfarlane rekommenderade i en hemlig rapport 1947 att biologiska och kemiska vapen skulle utvecklas för att rikta matgrödor och sprida infektionssjukdomar. Hans viktigaste rådgivande roll för biologisk krigföring avslöjades av Canberra-historikern Philip Dorling i Nationalarkivet 1998.

”Speciellt för den australiensiska situationen skulle den mest effektiva motattacken mot hotad invasion av överbefolkade asiatiska länder riktas mot förstörelse av biologiska eller kemiska medel av tropiska livsmedelsgrödor och spridning av infektionssjukdomar som kan spridas i tropiska men inte under australiska förhållanden, ”sa Sir Macfarlane.

Den viktorianskfödda immunologen, som ledde Walter och Eliza Hall Institute of Medical Research, vann Nobelpriset för medicin 1960. Han dog 1985 men hans teorier om immunitet och ”klonal selektion” gav grunden för modern bioteknik och genteknik .

Kontroverser kring kommentarerna från en annan älskling av den vetenskapliga akademin, genetikern James Watson, som berättade för en tidningsintervju för Sunday Times att svarta människor i sig är mindre intelligenta än vita, borde inte bli någon överraskning för dem som är medvetna om Watsons roll i att driva den mörka pseudo -vetenskap om eugenik.

Watson berättade för intervjuaren att han ”i sig är dyster om utsikterna för Afrika” eftersom ”all vår socialpolitik är baserad på det faktum att deras intelligens är densamma som vår – medan alla tester säger inte riktigt”.

Watson var chef för Human Genome Project fram till 1992 och är bäst känd för sitt bidrag till upptäckten av DNA, en prestation som vann honom Nobels fredspris 1962.

DNA of Sales Professionals - Total Selling Organization

Men vad de flesta inte känner till är det faktum att Watson har spelat en integrerad roll för att främja legitimiteten i rörelsen för eugenik / befolkningsminskning i årtionden.

Watson är en stark förespråkare för genetisk screening, ett test för att avgöra om ett par har en ökad risk att få ett barn med en ärftlig genetisk störning.

TOP 25 QUOTES BY PHILIP KITCHER (of 116) | A-Z QuotesEftersom en sådan screening uppenbarligen ökar frekvensen av aborter av bebisar som betraktas som ”ofullkomliga”, har många slog in dess introduktion som inget annat än en kamouflage för eugenik eller ”frivillig eugenik” som den brittiska filosofiprofessorn Philip Kitcher (bilden) märkte det.

Watsons förespråkare för genteknik sträckte sig till hans uppmaning att den ”riktigt dumma” botten 10 % av människorna skulle ”botas”.

Genetikern har gått så långt som att främja idén att skapa ett slags nazist toppras, där de attraktiva och fysiskt starka tillverkas genetiskt under laboratorieförhållanden.

”Folk säger att det skulle vara hemskt om vi skulle göra alla flickor vackra. Jag tror att det skulle vara fantastiskt, ”sa Watson.

Dr. Erik Piankas domedagvarning om befolkningsbomben, för vilken han inte presenterade något bevis, är fullständig pseudovetenskap. Befolkningen i utvecklade länder minskar och bara i tredje världsländer expanderar de dramatiskt. Industrialiseringen själv utjämnar befolkningstrenderna och bortsett från detta visar världsbefolkningsmodeller rutinmässigt att jordens befolkning kommer att jämna ut på 9 miljarder år 2050 och långsamt minska efter det. ”Befolkningen i de mest utvecklade länderna kommer att förbli praktiskt taget oförändrad på 1,2 miljarder fram till 2050”, säger en FN-rapport. Conservation Internationals egen studie avslöjade att 46 % av jordytan var en orörd vildmark, det vill säga landområden som inte inkluderar hav.

Tänk på Piankas uttalanden. Han vill döda nio av varje tio medlemmar i din familj och han vill döda dem på ett av de mest smärtsamma och irriterande sätt som kan tänkas.

Om Pianka, eller ”The Lizard Man” som han gillar att kallas, är det så hårt att omfamna nödvändigheten av att döda den mänskliga befolkningen, kommer han att gå framåt för att bli den första i raden? Kommer han att offra sina barn för det så kallade större förmån för planeten? Vi tvivlar på något sätt på det.

Fler exempel på befolkningsreduktion och eugenik

Från 1932 till 1972 infekterade Tuskegee Study Group medvetet fattiga svarta samhällen i Alabama med syfilis utan deras samtycke och höll tillbaka behandlingen när de sjuka sprang genom staden som dödade familjer.

Sephardic Jewry and Mizrahi Jews - Peter Y Medding - Bok ...År 1951 använde den israeliska regeringen den amerikanska regeringen tillhandahöll teknik för att bestråla 100 000 judiska barn i ett massatomförsök med en hel generation Sephardi-ungdomar som användes som marsvin. 6 000 dog omedelbart efter experimenten och resten drabbades resten av livet med försvagande sjukdomar och cancer.

Som vi har dokumenterat, är elitmedlemmarna ganska öppna i sin febriga lust att begå massmord och etnisk rening. I förordet till sin biografi Om jag var ett djur skrev Prins Philip, en annan nazist i garderoben, ”I händelse av att jag återinkarneras skulle jag vilja återvända som ett dödligt virus för att bidra till något för att lösa överbefolkningen.”

Det här är bara ett av många i uttalanden där prins Philip har förespråkat hans önskan att ”döda” överskottet av mänsklig befolkning. I ett annat tal lade han till och med på att liv räddades på Sri Lanka genom Malaria-behandlingar eftersom det betydde att det fanns tre gånger så många munnar att mata.

Jacques Cousteau - Scuba DivingEn av de mest kyliga antagningarna av eliternas dödliga avsikt att tvinga folkmord för att minska den globala befolkningen kom från läpparna till den fördömda Jacques Cousteau, den heliga miljöikonen. I en intervju med UNESCO Courier för november 1991 sa den berömda oceanografen:

”De skador som människor orsakar planeten är en funktion av demografin – den är lika med utvecklingsgraden. En amerikan belastar jorden mycket mer än tjugo i Bangaladesh. Skadorna är direkt kopplade till konsumtion. Vårt samhälle vänder sig mot mer och onödigt konsumtion. Det är en ond cirkel som jag jämför med cancer…. ”

”Det här är en fruktansvärd sak att säga. För att stabilisera världsbefolkningen måste vi eliminera 350 000 människor per dag. Det är en hemsk sak att säga, men det är lika dåligt att inte säga det. ”

Det är viktigt att betona att denna uppsats bara repar ytan på både de uttalade målen för global befolkningens minskning från eliter och insiders, tillsammans med konkreta exempel på att dessa program genomförs. Vi kunde omöjligt lista dem alla i en artikel eftersom det skulle ta en bok längden på en encyklopedi.

Ytterligare information behandlas i Alex Jones ‘Endgame, ett relevant segment som kan ses här överst.

MSNBC I NERTYSTAT BEVISBAR BEFOLKNINGSKONTROLLPLAN

https://www.infowars.com/msnbc-in-cover-up-of-manifestly-provable-population-control-plan/

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Wednesday, June 16, 2010

Som en del av hans tvångsmässiga strävan att smeta anti-stora regeringsaktivister som vansinnigt paranoida och farliga radikaler, förhandsvisade Chris Matthews och hans gäst, etableringsförnyaren David Corn, ikvällens ”Rise of the New Right” hitbit genom att hävda att elitens agenda att anta diktatoriska befolkningskontrollåtgärder var en ”konspirationsteori”.

Som vi har dokumenterat vid ett flertal tillfällen, medan Matthews pekar fingrarna mot sina politiska motståndare för att förbereda sig för att utöva våld, begås det enda verkliga våldet vi bevittnar ute på gatorna av Obama-anhängare, MSNBC-bogser och andra vänster som vägrar att tolerera yttrandefrihet som räknar deras propaganda.

Corns roll när det gäller att täcka avfolksagendan är inte förvånande med tanke på hans vanliga taktik att försöka misskreditera alla som ifrågasätter regeringskriminalitet och korruption. En kritiker betecknade Corn som någon som tjänare, ”Som en Neo-Con-lite-version av någon som avfärdar dem som har undersökt brottet från den amerikanska regeringen,” med hänvisning till hur han försökte undergräva arbetet hos den avlidne Gary Webb, en prisbelönt undersökande journalist som avslöjade CIA:s engagemang i narkotikahandeln.

Det finns fortfarande ett stort antal människor bland allmänheten, i akademin, och särskilt de som arbetar för företagsmedierna, som fortfarande är i förnekande av den on-the-record uttalade dagordningen för global befolkningsminskning, liksom konsekvenserna av detta program som vi redan ser utvecklas.

Världens elit diskuterar befolkningsminskning

corona

Under en nyligen genomförd TED-konferens, en organisation som sponsras av en av de största föroreningarna för giftigt avfall på planeten, berättade Gates för publiken att vacciner måste användas för att minska världens befolkning för att lösa den globala uppvärmningen och sänka koldioxidutsläppen till nästan noll.

Med uppgift om att den globala befolkningen var på väg mot 9 miljarder, sa Gates: ”Om vi gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, hälsovård, reproduktionshälsotjänster (abort), kan vi sänka det med kanske 10 eller 15 procent.”

Hur en förbättring av hälsovården och vacciner som förmodligen räddar liv skulle leda till en minskning av den globala befolkningen är en oxymoron, såvida inte Gates hänvisar till vacciner som steriliserar människor, vilket är exakt samma metod som förespråkades i Vita husets vetenskapsrådgivare John P. Holdrens lärobok Ecoscience från 1977, som kräver en diktatorisk ”planetregim” för att verkställa drakoniska åtgärder för att minska befolkningen genom alla typer av förtryckande tekniker, inklusive sterilisering.

Gates ‘eugenikistiska iver delas av hans kolleger Bilderberg-eliter, av vilka många har förespråkat drakoniska politik för befolkningskontroll i sina egna offentliga tal och skrifter. Faktum är att Rockefeller-familjen finansierade eugenikforskning i Tyskland genom Kaiser-Wilhelm-instituten i Berlin och München. Rockefeller Foundation berömde Hitlers steriliseringsprogram i Nazi-Tyskland. David Rockefeller deltog i det första Bilderberg-mötet 1954 och är nu chef för Bilderbergs ”styrkommitté”.

Som rapporterades förra året av London Times, var ett ”hemligt miljardärklubb” -möte i början av maj 2009 som ägde rum i New York och deltog av David Rockefeller, Ted Turner, Bill Gates och andra fokuserade kring ”hur deras rikedom kunde vara används för att bromsa tillväxten av världens befolkning ”.

Ytterligare bevis på kopplingen mellan vaccinationer, födelsekontroll, cancer och andra sjukdomar kan undersökas här. På 2000-talet har eugenikrörelsen ändrat ränderna igen och manifesterat sig genom den globala koldioxidskattagendan och idén att att ha för många barn eller njuta av en rimligt hög levnadsstandard förstör planeten genom global uppvärmning och skapar ursäkt för ytterligare reglering och kontroll över alla aspekter av våra liv.

Och idag har vi fått Corona-viruset…!

Dr.Whistleblower Jon TallingerKategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

5 svar

 1. OBS! OBS! OBS!

  DET PÅGÅR WW3 i full fas och detta gång är det krigföring för total eliminering/MORD!
  – boskap under falska premisser leder till SLAKT!

  Gilla

 2. OBS!!!
  Dr.Leonard.Coldwell – http://coronahoaxcure.com

  Gilla

 3. Pastor Exposes Banking Elite Corruption and Virus Hoax –
  http://www.paulstramer.net/2020/05/pastor-exposes-banking-elite-corruption.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: