Regerande eliten springer runt som huvudlösa höns när coronavirus-bedrägeriet faller isär

20202-05-11
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu inser även de mest hjärntvättade av fåren att något är mycket fel med deras regering (govern = kontroll, ment = sinne). Det är också tydligt att försöket att använda en falsk pandemi för att införa krigslagar baktänder eftersom det har gett en perfekt täckning för militära och byråns vita hattar att jaga upp satanisterna som kapade västerländska regeringar.

“Se listor över coronavirusinfekterade politiker och kändisar i USA, England, Frankrike och mer! Över 70 % av dem är judar !!”, konstaterade en FSB-källa. Han har nästan rätt, men de är inte judar, de är satanister. De smittas inte heller av det sannolikt falska viruset. Istället arresteras och avrättas de.

tanzania

(för att läsa artikeln klicka på rubriken)

Om du fortfarande tycker att den här pandemin är verklig, besök ett sjukhus och se själv att det inte är det. Eller notera det faktum att presidenten i Tanzania skickade prover från frukt, getter och andra slumpmässiga saker och de testade alla positivt för detta så kallade coronavirus.

Människor som fortfarande har svårt att linda huvudet runt det faktum att satansdyrkare tog kontrollen över väst, måste titta på några nyheter som bevisar att det är sant. Till exempel har Israels folk av någon ofattbar anledning ännu en gång gjort satanisten Benyamin Netanyahu till sin premiärminister. En av de första sakerna han gjorde var att uppmana barn att mikrochippa sig med ”vilddjurets märke” -för att identifieras. I förra veckan sa Netanyahu:

benjamin

”Jag talade med våra tekniska chefer för att hitta åtgärder som Israel är bra på, till exempel sensorer. Till exempel skulle varje person, varje barn – jag vill ha det på barnen först – ha en sensor som låter som ett larm när du kommer för nära, likt den som finns på bilar.

kongress2

Sedan har du den amerikanska kongressen som har godkänt ett lagförslag med det satanistiska numret 6666 som kräver att regeringsmän kan komma med makt in i människors hus, testa människor för det falska coronaviruset och sedan föra bort deras barn om de testar ”positivt.” Du kan inte göra det här.

Vi får också den häpnadsväckande underrättelsen som skickas till oss angående de satanistiska styrande västerländska blodlinjerna som har iscensatt världskrig och andra fruktansvärda händelser som en del av deras plan för totalt världsövertagande. Till exempel har vi nu fått bekräftat att Adolph Hitler var barnbarn till …

Drottning Victoria av England. Vi bekräftar historien vi skickades om detta (detaljer på länkarna nedan) gällande en europeisk kunglig och MI6 brittisk underrättelse.

Berättelsen är som följer: År 1868, efter hennes make Alberts död, åkte drottning Victoria till ”British Crown Colony of Switzerland” med en ”John Brown”, som kom från Stuart-blodslinjen (samma som prinsessan Diana).

 

Där födde hon den 24 augusti Klara Hanover.

Klara utbildades av jesuiterna och var flytande engelska, franska och tyska.

När hon växte upp impregnerades Klara Hanover av den brittiska imperialisten Houston Steward (Stuart) Chamberlain.

1889 arrangerade Chamberlain ett äktenskap mellan Klara och en man vid namn Alois Hitler. Han blev surrogatfadern till baby Adolf. Chamberlain var också spökskrivaren för Adolfs Mein Kampf.

Nu får, en av hennes ättlingar Pamela Digby Churchill – bli modern till Hillary Digby Churchill Clinton. Victorias hemlighet: Führer Adolf Hitler var hennes dotterson.

Här är vad en senior MI6-källa hade att säga om detta:

”Ja. Huset Hannover, liksom alla European Imperial och Royal House, är det som ofta kallas den venetianska adeln. Det finns gott om kriminaltekniska material på allt detta. Moskva statsuniversitetet ”Chronologia” är förmodligen det mest auktoritativa”.

Kom ihåg att civilisationens ledare är de som kontrollerar berättelsen och därför tidslinjen.

Tänk också på att Khazariska Maffian infiltrerade och förstörde hela Europa och Ryssland och därmed förekomsten av satanismen etc. Rothschild-dynastin [Saxe Gotha Hannover], likt många, är djupt satanistiska och stöder en bastardiserad version av Luciferianism som är ett teosofiskt uttryck, etc. Det som verkligen betyder något i alla krig är blodsoffer etc.

Dessa är de människor vars privata United States of America Corporation gick i konkurs den 16 februari. De använder således nu ”Pandemic” för att försöka ta tillbaka kontrollen.

royal

Det faktum att all denna topphemliga information kommer ut nu är det verkliga skälet till varför drottning Elizabeth sitter i de facto i karantän på Windsor Castle, säger MI6-källor ..

cancelled

I den nyligen befriade republiken Amerikas förenta stater berättar Pentagon-källorna att ”Tiotusentals barn räddades från tunnlar, [General] Mike Flynn frikänd och kan få sitt jobb tillbaka [som Trumps nationella säkerhetsrådgivare]”.

”Trump träffade militärledare i Vita huset den 9 maj direkt efter VE-dagen. Det verkar som om Flynn, Steve Bannon, general John Kelly och andra kanske aldrig har lämnat Vita huset, ”säger källorna. ”Kustbevakningschefen var där istället för en marinchef på grund av kriget mot narkotikakarteller,” konstaterar de. Det kan emellertid finnas mer till historien än vad vi ser på ytan eftersom den rojalistiska marinen är lojal mot den anglo-saxiska alliansen Five Eyes.

Pompeo boosts Israel's Netanyahu before election | Israel News ...

I vilket fall som helst har statssekreteraren Mike Pompeo ”fått sina marscherande ordern mot Israel och Kina i Elbe-anda”, tillägger Pentagon-källorna, och skickades till Israel för att läsa Riot Act för regeringen där.

USA har tagit bort patriotmissiler från Saudiarabien och dragit trupper ut ur Sinaiöknen nära den israeliska gränsen till Egypten, säger de. Detta sammanfaller med stora saudiska militära förluster i Jemen, efter att de fd allierade Förenade Arabrepubliken, vände sig mot saudierna, konstaterar CIA:s källor.

Pentagon-källorna konstaterar också att det finns en global fördömelse av israeliska planer för att ansluta Västbanken och dessa kommer sannolikt att följas av EU-sanktioner. Det andra de noterade är att Irak har en ny premiärminister som var en tidigare underrättelsechef.

Books Kinokuniya: Li Ka-Shing / edited by Kanyin editors ...Pentagon tvingar också Israel att avbryta en avsaltningsanläggning för vatten med Hutchison Whampoa som ägs av den kinesiska miljardären Li Kashing. Detta sammanfaller med ”cyberattacker mot israeliska vattenväxter som kommer eller inte kommer från Iran”.

De övergripande bilderna verkar vara att den israeliska / saudiska alliansen håller på att falla isär och Egypten, tillsammans med andra sunni-stater, kan hålla kontrollen över regionen fram till de turkiska och iranska gränserna som en del av ett hemligt Ryssland / Pentagon-avtal. Det är en bra gissning att Saudiarabien inte kommer att överleva mycket längre till som ett familjeägt slavland. Utan USA-stöd kommer Israel inte att ha något annat val än att lagsöka om fred.

Russian PM Dmitry Medvedev submits resignation to PutinVi hör nu också från ryska FSB-källor att ”Ryssland” (D-U-N-S © Nummer 531298725) är en ”kriminell privat Rothschild-Barucho-Rockefeller Trade Corporation, registrerad i Storbritannien. De är också ägare till varumärket ”Putin”. Tills han nyligen dödades var den verkställande direktören för detta privata företag Dmitrij Anatolyevich Medvedev.

Men nu noterar våra FSB-källor:

”Ryska diplomater stötte på ett problem när de försökte komma in i FN:s Säkerhetsrådsbyggnad – det nyligen lanserade elektroniska passystemet accepterade inte deras dokument och krävde att de skulle presentera sovjetiska pass. Säkerhetsrådets tekniska tjänst förklarade att de betraktar händelsen som ett ”fall”, men inte ett misstag. Det nya elektroniska systemet är helt baserat på internationella juridiska dokument, inklusive FN-stadgan. Enligt FN-stadgan ingår stater som Kina, Frankrike, Sovjetunionen, Storbritannien och Förenta staterna permanent i Säkerhetsrådet”.

Russia reports record number of new coronavirus cases | DW News ...

Slaget om Ryssland är fortfarande inte över och Putin © är upptagen med att driva coronavirus-bedrägeriet i Ryssland i ett desperat försök att behålla kontrollen för sina satanistiska herrar.

Direct deposits for coronavirus relief will begin next week ...

Pentagon-källorna verkar för sin del hävda seger och säger ”Treasury Secretary Stephen Mnuchin (bilden) kommer att samordna återställningen av den globala valutan”.

Eftersom USA är världens största gäldenär skuldnation efter att ha drivit handels- och budgetunderskott i över 40 år är de naturligtvis inte i stånd att diktera en sådan återställning. För detta kommer de att behöva träffa ett avtal med Japan, världens största borgenärsnation.

Japan är dock fortfarande en Rothschild-koloni under slavpremiärminister Shinzo Abe. Av detta skäl är ett gemensamt amerikanskt / japanskt militärt drag för att ta bort Abe-slavadministrationen en nödvändig förutsättning för GCR.

En uppmaning har gjorts för att uppnå detta den 15 maj genom att ockupera premiärministerns residens, parlamentet, NHK:s nationella sändningsföretag och Bank of Japan. Efter detta kommer en akutregering att behöva inrättas.

Denna regering måste meddela det japanska folket och världen att Fukushima var en Rothschild sponsrad massmordsattack. De kommer också att behöva blåsa locket av den falska pandemin som används nu för att försöka dämpa det japanska folket.

När den khazariska maffian och ockupationsregeringen har avlägsnats, kommer Japan att kunna återuppbygga det extremt framgångsrika ekonomiska systemet som de öppnade vägen för efter det andra världskriget.

Detta möjliggör en tvåsiffrig ekonomisk tillväxt och en babyboom. Väst, i synnerhet USA, kommer också att kunna bygga om sin ihåliga industriella infrastruktur genom att anta och förbättra ett liknande ekonomiskt ledningssystem.

Vi hoppas att det hemliga rymdprogrammet kommer att kunna hjälpa till med att starta denna process genom att dela lite av deras futuristiska teknik med resten av världen.

Satanisterna kommer naturligtvis inte att gå tysta på natten och vi måste förbereda oss på elektromagnetiska attacker, kärnkraftsterror, informationskrig, fler biovapen och annan förödelse.

Trots allt detta kan du vara säker på att de goda killarna kommer att kämpa med överväldigande kraft tills planeten Jorden befrias från tusentals år av grym satanistisk ockupation.

 



Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

2 svar

 1. Nearly EVERYONE who recovers from coronavirus develops antibodies to it: 95% of patients had the immune cells within 3 weeks, Chinese study finds
  http://www.yourdestinationnow.com/2020/05/nearly-everyone-who-recovers-from.html
  Tester tillverkade av medicin-maffia är smittospridare….
  https://www.investmentwatchblog.com/if-you-live-in-usa-especially-california-you-need-to-see-this-mandatory-testing-of-those-on-benefits/

  World-renowned epidemiologist says to open up the entire United States
  https://nofacemask.blogspot.com/2020/05/world-renowned-epidemiologist-says-to.html

  https://www.unz.com/pgiraldi/israel-to-annex-the-united-states/

  Gilla

 2. WHO Started This Pandemic: ”As A Training Exercise”

  STUNNING: In the US 39% of All US COVID-19 Deaths — or 31,900 — Occurred in Nursing Homes
  http://www.hideoutnow.com/2020/05/stunning-in-us-39-of-all-us-covid-19.html

  -vem vill lyssna på detta svarta satanist-mördare Ghebreyesus=Etiopisk jude – maffia medlem som arbetar åt Bill Gates… och sionist NWO
  https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom

  https://www.investmentwatchblog.com/new-york-city-wont-open-until-september-next-step-is-tracking-everyone-everywhere/
  https://www.investmentwatchblog.com/2020-pentagon-study-flu-vaccines-increase-risk-of-coronavirus-by-36/
  http://www.stationgossip.com/2020/05/donald-trump-says-out-of-control-media.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: